اونوقت آزاد کی میاد؟
با هم تداخل ندارن؟
دارن؟
Printable View
اونوقت آزاد کی میاد؟
با هم تداخل ندارن؟
دارن؟
راستش اینو نمیدونم دیگه...مهم نیست داشته باشن یا نه.مهم اینه که حداکثر با فاصله زمانی 2-3 روز میان !!نقل قول:
من یادمه پارسال آزاد زود تر اومد حدود یه هفته درسته مریم ؟
من یادمه پارسال دولتی دقیقا 15 شهریور اومد
آزاد 11 شهریور اومد
اینقدر بحث نکنین:دی
دوستان سلام
ما رو باش
گیریم که این دانشگاه های خاص رو چی کار کنیم
اینام گیرن که نتیجه آیا دو روز زودتر میاد یا دو روز دیرتر
بابا بالاخره میاد دیگه
من یادمه پارسال دقیقا حول و حوش نیمه سال بود که اومد دی:
علی علی
خب اینا همش تکلیفه دیگه!
باید مشخص بشه!
یه سوال: اون کارنامه محرمانه هه کی میاد؟
کارنامه محرمانه؟نقل قول:
منظورت کارنامه نهاییه؟
اون به فاصله ی یکی دو هفته بعد اعلام نتایج میاد ...
دوستان یکی به ما بگه واسه کاردانی به کارشناسی دانشگاه دولتی کدوم شهر رو بزنیم واسه رشته نرم افزار احتمال قبولی بیشتره؟ یعنی بدترین شهر موجود با کمترین تراز کدومه؟ یه چیزی که دیگه اگه قرار باشه قبول شی درصد قبولی بیشتر باشه :31:
نقل قول:
این کارنامه نهایی دیگه قضیه اش چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوما فکر کنم تاپیک رو اشتباه تشریف آوردید ؛ تشریف ببرید این زیر :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149561&page=126
کارنامه نهایی چیز خاصی نداره در واقع اون انتخاب رشته ای که کردی رو داره + ممکنه تو یه سری کد رشته ها قبول شده باشی اونو واست مشخص کردهنقل قول:
البته یه رتبه ای هم جلوی اون کد رشته زده که دقیق نمی دونم چیه کسی میدونه بگه:20::31:
فکر کنم جلوی هر رشته رتبه ی شما رو میزنه و زتبه ی آخرین نفر قبولی رو
رتبه ی شما رو بین همه ی کسانی که اون کد رشته رو انتخاب کردن میزنه.نقل قول:
و همینطور رتبه ی آخرین نفری که از اون بین قبول شده رو میزنه. :11:
خیلی وقته نبودم ولی شاید این خبر خیلی ها رو آروم کنه
از این رو دانشگاه صنعتی شریف توجه داوطلبانی که رتبه کشوری آن ها بین 1 تا 150 می باشد را به این نکته جلب می نماید :چنانچه در هر رشته این دانشگاه توسط سازمان سنجش قبول شوند می توانند با تکمیل فرم تغییر رشته از همان ابتدای ورود به دانشگاه به هر رشته دیگر که مورد علاقه آن ها باشد تغییر رشته داده ,ثبت نام نمایند
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت تاپیک ، درست مثل قبل از اعلام نتایج شد ... همه فقط میگن پس کی میاد ! ... دانایلا سرش درد میکنه واسه بستن تاپیک ! ... اسپم ندید لطفا ...
بچه ها.خواهش می کنم بیخودی نگید نتایج کی میاد.مطمئن باشید زودتر از 15 شهریور نمیاد.پس تا 15شهریور صبر کنید.
بعد هی بگید پس نتایج کی میاد.سال پیش با اینکه نتایج اولیه 6 مرداد اومد نتایج نهایی 14 شهریور اعلام شد.
حالا امسال که 9 مرداد اعلام شده پس قاعدتا باید حدود 17 شهریور بیاد.
ضمنا امسال فرایند گزینش انتخاب رشته بیشتر طول می کشه.
چون باید دو جور بومی گزینی رو واسه رشته ها اجرا کنن.
پس تا 15 شهریور همگی آرامش خود را حفظ کنند.
اگر مثل پارسال باشه حدوده 4-5 روز فکر کنم ازاد زود تر از سراسری اومد (در زودتر اومدن ازاد از سراسری پارسال شک ندارم ) دقیق یادم نیست پس باید هفته دیگه نتایج رو میز باشه :دینقل قول:
با توجه به اینکه پارسال نتایج 11 ام اومد
سلام
دوستان عزیز انقدر سر اینکه کی نتایج میاد اسپم ندید لطفا
اگر خبری دارید که موثق هست اعلام کنید در غیر این صورت اینکه پارسال کی اومد و دو سال پیش کی اومد و اینها، جز اینکه بحث تاپیک رو منحرف کنه نتیجه ی دیگه ای نداره
ممنون:11:
سلام
من یه سوالی داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
یکی از دوستای من موقع انتخاب رشته یکی از کد ها رو اشتباه زده یعنی به جای مواد اهواز کشاورزیش رو زده!!!
حالا چیکار باید بکنه؟تا موقع اعلام نتایج باید صبر کنه یا همین الان هم میشه کاری کرد؟
اگه رتبش به مواد خورده باشه بعدا میتونه تغییر رشته بده؟از همون ترم اول؟یا باید صبر کنه؟
سلام
دوستتون میتونن حذف رشته بکنن که تا جاییکه میدونم همین الان باید حضورا برن سازمان سنجش باز هم بپرسید من اطلاعاتم دقیق نیست
تغییر رشته بستگی به ضوابط دانشگاه داره ولی فکر نکنم به محض ورود تغییر ممکن باشه
این به محض ورود رو من تاحالا فقط توی همین اطلاعیه شریف دیدم
مهلتش که تموم شده واسه حذف کد رشته !
تغییر رشته هم به قول دوستمون بستگی داره به دانشگاهش ....
تا جایی که می دونم مهلتش تموم شده ولی انگار می شه اگر یک رشته رو قبول شد و رشته پایینیش هم رتبش رو اورد اولی کنسل شه و دومی قبول شی یک تماس با سنجش بگیرنقل قول:
فکر نمیکنم اینجوری باشه ها.نقل قول:
اگه اینجوری باشه که کل ظرفیت ها به هم میخوره.
مثلا اگه مکانیک شریف باشه پایینش هم عمران تهران باشه. شما مکانیک رو کنسل کنی بری عمران تهران جور در نمیاد.
چون جای 1 نفر رو توی مکانیک شریف به شما اختصاص دادن و نفرات بعد از شما ممکنه به خاطر همین یک ظرفیت اشغال شده نتونن برن.
حالا شما اگه کنسل کنی دوباره باید بیان همه رو بررسی کنن که پیچیده میشه. :11:
سلام. من دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک ساکن تهران هستم . میخواستم ببینم باید چه رتبه ای بیارم تا در یکی از گرایش های رشته ی برق ( فرقی نمیکنه ) در دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا (ع) یا سجاد مشهد قبول شم ؟
دوستان سلام
مازیار جان فکر کنم منظور آقا علی فقط درون دانشگاهی باشه نه بین دانشگاهی
علی علی
سلام درصدای نفرات برتر منتشر نشده؟
ازکجا میشه اینارو گیر آورد؟
امسال که همین مشکل توی شریف پیش خواهد اومد چون ممکنه کسی که رتبش 149 کشوریه به طور خودبخود برق شریف قبول نشه ولی با توجه به اطلاعیه شریف برای تغییر رشته در موقع ورود به رشته دلخواه مثلا میاد بعد برق میزنه مکانیک,عمران یا هر رشته ی دیگه ای از شریف به محض ورود تغییر رشته میده میره برق. حق یه بنده خدایی رو ضایع میکنه امسال هم که تکمیل ظرفیت نداریمنقل قول:
از شریف بعیده که یه همچین آشفتگی درست بکنه اما اگه عاشقان برق شریف امسال زیاد باشه افتضاح میشه چون کلا برقش ظرفیتش 150 تا کمتره
منظورم از این همه روده درازی این بود که توی دانشگاه های عالی هم این اتفاق میفته دیگه وای به حال بقیه
هیچ چیز غیر ممکن نیست!
آخه گفتن که رشته ی پایینیش رو قبول بشیم که خوب میشه همون فرم انتخاب رشته.نقل قول:
در مورد پست بالایی هم بگم مسئله اینه که :اینجا ایران لست. :27:
رتبه منطقه 1 حدودا زیر 18000تا 20000نقل قول:
ببینم کسی آخرین رتبه قبولی های مهندسی برق و مکانیک و صنایع و کامپیوتر دانشگاه های شهرهای درجه 2 و 3 رو داره تو سال 87 ؟؟؟
آز کجا میشه گیر اورد ؟؟
( دیگه طاقت 10 روز دیگه صبر کردن رو ندارم)
یادگار ماندگار بدک نیستنقل قول:
البته اونو خودت داشتی!
حالا نتیجه ها اگه 15 بیاد از کی تا کی برای ثبت نام وقت هست ؟؟
( آخه من کلاس رانندگی هام داره باهاش قاطی میشه :D )
مشکلی نیست از 24 ساعت قبل زنگ میزنی یکی دو جلسه از کلاساتو کنسل میکنینقل قول:
کسی آخرین رتبه قبولی مهندسی شیمی شریف پارسال رو میدونه تو منطقه 2؟
به جز یادگار ماندگار چون اون فقط 57 تا رو داره...
اخه من يكي رو ديدم مكانيك امير كبير قبول شده بود يك ترم رفت خوشش نيمد رفت رشته ي بعديش كه عمران شريف بود خودش گفت نمره ي اونم اورده بوده برا همين بالاييش رو مي تونسته حذف كنه حالا نمي دونم دقيق چي كار كردهنقل قول:
دوستان سلام
منم یه همچین مشکلی دارم با این تفاوت که ممکنه زمان ثبت نام بخوره توی کمیسیون معافیت از سربازیمنقل قول:
حالا نتیجه ها اگه 15 بیاد از کی تا کی برای ثبت نام وقت هست ؟؟
( آخه من کلاس رانندگی هام داره باهاش قاطی میشه :D )
شنیدم که معمولا بین 23 تا 30 شهریور ثبت نام دانشگاه ها است، درسته؟
علی علی
فکر کنم قضیه کارنامه دوم همینه دیگه. یعنی اگه شما حد نصاب رشته های پایین تر از اون چیزی رو که قبول شدین رو بیارین با رضایت دو دانشگاه میتونین برین ثبت نام . از سال 86 همچین قضیه ای برقراره.نقل قول:
مثلا این دوستمون اول مکانیک امیرکبیر زده بعد عمران شریف ولی توی مکانیک گیر کرده . از طرفی حد نصاب دیگری رو هم کسب کرده .
taze moadele sevom rahnamaiye manam hamin bud, yadame faghat joghrafi ro shodam 19.75:31:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید به تمام برو بچ تاپیک
اگه لطف کنید ممنون میشم جواب سوالم رود بدبد چون واقعا مشکل دارم و فکرم شدیدا درگیره
و سوال : من رتبه ام در گروه زبان های خارجی منطقه 2 (18000) شده ((البته با خجالت زیاد)) و کشوری 43000 شدم و پیام نور و غیر انتفاعی فقط قبول شدم که در زیرگروه 1 که مترجمی و ادبیات زبان باشه 15000 شدم میخواستم ببینم با این رتبه دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)قبول می شم؟؟؟پیام نور قم چطور؟؟؟
فقط ممنون میشم که دوستان محبت کنند و جوابم بدند با کمال تشکر
سلام اميدوارم خسته نباشيد.
يك سوال داشتم كه شايد خيلي ربط نداشته باشه ولي داره
من 89 كنكور ميدم. ميخواستم بدونم با چه درصدهايي ميشه رتبه زير 5000 اورد.
لطفاآحدسي نگيد با دليل و مدرك.
متشكر