می سی داداشی جوونمنقل قول:
خیلی باحالی
راستی چرا سوتی نمینویسی حال کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
Printable View
می سی داداشی جوونمنقل قول:
خیلی باحالی
راستی چرا سوتی نمینویسی حال کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوتی جدید :
پارسال اقا رفتیم اردو لاهیجان از کلاس ما (الکترونیک ) چون بچه های مودب (استعاره از چاپلوس ) و با نظم ( استعاره از دو رو ) داشتیم تقریبا همه از کلاس ما بودن
بعد کلی جنگولک بازی تو اتوبوس رسیدیم به لاهیجان بالاخره
پیاده شدیم تا ناظم به خودش بیاد ما جیم شدیم رفتیم بالای شیطان کوه
بعد کلی عکس و گردش و پیاده روی و خرید و این چیزا یه دفعه احساس گرسنگی مفرد بهمون دست داد
همگی عین گله فیلها سرازیر شدیم پایین و رفتیم می نی بوس را باز کردیم ناهار را کشیدیم بیرون و کل کلاس هر چی اورده بودیم ریختیم وسط و دسته جمعی خوردیم جاتون خالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه اصطلاحا کف گیرها خورد ته دیگه همه یه طرف ولو شدیم
تازه اون موقع دیدیم بله ناظم و معاون و چهار پنج نفر دیگه مسوولای مدرسه اومدن و گفتن بچه ها خب ناهاراتونو بیارین بخوریم
ما رو میگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونا رو میگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده خدا ها ناهار نیاورده بودن به امید ما :27:
برگشتنی هم دوستم قلک را انداختیم کف می نی بوس و همه پریدیم روش به شیوه دعوا بره ره ای :27:
بالاخره اتوبوس بود یا مینی بوس؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس شهر ما بهتون خوش گذشتنقل قول:
ماله کجای لاهیجانید؟؟؟نقل قول:
عزیز دل اشتباه چاپی بودنقل قول:
شما خودت هیچ وقت استباه نمی کنی؟:5:
اموزش و پرورش شهرستان ما فقط می نی بوس قرازه داره :46:
بله بسی حال نمودیم (البته شمال ندیده نیستیم جمعا با لاهیجان دو سه ساعت فاصله داریم )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم نگفتم که اشتبا نمیکنم....نقل قول:
چون خودش سوتی بود گفتم،وگرنه قصده جسارت نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش پرورش شهر ما همونم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خواهش دوست عزیزنقل قول:
:11:
يه چيز بگم كل پي سي ورد سوتيه:31::21::46:
عزیز این پست تو هم سوتیه!پی سی ورلد نه پی سی ورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه چيز بگم كل پي سي ورد سوتيه
نه بابا تو چقد سوتی دارینقل قول:
من تموم عمرم این همه سوتی ندادم(اگه از این شکلکایی که میذاری یادم بدی منم میذارم براتهمین چاکریم و امامی اینا رو میگماااا)
مگه از کجایی؟؟؟؟؟؟
نگرفتم مگه از کجایی یعنی چی؟نقل قول:
از سایت زیر
کد:www.pic4ever.com
دیشب رفتم برای بچه خواهرم لاستیکی بگیرم. رفتم تو داروخونه گفتم ببخشید خانم یه پوشک میخوام.
گفت برای چه سنی؟؟ گفتم برای بچه خواهرم.
یارو کف کرد گفت خوب بچه خواهرتون چند سالشه. گفتم آها سایز بزرگ بدین. فکر کنم همونجا طرف فهمید من خیلی شوتم.
وقتی که داد تازه گفتم من از اینا نمیخوام از اونای دیگه میخوام. گفت از کدوما؟ گفتم بابا همون لاستیکی. گفت گره ای یا دکمه ای؟؟؟ گفتم صبر کن بپرسم. خلاصه زنگ زدم از خواهرم پرسیدم و گفت گره ای و طرف گفت میشه 800 تومن. منم یه 2000 تومنی دادم. بعدش دوباره 600 دیگه دادم گفتم یکی دیگه هم بده.
طرف کم کم داشت پی میبرد که من از تیمارستان در رفتم. خلاصه دو تا لاستیکی رو گرفتم و فرار کردم.
نقل قول:خودت سوتی دادی که اون نوشته پی سی ورد:46:نقل قول:
این اخر سوتی بود دمت گرم کلی خندیدیم :46:نقل قول:
منظورم بی احترامی نبودااا
از لاهیجانی؟؟؟نقل قول:
یه سوتی
یه روز نشسته بودیم تو کلاس بیکار بودیم همش ادا در میاوردیمو سر وصدا میکردیم
وسطه این هیر و ویر یهو یکی از دوستام اومد تو منو بغل کردم و همش میگفت مهسا مهسا(اخه یکی از معلمایی رو که خیلی دوس داش دیده بود و از ذوقش اینجوری میکرد)اغا بچه هام سر و صدایی را انداخته بودن که نگو از دریچه ی کولرم صدا میرف کلاس بغلی که فیزیک داشتن.معلم فیزیکه یه مرد بد اخلاقه.یهو دیدیم معلمه اومد کلاس ما درو باز کرد.تنها کسیم که متوجه نشد همین دوست ما بود(اخه پشت به در بود)همه ساکت شدن.معلمم هیچی نمیگف(همون نگاه عاقل اندر سفیه)منم هرچی میگفتم دنیا اومد حالیش نمیشد
اخر سر برگشت دید وای این دیگه کیه اومده اینجا .؟خشکش زد .معلمونم گفت افرین دنیا.اونم تایه هفته تو شک بود
مي گم ايول سوتي به اين بزرگي تو مدرسه نديده بوديم كه ديديم:31::18:
اين قضيه مال چند سال پيشتره؟:20:
نیدونمنقل قول:
الته یه نکته:اونجا که گفتم بغلم کرد هیچ چیزی نبود که فکرتونو مشغول کنه
اصلا فکر بد نکنین من خیلی مثبتم
مگه ميشه ندونيد؟
تازه معلومه كه شماخيلي مثبتيد:-)
مگه اشكالي داره كسي دوستش را بغل كنه؟
ایول خندیدیم. دمت گرم.نقل قول:
دیشب رفتم برای بچه خواهرم لاستیکی بگیرم. رفتم تو داروخونه گفتم ببخشید خانم یه پوشک میخوام.
گفت برای چه سنی؟؟ گفتم برای بچه خواهرم.
یارو کف کرد گفت خوب بچه خواهرتون چند سالشه. گفتم آها سایز بزرگ بدین. فکر کنم همونجا طرف فهمید من خیلی شوتم.
وقتی که داد تازه گفتم من از اینا نمیخوام از اونای دیگه میخوام. گفت از کدوما؟ گفتم بابا همون لاستیکی. گفت گره ای یا دکمه ای؟؟؟ گفتم صبر کن بپرسم. خلاصه زنگ زدم از خواهرم پرسیدم و گفت گره ای و طرف گفت میشه 800 تومن. منم یه 2000 تومنی دادم. بعدش دوباره 600 دیگه دادم گفتم یکی دیگه هم بده.
طرف کم کم داشت پی میبرد که من از تیمارستان در رفتم. خلاصه دو تا لاستیکی رو گرفتم و فرار کردم.
نه لاهیجان نهنقل قول:
من از تالشم کلا تو گیلان 3 تا قوم هست گیل یا گیلک - اذری تا ترک زبان و سومی هم تالش یا تالشی زبان
که ما جزو سومیش هستیم (شهرستان تالش و رضوانشهر و اطافش و یه مقدار هم تو جمهوری اذربایجان ) اینا رو گفتم تا بهتر بتونی محل سکونتم را بشناسی یا حدس بزنی یا... بابا بیخیال ولم کنین :31:
پست تکراری ویرایش شد
این دیگه فکر کنم یکم از غلط املایی فراتر بود فرمانده:31:نقل قول:
یبار معلم دینی مون داشت درباره ی بهشت صحبت میکرد گفت تو بهشت هوس نیست منم یدفعه جو گرفت گفتم پس زن و مردا چیکار میکنن؟؟؟:18:
نه شما خیلی پسر خوبی هسی فکر بد نمیکنی بقیه (به جز دیزگاه:10: و یه سری دیگه)بچه منفین:31:نقل قول:
ای ول اره یه بار تالش اومدم خیلی قشنگهنقل قول:
چرا دختر خوب؟راستی مواتو زدی؟:21:نقل قول:
نه شما خیلی پسر خوبی هسی فکر بد نمیکنی بقیه (به جز دیزگاه:10: و یه سری دیگه)بچه منفین:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:نه شما خیلی پسر خوبی هسی فکر بد نمیکنی بقیه (به جز دیزگاه:10: و یه سری دیگه)بچه منفین:31:
ایول تالش عقشه منه بعدش هم دیزگاه عقشه منه بعدش هم بچه های گل پی سی عقشه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی شما هم همین اطرافین؟ منظور بچه گیلانی؟ :20:
نه من از مغرب و از دیار غروبم:5:نقل قول:
حالا من یه سوتی بگم:این مهسا خانوم اگه میشه در مورد اسم کاربریشون توضیح بدن!ایشون نوشتن عشق اسکیت و یا به فنگلیش نوشتن عشق اسقاطی؟؟؟؟اگه منظورشون عشق اسقاطی بوده پس بایستی نام کاربریشون رو اصلاح کنند چون غلط املایی داره!!البته فضولی نباشه!فقط میخواستم شفاف سازی کنم!قربان شما امین!ملقب به شرک!!!
از کی تا حالا kرو با ق میخونن؟این k=کنقل قول:
از وقتی که ایرانسل اومده!!دی:نقل قول:
ق و غ رو در انگلیسی به صورت gh و یا q مینویسند!البته بعضی جاها دیدم که با k هم مینویسن!!حالا بگذریم!عشق اسکیت تلفظ صحیح نام کاربریتونه؟؟بابا دل مارو نشکنید ما هم میخواستیم یه سوتی بگیریم!!
ديشب ما مهمون داشتيم .
منو دخترعمه هام با پسرخالم(2متر قد 130 کيلو وزن) رفته بوديم تو اتاق منو داشتيم سيگار مي کشيديم.يهو صداي بابام اومد که داشت منو صدا ميکرد :o
صداشم اونقدر نزديک بود که گفتم غلط نکنم پشت در اتاقه و الان مياد تو.
اصلا" فرصت نداشتم که آثار جرم رو پاک کنم فقط همين به عقلم رسيد:
بابا نياي تو اتاق ها !!!! لختيم
که يه دفعه همه به هم نگاه کرديمو از خنده منفجر شديم .بيچاره پسرخالم قيافش خيلي ديدني شده بود
ماشاالله!!جوانان ما خانوادگی سیگار میکشن!!!نمیدونم چرا حالم بد شد وقتی سوتی اقای طلبکار رو خوندم!!چون این پست ایشون سوتی نبود بلکه واقعیت جامعه ی امروز ما بود!!!(در مورد سیگار کشیدن!)
قهوه خونه ها رو جمع كردن مجبوريم!
نه بابا من ازاوناش نیسمنقل قول:
خدانکنه دلت بشکنه:10:
بی خیال شما خونوادی خلافین(شوخیکردم ها به دل نگیر:10:)نقل قول:
من با اینابهت کارم شده پیداا کردن شما داداشا(dizgah&talabkar)حالا یکی دیگم اضافه شدpillx شما همتون یکی هستید لباس عوض میکنین.من میدونمD:
داشتم با یکی حرف میزدم
مثلا داشتم نصیحتش میکردم
""(( بببین عزیز دلم یه جوونه عاقل و باقل که نباید هر کاری دلش خواست بکنه و....))""
اونم فهمید و بهم گفت
هردومون زدیم زیر خنده و بی خیال حرف زدن شدیم
متاسفانه تایید میشهنقل قول:
حیف از جوونای ما که قلبشون را با دود سیگار پر میکنن
چاکر ابجی خانوم شما امر کنی من حاظرمننقل قول:
بابا تو که هنوز بارت سنگین نشده من اونقده اینجا ابجی پیدا کردم اسماشون یادم رفته از راه کویر و نمیدونم تودی و امرلند و کلی دیگه و خودت حالا بی خیال خدا بیشترش کنه :31:
نگرفتم.بارم سنگین نشده داداشی؟نقل قول: