یعنی گوشی شما Dz نیست؟؟ و اصلا Dz وجود نداره براش؟؟نقل قول:
چون دیشب برای همین رنوآر یه فایلی دانلود کردم که Dz نبودش.
شاید برای شما هم فرمت های مختلفی داشته باشه
ولی چیزی که مسلمه، برنامه فقط با dz کار می کنه
Printable View
یعنی گوشی شما Dz نیست؟؟ و اصلا Dz وجود نداره براش؟؟نقل قول:
چون دیشب برای همین رنوآر یه فایلی دانلود کردم که Dz نبودش.
شاید برای شما هم فرمت های مختلفی داشته باشه
ولی چیزی که مسلمه، برنامه فقط با dz کار می کنه
همون 2 تایی که خودت تو صفحه قبل گذاشتی دیگهنقل قول:
عربیه که ورژن I بودش
و انگلیشه که ورژن G بودش
تو پستهاي قبليت آدرس يه لينك دادي كه من رفتم تو يه برنامه داشت بنام theme editor راستش من هر كاري كردم نتونسام DL كنم راجع بهش چيزي مي دوني؟:20:نقل قول:
من دانلودش کردمنقل قول:
ولی چیز خاصی نیست. باهاش باید یه فایل با پسوند GZ رو باز کنی و ادیت کنی. مثلا باهاش شکل آیکون ها و اینجور چیزها رو می شه ادیت کرد
حالا اینکه این فایل GZ چیه و کجاست، من نمی دونم. فقط یه جا چند تا عکس دیدم ...تویه همون سایت بود به نظرم... ولی توضیحی نداده بود که چه جوری به این فایل دسترسی داشته باشیم
در زمینه تم شدیدا پیگیرم... خبری بشه، حتما بهتون میگم
نه واسه من kdz هستش. و توي سايت الجي يه ليست از فريمورها هست واسه گوشيم كه همشون با پسوند kdz هستن.نقل قول:
پوریا..... کجایی که ببینی؟؟؟ :10:
این 10G واقعا خوشگله :8:
یعنی حرف نداره ظاهرش
همه چیزش مثل همون 10F می مونه... بهتر بگم، همه چیزش مثل فریمور های اورجیناله و کامله کامله.
از نظر عملکرد و سرعت و همه چیز مثل همون 10F خودمون می مونه... البته سرعت کمی بیشتره
ولی دو تا فرق داره
اول اینکه قطعا برای 2009 هستش. به دلیل همون تنظیم تاریخی که اول کار میاد و قبلا توضیح دادم. و صد در صد از اون 10F که خوده سایت میده، جدیدتره
دوم ، فرق ظاهری به شدت زیادی داره
تم سفیدش واقعا خووووشگله
آیکون های گجت ها همه فرق می کنه و از اون حالت مربعی خارج شده :20:
اصلا چرا دارم توضیح میدم؟؟
چند تا عکس می ذارم... البته عکس ها واضح نیست، چون دوربین خوب نداشتم. فقط می خوام حدودی ببینید چه جوریاست.
باز هم از بی کیفیتی عکس ها پوزش می خوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گجت ساعت رو ببینید... مربعی شده. اون یکی هم گچت speed dial هستش . اون آخری هم که پایین صفحه است، Music
ضمن اینکه عکس بکگراند هم مربوط به خوده تم می شه و من نذاشتم :31:
تولبار پایین رو هم که حتما می بینید چه قدر زیاد فرق کرده و چه قدر خوشگل شده
منوها که شکل آیکون ها عوض شده. خیلی هم قشنگ و تر تمیزه. تویه این عکس ها واقعا معلوم نمی شه.. حیف
قسمت setting که میری، آیکون ها رنگی نیست و یه حالت متمایزی داره که باز هم به نظرم خیلی قشنگ اومد
تم مشکی ، آیکون های اصلیش مثل همون گوشی خودتون می مونه. ولی داخل قسمت های محتلف می شی، شکل آیکون ها فرق می کنه که در کل خوبه به نظرم. ولی واقعا تم سفیدش خیلی قشنگه. همه چیزش فرق می کنه. کوچکترین مواردش هم فرق داره و خیلی روش کار شده
وقتی میری داخل قسمت New message یه گزینه جدید داره. Live! postcard
همینطور داخل خوده قسمت messeagin هم یه گزینه جدید داره به اسم Live studio که وقتی روش می زنی می خواد وارد یه قسمتی از سایت Vodafone بشه که ظاهرا فیلتره!!
گوشی رو که با کابل وصل می کنی به کامپیوتر یه گزینه داره به اسم ..PC internet
راستش دقت نکردم قبلا بوده یا نه... این رو شما چک کنید ببینید دارید یا نه
کلا از ظواهر امر بر میاد که فریمور مخصوص Vodafone باشه. چون چند تا گزینه داره که مربوط به اون می شه
و در مجموع.... توصیه می کنم نصب کنید. هیچی نداشته باشه، حداقل تم خوشگلی داره
و موزیک پلیر با ظاهر جدید!! البته فقط روی تم سفید
نکته جالب: sms فارسی رو راحت دریافت می کنه
حتی حروف " گچ پژ" رو هم نشون میده
ولی زبان فارسی نداره... یعنی منوها فارسی نمی شه... تایپ فارسی هم نداره
.................................................. ....
.................................................. .....
سوالی هست بپرسید
آقا دمت گرم،شدیدااااا
حالا ببین توی مثلا بخش عکاسی یا فیلمبرداری هم چیزی تغییر کرده یا نه
مثلا رزولوشن فیلمبرداری یا کیفیت یا ...
دوستان ورژن عربی هم تست شد
علاوه بر عربی، فارسی هم داره
همه چیزش مثل همون 10F می مونه. هیچ فرقی نداره. حتی یه ذره . اون دوستی که ورژن 10F رو می خواست، می تونه این رو به جاش دانلود کنه
2008 هم هست
در نتیجه
اگه زبان فارسی می خواین ( تایپ فارسی و منوی فارسی) همون ورژن 10F رو بذارید بمونه و اصلا دست به گوشی نزنید
ولی اگه براتون تایپ فارسی مهم نیست
حتما 10G رو نصب کنید
نقل قول:
هیچ فرقی نداره
فقط من احساس کردم روی ورژن 10g اون مشکل تیک زدن فیلمبرداری یه ذره کمتر شده... ولی هنوز وجود داره
بچه ها یه سوال
وقتی یه فریموری نصب می کنی که فارسی هم داره و زبان رو رویه حالت اتوماتیک میذاری، خود به خود منوهای گوشی رو فارسی می کنه
از کجا می دونه که باید فارسی کنه زبان رو؟؟ چرا انگلیسی نمی کنه؟؟
یعنی گوشی ها سفارش ایران ساخته شده؟؟؟
...........................
یه سوال دیگه
من از اس ام اس ها با برنامه pc suite یه کپی گرفتم
می شه دوباره بر گردوندش رویه گوشی؟؟
عزیز گوشی ها به سفارش نمایندگی ایران ساخته میشن،اما کره ای هستن،دقت کرده باشی رو جعبه گوشی هم IRN زدهنقل قول:
زبان اتوماتیک هر فرموری فرق میکنه،
مثلا فابریک گوشی فارسی هستش
اما ممکنه یه فرمور دیگه انگلیش باشه
در مورد سوال دومت،والا تا اونجایی که میدونم قابل بازگردانی به گوشی نیست،اما من ور نرفتم با برنامش،یه کم ور برو شاید یه RESTORE یا چیزی شبیه این داشته باشه
نقل قول:
یه سوال دیگه
من از اس ام اس ها با برنامه pc suite یه کپی گرفتم
می شه دوباره بر گردوندش رویه گوشی؟؟
مگه گزینه Restore نداره؟! من یادمه برای کانتکت ها و ممو و... داشت....حالا اس ام اس رو نمی دونم....نقل قول:
در مورد سوال دومت،والا تا اونجایی که میدونم قابل بازگردانی به گوشی نیست،اما من ور نرفتم با برنامش،یه کم ور برو شاید یه RESTORE یا چیزی شبیه این داشته باشه
من هر فریموری دانلود کردم که زبان فارسی رو داشت، به طور پیش فرض فارسی رو انتخاب می کرد. هر چی که هست مربوط به خوده گوشی باید باشهنقل قول:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
برای همه چیز داره به جز اس ام اسنقل قول:
اصلا اس ام اس و ایمیل یه قسمت جداست
خوب اگه قابلیت برگردوندن نداره، پس به چه دردی می خوره؟؟
چون فایلی که به عنوان خروجی میده مرتب نیست و جوری نیست که بشه بخونیش
این هم به درخواست آقا پوریا و برای اینکه همه چیز یک جا باشه تا مجبور نشید دنبالش بگردید
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=415324[/HTML]
ببين رفيق مي توني يه چندتا از اينتر فيس فريمور جديدت عكس با كيفيت خوب بذاري؟نقل قول:
خواهشا يه كاريش بكن لازمش دارم ببينم خوب بود مي خوام بريزمش تو گوشي........:10:
باشه... امروز چند تا عکس می گیرم :10:نقل قول:
ولی در کل مطمئن باش چیزی رو از دست نمیدی. چون فقط اس ام اس هات پاک می شه و یه سری از تنظیمات عوض می شه
بقیه چیزها همونجوری که هست می مونه. نهایتش اگه خوشت نیومد، همون ورژن عربی که گفتم شبیه 10F می مونه رو می ریزی
ولی مطمئن باش خوشت میاد :31:
با این حال، امروز که رفتم بیرون، یه گوشی با دوربین درست و حسابی پیدا می کنم و چند تا عکس خوب میذارم براتون
این هم چند تا عکس واضح تر از محیط ورژن 10g
در این عکس چند تا گجت رو هم می بینید. ساعت، هواشناسی، spaad dial و تقویم... هر سه فرق دارن . قشنگتر شدن :46:
تولبار پایین
منوها
موزیک پلیر
حالت تنظیم صدا
آقا واقعا دستت درد نكنه خوب شده:10:نقل قول:
ولي بهتر از اينش نيست؟...:31:
دو مطلب : 1 - اگه یادتون باشه گفتم گوشی من برای نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش نمیره . چند روز پیش تهران بودم و رفتم کامتل که اون خانومه بهم گفت این طبیعیه و این گوشی همینطوریه :18: افتضاحشو در آوردن .
در مورد رم هم رفتم از طبقه چهارم علاالدین پلاک 346 یه Sandisk گرفتم 8 گیگ کلاس 2 قیمت 19 تومن که خداروشکر دیگه تیک نمی زنه و برجستگی هم داره . البته ناگفته نماند توشیبای خودمم برجستگی داشت ولی تیک می زد .
....................
2 - حالا که بحث آپدیت داغ شده ، بچه ها یه لطفی بکنید ببینید با این ورژن های جدید که نصب می کنید میشه با کابل خروجی تلوزیون ، به غیر از فیلم ، عکس هارو هم از تلوزیون دید ؟
لطفا اینو چک کنید خیلی برام مهمه . آخه اگه از اول می دونستم خروجی تلوزیونش عکسارو نشون نمیده اصلا ً این گوشی رو نمی خریدم . تا این حد برام مهمه پس لطفا ً کمک کنید . متشکرم .
من کابل ندارم
وگرنه برات تست می کردم
ولی اگه همینجوری بخوام حدس بزنم، بعید می دونم همچین تغییراتی ایجاد شده باشه
البته فقط یک حدس بر اساس تجربه ست
سلامنقل قول:
گفتم اين چند روزه نيستي!
نگو كه مسافرت.......:21:
1- اينكه دست به سرت كردند
2-رمت مباركه:11: در مورد برجستگي هم كه ديگه منتفي شده:41:
در مورد نمايش عكس از تلوزيون هم بايد منتظر يه فريمور باشي كه اين امكان و داشته باشه چون فقط اين كار از طريق دستكاري فريمور يا همون سيستم فلش گوشي امكان پذيره:46:
ببخشید شرمنده ،اما اون خانومه تو کامتل گ..ه زیادی خوردهنقل قول:
یه مشت بی سوادن
من احتمال میدم با آپدیت فرمور مشکلت حل شه
چون واسه من این مشکل رو نداره
ضمنا اگه ممکنه یه عکس از رم و جعیش هم بزار
ممنون :11:
پوريا جاننقل قول:
نگفتي اين همه عكس رو برا چي ميخواييش؟
شايد كلكسيوني، چيزي....:46:
آخه هركي رم ميگيره يه عكس ازش ميخواي:31:
میخوام با دست پر برم بازار :دی
چند مدل رم رو داشته باشم تا اگه یکیش گیر نیومد اون یکی رو بگیرم
شما خودت كجايي؟نقل قول:
مي گم من نقشه مشهد رو براي جي پي اس ميخوام
نرم افزار رو نصبيدم فقط نقشه رو ميخوام
تو اون تاپيك درخواست دادم خبري نشد يكي بگه از كجا بگيرم
سلام جیگر :دینقل قول:
اینجا میتونی نقشه رو گیر بیاری
بجای خط تیره هم بزار ir-tci dot orgکد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=60190
من كه هميشه هستم موضوع چيه؟:15:نقل قول:
يه مثلي هست كه ميگه به جاي ماهي دادن ماهيگيري ياد دهيد
جيگر اين نرم افزار اطلس كريتور رو DL كن بعد هر نقشه اي دلت مي خواد باهاش درست كن به همين راحتي
من نقشه مشهد رو دارم اونهم با زوم 16 ولي چون هجمش زياده نمي تونم آپش كنم شرمنده ولي اگه خواستي اين نرم افزار اطلس كريتور رو برات مي تونم آپش كنم:10:
اينجا هم مثل اونجاست كه ...:16:نقل قول:
خوب چیه مگه خنده داره؟! :دی شاید واقعا اسم سایتش همین باشه....:دینقل قول:
پوریا بیا درستش کن!!!
