با تشکرنقل قول:
راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم :20:
با تشکرنقل قول:
راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم :20:
-فكر ميكنم LG LD660 و همينطور SAMSUNG C650 با قيمتي بيشتر البته ميتونه گزينه هاي خوبي باشهنقل قول:
دوستان زير 1 تومن اين پلاسماهاي lg ارزش خريد دارن؟
42PQ60
42PQ70
42PJ650
ابی جان سلام یک سوال اینکه تصاویر ادمها در ال سی دی ها پهن وکشیده میشه در همه ال سی دی ها هست؟ سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگویند بعد از چند سال جای ارمها میمونه سبز رنگ در ال سی دی ها جریانش چیه ایا در ال ای دی هم اینطوریه ؟ سوال بعد بالاخره نفهمیدیم عمر ال سی دی بیشتره یا ال ای دی در مورد دفترچه راهنمای ال سی دی وگفتم معادل چه مدل خارجیه منتظر جوابم توی اون سایت هیچ دفترچه ای نیست ممنونم
دنبال یه tv 40 اینچ زیر دو میلیون هستم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن,ممنون میشم.
تقریبا تصمیمم رو نسبت به خرید سامسونگ c650 گرفته بودم که دیدم در مورد input lag انتقاداتی بهش وارد هست و گفته میشه نسبت به سری قبلی پسرفت داشته(همون b650 هم در این مورد عملکرد خوبی نداشت)
v20 هم که پلاسما هست و فکر کنم مصرف برق بالایی داره واسه همین بیشتر نظرم روی LED هست.
review سایترو مربوط به مدل sharp le700 خوندم نوشته بود input lag قابل قبولی داره و حتی اون رو در قسمت نکات مثبتش هم آورده بود.کد:http://www.hdtvtest.co.uk
حالا می خوام نظر بقیه رو راجع به این مدل بدونم یا اینکه مدل های دیگه ای رو پیشنهاد بدن (روی مارک خاصی تعصب ندارم)
برای مصرف برق وی 20 به این پست یه نگاه بندازین:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5507557&postcount=517
-خوب اين استاندارد 16:9 در همه hdtv هاي امروزي هست كه همون حالت كشيده اي كه مدنظرتون هست رو ميبينيد البته هر چه اينچ بالاتر كمتر ولي بعد مدتي كاملا طبيعي ميشه ونگران نباشيننقل قول:
-خوب در مورد باقي ماندن جاي تصوير هم بحث شده براي عدخاي ممكن پيش بياد بله ولي عموميت نداره
-عمر ال اي دي بيشتر هست ولي ذهنتون رو درگير اين طول عمرها نكنيد (توصيه دوستانه)
-در مورد دفتر چه مدل مورد نظر شما متاسفانه جايي پيدا نكردم
-مطمئن نيستم فكر ميكنم مدلتون اين باشه:
[HTML]http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/televisions/lcd-tv/LA40B550K1MXZK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
---------- Post added 21-10-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 20-10-2010 at 11:56 PM ----------
-در مورد input lag مدل lg ld650 بهتر از c650 عمل ميكنه و مقدار كمتري داره ميتونيد به اون هم نگاهي داشته باشيننقل قول:
-le700 هم ميتونه گزينه خوبي باشه ولي به صورت كلي اگر براتون اين قضيه خيلي مهم هست قطعا به v20 فكر كنيد
سلام
LED سامسونگ مدلِ 40C5550 گزینه ی خوبیه یا نه ؟
تو همین رنج قیمت مدلهای بهتر هم هست ؟
ممنون
-سلام اگر led بودن براتون مهم نيست به c650 فكر كنيد البته كمي گرانترنقل قول:
با سلام
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم البته 9620 سامسونگم بد نیست میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من بالاخره یک LED مدل C6260 خریدم، البته اول میخواستم C695 یا همیون C650 رو بگیرم ولی تصمیمم عوض شد!
اما الان احساس میکنم اشتباه کردم و همون C695 خیلی بهتر بود البته میدونم LED مزایایی برای خودش داره ولی چند مورد هست که یکمی من رو دلچرکی کرده :
- این مدل و البته فکر میکنم تمام سری های LED خروجی صدای استریو نداره! و برای کسی مثل من که سینمای خانوادش قدیمیه و ورودی Optical نداره یک نقص به حساب میاد! (تقصیر خودمه که موقع خرید زیاد دقت نکردم!)
- شفافیت تصویر این مدل آنقدری که در تبلیغات گفته میشه (1 به 3000000 در برابر 1 به 240000 در C695 ) بالا نیست. اینو از ین جهت میگم که من مدتی با LCD مدل B650 (اگه اشتباه نکنم) کار کردم و به جرات میشه گفت که شفافیت تصویر ایندو مشابه همه! (همی برای پخش تصاویر عادی تلویزیون و هم تصاویر HD)
- مهمترین نکته ای که موقع خرید دقت نکردم اینه که فکر میکنم در C695 یک محافظ شیشه ای رو صفحه داریم البته اینو مطمئن نیستم چون هنوز فرصت نکرم برم ببینم! ولی در این مدل LED که خریدم هیچ محافظی در کار نیست و فکر میکنم خیلی زود صدمه میبینه!
اساتید اگه نظری دارید عنوان کنید.
الان دیگه نمیدونم چیکار کنم حسابی دلچرکی شدم! این مدل 60 هزار تومان از C695 گرونتر بود و من فقط به حساب LED بودن و داشتن قابلیت های بهتر از مدل قبلی اینو خریدم! :41:
فرق زیادی بین C650 و ال ای دی که شما گرفتین نیست (ادیت: فکر کردم C6900 گرفتین، همونطور که ابی خان فرمودن فرق زیاده.). از خریدتون لذت ببرین.
شفافیت یا برایتنس با کنتراست فرق میکنه. در کل برایتنس C650 بیشتر هست، ولی براتنیس تی وی شما هم کم نیست.نقل قول:
- شفافیت تصویر این مدل آنقدری که در تبلیغات گفته میشه (1 به 3000000 در برابر 1 به 240000 در C695 ) بالا نیست. اینو از ین جهت میگم که من مدتی با LCD مدل B650 (اگه اشتباه نکنم) کار کردم و به جرات میشه گفت که شفافیت تصویر ایندو مشابه همه! (همی برای پخش تصاویر عادی تلویزیون و هم تصاویر HD)
نقل قول:
ابی جان من دیروز یک جایی تلویزیون 55 اینچ ال سی دی رو دیدم از نزدیک خیلی نویز داشت این طبیعیه یا نه برفکی بود خیلی ؟ سوال دوم علت اینکه اون حالت کشیدگی در اینچهای بالا کمه ودر اینچ پایی زیاده چیه ؟ سوال سوم ایا قرار دادن محافظ کامپیوتر در طول عمر ال سی دی موثره یا نه برای جلوگیری از نوسان برق؟ سوال چهارم کلا اینچ بالا از 40 شروع یا نه؟
سلام خدمت همه دوستان عزیزم
من میخوام یه hdtv واسه اتاق بگیرم واسه همین ترجیح میدم 32 باشه و پورتاش هم کامل باشه (حداقل ubs با پخش ویدئو فرمتهای معمول رو داشته باشه) کیفیت تصویر هم عالی باشه، خیلی فول اچ دی بون واسم مهم نیست.نمیخوام بازی کنم ولی فیلم زیاد میبینم که اونم فول اچ دی خیلی کمه
به نظرتون با یه قسمت مناسب (زیر 800-700) چی میتونم بگیرم، اگه میشه دو سه مدل معرفی کنید اخه میخوام از بانه هم قیمت بگیرم
ممنون...
سلام...
32 اینچ برای تماشای فوتبال و تصاویر پرتحرک SD و فیلم های HD چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط کیفیت برام مهمه ...
توانایی پخش فرمتهای مختلف توسط usb اصلا مهم نیست فقط و فقط کیفیت، مخصوصا تماشای فوتبال و فیلم 1080p ...!!
----------------
دوست عزيز بودجه مورد نظر شما چه قدر هست؟نقل قول:
به غیر از LED بودنِ c5550 دیگه چه تفاوتی با هم دارن ؟نقل قول:
امکانات و قابلیتهاشون چه طور ؟ یکیه ؟
حدود 700 ...نقل قول:
-در مورد اون اعداد و ارقام بارها به دوستان توضيح داده شد كه زياد جدي نگيريننقل قول:
-در مورد c695 خوب واقعا متفاوت هست با مدلي كه شما تهيه كردين شايد اگر c6900 ميگرفتيد والبته با پول بيشتر ر اضي تر بودين
-و اما در مورد صفحه محافظ نه در c695 هم صفحه محافظ نداريم همون صفحه گلاسي هست كه تصور ميكنيد محافظي روش هست
-در پايان همونطور كه افشين خان گفتند خودتون رو زياد درگير نكنيد و لذت ببرين :46:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
خوب همين تفاوت در led حاشيه اي بودن و lcd بودن باعث تفاوت در كنتراست ميشهنقل قول:
كنتراست خيلي بهتر در c650
-صداي ضعيف تر نسبت به c650
.
-اما در مورد امكانات و قابليت ها مشابه هم هستند
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
-فكر ميكنم با توجه به نيازتون و قابليت usbنقل قول:
-32b650
-32c550
-اولا چه سورسي بهش وصل بوده چون 55 هم سايز بزرگيه و كاملا اگر تصوير sd ويا سورس خوب نداشته باشه نشون ميده بعد هم اينكه ممكن مربوط به اتصالات بوده باشهنقل قول:
-خوب صفحه هر چه بزرگتر باشه ميزان كشيدگي كمتر به چشم مياد نه اينكه كمتر باشه خطاي چشم هست
-بيشتر براي همون جلوگيري از نوسانات هست
-متوجه نميشم منظورت رو ولي اگر در مورد كشيدگي تصوير هست منظورت اره همون 40
سلام دوستان
من میخواستم در مورد سامسونگ c650-46 بدونم و مدل ledز6200-46 سامسونگ گزینه مناسبی هستن برای خرید یا مارک دیگری پیشنهاد میکنین با همین قیمت
در مورد خرید مدل c800046و c700046 نظرتون چی هست؟ ارزش اینقدر هزینه داره؟
دوست عزیز در مورد اون tv ال جی نتونستم اطلاعات زیادی پیدا کنم اگه میشه لینک چندتا از review هاش رو بذارید.نقل قول:
این قضیه input lag هم واسم در حدی مهم هست که اذیت نکنه,آخه دیدم بقیه عکسی از c650 گذاشتن که حتی تو نشون دادن زیرنویس سریع هم مشکل داشت.
کلا من مدل های جدید LED ها رو نمیشناسم فقط یادمه هفت هشت ماه پیش sharp le700 رو یه عده زیاد تعریفش رو می کردن که فکر کنم به غیر از تواناییش تو نشون داددن رنگ مشکی بقیه چیزاش عالی بود.
حالا نمی دونم تو این مدت مدل های ازین بهتر چیا اومدن با قیمت زیر 2 میلیون(با گارانتی)
ممنون که راهنمایی می کنید :11:
-در مورد c650 تاپيك وجود داره كامل بررسي شده مطالعه كنيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
-در مورد c6200 بهتون توصيه نميكنم با وجود c650 سراغ اون برين
-در مورد مدل هاي 3d و هزينه براي اونها خوب اين مسئله كمي سليقهاي هست
با وجود رشد اين تكنولوژي و رفع نقايص به مرور زمان و كمبود منابع 3d در حال حاظر خريدش براي اون هايي كه عاشق تكنولوژي هستند توصيه ميشه نه يوزر هاي معمولي (انظر شخصي)
-در مورد مدل هاي ديگه توي برندهاي ديگه هم گزينه هايي وجود داره بستگي به هزينه شما داره
-در مورد ld 650 ال جي من هم رويو بدرد بخوري پيدا نكردم با اين حال چند روي از كازبران رو ميتوني نگاه كني اينجا:نقل قول:
[HTML]http://alatest.com/user-reviews/tv-reviews/lg-ld650-series-lcd-tv-32-42-47-55/pu3-114986948,33/?sid=10000049[/HTML]
-در مورد اون بحث زير نويس و... والا چند فروندي براي دوستان تهيه كرديم اينطور نيست
بايد ذكر كنم c650 كه يكي از بهترين پنل هاي ال سي دي با كنتراست فوق العا ده در اين رنج قيمت هست
لطفا نظرتونو بگید ... :11:نقل قول:
32 اینچ قیمتش هم زیر 800 تومن البته از بانه میخام بگیرم فقط کیفیت و اینکه تو بازار موجود باشه
-من فكر ميكنم 32b650 بهترين گزينه باشه كنتراست بسيار عالي + امكانات عالينقل قول:
این جریان Input lag فقط زمانی که شما روی شبکه بازی کنید (البته به صورت حرفه ای) میتونه مهم باشه چون ممکنه شمارو از رقباتون چند میلی ثانیه عقب بنداره در غیر اینصورت تو مدهای Single مشکل زیاد جدی ای نیست.نقل قول:
نقل قول:
منظورم کلا اینچ بالای تلویزیون از چه اینچی حساب میشه؟
-قربونت برم اين يك اصطلاح هست كه ميگم منظورم اينچ هاي 32 به بالاست :46:نقل قول:
می خوام نظر دوستان را راجع به برند ایکس ویژن و مخصوصا دو مدل زیر بدونم.فقط جواب تون کامل و جامع باشه(از لحاظ ساخت و کیفیت و.... اصلا توصیه میشه به خرید). ممنون
onyx 46" full hd
venus 40" full hd
با سلام
این دومین بار این سوال مطرح میکنم خواهشن تحویل بگیرید.
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم البته 9620 سامسونگم بد نیست میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب بدید........نقل قول:
درباره ابنکه کدوم رو انتخاب کنین انتخاب با شماست و باید ببینین از کدوم بیشتر خوشتون میاد، در مورد کیفیت تصویر پانا بهتره اما من فکر نمیکنم برای تصاویر SD فرق محسوسی بین این تی وی ها باشه. در کل هرکدوم رو بگیرین خوبه.نقل قول:
من تاحالا حرفای زیادی علیه پلاسما از فروشنده ها شنیدم ولی فقط از خودشون شنیدم و منبعی برای حرفشون وجود نداره، فکر میکنم این یک تصور غلط از پلاسما توی کشور ماست.
NX700.سونی سایز40 مشخصات:BE3 BRAVIA ENGINE / Edge LED / USB/ Motionflow100 Hz/BRAVIA sync /hdmi 4 /ambient sensor /ECO SETTINGS / Fhll HD 1080 / LIVE COLOUR / MPEGNOISE REDUCTION /Intelligent Picture pLUs\
c6960سامسونگ سایز40 اسکن تصویر100هرتزfull HD/ اتصال به شبکه کامپیوتری LAN/ دو ورودی usb movie/ گیرنده wifi/ پانل فوق شفاف ULTRA CLEAR PANEL / تصویر در تصویر در HDMI/ چهار ورودی HDMI/ ورودی PC/ قابلیت انطباق 400Hz/ سیستم ANY NET/ خروجی هدفون/ موتور پردازشگر HYPER REAL ENGINE /کنتراست تصویر 7000.000.1
LC-40LE820Mشارپ سایز 40 /پانل LED ژاپنی / FULL HD 1920+1080 / نسل دهم پانلX Genتکنولوژی UV2A / پانل چهار رنگ RGB Y/ مگا کنتراست / 100 /120 Hz / خروجی LAN DLNA POHTO MUSIC/ خروجی صدا 35W / پانل 10 بینی/ HDMMIتا 4/ پخش DIVXبه صورت HD/
SRS TRU Surround hd/ usb/
کدام گزینه بهتر است برای وصال کردن به PCو xbox 360و dvd
سلام،
من قصد خريد يک LCD TV دارم و حالا اين مدل رو پسنديدم هم به لحاظ امکانات و هم به لحاظ شکل ظاهري و قيمت و ...، حالا فقط سؤالي که تو ذهنم ايجاد شده اينه که آيا اصلا اين مدل در ايران يافت ميشه؟ چون اين مانيتور (TV) در بخش آمريکاي AOC قرار داره.
نکته اينکه سيستم پخش اين LCD براي تلويزيون آنالوگ NTSC هست و با توجه به اينکه سيستم پخش ايران PAL هست آيا اين موضوع ميتونه باعث مشکل باشه؟ البته اين نکته رو اضافه کنم که من تصاوير رو از طريق رسيور دريافت ميکنم و به ورودي A/V تلويزيون بايد متصل بشه. و ديگه اينکه من يک دستگاه XBOX 360 هم دارم که اونم سيستمش PAL هست، با اين تفاسير آيا اين مانيتور مناسب هست يا خير؟کد:http://us.aoc.com/television/l22w961
ممنون ميشم اگه سريعتر از دوستاني که اطلاعات در اين مورد دارند من رو راهنمايي کنند.
-در مورد يافت شدن كه احتمالا مدل هاي اسيايي رو بتونيد گير بيارين چند مدلي aoc ديدمنقل قول:
-در مورد سيستم هاي پخش بايد ببينيد اگر مولتي هستند ايرادي نداره براي pal هم كار ميده
منتها اگر ntsc هستند خوب اينجا با مشكل مواجه هستين
در مورد xbox هم خوب خروجي هاش قابل انتخاب هست بگزارين روي ntsc
سلام
دوستان تلویزیون 46 حدود قیمت 1.5 چی پیشنهاد میدن؟
alucard عزیز واقعا با مثال نجاریت ترکوندی:27:
نقل قول:
42lg ld660
samsung 40c630
sony 40ex500
نظر شخصيم اين هست كمي اينچ رو پايين تر بيارين ولي انتخاب هاتون رو بهتر كنيد
با سلام
تا سقف یک و نیم ملیون
ترجیحا برند سونی
40 اینچ به من معرفی کنید
ایا با 1.5 میتونم led بگیرم؟؟