3 تا کارت GTX460
Printable View
3 تا کارت GTX460
:18::18:نقل قول:
3 تارو کنار هم داری استفاده میکنی ؟!:16:خسته نباشی !! پاورت نسوزه یه وقت امید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
+
راستی یه نرم افزاری بود که میریختیش تو فولدر بازی و تنظیمش میکردی بعد گیم پد رو میشناخت !! کسی لینکشو نداره !! یه جور مبدل گیم پد xbox بود فک کنم !!
.
من با دسته ی ps2 نمیتونم بازی کنم !!(کلا نمیشناسه !! ))که اگه شناسایی هم میشد بر مبنای گیم پد xbox شناسایی میشد که اصلا جالب نمیشد !! کلا قسمتی هم برای شخصی سازی کلید های گیم پد هم نداره !!
نقل قول:
نه فعلا که نسوخته :31:
بیا برات آپلورش کردم
کد:http://www.up.--------.com/images/28qehbbk0ltlrwogme.rar
ممنون:11:نقل قول:
.
اموزش استفاده ازشو هم سراغ داری ؟! حوصله سرو کله زدن باهاشو ندارم :31:مثلا الان میخوام تو همین gta iv eflc ازش استفاده کنم :20:
نقل قول:
خواهش میکنم
بیا اینو آپ کردم دانلود کن کامله یه Readme هم داره که توش نحوه استفاده ونصبش رو نوشته
کد:http://www.up.--------.com/images/vh2yl0fz4vt758ywep.rar
نیازی به 3 تا 460 نیست من خودم با یه دونه 285 با بالاترین تنظیمات به راحتی بالای 30 فریم گرفتم و بنچمارک که میگرفتم میانگین فریم رو 35 یا 38 میزد که الان دقیق یادم نیست با CPU اینتل Q9650 و رم 4 گیگنقل قول:
من نگفتم نیازه که :31:نقل قول:
.
+
+
روون و خوب بودن بازی هم برا شما هم بخاطر همون cpu 4 هسته ای باید باشه :20:تو یکی از فروم های خارجی چند نفر در مورد مشکل افت فریم با سیستم های قوی خودشون صحبت کرده بودن که گفته شده بود برای اجرای نسبتآ قابل تحمل باید سی پی یو 4 هسته ای استفاده کنید !!
+
اما مشکل من اینه که از 60% قدرت گرافیک استفاده میشه تو این بازی :18:حتی تو بنچمارکی که با بازی میگیرم هم میگه گرافیک تا 60% لود شد :13:کلا بازی انگار خرابه و قاطی داره :2:
+
بیخیال !! چند وقت سعی میکنم عادت کنم به این افت فریم این بازی ! 25 تا 40 تو شهر ) اگه نتونستم تحمل کنم !! گوره باباش بیخیال این بازی خارقالعاده میشم :2:لعنت به راک استار که یا بازی هاشو برا pc ریلیز نمیکنه یا هم اینجوری ناجور port میکنه که ادم از همچین گیم فوق العاده ای متنفر میشه :13:
نقل قول:
من هم به خاطر این بازی 3 تا 460 نذاشتم که :31:
کلا سیستمم اینجوریه
من با کارت گرافیک 2 گیگ نزدیک به 1400 مگ دیدم کشیده
چطور می گین 800 مگ؟
نه سعید جان این دوستمون اشتباه گفته که 800 یا شایدم کارتش بیشتر ار این رو جواب نداده برای خود من 1700MB کشیدهنقل قول:
آره عجیب این بازی سنگینهنقل قول:
با کارت گرافیک 9600 2گیگ و رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هسته ای 6 مگ کش و 3.4 گیگا هرتز نتونستم بازی رو با حداکثر تنظیمات انجام بدم
همه رو تا آخر بردم اما کیفیت سایه رو که تا آخر می بردم کند می شد
این یکیو کم می کردم و بقیه تا آخر بازی خیلی روون بود
ولی لامپ صد همون شادو دیتیلش چقدر بازی رو متفاوت می کرد
نقل قول:
آره خب بازی رو متفاوت میکرد ولی روی افت فریم هم تاثیر خیلی زیادی داشت
:2:نقل قول:
شاید !! اما من که با حداکثر تنظیمات و بالاترین روزلیشن !! تا 835 مگ از حافظه استفاده میشد !! (البته تکسچر روی نرمال) :20:نقل قول:
+
امید جان منظورم این بود که شما گفتی 2+1 :31: اکثر بازی های روز (تقریبا همشون) حداکثرش تا 1 گیگ استفاده میکنن !که البته تقریبا تو 70% این موضوع زیر 600 مگ هست ! حالا هرچند سال یه بار راک استار همچین نوبری رو پورت میکنه به این شکل دیگه مسئلش فرق میکنه !!:2:
+
وگرنه سیستمی که مثلا 2 گیگ حافظه ویدئو کارت داشته باشه !! و اون همه جزئیات و ... بیاد تو حافظه ی کارت اما تو پردازش و سرعت کارت مورد نظر توان پردازششو نداشته باشه !! چه فایده !!
.
نمیدونم چرا اینجوری جا افتاده که از بعضی ها میپرسی کارتت چیه میگه مثلا 1 گیگ :31:اصلا 200 گیگ باشه !! وقتی تو سرعت مموری و هسته حرفی برای گفتن نداشته باشه چه فایده :2:
+
نمونش همین دوستمون که میگه کارت 9600 مدل 2 گیگ استفاده میکرد و از 1400 مگ استفاده میشد !! خوب با اون کارت و با اون جزئیات که نمیشه بازی کرد !! باید میزان حافظه باقدرت و سرعت کارت همخونی داشته باشه دیگه!! :31:شاید بدرد یکی که تو کار رندر و ... هست بیاد اما برا گیم ...:20:شما جوری تنظیم کن تنظیماتو که بتونی حداقل بالای 40 فریم بگیری !! اونوقت میبینی که حداکثر از 500 مگ از حافظت مورد استفاده قرار میگیره !! حتی خیلی کمتر !!
+
چقد حرف زدم :31:
9600 با رم DD3 کمه؟
یه کارت مثلا 9600 یک گیگ با 9600 2 گیگ از نظر قیمتی تفاوت چندانی ندارن
همون اولی که کارت رو خریدم تازه جی تی ای IV اومد که با 512 اصلا جواب نداد و بردم با یه دو گیگ عوضش کردم
3 یا 4 تا بازی هم بیشتر از یک گیگ نیاز نداشتن (البته من زیاد اهل بازی نیستم چون هر بازی ای رو نمی پسندم)
اما سر 40 50 تومان آدم نمیاد خودشو از حد اکثر کیفیت بازی محروم کنه
چون اگه بهترین و قوی ترین کارت گرافیک رو هم که داشته باشی بعد دو 3 سال کم میاره و مجبوری عوضش کنی
مثلا خود من از نسخه وایس سیتی تا الان که 3 سری دیگه از جی تی ای اومده 4 بار مجبور به ارتقاء سیستم شدم
یعنی هیچ مدل کارتی نیست که بگیری و مادام العمر واست کار کنه
27 ماه پیش که من اینو گرفتم قوی ترین مدل موجود سال کل دنیا بود
تا الانم تو هیچ بازی ای کم نیاورده و فکرم نمی کنم حالا حالاها کم بیاره
من که از خریدش اصلا پشیمون نیستم و راضی راضیم
بله کمه :20: متاسفانه 9600 در رده ی زیر متوسط تا ضعیف قرار داره !! برای اثباتش میتونید یه سرچی بزنید و چند تا بنچمارک از این کارت رو ببینید !! یا حتی تو تالار سخت افزار میتونید درخواست مشاوره کنید :31:نقل قول:
+
در کل من توضیحاتمو تو همون پست قبلی دادم !!:10:
+
موفق باشید :46:
سلام
من GTA EFLC دارم . حالا میخوام پچ جدید رو که 1.1.2.0 patch هست دانلود کنم ولی کلی جیز به بازی اضافه کردم (مثل ماشین ASI LOADER سرعت سنج و ... و تمام کارایی که برای تغییرات در بازی باید انجام داد
حالا من میخوام بدونم.1- آیا با پج جدید همه اینا از بین میره؟ 2-پچ جدید چه تغییرات و تاثیراتی رو بازی داره؟
دلیل اینکه میخوام پچ جدید رو نصب کنم اینه که حالت مولتی پلیر رو فعال کنم
چون توی سایت زیر گفته باید پچ 7 نصب کنید(ولی این برای IV هست)
3-آیا این روش برای EFLC هم جواب میده؟کد:http://www.pakgamers.com/forums/f57/gta-iv-now-play-online-78736/
لطفا همه سوالهای من رو جواب بدید (3سوال)
بینهایت تشکر
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید با این سیستم میشه این بازی رو با کیفیت خوب بازی کرد؟
حافظه رم: 4 GB
نوع حافظه رم: DDR 3
سازنده كارت گرافيك: ATI
مدل كارت گرافيك: 5650
حافظه اختصاصي: 1 GB
كل حافظه گرافيكي : 2.5 GB
رزولوشن صفحه نمايش: 1366 * 768
ممنون میشم جواب بدید :)
CPU رو نگفتید ؟! این بازی خیلی cpu خوره !! اما اگه سی پی یوتونم تو همین رنج باقی قطعاتتون باشه ...نقل قول:
بله با تنظیمات Medium میتونید خوب و با فریم ریت مناسب بازی کنید !!:)
با سلام.کرک gta episodes from liberty city رو می خواستم
نقل قول:
سلام عزیز
بله با این سیستم اگه Cpu خوبی هم داشته باشید میتونید بازی رو راحت اجرا کنید
سلام
من GTA EFLC دارم . حالا میخوام پچ جدید رو که 1.1.2.0 patch هست دانلود کنم ولی کلی جیز به بازی اضافه کردم (مثل ماشین ASI LOADER سرعت سنج و ... و تمام کارایی که برای تغییرات در بازی باید انجام داد
حالا من میخوام بدونم.1- آیا با پج جدید همه اینا از بین میره؟ 2-پچ جدید چه تغییرات و تاثیراتی رو بازی داره؟
کد:http://www.pakgamers.com/forums/f57/gta-iv-now-play-online-78736/
3-آیا این روش برای EFLC هم جواب میده؟
بینهایت تشکر
سلام
کد:
http://www.pakgamers.com/forums/f57/gta-iv-now-play-online-78736/
3-آیا این روش برای EFLC هم جواب میده؟
بینهایت تشکر
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اکثر ما خیلی وقته بازی رو تموم کردیم و این پچی که می گی در زمانی که ما بازی می کردیم اصلا وجود نداشتنقل قول:
نه قطعی می تونیم بگیم خراب می شه نه بر عکسش
مثلا من یه پچ رو نید فور اسپید نصب کردم دیگه بعدش ترینرم باهاش کار نمی کرد
تنها راهش اینه بری امتحان کنی ببینی چی می شه
اگه خراب کرد پاکش کنی دوباره بازی رو نصب کنی
یه کار دیگه هم اینه که کل پوشه ی بازی رو یه جا دیگه کپی کنی که اگه خراب شد دوباره اونو بر گردونی جای این
نقل قول:ممنوننقل قول:
اینم از مشخصات cpu:
سازنده پردازنده: Intel
مدل پردازنده: core i5
سرعت پردازنده: 2.53GHz 3MB
نقل قول:
میتونی راحت بازی کنی:46:
با تشکر از جناب SaeedEminem2
ولی سوال 3 رو جواب ندادید
چون توی سایت زیر گفته باید پچ 7 نصب کنید
کد:
http://www.pakgamers.com/forums/f57/gta-iv-now-play-online-78736/
3-با توجه به اینکه پچ 7 برای iv هست آیا این روش برای EFLC هم جواب میده؟
دوست عزیز اصلا پچ 7 به EFLC نمیخوره و امکان پذیر نیستنقل قول:
شما باید همون IV رو با پچ 7 مولتی پلیر بازی کنی
سلام دوستان
من بازی GTA IV رو نصب کردم . چندتا مشکل اساسی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .
اول اینکه ، نمیدونم چرا صفحم همینطور میچرخه ! یعنی حی پایین و بالا و چپ و راست میشه و واقعا آزاردهنده هست . مثلا سمت راست صفحه میاد پایین ، سمت چپ میره بالا و برعکس و خیلی سریع که اکثرا به این صورت هست و اصلا نمیشه بازی کرد .
دوم اینکه ، وقتی سوار ماشین میشم و با دکمه w ماشین راه میفته ، دیگه همش همینطور گاز میده . دستم هم که از روی دکمه بر دارم باز هم گاز میده و اصلا نمیشه ماشین رو هدایت کرد . دکمه s رو برای ترمز که میزنم ، باز هم فرقی نداره و انگار دکمه گیر کرده باشه ، همینطوری گاز میخوره .
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز مشکل شما از کرک بای هستش ولی معلوم کنید کدوم نسخه رو دارید تا کرک سالم رو براتون بزارم
نسخه اصل IV یا نسخه Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City?
با سلام.من gta 4 episodes from liberty cityدارم.موقعsaveبازی میگه باید به شبکه وصل بشی و ایمیل میخواد.چجوری باید مراحل بازی saveمیشه؟با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من بازی رو دانلود کردم . 2 تا دی وی دی ها رو که نصب کردم ، این پوشه رو ساخت :
Grand Theft Auto IV
اسم فایل دانلودی هم این GTIV4 .
البته دی وی سه بازی ، با اسم Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City هست .
اگه کرک هر دو نسخه رو لطف کنید ممنون میشم .
با تشکر فراوان
نقل قول:
خدمت شما
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
با سلام.من gta 4 episodes from liberty cityدارم.موقعsaveبازی میگه باید به شبکه وصل بشی و ایمیل میخواد.چجوری باید مراحل بازی saveمیشه؟با تشکر
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟:5:
سلام دوستان
من یک کرک ریختم وری جی تی ای که دیگه اجرا نشد . برای همین زدم کل پویشه رو حرف کردم . حالا که میخواهم دوباره نصب کنم ، میگه از قبل نصبش کردی . در add and remove programs هم حذفش کردم ، ولی باز هم همین ارور رو میده .
میخواستم ببینم چه طوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز شما زمانی که میخوای بازی کنی باید آفلاین باشی
و در ضمن اونجایی هم که میگه به شبکه وصل شو گزینه اسکیپ رو بزن
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
به احتمال زیاد توی Registry فایل های بازی موندهنقل قول:
شما توی Run بنویس Regedit بعد برو به این آدرس
HKEY_LOCAL_MACHINE\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Roc kstar Games
بعد فایل Rockstar Games رو کلا پاک کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت . آقا یک مشکل جدید . من ویندوز رو عوض کردم و یک ویندوز xp ریختم . قبلا ویندوز 7 بود . الان موقع نصب ، در همان دی وی دی اول ، روی فایل data-1.cab گیر میکنه و دیگه پیش نمیره . سیستم هم مثل اینکه قبل کرده باشه ، البته cpu و رم هم پر نیست . cpu که روی 0 درصد هست ولی سیستم اصلا کار نمیکنه و بسیار بسیار کند هست .
میخواستم ببینم مشکل حالاش چیه ؟
ممنون
ممکنه خش گرفته باشه دی وی دی رو بریز رو هارد از هارد نصب کن ببین چی میشه
آقا بازی توپ ، عالی ، با حال هر جا خواستی برو اسلحه بکش بزن با سرعت به اتومبیل های دیگه
واقعا بازی خوبی هست و از لحاظ گرافیگ که بیست هستش و لی یه سیستم عالی هم می خواد که باید داشته باشید تا راحت بازی کنید . :8:
سلام به همگی دوستان
اگه میشه لینک جدیدتری پچ رسمی این بازی و کرکش رو بذارین.
اول این بازی توی دمو نیکو رو تو خیابون نشون میده که آدم یاد نسخه قبلی میفته. خیلی جالبه اونجاش که نیکو رو تو خیابون نشون میده! :31:
این چه طور بازی ایه همش با موتوره؟! :31:
مثل اینکه این درصد بازی زیاد تر میره از نسخه قبلی چون فک کنم dlc ـه.
چرا خود نیکو رو نزاشتن . یکمی هیکلی تر میشد همین خود نیکو رو میزاشتن.