سلام
اين ديکشنري که تو اين گوشي نصبه و تلفظ هم داره رو از کجا ميشه گير آورد ؟
کسي لينک دانلودش رو داره ؟
ممنون
Printable View
سلام
اين ديکشنري که تو اين گوشي نصبه و تلفظ هم داره رو از کجا ميشه گير آورد ؟
کسي لينک دانلودش رو داره ؟
ممنون
من میخوام گوشیم رو با سیم ایرانسل آپدیت کنم ،
وارد device manager میشم و چک فور آپدیت رو میزم بعد از 1 یا 2 دقیقه ای پیغام رو میده server not responding
ورژن گوشی هم 20.115
اشکال از چیه؟
سلام پسرمنقل قول:
ببین تاریخ گوشیتو دقیق بکن البته به میلادی:31:
فکر کنم بشیم برج 6.
ببین درست میشه یا نه.
دوست عزیز. یعنی چی که نصبه و لینک دانلودش رو می خواهی؟ شاید منظورت تعداد زبان هاست که به روش زیر می تونی انتخاب کنی! خود این برنامه توی Aplications هستش! شما می تونی تا حداکثر 3 زبان رو توی دیکشنری فعال کنی و برای انتخاب زبان هات از 2 طریق زیر عمل کنی:نقل قول:
- از طریق خود گوشی. برنامه دیکشنری رو فعال کنی. بری توی Options و گزینه Languages و بعدشDownload Languages زبان های دلخواهت رو دانلود کنی.
- می تونی بری توی اینترنت. زبان های دلخواه را دانلود و بعدش توی گوشیت کپی و اجرا کنی!
منظورتون رو واضح تر بگین کمکتون کنیم با تشکر:10:نقل قول:
منظورم اينه که ميخام دانلودش کنم و براي گوشي خودم که N79 هستش نصبش کنم ... و نه روي N86نقل قول:
اون مشکل قطع و وصلی صدا ظاهرا تو گوشی های جدید 86 عادیه و مربوط میشه به کارخونه :13:
مشکل اسپیکرشه ، با 14 تومن حل میشه.
نه دوستم ، مشکلی ندارم باهاش فقط وقتی نور کم باشه برای فیلم برداری نویز داره (اگه نور کم باشه البته) :40:نقل قول:
با سلام
بیشتر مبحث رو خوندم
میخوام N86 بخرم... با تمام این توضیحات کار درستی میکنم یا نه ؟ لطفا" با دلیل بیان کنید... چون فکرامو کردم مگر اینکه واقعا" گوشی ایراد مهمی داشته باشه که بیخیالش بشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بتونی با وزنش کنار بیای گزینه بسیار مناسبیه. در نوع خودش تقریبا کامل ترینه. نقص هایی هم داره که خب همه گوشی ها دارن و هیچ گوشی ای هم کامل نیست! :دینقل قول:
من هنوز با اسلاید گوشیم مشکل دارم !! چه کارش کنم درست شه؟
برای آپدیت گوشی با ایرانسل هم تاریخ رو درست کردم ولی بازم همون ارور رو داد !
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یه مشکل دارم و اونم اینه که من اگر بخام به صورت انلاین از gps استفاده کنم به صورت پیش فرش از اینترنت gprs , mcci استفاده میکنه
من باید چه کار کنم اگر بخام با وایرلس به gps وصل بشم؟
مشکل دیگرم هم اینه که من په جوری میتونم نقشه های کشورهای دیکه رو بدون استفاده از map loader دانلود کنم؟
ممنون
منم به جمع کلوپ N86 راه میدین؟:دی
=====
چه نرم افزار هایی خوبه سر گوشی نصب کنم؟
و یک چیز دیگه:
برای چی بعضی عکس های گرفته شده تار میشه و اگه میشه یه آموزشی ، مقاله ای چیزی در رابطه با طریقه صحیح عکس گرفتن با این گوشی رو به من بدید :40:
دوست عزیز. این برنامه قابل دانلود نیست و توی نرم افزار اصلی گوشیه که موقع فلش کردن گوشی توی اون نصب می شه!نقل قول:
سلام دوستان
جدیدا موقع فیلمبرداری تصویر 1 ثانیه حرکت میکنه 1 ثانیه گیر میکنه، موقع پخش تو گوشی یا PC هم به همینصورته، شما به همچین مشکلی برخوردید؟ مشکل از کجاست؟ چیزایی که به ذهنم رسیدو چک کردم مثل پچ های رام پچر و غیره، مشکل از اونا نبود
سلام
من هم خریدم
گوشی خوبیه خیلی راضیم ازش
مبارکه.نقل قول:
ورژن گوشیتو با این کد
ستاره مربع چهارتا صفر مربع
چک کن.
اگه 30 نبود حتما آپدیت کن به 30.:46:
نقل قول:
چه نرم افزار هایی خوبه سر گوشی نصب کنم؟
همچنان منتظرم :دینقل قول:
برای چی بعضی عکس های گرفته شده تار میشه و اگه میشه یه آموزشی ، مقاله ای چیزی در رابطه با طریقه صحیح عکس گرفتن با این گوشی رو به من بدید
نقل قول:
ممنون 30 هست ... فقط یه مشکل دارم نمیتونم به اینترنت همراه اول متصل شم....... تنظیمات رو هم از سایتش گرفتم و save کردم..... متصل که میشه همینطور تو حالت connecting باقی میمونه و هیچی نمیاد.... ممکنه راهنمایی کنین...:8:
سلامنقل قول:
برای برنامه شما به بخش مربوطش برو خودت باید بفهمی کدومش به کارت میاد.برنامه مثله x-plor. core player و ...
اما عکس.
ببین اول حالت های عکس برداری
1. auto برای شرایط معمولی که خود دوربین بهتریت حالت رو تنظیم میکنه.
2. macro یا close up برای عکسبرداری از فاصله نزدیک حدود 10 تا 60 سانتیمتر.
3. night برای عکس برداری در نور کم اما بدون فلش.
4. portrait برای عکس برداری از چهره با فلش اتو ماتیک
5. night portrait برای عکس برداری از چهره با فلش قوی و کاهش قرمزی چشم.
6. sport برای عکس بر داری اشیا متحرک یا در حال حرکت که فوکوس هم خاموش میشه تا عکس تار و مات نشه و بهتر در نور مناسب استفاده بشه چون به دلیل سریع شدن سرعت شاتر نور گیری کم میشه و اگه نور محیط کم باشه عکس خوب در نمیاد.
7. landscape برای عکس از محیط باز و با فاصله زیاد که با افزایشه فاصله فوکوس و بالا بردن شارپنس جزییات میره بالا.
8. یه حالت هست که اسمش یادم نیست اما کاراییش اینه که به صورت دستی یکسری تنظیمات دلخواه دوربین گوشیرو دستکاری میکنید و همیشه در حافظه میمونه و وقتی اون حالت رو انتخاب کنید باز همون تنظیمات خودتون میاد.
اما یکسر تنظیمات دیگه هستن که بعضی هاشون با تغییر همین حالت های بالا تغییر میکنن بسته به شرایط اما خوب دستی هم میشه تغییرشون داد.
iso برای روشنایی و نور گیری بیشتر در محیط تاریک و هرچی باالاتر باشه مثلا روی high روشنایی عکس بیشتر میشه ولی خوب زیادش نویز ایجاد میکنه.
sharpnes برای جزییات عکسه و هرچی بالاتر باشه عکس شارپتر میشه.
brightness برای نور دهی بیشتر به عکس یا کم کردن نور .مثلا وقتی شدت نور آفتاب زیاده.
contrast برای پر رنگیه عکس بکار میره هرچی بالاتر باشه عکس پر رنگتر و جذابتره.
اینا تا جایی که یادم میومد برات گفتم.چیزهای دیگه ای هم هستن که به مرور با کار کردن یاد میگیری.
فقط یه مورد
دکمه شاتر ان86 کمی سفت و بد دسته .اگه میبینی عکسات میلرزه احتمالا ماله همینه.
سعی کن در بازه زمانی که فوکوس کرد و بیشتر فشار میدی تا عکس بگیره گوشیت اصلا نلرزه اون موقع عکسا عالی میشه.
سلام دوستان.
خیلی ضد حاله که مرورگر گوشی با ایرانسل کار نمیکنه؛ اپرا مینی هم کار نمیکنه؛ فقط یه شبه اپرا دارم که جاوا اسکریپ نداره...
راستی جریان این باطری اتمی که میگن دیر خالی میشه چیه؟ واسه 86 هم هست؟؟
سلام
امروز وقتي كه گوشيم رو به اخرين فريمور اپديت كردم و گوشيم خود به خود وقتي كه auto rotate فعاله مي ره توي قسمت عكس ها ولي وقتي كه فعال نيست اين مشكل پيش نمي اد
گوشی قبلا بهتر شارژ نگه میداشت اما دیگه زود خالی میشه؛ بعد از 11 ساعت که بیشتر از 6 ساعتش به گوشی دست نخورده 2خط رفته؛ چندتا پیامک دادم چندتا آهنگ با هندسفری گوش کردم و 10 15 دقیقه جاوا اجرا کردم؛ باطریشم عوض کردم همینه. نوکیا انگار از وقتی چینی شده دیگه زیاد قابل اعتماد نیست؛ نمیدونم...
