یعنی سیمبین سری 5 و 6 رو ساپورت میکنه همه برنامه هاشو ؟
یعنی سیمبین سری 5 و 6 رو ساپورت میکنه همه برنامه هاشو ؟
میشه کیبوردی که نصب کردید آدرس لینک دانلودش رو بهم بگید .نقل قول:
ممنون
سری 6 رو از کجا آوردی؟:31:نقل قول:
8910 سری 60 ویرایش پنجمه:46:
سلام به تمام دوستان I8910 دار :31:
امروز تو دانشگاه گوشی از دستم افتاد. تقریبا از فاصله 1 متری خورد زمین.
اول با پشت و بعد روی صفحه آرام گرفت:18:
تا 10 ثانیه جرات نداشتم از رو زمین جمش کنم. با خودم گفتم عمرا دیگه گوشی بشو نیست.
بعد که بلندش کردم دیدم نه بابا کار که میکنه.:21:
تا حالا هم که مشکلی نداشته.
گفتم اطلاع رسانی کنم که تست زمین خوردن از فاصله 1 متری هم انجام شد و گوشی با موفقیت این تست هم
پشت سر گذاشت:31:
البته اینم بگم که گوشی تو یه کیف پارچه ای نازک بود که باعث شد حداقل خش روش نیوفته.
با سلام
1- از نظر gps چجور گوشی هست؟ نقشه هاش و برنامه هاش یافت می شود؟ ( لطفا توضیح با حوصله خیلی برام مهم است )
2- این سیستم عامل همون سیستم عامل نوکیاست. منظورم اینه که هر چی رو نوکیا نصب بشه رو این گوشی هم خوب کار می کنه ( با فرض اینکه ورژنش یک باشه ).
ممنون
در مورد gps من خودم الان از smartcom استفاده میکنم.نقشه ها هم همه جوره و برای همه شهرها موجوده.
در ضمن نکته جالب اینه که gps گوشی من در کمتر از 10 ثانیه وصل میشه.
سیستم عاملم همون سیمبیان S60 v5 که 5800 و N97 هم ازش استفاده می کنند. تمام برنامه هایی که
برای این سیستم عامل طراحی شده باشند روی این گوشی کار میکنه البته به جز برنامه هایی که انحصاری برای نوکیاست.
نقل قول:
من که با gps این گوشی کار می کنم واقعا عالیه.خیلی راحت زیر سقف می گیره البته یه طبقه.زیر سقف با 5800 و ای 8910 تست کردیم واقعا 8910 بهتر جواب دادواصلا 5800 GPSو پیدا نکرد.ولی 8510 ظرف 10 15 ثانیه پیدا کرد.الانم گارمین 5.6 روش نصب کردم با نقشه های اکثر مراکز استانها.ولی گارمین 5.7 هم اومده.
آرش حواست باشهنقل قول:
این 10 ثانیه وصل شدن به ماهواره واسه اینه که از A-GPS
استفاده میکنه سر ماه قبض موبایلت نیاد کلی متعجب بشی !:31:
البته حدود 15 کیلو بایت دانلود میکنه هر بار
آقایون من یه مشکل مسخره با این گوشی پیدا کردم یه بارم سوال کردم جواب نگرفتم:
بعد یه مدت که با گوشی کار عادی انجام می دم بدون اینکه تنظیمات خاصی رو تغییر بدم می بینم دیگه وقتی زنگ به کسی میزن عکسش رو که تو contact لود کردم نمیاد. تا یک بار خاموش و روشنش می کنم بر میگرده به حالت درستش.
امروز هم یه مشکل عجیب تر اینکه هر کی بباهام تماسمی گرفت هیچ صدای زنگی ازش در نمیومد با اینکه تو قسمت profile گزینه general رو اکتیو کردم باز صدائی نداشت تا یک بار خاموش و روشنش کردم درست شد این مشکلات به نظرتون دلیلش چیه؟
توضیح اینکه من هنوز هیچ ایمیجی روش نریختم و اورجینال خودشه.
