هیچ کدام :20:نقل قول:
این بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟
این بازی یک بازی کاملا خاص است و مانندی ندارد :31:
Printable View
هیچ کدام :20:نقل قول:
این بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟
این بازی یک بازی کاملا خاص است و مانندی ندارد :31:
اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.نقل قول:
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟
آقا چه خبر از اساسین 3؟ برای پی سی کی میاد؟
من که خبری ازش نشنیدم، فعلا جدیدترین AC همون Assassin's Creed: Brotherhood هستشنقل قول:
که برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.
اسفند ماه میاد:11:نقل قول:
که برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.
البته میشه مبارزات رو مخفی هم نکرد! و از اول تا آخرش جنگید کلاً اگر بازی نکنی لذت کشتن دو نفر در یک زمان( و خیلی از لذت های دیگه!) رو از دست میدی!نقل قول:
اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟
یک پیشنهاد دوستانه: (از نسخه ی اول شروع کن مطمئن باش ضرر نمیکنی!)
ممنون رفیقنقل قول:
من تو اون سری که تاریخی ازت می خواد موندم. فکر کنم باید تاریخ عکس رو با تاریخی که اسیسن هست رو بزنیم و تفاوتش رو تو اون سیبل؟ منم تاریخ هایی رو که اسیسن توش مبارزه می کنه رو یادم نمونده. فقط اونی که صفر بوده رو جواب دادم و با پازل ها. یعنی 5 تاشون رو کامل نکردم.
بازی رو تموم کردم 5 تا از معماهای تاریخی موندهنقل قول:
حوصله دیگه ندارم :19: فوقش می خواد یه فیلم "بیب! (صدای بوق)" نشون بده که نمی ده :31:
خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن! :46:
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه :blush:
یه دفعه وسط تموم کردن این بازی یادتون به نیمه جان افتاد...بابا دمت گرم.:31:نقل قول:
خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه :blush:
کجای بازی شاهزاده ایرانی سود نداره...جالب که سهله ملت دنیا واسش له له میزنن....
یکی از معروف ترین شخصیت هارو هم داره....
فروشش هم همیشه در صدر بوده...
پسر جون چرا دقت نمی خونی؟ :46:نقل قول:
من گفتم تا حالا بهترین بازی که رو دستش بلند نشده بودن و تو همه چی رکورد دار بود نیمه جان 2 بود که الان اسیسن جاش رو نگرفته ولی رقیبشه
بازی شاهزاده هم سود داره ولی دندونگیر نیست :31: شما کاری به تبلیغات نداشته باش.
تو سایت آمریکایی تبلیغاتی Gamespot بهش نمره ی 8 می دن. تو یه سایت با وژدان تر مثلا IGN نمره ی بیشتری می دن.
پس به امتحانش می ارزد.نقل قول:
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
خیر ، حل معما های بازی الزامی نیست!نقل قول:
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
گرافیک هر دو معرکست. اگه میخواهی از داستان سر در بیاری از یکش شروع کن.نقل قول:
پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معما ها چیه
وقتی بناهای اصلی رو تو شهر ببینی یه تصویر از بنا که یه نشان چشم قرمز روش هست نشون می ده. این به معنی وجود یک معما در اون مکانه.نقل قول:
وقتی دکمه ی E رو بزنی و از قابلیت چشمی استفاده کنی و تو اون بنا جستجو کنی، یه نشان یا تصویری هست که با دیدنش به مرحله ی حل معما هدایت می شی.
اگه هر معما رو حل کنی یک قسمت از یک فیلمی برات باز می شه. با حل کردن همه ی معماها کل فیلم درست می شه و می تونی ببینی.
فیلمش چی است؟ مربوط به بازیه؟ ارزش حل کردن داره یا بهتره به ادامه بازی پرداخت؟ تو دو معما داره یا تو یک هم دارد؟
سلام دوست من.نقل قول:
به پست دوست عزيز (havas_1980) كه در چند صفحه پيش گذاشته توجه كن :46: :
- - - - - -کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5824243&postcount=4367
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم (:31:) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم :31::31:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلام من هنوز هیچ نسخه ای از این بازیو بازی نکردم:31: به نظرتون الان هر دو شو بگیرم چند روزه تموم میکنم :46:
نسخه اولی در سریعترین زمان, حدودا 7 ساعت و نسخه دومی, حدودا 9 ساعت... البته توصیه میکنم حتما از اولی شروع کنین.نقل قول:
من با توجه به داستان یه حدس هایی زدم ولی نمیدونم که درسته یا نه:نقل قول:
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
دوست عزیز حدس شما کاملا درسته !نقل قول:
شما اگه یه سرچی هم بزنید تو نت درباره ی داستان یا فرقه ی Assassin کلی مطلب پیدا می کنید که واقعا جالبن و به
درک بهتر بازی از نظر داستان کمک می کنه
بخاطر چند صحنه ی +18 عزیز.
اگه بشماری هم دوتا نمیشهنقل قول:
بخاطر چند صحنه ی +18 عزیز.
آخه مبين جان اونا كه اصلا چيزي نبود!نقل قول:
افسوس ...
اما توصيه ميكنم به اون دوستي كه بازي رو نتونست بگيره كه حتما از هر جا شده تهيه كنه (از دوستان/ فاميل) چون واقعا خيلي لذت بخش بود ... من كنسول دارم ... 360 ... هم اين اساسين كريد 2 رو بازي كردم به تازگي و هم اساسين كريد برادرهود رو اما به جرات بگم اساسين 2 گرافيك خيلي زيبايي داشت مخصوصا قسمت هاي بازي تو شهر ونيز و اون نمايش زيباي آب در حالي كه نماي ساختمون در آب پيدا هست ...
هرچند برادرهود گيم پليش بهتر شده بود...
موفق باشيد
به قابلیت چشمی هم نیاز نیست.نقل قول:
خود اون قسمت برق می زنه.
5 مورد از این معمای علامت ها + دلیل هاشون در همین تاپیک به صورت مجزا عنوان شده بودن.نقل قول:
بد نشد! این موارد یه جا جمع شدن و جواب 3 مورد دیگه هم داده شد.
Glyph Puzzle 5 - Instruments of Power
اشاره به شمشیره... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3 و 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکس 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3
Glyph Puzzle 12 - Titans of Industry
در گوشه چپ پایین تصویر یه 1=4 می بینین. تمام شد. حلقه بیرونی رو میچرخونین و 4 رو مقابل 1 قرار میدین. نتیجه مشخص میشه: 240
در چپ تصویر یه عدد 9 می بینین و یه شکل مثلث. حالا حلقه بیرونی رو میچرخونین و شکل مثلت رو مقابل عدد 9 قرار میدین اما میبینین که شکل های متناظر با اعداد 4 و 9 معلوم نیستن. برای فهمیدن این موارد توجه کنین به طرز قرار گرفتن اشکال مساوی با اعداد 7 و 8 و 9 و 0 و 1. شکل مساوی با عدد 9 حاصل شده از جمع دو شکل قبلی. (اشکال مساوی با عدد 8 و 7). شکل مساوی با عدد 0 هم تشکیل شده از دو شکل قبلش و شکل مساوی با عدد 1 هم از جمع دو شکل قبلی حاصل شده.
اشکال مساوی با اعداد 2 و 3 و 4 و 5 و 6 هم از همین وضعیت تبعیت میکنن. عدد 9 که شکلش برابر شد با یک مثلث. در نتیجه شکل برابر با عدد 2 میشه یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 4 و 3) و شکل برابر با عدد 5 هم میشه دو مربع و یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 6 و 4).
وسط تصویر یه عدد 4 به صورت مبهم می بینین. رو عکس چپ پایین تصویر یه علامت > هم می بینین. این از این. عدد 9, علامتش که شبیه ساعت شنی یا پروانست مشخص میشه. اما اعداد 1 و 7 علامتهاشون معلوم نیست... علامت O زاویه ایی نداره. علامت بعدیش > از یک زاویه تشکیل شده. مورد بعدیش دو زاویه داره. بعد سه و تا اخر... پس اینجا هدف تعداد زاویه (گوشه) است.
در نتیجه عدد 7 یه علامت 4 گوشه ایی هست. عدد 1 هم میشه علامتی متشکل از 8 گوشه. راحت هم پیدا میشن و فقط از هر کدومش یک مورد هست.
رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 میبینین و یک علامت به خصوص شبیه Y معکوس بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.
عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 جایگزین کنین.
سلام دوستان عزیز
این مطلبی که می خوام بزارم شاید برای بعضی ها جالب باشه!
من وقتی اون فیلم آخر بازی ( وقتی معماهارو حل می کنی ) رو داشتم می دیدم به نکته ی جالبی رسیدم...
آخرای این فیلم کوتاه 4 خط کد می نویسه اگه دقت کرده باشید که این کدها، کدهای مبنای 2 هستند ( زبان سخت افزار )
که این 4 خط شامل این کدهاست...
01000101
01000100
01000101
01001110
اومدم این کدهارو به مبنای 10 یا همون کد ASCII تبدیل کردم ( همون عددهای معمولی ) که به ترتیب شد اینا...
