همینیه که تو صفحه ی قبل گفتم!نقل قول:
Printable View
همینیه که تو صفحه ی قبل گفتم!نقل قول:
والا این کرک برا 7600 اینقدر ساده و راحته و برا شما که ویندوزت قدیمیه:41:نقل قول:
موفق باشید
دوستان چند وقتیه یه مشکل پیدا کردم
من کارت صدای جداگانه دارم رو سیستمم
هر وقت سیستم رو خاموش میکنم یا مثلا گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم از حالت صدای 5.1 میره رو Headphones
چی کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه بار درایو کارت صدات رو آنیستال کن بعد بنصب.نقل قول:
به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.
سلام
میخاستم بدونم آیا در ویندوز سون مثل ویندوز ایکس پی میشه شورتکات از دایل آپ کانکشن، تهیه کرد؟؟
من تا الان نتونستم! لطفا راهنماییم کنید.
از منوی Start , در قسمت Search Program and Files تایپ کن Dial Up همون بالا Set up a dial-up connection میاد, از گوشش بگیر (Drag & Drop) بیارش به دیسکتاپت. بهمین راحتی.
سلام .طریقه اوردن Quick Launch رو می خواستم بدونم.
ببینم شما که اینجا رو با انجمن XP اشتباه نگرفتی؟!نقل قول:
برادر من ویندوز 7 یه Quick Launch داره اونم اوتومات هنگام نصب ویندوز میاد!
taskbar جدید ویندوز 7 نوع پیشرفته و الهام گرفته شده از quick launch ویندوز xp است .
با سلام
من رو لپ تاپم وینوز سون نصب کردم و بدون این که درایوری نصب کنم بعضی درایوراشو شناخته ولی با بعضی سخت افراز ها مشکل داره مثل بلوتوث. روی سایت دل هم برای این مدل که inspiron 6400 هستش درایور برای سون نداره حالا من از کجا برای لپ تاپم درایور سون پیدا کنم.
میگم چرا این مدیا پلیر مثل ویستا نمیشه کوچیکش کرد ؟
اخوي ميشه بگين كه صداي سيستم رو چه جوري در بيارم
مادربردم AN52 از نسل ABIT
حالا اگه ميشه راه حل بدين چون درايور صدا رو هم خودش ميشناسه
عيب كجاست
من دو تا مشکل دارم .یکی اینکه دکمه های اضافی کیبورد مثل مدیا پلیری هاش کار نمیکنه و دکمه tab هم کار نمی کنه .
نه نمیشه.نقل قول:
خوب خودتون که میگید درایور صدا رو میشناسه! پس مشکل چیه؟ صدا نمیاد, رو آیکون صدا خط قرمز کشیده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mobah
واضحتر توضیح بدید؟
شما درایو کیبوردتون رو نصبیدی؟ اگه نصبیدی مشکل میتونه از ناسازگاری درایو کیبورد باشه! شما بگرد درایو مخصوص ویستا یا 7 رو واسش پیدا کن.نقل قول:
نوشته شده توسط mojtabaalemi
سلام دوستان.
من ويندوز 7 نصب كردم.يه برنامه كه كار تون اپ رو انجام ميداد استفاده كردم.حالا كامپيوتر بعد از 1 دقيقه كه بهش دست نميزنم يوزرش لاك ميشه.رز تو كنترل پنل و پاور اپشن هم هركاري كردم درست نشد.برنامه رو هم پاك كردم درست نشد.
چي كار كنم؟
از دیسکتاپ راست کلیک کن برو تو Personalize و از اونجا به Screen Saver تو صفحه تنظیمات Screen Saver تیک On resum, display logon screen رو بردار.نقل قول:
خسته نباشین همگی (هم سوالرا هم جوابرا !)
میون ویندوزای دنیا سونو عشق است که معتادش شدیم رفت !!
یه چیز باحالی که داره این بزرگ کوچیک شدن راحت پنجره هاشه خیلی جالبه تو ایکس پی باید دوبار کلیک کنی ولی این فقط یه تکونش بدی خیلی کارا میکنه ..
سلام
من یه لپ تاپ دارم که ویندوز XP روش نصبه و یه PC که ویندوز 7 روش ، نصبه، قبلان که دوتا سیستم XP بود راحت شبکه می کردم، ولی الان همه چیز جاش عوض شده(تو 7) ، نمی دونم چه جوریه، اگر کسی بلد بود لطفا بگه..ممنون.
سلام ، من یه ماهای میشه 7 نصب کردم
این دفعه که بعد از چند وقت ریستارت کردم نوار تسکبار یه جوری شده
اصلا نمیشه باهاش کار کرد .!!!:41:
من همیشه لپ تاپ و تنظیم کردم هایبرنت میشه بیشتر اوقات هفته یی 1 بار هم خاموش یا ریستارت میکنم !
که از شانس بد من اینسری اینجوری شده
اینم یه عکس دیگه نظرتون چیه ؟
چجوری میتونم به حالت قبل برگردونم ؟؟؟:13:
راستش نمی دونم کجای کار مشکل دارهنقل قول:
اما اگه هر دو 7 باشن به محض اتصال کابل شبکه هر دو همدیگرو میشناسن و اصلا نیازی هم به دردسر های XP از قبیل آی پی و DNS نیست
حتی اگه یکی XP باشه اون یکی 7 باز هم ویندوز 7 سریع کامپیوتر رو میشناسه بدون اینکه بازهم تغییری توی آی پی ها بدین
هر کانکشنی هم که شیر کرده باشین ویندوز 7 توی لیست network میاره .
sysma
رو تسکبار راست کلیک کن و Properties رو بکلیک و از Taskbar Button گزینه ی Always Combine, hide labels رو انتخاب کن.نقل قول:
نوشته شده توسط isbn84
سلام...........میشه بگید دلیله این ارور چی هستش
آره, به زبان ساده داره میگه این ویندوز نسخه معتبر مایکروسافت نیست!نقل قول:
که طبق معمول مال هممون اینطوریه.
مشکل شما از کرک ویندوزه.
شما ویندوز سونتون رو کرک کردین؟
درضمن مشکلات دوستان دیگه تو صفحه قبل بحث شده.
اقا این دفراگمنتش کجاست من هر چی گشتم نبود
تو هر درایوری که میخوای دیفرگ کنی راست کلیک کن و Properties و Tools و از اونجا Defragment Now رو انتخاب کن.نقل قول:
در ضمن میتونی از همین منوی استارت از قسمت سرچ تایپ کنی Defragment تا پیداش کنی.
حالا من نمیدونم شما چجوری گشتی ولی پیداش نکردی!
سیستم من از این ویندوز نمره 4.9 گرفته نمره خوبیه؟
کرک کردم..طبق اموزشی که توی dvd بود.ولی............نقل قول:
من از یه جایی تو همین تایپیک ها دیده بودم که یکی میگفت مایکروسافت میاد حفره های ....(حالا دیگه نمیدونم چیه ی ویندوز) رو شناسایی میکنه و ویندوز های کرک شده رو از طریق اینترنت از کار میندازه!!!نقل قول:
تو همین انجمن ویندوز 7 کرک های زیادی قرار داده شده یه سرچ بکن و اون کرک هارو امتحان کن.
راستی نسخه ویندوزت چیه؟
رویه جعبش نوشته <<<<<windows 7 ultimate final version
رو جعبش رو وللش! رو جعبه خیلی چیزا مینویسن!نقل قول:
از منوی استارت تو قسمت سرچ تایپ کن System Information و همین گزینه رو بکلک و تو قسمت Version در System Information ببینن عین همونو بزار!
ممنوم بهتر شد ، اما مشکل حل نشدنقل قول:
دیگه نمیتوم غیر حالت Combine تسکبار و ببینم و کار کنم ؟!:18::41:
سلام یه سوال من میخوام لپتاپ سونی مدل Z540NMB رو بگیرم . با یکی از دوستانم مشورت کردم گفتن ویندوز 7 روش نصب نمیشه آیا واقعا نمیشه ؟
اینو باید تو انجمن لپتاپ ذکر کنی.نقل قول:
ویندوزت که 7600 است ولی به احتمال بسیار زیاد کرکی که استفاده کردی مطمین نبودهنقل قول:
موفق باشید
اخه شبیه ویندوز XP نیست آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
سلام من یک سوال داشتم که من هیجای سایت برای ارسال این پیام نداشتم ببخشید
من اول ویندوز xp نصب کردم و من اینترنت وایرلس دارم من در xp به راحتی ip هار وارد میکنم وconectino میسازم و به اینترنت وصل میشم ولی من الان 7 نصب کردم ودر قسمت کانکشن یه کانکشن میسازم وip ها رو وارد میکنم ولی وقتی conection رو میزنم و conect میشم فقط veryfing user name رو میزنه وlog on to internet نمیشه و اخرش میزنه ارور 800من باید چیکار کنم که در ویندوز7 به اینترنت وصل بشم مادر بورد من albatron هست
حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید:31:نقل قول:
آره متصفانه پیکر بندی هارد رو بطور کندویی نشون نمیده که هم در ویستا چنین بود و هم 7!
دوست عزیز من کمک زیادی نمیتونم در مورد مشکل شما بگم ولی Error 800 مربوطه به:نقل قول:
نوشته شده توسط meti_victor
""قادر به ایجاد اتصال --- نمیباشد.سرویس دهنده --- در دسترس نمی باشد و یا ممکن است پارامترهای امنیتی برای اتصال به درستی پیکربندی نشده باشد.""
جدیدترین نسخه ویندوز 7 چیه؟7600؟این نسخه نهاییه دیگه؟یا از این جدیدتر هم میاد؟
نسخه ی نهایی ویندوز 7 در 22اکتبر منتشر خواهد شد! تقریبا 8 روز دیگه!نقل قول:
سلام دوستان
من پکیج کوانتوم رو خریدم و ویندوز 7 رو نصب کردم الان شماره سریال میخواد و من نمیتونم پیداش کنم لطفا راهنمایی بکنید