همون ديگه:14:نقل قول:
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ :41: قضیه چیه؟!
گوموش جان بابا خیلی با وفا و با معرفتی .
چون فهمیدی من چند روز خبری ازم نیست ولی بقیه چه من باشم چه دو سال نیام فرقی براشون نمی کنه .
.........
راستی یه چیز جالب . گوشیم که واسه نظرسنجی های اس ام اسی نظر نمی داد خود به خود درست شده .
باز این حرف زد! :دی خجالت بکش بابا... :46: این چه حرفیه؟ :10: به چه زبونی بگیم که دوستت داریم؟ حتما باید یه دسته گل برات بفرسیتم؟! :دینقل قول:
...............................
مدت طولانی ایه که بخاطر درس نبودم. فضیه این تمه چیه؟
شاد باشین :دی
میگم برادران، این هدست رنوار رو از کجا میشه تهیه کرد؟! گارانتی که گفت نداریم....اصلا قطعه گفت نمی فروشن!!!!!
زئوس جان کجایی؟! :دی کمک میخوام برادر!!!!نقل قول:
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه چیه؟!
نقل قول:
مثه اینکه باید فحش بدم بازم :دی
گارانتی غلط کرد گفت قطعه نمیفروشیم
یه برچسب زدن تو همون اتاق اولی اندازه ی کله ی اون دختره که اونجا میشینه :27:
روش بزرگ نوشته پارس کامتل فروش استثنایی قطعات جانبی را آغاز کرد:2:
زیرشم قیمت و اینارو زده
دوستان بعيد مي دونم اين شركت الجي پاسخ گوي ما ايرانيها باشه چون بنده از مدير عاملشون تا مدير قسمتهاشون همه ايميل دادم ولي هيچ پاسخ يا پيگيري هم از سوي اونها انجام نشد در آخر هم امروز از كامتل زنگ زدن يا بيا گوشي رو ببر يا يه فكر بد براش مي كنيم ......
به هر حال براي شركت ال جي و كلا خدمات پس از فروشش توي ايران واقعا متاسفم حداقل حالا كه سامسونگ دارم فرق خدمات و گارانتي رو مي فهمم اميدوارم هيچ كدام از شما به مسئله اي برنخوريد كه با گارانتي حل بشه كه حداقل در اين برند تعطيله ...
خوب .... من برگشتمنقل قول:
گفتم بذار این ماه اینترنت رو شارژ نکنم شاید تونستم اعتیادش رو کنار بذارم... ولی بیشتر از 3 روز طول نکشید
چی شده؟؟ این قضیه تم چیه؟؟ اگه اون تم نیست، پس چه تمی الان داره؟؟
...........................
یه چیز دیگه در مورد این ورژن f اینه که : اون قسمت مربوط به برنامه های گوگل رو نداره
فقط برنامه گوگل مپ رو داره
البته زیاد هم مهم نیست. چون به جز گوگل مپ، بقیه اشون در واقع میانبر برای ورود به قسمت های محتلف گوگل بودن.... ولی هر چی که بود، نداره این
مايكل كجايي پس؟نقل قول:
چرا نمياي توضيح بدي؟ اومدي يه تشكر و فينيش.....:17: