احتمالا گوشی ویروسی شده چون گوشی منم از امشب اینجوری شده هی دوربینش باز میشد باید میبستم ولی الان چند دقیقست دیگه نمیشه نمی دونم مشکلش دقیق چیه احتمال می دم ویروسه.کسی میدونه?
Printable View
احتمالا گوشی ویروسی شده چون گوشی منم از امشب اینجوری شده هی دوربینش باز میشد باید میبستم ولی الان چند دقیقست دیگه نمیشه نمی دونم مشکلش دقیق چیه احتمال می دم ویروسه.کسی میدونه?
ورژن 20 برای N97 mini در Q2 ریلیز خواهد شد !
احتمالا ورژن 30 n97 هم ریلیز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتید
تاچ گوشیه من یه مشکل جالب داره، اونم اینه که یکی از گوشه هاش (راست-پایین) به اندازه نیم سانت اصلا خوب کار نمیکنه، با یه نرم افزار نقاشی، تا جایی که میشد کل صفحه رو رنگ زدم و فهمیدم یه حالت چرخش تو تاچ گوشی وجود داره که باعث شده اون گوشه خوب کار نکنه!!! نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه... میدونم اشکال سخت افزاریه ولی میخوام بدونم نمونه داره یا نه؟
باید کالیبرش کنی!نقل قول:
برای این کار برو به مسیر setting => Phone =>Touch inpout =>Touch screen calibration
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
Q2 یعنی چی اونوقت؟نقل قول:
منبع؟
Q2 یعنی 3 ماه دوم سال 2011 !نقل قول:
من که شخصا بیخیال شدم، کم کم دارم میرم روی سامسونگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگ و آپل و موتو و الجی و... گوشی های با فیلم برداری فول اچدی و 3 بعدی و پردازنده 2 هسته ای اونم از نوع کورتکس 9(حدود 6 7 برابر قویتر از پردازنده N8) و رم یک گیگ و چه میدونم 1000 تا امکان دیگه رو دادن بیرون، ولی نوکیا هنوز روی این ARM11 680Mhz داره مانور میده!
بعد این اگه مفت هم بدن من گوشی "های اند" نوکیا نمیخرم! فقط بیرون ریختن پول هست!
ممنون از راهنماییت، دقتش خیلی بیشتر شد ولی هنوز کناره سمت راستش به اندازه 3،4 میلیمتر اصلا عکس العمل نشون نمیده، مثلا موقعی که میخوام باهاش اسکرول بار رو پایین بالا کنم به مشکل میخورم. :41:نقل قول:
دوست عزیز شاید گوشی شما روی ال سی دیش کاوره که چنسش خوب نیست یا خراب شده !نقل قول:
کاورش رو عوض کن و توکل کن و یک باره دیگه کالیبره کم انشا الله که درست میشه.
"توکل" رو خیلی باحال اومدی :31: مرسی از راهماییت، کاور که نداره ولی فکر کنم همون توکل بیشتر کارمو راه بندازه :46:نقل قول:
دوستان عزیز عیدتون مبارک
سلام آقا این joikuspot چیه ؟ کارش چیه به چه دردی میخوره ؟ من باهاش یخورده ور رفتم به نظرم چیزه جالبیه مثه اینکه اینترنتی کارش ؟نقل قول:
کسی چیزی میدونه؟
boingo هم نمیدونم چیه کارش یا اون یکی qik؟
دیروز توی Nokia Ovi Suite برای آپدیت چک کردم! یک لحظه ورژن جدید رو نشون داد ولی فورن کانکشن ارور داد و خارج شد و بعد دیگه نبود!
کسی دیده؟
راس میگیییییییییییییییییییییی ؟!؟!!؟!
یعنی ممکنه؟!؟!؟!
