بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
Printable View
بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
سلام .
من فقط به ساکر ! بازا دوستانه توصیه می کنم حتی فکر خریدن و نصب فیفا 10 رو هم نکنن ! چون به عاقبت من دچار خواهید شد که همانا احساس **** شدن رو خواهید داشت ! و بلافاصله هم اقدام به آن اینستال بازی کردم . ( البته من نسخه ی پی سی رو با حجم 7.2 گیگابایت دانلود کردم که نسخه ی کامل و فوول ورژن هست ولی در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم .)
فقط می تونم بگم حیف از این وقت و... که برای دانلود این بازی مزخرف گذاشتم حالا باز انتخاب با خودتونه .
نسخه کنسولی از همیشه زیباتره و خیلی حال میده.تا حالا با هیچ فوتبالی اینجوری حال نکرده بودمنقل قول:
در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم
بچه ها واقعا فیفا امسال به نظر من خراب رده مخصوصا دوربین و زمین چمنش خیلی ضایع شده .....
من که پاکش کردم چون که در حین بازی واقعا ادم سردرد میگیره ....
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
دوستان الان یه پچ براتون میزارم که بتونید تمام ایتم های بازی رو باز کنید و میتونید اینجوری درجه سختی legend رو باز کنید و بازی سخت تر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/288103288/fifa_10_unlocker.rar
کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/download_fifatainment.php?id=523
خوب الان باید چی کار کنیم؟؟!!!نقل قول:
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه
بچه ها توی نسخه 360 تاکتیتا فقط با آنالوگ سمت راستی هست یا چیز دیگه ای هم داره؟؟
مرسی.
ای بابا امروز تونستم بازی کنم خدایش فیفا 09 رو باید رو سر گذاشت اخه این فوتباله چقدر امیدم به امسال بود حداقل نه بازی رو میگم نه گرافیکش خداشاهده افتضاحه اصلا" حال نکردم واقعا" حذفش کردم همین الان و رفتم با دوستم یه ساعت فقط فیفا 09 رو بازی کردیم چقدر حال داد
فک نمیکنم چون شما امکان داره از با توجه به pc این حرف رو میزنید...نقل قول:
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
بازی روی کنسول یه چیز دیگست حتی برخی از دوستام که فوتبال بازی نمی کنند این بازی رو خریدند...
من وقتی فهمیدم در کنسول با pc تفاوتهایی هست سریع رفتم و گرفتم و این تفاوت رو احساس کردم ...خیلی هم خفن.
خدایی 4 دقیقه هم از نصبش نگذشته بود پاکش کردم
کاملا افتضاح
خویه ایران یاری 70-80 هزار تومن نیست
دوستان درست می گن .نقل قول:
تا الان زیباترین یا بهتر بگم ، طبیعیترین فوتبالی که تا حالا اومده فیفا 10 هست اما فقط و فقط برای کنسولها !!
اما نسخه ی پی سی فیفا 10 ، در اصل هیچ فرقی با نسخه های قبلیش نداره و صرفاً یه تغییر اسم رخ داده !!
برای PC بازها کماکان همون Soccer بهترین گزینس فعلاً !
سلام
میگن این نسخه دموی بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کی میگه؟؟؟نقل قول:
میگن این نسخه دموی بازیه
امیدوارم ایران هم تو سری بعدی باشه
بله چون اکثر کاربران این فروم گیم ها رو روی PC بازی می کنن و تعداد کسانی که بازی ها رو روی کنسول انجام می دن در مقایسه با PC باز ها خیلی کم هست ولی این دلیل نمیشه که ربط بدیم به اینکه PES در حالت کلی بهتر از فیفا هست. چون تعداد کسانی که به فکر بوگاتی ویرون خریدن هستند خیلی کمتر از کسانی هست که به فکر خریدن پراید هستند و کلا تعداد پراید سوار های جهان (که 99.99٪ شون ساکن کشور عزیزمون هستند) خیلی بیشتر از بوگاتی سوار ها هست ولی پراید بهتر از بوگاتی نیست پس می بینید که استدلال خیلی بی موردی کردید و دلیل شلوغ بودن تاپیک PES پر طرافدار بودنش توی این فروم هست نه در حالت کلی نظر سنجی که قبلا شده در کل نشون داده که طرفداران فیفا بیشتر از PES هستند در کل دنیانقل قول:
شما کافی بود نسخه دمو این بازی رو دانلود می کردید یا عکس هاش رو می دیدید اونوقت متوجه می شدید که فیفا 10 برای PC یک جوک بی مزه از طرف EA Sports هست. البته این ضعف نیست همه اینها ناشی از یک قصد و غرض ناجوانمردانه هستنقل قول:
بمیرم برات پدرام من که حتی قبل اومدن دمو هم می گفتم که فیفا گند می زنه توی نسخه PC میومدی از خودم می پرسیدی بهت می گفتم که دانلود نکن. آخه پسر خوب نسخه کنسولی رو گذاشتی میای این فیفا کارنت رو بازی می کنی؟نقل قول:
100٪ تائید میشه دقیقا کسانی که اصراذ بر این دارند که کنسول نخرند و یا کلا نمی تونن کنسول بخرن بهترین انتخاب PES هست و در مورد کنسول ها برعکس.نقل قول:
چند تا سوال:
بالاخره بازي قشنگه يا نه؟(پي سي)
اين بازي درسته يا نه براي پي سي؟(نسخه هاي شركت هاي مجوز دار هم اومدن بيرون)
كلا ميارزه 2 هزار تومن بديم بالاش با اينكه مفته من ميخوام از دوستم بگيرم رايت كنم!؟
دوستان ببخشید من فک کردم دارم واسه شیفت مینویسم...قاطی کردم...نقل قول:
چند تا سوال:
بالاخره بازي قشنگه يا نه؟(پي سي)
اين بازي درسته يا نه براي پي سي؟(نسخه هاي شركت هاي مجوز دار هم اومدن بيرون)
كلا ميارزه 2 هزار تومن بديم بالاش با اينكه مفته من ميخوام از دوستم بگيرم رايت كنم!؟
واقعا از همه عذر خواهی میکنم.
ویرایش شد
نمای داخل ماشین تو فیفا10؟؟نقل قول:
خوب میدونید بهتره از دوستتون بگرید....
البته بابت 2 هزار هم ارزش داره بخری واسه ارشیو ...ولی میتونی از گرافیک بازی لذت ببری
مخصوصا نمای داخل ماشین.
عالیه :))
سیستم دریبل 360 درجه چیه ؟
مگه این ali 5260 هم خودتی؟؟:18:نقل قول:
آره این چیه بچه ها؟؟نقل قول:
سیستم دریبل 360 درجه چیه ؟
کسی تاکتیکای 360 رو نمیدونه؟xbox؟
یک طوری گفتی خودم هم شک کردم نکنه از ترافیکم برای این بازی مایه گذاشتم :31:نقل قول:
با offline یود که تو انبوه movie ها و music ها اینم اومد صبح پاشدم :27:
در کل من برای هیچ بازی pc پول ندادم و همش رو یا پسر خالم مجانی برام میاره که ماله خودم باشه
یا offline میاد :27:
نسخه 360 رو هنوز نگرفتم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیین حالشو ببر من تقریباً همرو انجام دادم روی xbox360 ولی اجرا کردنش توبازی فقط و فقط تمرکز میخواهد عجب بازی دارم کیف میکنم
نه بابا ایشون و من با هم یه عکی اواتور قرار دادیم.نقل قول:
آقا عجب چیزی بود ؟؟؟نقل قول:
خیلی توپ بود. کف کردم حسابی .
هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم خیلی سخت باشه تو بازی بخوایم از این کارا بکنیم .
خوشبختانه من دسته xbox دارم .:20:
تنها دسته كافي نيست چون گيم پلي روي كنسول با pc فرق دارهنقل قول:
دوستان من این بازی رو دیروز نصب کردم...تو قسمت system که رفتم همه چیز روی high بود...ولی اصلا با گرافیک این بازی حال نکردم....چمن خیلی مصنوعی و بد طراحی شده...خداییش این بازی روی pc به نظرم از pes 2009 هم ضعیف تر هست چه برسه به pes 2010....البته اگر pes 2010 قصد نداشته باشه مثل fifa 10 گند بزنه...حالا روی xbox360 چجوری هست...ارزش خرید داره یا نه؟
نمیشه رو pc این بازی رو با دسته بازی کرد....keyboard برا من خیلی سخت هست:41:
میشه با دسته بازی کرد. فقط با بعضی دسته ها مشکل داره که قابل حله.نقل قول:
نمیشه رو pc این بازی رو با دسته بازی کرد....keyboard برا من خیلی سخت هست
:5:نقل قول:
دوست عزیز بازی روی xbox و ps3 عالی هسته متاسفانه این اقدام EA در مورد
pc خیلی باعث تعجبه:18: که احتمالا قصدی در کار بوده که باید خبر شو بعدا از طریق
سایتهای مثل گیم اسپات دنبال کنیم.
یعنی این دریبلینگها فقط روی کنسولها قابل اجراست ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اکه اینجوری باشه باید بگیم Ea هم با این کار کردنش . خیلی مسخرست .
خیلی عجیبه. طوری صحبت می کنید که انگار این اولین باره که EA ورژن PC فیفا رو بدین شکل عرضه می کنه. از زمان عرضه ی کنسول های جدید یعنی اواخر 2005 بازی فیفای PC از نسخه ی کنسول ها ( PS3 و Xbox360 ) به شدت از هر لحاظ پایین تر بوده که تا الان هم این سیاست ادامه داره.نقل قول:
دوست عزیز بازی روی xbox و ps3 عالی هسته متاسفانه این اقدام EA در مورد
pc خیلی باعث تعجبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که احتمالا قصدی در کار بوده که باید خبر شو بعدا از طریق
سایتهای مثل گیم اسپات دنبال کنیم.
نقل قول:
میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
:18:نقل قول:
دوست عزیز دیگه اینقدر افتضاح نو بره به همون اسم EA قسم فکر نمیکنید
بهتر بود اصلا برای pc ریلیز نمیشد آخه این چه جور سیاستی که باید حتما
انجام بشه . مهمترین دلیلشم فروش بازی روی نسخه کنسولیه اونها میتونستن
بازی رو با شش ماه تاخیر بدن بیرون اما نه این جوری.
متاسفانه همينطوره فقط مال كنسوله:13:نقل قول:
اسم و مدل دستتون چیه؟ اغلب مشکلات دسته ها با این بازی بر میگرده به نشناختن چند تا از دکمه ها، نه اینکه اصلا دسته رو نشناسه. توی قسمت انتخاب home و away باید شکل یک دسته هم وجود داشته اگه ویندوز دستتون رو شناخته.نقل قول:
میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
آقا من برای یکی از دوستام میخوام بازی رو نصب کنم ولی dvd-RW کامپیوترش خرابه بازیو رو با کول دیسک رو
هاردش ریختم و خواستم از رو هارد نصب کنم که نصفش رو نصب میکنه و پیغام میده dvd 2 رو بزار نمیدونم چیکار
کنم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
نقل قول:
:5:
شما چرا لقمه رو بر عکس میخواهید بذارید در دهان مبارک خب از روی dvd ها با
نرم افزاری مثل Alcohol 120% از روی dvd ایمیج بگیر بعدش با نرم فزاری مثل
Deamon tools راحت اونها رو نصب کن.
نقل قول:
روش نوشته general...
از همین دسته 5 تومنی ها که شکل دسته ی ps2 هست...شوک و آنالوگ هم نداره....
ویندوز که شناخته....مثلا pes رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم....ولی تو فیفا خبری از شکل دسته اصلا نیست:18:
چیکار باید بکنم؟
عزیز من اولا که من تو ایران رو گفتم که طرفدار های زیادی داره دوما چرا شلوغش میکنی مگه دعوا داری:21::21:نقل قول:
یه سوال آیا برای xbox 360 هیچ Emulator ی وجود نداره؟
سلام
من تو سایت گیم اسپات قسمت pc فیفا 10 این عکسهارو دیدم،مثل اینکه مال منیجر موده ولی منیجرمود من که از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با 09 نداره.
سه حالت به نظر من وجود داره :
1-عکسها برای کنسوله و pc همچین چیزی نداره(چون دکمه های A و B توی عکس ها وجود داره)
2-عکسها مربوط به قسمت آنلاین بازی است
3-عکسها مربوط به نسخه اصلی بازیه و بازی که اکثرا دارند و با ریزور کرک شده اصلی نیست و ترکیبی از فیفا 09 و نسخه آنلاک شده دموی 10 است
لطفا یکی منو از این سردرگمی در بیاره
با تشکر