با سلام
دوستان و من گوشی n86 تازه خریدم و از نمایندی مرکزی خود نوکیا تو علاالدین خودشون برام رایگان GPS رو فعال کردن... یه چیزی هم روی گوشی نصب کردن ... میخواستم بدونم آیا برای من هم لازمه که این GARMIN یا نقشه های ایران رو دانلود کنم یا نمیخواد دیگه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز جی پی اس اصلا فعال کردن نداره همش حرفه برایه پول بیشتر بگیرن.
میتونید از نرم افزارای جانبی مثله گارمین یا اسمارت کام استفاده کنید ولی جدیدا خود مپ نوکیا شهرهای بزرگ کشور رو ساپورت عالی میکنه فقط کافیه بزارید نقشه ها با جی پی آر اس یا وای فای دانلود بشن.:46:
اقا چطوری میشه صدایه دوربینشو خفه کرد :evil2: من گوشی رو -- کردم حالا چیکار کنم
میدونم منظور من هم همین بود که فکر کنم نقشه شهر تهران رو برام ریختن با همین مپ نوکیا..... با وجود برنامه ovi map nokia احتیاجی به این برنامه های اسمارت یا گارمین باز هم هست ؟ ...نقل قول:
نوکیا مپ 3.03 خوبه چون سرعت کانکت شدن خیلی بهتر شده! و با این حساب دیگه نیازی نیست به نرمافزار های دیگه!نقل قول:
سرعت دوربین گوشی تو فیلم برداری کمه یعنی تیکه تیکه فیلم میگیره به نظر شما دلیلش چیه من گوشی رو -- کردم بعد اپدیت کردم به ورژن 30 ممکن مال این باشه؟:41:
مموری هم انداختی رو گوشیت؟ یا دوربینت رو مس مموری تنظیمه؟نقل قول:
معمولا وقتی مموری یا مس مموری سنگین میشه این حالت پیش میاد...هر چی تو مموریت داری به کام انتقال بده و یه بار مموریت رو فرمت کن درست میشه...مستر ریست هم کردی چه بهتر
منظور از "تیک تیک چی هست؟"نقل قول:
یه نمونه میتونید آپلود کنید؟
مموری رو فرمت کردم درست شدنقل قول:
حالا چطوری صدای دوربینشو خاموش کنم؟
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
میشه اما سخته:31:
قبلا با روش -- هلو ایکس و رام پچر باید انجام میدادی اما چون اونا جواب نمیده باید به فریم ور کوک شده فلش کنی.
از کجا باید این فایرور رو دانلود کنم؟نقل قول:
با فونیکس باید فلش کنم یا جف؟
سلام دوستان من میخواستم n86 خواهرم رو آپدیت کنم ورژنش 20 و از سرعتش ناراضی هست....
قبلنا اومدم که 3250 مامانمو آپدیت کنم که توی فلش کردن فیلد شد و 7 تومن فلش اوفتادم!
حالا برای این ان86 چی کار کنم؟
Sharmande ba gushi on shodam en tayp mikonam. Ghat kardane sedaye gushi ke kare kheily rahatie. Faghat kafie ye disable sound camera nasb konio gushito khamush roshan koni ta sedash khafe she. Mese kari ke man kardam. Faghat bayad bade nasb warning tone ro ghat kard.
Rasti tavajo kardi vaghti axaei ke ba gushi gerefte shode ro tu halate windows mode nega mikoni cheghad eftezah neshun mide?? Age full screen nakonish adamaye tu ax jesaratan shabihe meymun neshun dade mishan!
سلام
دوستان اگه دوباره مانند گذشته آسمون به زمین نیاد، تصمیم دارم تا 2 روز آینده این گوشی رو بخرم.
1. -- این گوشی چطوریه؟ مانند helox هست؟
2. توی فرمور تازه کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری بهبود داشته یا نه؟
3. به غیر تشخیص چهره چیز دیگه افزوده شده ؟
4. صداش در چه حد و اندازه ای هست؟ نسبت به N82 می گم! :دی
5. من رنگ سفیدش رو می خوام بگیرم؛ رنگش که نمی ره انشالله؟؟؟
6. پرسشی بود می پرسم! :دی
شاد باشین :دی
سلام دادا:31:نقل قول:
1:دوران هلو ملو تموم شد:31: فقط فریم ور کوک شده.
2:بله بله:31:
3:هیچی:13:
4:شاید یک درجه از ان82 بیشتر ولی صدایه ان82 کمی کمی بهتره (بمتره)
5:انشالله:31:
6:در خدمتیم
سلا م من تو فیلمبرداری ان86 مشکل ندارم ولی عکسش خیلی مشکل داره
وقتی از فضای باز عکس میگیرم عکس یا سفید میشه یا سیاه و در محیط بسته عکسهاش خیلی آشغاله
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین