بچه ها کسی برنامه shmessenger رو روی این گوشی نصب کرده ؟
راحت میشه باهاش چت کرد ؟
کیبوردش چه جوری میاد ؟
Printable View
بچه ها کسی برنامه shmessenger رو روی این گوشی نصب کرده ؟
راحت میشه باهاش چت کرد ؟
کیبوردش چه جوری میاد ؟
ورژن گوشیت چی نوشته ؟ این کد رو بزن ببین همونهنقل قول:
#*#6984125*
من با eBuddy کار می کنم؛ برای نوشتن هم کیبورد خود گوشی استفاده میشه (عین موقعی که داری sms مینویسی)نقل قول:
یعنی وقتی برنامه رو باز میکنی این کیبورد هم میاد پایین صفحه ؟نقل قول:
نمیشه یه عکس بگیری من ببینم چه حالتی میشه ؟
----------------------------------------------------------------------------
یه نفر میشه shmessenger رو هم نصب کنه ببینه درست کار میکنه یا نه ؟
فکر کنم زیاد داری با گوشیت ور میری ،، کار بی خطری نیست ... اگه گارانتی داشت که تا الن پرید ... همون بهتر ببری نمایندگی ماکروتل بعد با طرف صحبت کن و فریم ور گوشیت رو انتخاب کن و بگو برات آپدیت کنه . 8 تومن پول ارزش اینو نداره 180 تومن از دستت بره ...نقل قول:
1: اون نشون دهنده اینه که این فایل رو با بلوتوث گرفتی یا قابلیت ارسال با بلوتوث رو داره!نقل قول:
2: آره مال منم اینطوره . اگه بخوام توجیه کنیم میشه گفت که حالت دیفالتش List هست.منم این مشکل رو دیدم.
شما میتونی اون کیبورد رو حذف کنی، یعنی وقتی میری داخل eBuddy اون کیبورد مجازی پایین صفحه نیاد؛ چرا که eBuddy تاچ رو ساپورت میکنه و نیازی به اون کیبورد نیست. برای نوشتن هم از همون کیبوردی که هنگام sms استفاده میشه، استفاده می کنیم. دقیقا مثل همون (هم حالت عمودی و هم Qwerty داره).نقل قول:
سلامی دوباره !!
دوستان کسی می دونه این برنامه رو میشه رو استار اجرا کرد ؟؟؟؟
دانلود کنیم یا ارزش نداره ؟؟؟کد:http://www.apple.com/downloads/
دقیقا چه برنامه ای؟ اینا که همش برنامه های پی سی هستش!
ولی خوب من یه بار یه برنامه ازرو اپل ریختم رو گوشی اصلا فرمتش فرق داشت گوشی نشناخت!!!:41:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
من دنبال نقاشی میگردم واسه گوشی! باحاله! بازی نداشته باشه بابا. اگه یه نقاشی داشته باشه بازم بهتر از هیچیه!
انگار ال جی داره! تو تاپیکش مطرح میکنم !
نقل قول:
ای بابا !!! نقاشی نداری ؟؟؟؟
من دارم !
شنبه یادم بنداز آپلود کنم ! الان دیرم شده . شب ساعت 22 هستش باید برم خونه !!!
تا این موقع موندم و 175 تا عکس واسه همه ی دوستان آماده کرده !!!
آپلود کردم و دیگه خیالتو راحت باشه . ( فقط چون از سایت های خارجی گرفتم احتمال اینکه عکس های غیر اخلاقی باشه هستش !! :31: یعنی داره مواظب باشید )
حجم : 15 مگابایتکد:http://hamed619.persiangig.com/wallPaper.rar
هر کی دانلود کنه و تشکر نکنه نامرده !!
سلام
سی دی سامسونگ استار رو ویندوز 7 نصب نمیشه
چیکار کنم؟:19:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سی دی سامسونگ استار رو ویندوز 7 لپ تاپم نصب نمیشه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ :19:
چه خبره عزیز من این برنامه های مک هستش و فقط روی گوشیهای اپل نصب میشن ! گرافیک هاشون در حد تیم ستاره های جهانه ! در ضمن اون بازی های درست و حسابیشون پولی هست !نقل قول:
اینم تاپیکش توی پی سی ورلد :
مرجع بازی های iPhone/iPod Touch همه ورژن ها
حتی بازی های 8910 هم پیش بازیای آیفون کم میارن :دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281934
من به صورت کامل نصب کردم شما مشکلتون چیه ؟نقل قول:
10 بار وسطش ارور های مختلف میده یکیش این بودنقل قول:
initia failed
بعد هم گفت نصب نشده و سازگار نیست و از این حرفا پی سی استودیو رو دسکتاپ هست اما بازش می کنی سفیده و کار نمی کنه.خودشو می کشه از بس ارور میده.من چیکار کنم؟ میگه برو از منو فکچر نسخه سازگار با این ورژن ویندوز رو بگیر
سلام . از یبا این دو فریمور کدوم بهتره ؟؟S5233AJPIH3 یا S5233JPIK3 ؟؟
گوشی من s5233a هست و روش S5233JPIK3 هست. کدوم بهتره ؟؟ ایا اپدیت کنم ؟؟
ممنون
سلام
می خواستم بدونم ایا تو گوشی های لمسی مثل s5233 ایا حساسیت لمسی صفحه نمایش در تمام نقاط یکسانه ؟؟
چون گوشی 5233 من وسط صفحه اش حساسیتش یه خورده کمتره . دوستانی که 5233 دارند یه چک بکنند اعلام کنند.
ممنون
شما فکر کنم استار نخریدی!! :13:نقل قول:
بابا تو که همه چی داری! ما رو هم بی نصیب میگذاری فقط میگی دارم!!!:41:
شب که میشه میخوایم یه بازی کنیم خیر سرمون بازیهایی هم که خودش داره میگه کد بده! باید فول ورژنش رو بخری و از این صحبتا.!
پیش پیش بابات تصاویر ممنونیم بیرم واسه دانلود ببینم چه کردی!!!:27:
میخوام این گوشی رو بگیرم و چند تا سوال داشتم از دوستانی که دارن و باهاش کار کردن .
اول اینکه فرق s5230 و s5233 چی هست ؟
دوم اینکه کیفیت صفحه نمایش این گوشی با گوشی های 16 میلیون قابل مقایسه هست؟
سوم اینکه تایپ پیامک با صفحه لمسیش سخته یا نه؟
دوستانی که گوشی دم دستشونه یه چک بکنند خبر بدند ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:
یکسانه
خوب باید calibre کنی تا درست بشه ، احتمالا تنظیماتش بهم ریخته.
یک بازی داره که اهرام ثلاثه است و باید سنگ ها را بندازی بالا که پولیه و نمیشه بازیش کرد
کسی کاملش را داره که بتونیم بازی کنیم؟
دوستانی که s5233 دارندحساسیت لمسی صفحه شون در چه حدی هست ؟؟ ایا در این حد هست که فقط به گوشی اشاره کنند ؟؟
مممون
ویرایش شد ..........
نقل قول:
داداش من بیا اینم از نقاشی لمسی !!!
من فکر کردم شماها از من بیشتر برنامه دارید !!!
بازم هر کی دانلود کنه و تشکر نکنه نامرده :31:کد:http://hamed619.persiangig.com/paints5230.jar
در اینده حتما برنامه هایی که نصب کردم رو میزارم
اقا من اون بازی رو اشتباهی پاکش کردم !!!:41:نقل قول:
میشه اسم دقیقشو بگید ؟ یه سرچ بزنم ؟؟؟؟؟
ممنون
pyramidbloxxنقل قول:
پیدا کردی به منم بده
اگه دوستان یه تستی بزنند اعلام کنند به خدا ثواب داره.ممنوننقل قول:
کسی تونسته ایمیل یاهو یا جی میلشو اکتیو کنه که از قسمت ایمیل بتونه چک کنه؟
شدنیه اصلا؟
میشه یا نه!؟
من با گوشی قبلیم که سونی اریکسون بود میتونیستم!
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
راستش واسه من که یکیه! حساسیتش هم لمسی هست ولی نه که انگشتتو بذاری روش جواب بده یکمی نیرو لازمه دیگه!نقل قول:
من با برنامه نقاشی که از آقا حامد گرفتم هیچ مشکلی با کمی یا زیادی حساسیت لمسیش نداشتم. دضمن ت وبیشتر موارد لمس صفحه دقیقا وسطه!
بعدش اینطوری که من متوجه شدم لمس کردن صفحه یعنی لمس کردن لایه ای که روی ال سی دی هست که سینگنالای ورودی رو دریافت میکنه. نمیتونه جایی کم یا زیاد باشه! همگی با هم هستن!
من قبل از حماسه بصیرت میتونستم جیمیلم چک کنم ولی تواین چند وقت نتونستم...
نقل قول:
سلام !!!
اقا اینو امتحان کن ببین کار می کنه ؟ من جدیدا سرم شلوغ شده . نمی تونم خودم تست بزنم .
فعلا !!!کد:http://www.persianupload.com/5284076
:11:
ویرایش : کار نمی کنه !!
سلامنقل قول:
راستشو بخوای من همچین فرقی ندیدم !
فقط اون کنار هارو باید با دقت بزنم !! کنار ها یه کم سخت تر زده میشه !
من تو نقاشی همه ی این ها رو تست زدم . فقط اون کنار ها یه کم دقیق نیست
منوننقل قول:
ار من کناره ها خیلی حساسه ولی وسط کمتر !!!
چیکار کنم ؟؟
محافظو بردار ببین بازم همینطوریه...اگه همینطوری بود احتمالا ایراد داره!!
یک سوال داشتم از برنا مه ی جی پی اس که میتوان از این امکان رایگان استفاده کرد ایا میشه روی این گوشی استفاده کرد؟
کلا چه جور میشه از GPS این گوشی استفاده کرد؟
هنوزی خبری از مدل w این گوشی نیست؟اس 5560 چی؟
کاظم جان شما خودت کاربر فعال کلوپ گوشیایی اونوقت نمیدونی که این گوشی جی پی اس نداره :13: !نقل قول:
الان در حال حاظر ارزونترین گوشی جی پی اس دار ان هفتاد و هشته .
مدل وایفای دارشو میتونی توی علاالدین گیر بیاری ! اون یکی رو بازم توی علاالدین یا گوشی شاپ .
اه راست میگی یه لحظه سوتی دادم.نقل قول:
از دوستانی که به علاالدین دسترسی دارند:31:قیمت مدل وایرلس دار و 5560 رو اگه تونستند برام بگیرند.اگه لیندی هم بود یه جوری میشه تحملش کرد
ای بابا ! دیشب با اپرا آنلاین شده بودم و داشتم مطلب می نوشتم !
کلی هم مطلب نوشته بودم و توضیحات .
یهو یکی از دوستان لطف کردن و تک زنگ زدن !! :41: همه چی رفت پی کارش !!! بای بای کرد ! :18:
راستی کسی می دونه چطور میشه اس ام اس هارو ذخیره کرد ؟ یا تو My Folder کپی کرد ؟؟ هر کاری کردم نشد !
ولی خودمونیم این باتری چقدر سگ جون هستش !! یکی بیاد اینو تموم کنه ! :21:
عزیز بیا ! اینو دیگه خودم تست کردم !!!نقل قول:
فقط یه مشکل داره !! اونم اینه که مثل قبل با لمس کردن کار نمی کنه ! فقط اون گوشه باید OK رو بزنی تا سنگو بندازه !
انگلیسی هست و کرک شده !! :11:
:40:کد:http://hamed619.persiangig.com/Pyramid-Bloxx-%28176x220%29.jar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه بازی لمسی دیگه !! تست شده .
Black Shark 2 Siberia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه ! :دیکد:http://www.uploadgb.com/360X640/blackshark2siberia%20%28www.mobilegamesarena.net%29.rar
خوب الان مشکلت چیه؟ اپرا یا سیو کردن اس ام اسا!؟نقل قول:
من سورت میکنم به نام شخص که به نام Contact فکر کنم نوشته باشه! بعد همه رو تیک میزنم انتقال میدم به پوشه .فقط کلا یکم زیاد زمان میبره!!
از باطریش گفتی!
ببین عقل من قدرت تفکر همچین چیزی رو نداره!!!!!:18:
من با گوشی بازی میکنم اس ام اس زنگ کوفت زهرمار هر کاری میکنم حد اقل 3 روزه گوشیم شارژش تموم میشه!
فقط گوش کردن آهنگ با صدای بلند یکم بیشتر باطری مصرف میکنه!! همینه!:31:
اقا واسه من تیک نمی زنه !! :41::41::41: تیک کردن غیرفعال شده !! ( به نظر من چون تو حافظه ی سیم کارت هست واسه اونه - میشه بزنم تو گوشی سیو بشه ؟؟؟ )نقل قول:
ویرایش : الان دیدم !! این اس ام اس های من تو حافظه ی سیم کارت هستش ! واسه همینه نمی شه کپی کرد تو فولدر ! چطور میشه حافظه رو عوض کرد ؟؟؟
خدایی این 1209 نوکیا تو دست من 2 روزه تموم میشد !! این الان 3 4 روزه هست ! به زور هر روز 1 دونه خط کم میشه . عجب باتری ای ساختن ! میشه این باتری رو رو 1209 گذاشت ؟ :31::18: ( روزگار خرابه همه چی ممکنه )
نه بابا اپرا مشکلی نداره ! یهو حواسم پرت شد و خودم با دست خودم زدم ! :41:
دوستان میشه یه عکسی از دوربین این گوشی بذارید ببینیم در حد دی 900 هست یا نه