دوستان برنامه نصب میکنم این ارور رو میده برا بعضی برنامه ها قضیه چیه
Unable to install a protected application from an untrusted application supplier
بعضی هانصب میشن و کار میکنن بعضی ها نصب میشن کار نمیکنن بعضی ها هم که نصب نمیشن این ارور رو میده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
در مورد A-gps و فرقش با gps و اون 10 ثانیه بیشتر توضیح میدین
تو این روش گوشی اطلاعات اولیه مکان ماهواره ها رو از طریقنقل قول:
اینترنت دانلود میکنه بنابراین سرعت کانکت شدنش بیشتر میشه
چون لازم نیست خودش تک تک سینگال ها رو دریافت و پرسس کنه
به نظر من شما گوشیت رو با کد ستاره مربع 7370 مربع یه بار ریست کن . :41:نقل قول:
آره در جریانم :31:نقل قول:
ولی ممنون از یادآوریت. البته من زیاد استفاده نمی کنم . راستی هر کیلوبایت
1 تومنه؟
باز می ارزه.
دوستان بهترین فرم ور این گوشی که همه برنامه ها روش بیاد بالا چیه؟مخصوصا Smartcom va garmin .... و sms farsi read&write داشته باشه
رو اکثر فریمور ها اجرا میشن
بجز فریمور هایی که بصورت حالت هک هستن و نمیشه از حالت هک درشون آورد
فعلا بهترین فریمور که با گ های کمتری داره و در مجموع عملکرد رضایت بخشی داره در اکثر زمینه ها
فریمور ایتالیایی کوک شده ایی بوی هستش
که لینکش رو چند صفحه پیش گذاشتم
بچه ها اپرا موبایل 10 و بریزید روش ببینید چجوریه
من رو 8510 ریختم ............
حسن لینک بده حسه سرچ کردن نیست ؟:31:نقل قول:
رابط تاچ داره حسن ؟
...............
edit
یله رابط تاچ داره
اینم لینک دانلود
[HTML]
http://www.opera.com/mobile/next/
[/HTML]
با dlna تونستی گوشیت رو وصل کنی پی سی یا نه ؟
نه اصلاً یادم رفت :دینقل قول:
با dlna تونستی گوشیت رو وصل کنی پی سی یا نه ؟
ولی هیچی اپرا مینی نمیشه
این اپرا موبایله فرومو میخاد باز کنه بدون عکس 300 کیلو استفاده میکنه
اپرا مینی 30 تاهم استفاده نمیکنه ( البته تازگی نمیدونم چش شده فرومو اصلاً باز نمیکنه )
پست 2499
1 پست تا 5 ستاره شدن
برادر برا من اصلا جی پی اسش وصل نمیشه علامت جی پی اس رو گوشی نمیاد همون که کنار بلوتوث باید باشه مشکل از چیه ؟نقل قول:
در مورد gps من خودم الان از smartcom استفاده میکنم.نقشه ها هم همه جوره و برای همه شهرها موجوده.
در ضمن نکته جالب اینه که gps گوشی من در کمتر از 10 ثانیه وصل میشه.
سیستم عاملم همون سیمبیان S60 v5 که 5800 و N97 هم ازش استفاده می کنند. تمام برنامه هایی که
برای این سیستم عامل طراحی شده باشند روی این گوشی کار میکنه البته به جز برنامه هایی که انحصاری برای نوکیاست.
نقل قول:
نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کامنقل قول:
وقتی وصل میشی عبارت gps در گوشه صفحه سبز رنگ میشه.
[QUOTE]نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟ /QUOTE]
در مورد خوانایی زیر نور مستقیم, منم یه جورایی موافقم که می شد بهتر باشه.
و عکاسی ایندورشم به نظر من تعریفی نداره.
ولی در کل به نظر بنده حقیر هیچ کدام از اینا از ارزش این گوشی کم نمیکنه. من هر کی ازم میپرسه بخرم یا نه؟
میگم 100 درصد بخر
من اون قسمت که No بود رو yes کردم و کانکت شدم بازم کانکت نشد یعنی اصلا علامت اکتیو شدن برنامه اون گوشه نمیاد کسی میتونه کمک کنه از همون اسمارت کام استفاده میکنمنقل قول:
برای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کام
منی که هر روز دارم از گوشی استفاده میکنم اشتباه میکنم..خوانایی اش بالاست ..شما راست میگی :27:نقل قول:
نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟
سلام..من فرمور HX1.5 fix2 ریختم و هک شدست.اسمارت کام که کار نمیکنه و میپره بیرون.گارمین هم کانکت نشد امروز....دلیلشو نمی دونم..آماری از فرمور جدید واسه این گوشی دارید؟ و google map چطوره؟نقشه تهران کامل داره؟بصورت آفلاین...اگه خوبه و جواب میده یک لینک بدید.مرسی
دوست من با فریم وری که شما استفاده میکنید هیچ مشکلی با گارمین نخواهید داشت فقط موقع استفاده گوشی نباید در حالت حک باشه.در فضای باز بعضب وقتا تا 10 دقیقه هم طول میکشه تا وصل بشه.نقل قول:
فعلا که بهترین فریم ور کوک شده کم باگ موجود هست .
از گوگل مپ اطلاعی ندارم
یا حق تا بعد
نطر من هم اینه که نسبت به اکثر گوشی ها خواناییش بالاستنقل قول:
اما نسیت به مواردی خاص مثل 3gs خیر کیفیتش پایینتر میباشد.
مشکل هم پوشش خارجی یا قاب گوشی میباشد که این مشکل با این led در 3gs حل شده.
نکات طریفی در تولید هر محصولی هست که از دید تولید کننده ها دور میمونه و بسرعت اصلاح میشه
یا حق تا بعد
دوستان اگر میشه رینگتونهای اصلی گوشی بزارید....یا اگه نیست،من اینارو میخوام... supersonic.mp3 & mirage tone.mp3
نقل قول:
برای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کام
کسی نبود ؟؟؟نقل قول:
من اون قسمت که No بود رو yes کردم و کانکت شدم بازم کانکت نشد یعنی اصلا علامت اکتیو شدن برنامه اون گوشه نمیاد کسی میتونه کمک کنه از همون اسمارت کام استفاده میکنم
دوست عزیز فعال کردن internal gps وقتی موثره که gprs راه اندازی شده باشه.
اگه gprs راه اندازی کردی که چیزی حدود 10 ثانیه طول میکشه که کانکت شه.
اگه نه gprs راه اندازی نکردی من خودم شاهد بودم تا 20 دقیقه هم ممکنه طول بکشه کانکت شه.
اگه مشکل چیزی غیر از اینها باشه از تخصص بنده هیچ مزان (اینه تیکه رو فقط علی میگیره :31:)
خارجه, از اهل فن کمک بگیر.
من می خوام گوشیم رو ریست کنم lock code می خواد این کد اصلیش چنده؟من هنوز تغییرش ندادم.
هشت تا صفرنقل قول:
دوستان اگر میشه رینگتونهای اصلی گوشی بزارید....یا اگه نیست،من اینارو میخوام... supersonic.mp3 & mirage tone.mp3
کسی نداشت؟
اگه هنوز گیر نیاوردی بگو تا برات آپلود کنمنقل قول:
.............
بچه ها فریمور جدید چیزی ریلیز نشده ؟ چند روزیه تو جریان اخبار نیستم
من فکر کنم یه چینی جدید اومده باشه از خود سایت آی 8910 ولی دانلودش رو نمیدونم کجاست !
[QUOTE=ali racer;4382204]اگه هنوز گیر نیاوردی بگو تا برات آپلود کنم
.............
سلام...دوست عزیز اگر امکان داره...واسم آپلود کن...این عکس bachgroung گل آفتابگردان رو هم اگر بزاری ممنون میشم....مرسی
با xplore or active file برو به این مسیر تمام z:\data\sounds\digital تمام رینگ تن ها هستشنقل قول:
درایو z: همون romه
اگه بخواید تمام صداهای گوشیرو می ذارم حتی صدای شاتر
ددوست عزیز من گوشی رو به فرمور کوک شده فلش کردم..متاسفتانه هرچی بود پاک کرده...و چندتا دیگه جاش اومده که جالب نیست....با backup هم که بر نگشت...حالا اگه کسی اینارو بتونه upload کنه که عالیه...تو نت گشتم ولی پیدا نشد....به هرحال مرسی
*** راستی من فقط این دو تارو میخوام supersonic.mp3 & mirage tone.mp3 .....و تم اورجینال گوشی ایا تو نت هست؟من پیدا نکردم....!؟ **
سلام
منم این گوسی رو خریدم با گارانتی 640 تومن (بدون گارانتی میگفت 605) خوب خریدم یا نه
یه سوال هم داشتم این که اگه یه فریمور دیگه روش بریزم منو و دستخط فارسیش از بین میره ؟؟
سلام ، مبارک باشه :10:نقل قول:
بستگی داره چه فرمویری بریزین ، بعضی هاش منو و دستخط فارسی داره ، بعضی هاش نداره ، برای دسترسی به تمام فرمویر ها به نظرم بهتره یه سر به فروم موبایلستان بزنین.