69
68
69
78
بعد اینارو وقتی به حروف تبدیل کردم کلمه ی EDEN ساخته شدش که به گفته ی دوست عزیزمون "هوس" ( جیگر D: ) معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن
شاید الان بعضی هاتون بگید عجب آدم بی کاریه خوب این که تابلو بود ... ولی در کل من آدمی هستم که به نکات اطرافم خیلی دقت می کنم...
من بهت پیشنهاد میکنم اینو ویرایش کنی و نکته رو پاک کنی.................برو به یوبی سافت بگو شاید بهت جایزه ای چیزی بدن:31:
================
ولی جدا دمت گرم...........از اادمای تیزبین خشوم میاد:46:
قبل این که پست سند بشه اون کارو کردم :5: :31::21:نقل قول:
==========
شما لطف دارید دوست عزیز
میشه بگید چرا به این اعداد میگید معمول؟ یعنی جاهای دیگه هم تکرار شدند؟نقل قول:
خوب اینجا جای بحث تخصصی در مورد این جور چیزا نیست و من زیاد مانور ندادم در مورد اونا ! و چون شکل عدد مثلنقل قول:
اعداد معمولی هست من واژه ی معمولی رو به کار بردم... ( شاید اصلا کسی ندونه کد اسکی چیه! و فقط این بازی رو انجام داده... )
این کدها مربوط میشن به هر حرف روی کیبورد... بعنی هر حرف روی کیبورد شامل یک کد اسکی هستش.
( فکر کنم کدهای اسکی مجموعا 97 کاراکتر رو پشتیبانی می کنن )
مثلا کد حرف a (ای کوچیک) 97 هست و کد حرف z ( زد کوچیک ) 122 هست ...
مارمولک کوچولو! (چی بگم آخه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه اشتباهی کردی...نقل قول:
ADEN نیست. EDEN هست. اولی و سومی یکی هستن.
EDEN هم که معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن...
(بهم بگو آرین )نقل قول:
ایییییییییی به این شانس ! هول کردم دیگه D:
راست میگی ... ادیت کردم ... ( اگه شد تو زندگی یه کار رو درست انجام بدیم ... :31: )
( تو امتحانا هم از این کارا می کنیم یهو به جای جمع ، منها می کنیم D: )
ای دسدت درد نکنه حالا دیگه سوالی وجود نداره ! مشخص شد چیه دیگه D:
( ای کاش می شد 6 تا ازت تشکر کنم! یدونه کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
sسلام دوستان . من به یه مشکلی خوردم .
الان دقیقا به جایی رسیدم که ezio به desmond تبدیل شد و کناره اون زنه هستش . همش توهم میزنه . بعد دوباره وارد زمان قدیم شد و دنبال یه نفر رفتم که اون طرف وارد یه قلعه شد . از قلعه بالا رفتم تا رسیدم به بالکنش اما هر کاری که میکنه دیگه بالاتر نمره !
الان دقیقا تو اون بالکن هستم .
چه کار کنم ؟
چقدر مونده تمام کنم ؟
برو روی کناره ی بالکن و بپر رو چوبه........
اگه نپرید باید بری رو کناره بالکنه و راه بری بالا از دیوار و بپری به سمت چپ.........تا برسه به چوبه
سلام.
تو بازی Assassin's Creed2 هر قسمت از بازی که انجام می دهم این پیرمرد یک ساعت حرف می زنه. خستم کرده دیگه. دکمه ESC را می زنم هم نمی ره . چکار کنم؟
مطمئنید AC2 ــه
چون تو شماره دوم که پیرمردی وجود نداره
شاید اون دکتر AC 1 رو میگی
متاسفانه گزینه Skip نداره و باید صبور باشید.
دقیقا! منم همین نظر رو دارم.نقل قول:
farhadfery جان! شما داری Assassin's Creed میزنی یا Assassin's Creed II؟!
معلومه المعلم داره صحبت میکنه...
من هرگز نتونستم 100 تا پر رو بدست بیارم.حالا سوال بنده اینه:
با گرفتن هر 100 پر چه اتفاقی می اوفته؟ به مادر اتزیو مربوطه؟یا به داستان مربوط نمیشه؟
بعد از بدست آوردن 50 پر, امکان خرید یک چکش جنگی (Condottiero War Hammer) به قیمت 35,000 فیورینی در Monteriggioni باز میشه.نقل قول:
بعد از بدست آوردن 100 پر, شنل اودیتوره (Auditore Cape) باز میشه که بدنامی (پر شدن نوار قرمز گوشه چپ بالای تصویر) رو برای همیشه غیر فعال میکنه.