من که الان رفتم ولی ندیدم چنین جیزی
یه سوال تکراری دارم اما یه جواب جدید میخوام،
من قبلا با مطلب لینک زیر میتونستم اینترنت خونه رو از طریق وایرلس لپ تاپ شیر کنم و با وایرلس n97 ازش استفاده کنم ولی چند روز پیش که گوشی رو هاردریست کردم دیگه نتونستم این کارو کنم و همش میگه invali server name. میخواستم بدونم کسی راه ساده تری بلد نیست که بشه باهاش این کارو کرد؟
اینم لینک اون مطلب تو همین سایت:
[PHP]forum.p30world.com/showpost.php?p=4871511&postcount=10[/PHP]
من والا از مطالعه این لینکی که گذاشتی چیز زیادی متوجه نشدم ولی اگه میخوای اینترنت موبایل رو واسه کامپیوتر شیر کنی (gprs رو به وایرلس تبدیل کنی و با لپتاپ یانقل قول:
پیسی استفاده کنی ) میتونی خیلی راحت از نرم افزار
Joikusoft JoikuSpot Premium v.3.10 استفاده کنی
دوست عزیز اونی که شما میگی که زیاد کار سختی نیست، من میخوام اینترنت لپ تاپو به موبایل انتقال بدم!نقل قول:
حالا چرا میزنی؟نقل قول:
مگه من گفتم کار سختیه؟
من بلد نیستم چجوریه که اینترنت لپتاپو روی موبایل شیر کنی؟
من یه اینترنت 8 مگ دارم که فقط میتونم با لبتاپ بهش وصل شم اگه بخوام با موبایل باهاش وصل شم باید دستمو از پنجره خونمون بکنم بیرون تا جواب بده که زیاد حال نمیده پس به ما هم بگو تا حالشو ببریم
پس این آپدیت کوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووو
خسته شودم از این گوشی مزخرف
هنگ.ری استارت.سرعت پایین.خدمات کم.
همون 5800 خیلی خیلی از این بهتره.
با این قیمت که این داره اصلا گوشی مناسبی نیس
:41:
داداش ما جسارت نکردیم :31: البته ما از اون امکانات فضایی نداریم، یه 512 انداختیم گوشه خونه میخوایم زیاد بیکار نمونه. :20: فقط من 4،5 ماه بود به همین روش به اینترنت وصل میشدم با گوشی. واقعا حال میدهنقل قول:
روی لپتاپ یه کانکشن ad hoc بساز با گوشیت بش وصل شونقل قول:
و لذتشو ببر
8 مگ؟ :18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یعنی سرعت دانلودت اینقدره ؟
از کجا آوردی ؟
lاین راه سادشه ولی متاسفانه invalid server name میده :41:نقل قول:
نه بابا سرعت دانلودم 500 تا 600 کیلووه البته شبها روزا به زور تا 100 کیلو بایت میرهسه مگه چه خبره سرعت دانلود تو ایران 8 مگ باشه؟نقل قول:
سلام
دوستم نمی تونه تو n97ش برنامه های جاواشو به اینترنت وصل کنه!
مثلا نمی تونه از ebuddy استفاده کنه، connection failed می شه
ولی همینجوری می تونه به نت وصل شه
تنظیمات java application توی n97 کجاشه؟!
چی کار باید بکنه؟
ممنون
توی کانکشن ورودی اینترنت به رایانه ات باید تیک allow other network .... رو بزنی تا کار کنه.نقل قول:
زدی؟
این هم خیلی خوفهنقل قول:
از کجا گرفتی؟
چند میدی براش؟
واسه من نیست واسه دانشگاهه .نقل قول:
خونه من نزدیک دانشگاهه و از شانس خوبم یه روز متوجه شدم که تو خونماینترنت ذانشگاه آنتن میده خوشبختانه چون طبقه 4 هستم ولی توی بقیه طبقات جواب نمیده.
روزایی که میرم دانشگاه میبینم دانشجواا دارن با اینترنت کار میکنن حرصم میگیره دلم میخواد بزنمشون چون سرعت دانلود من و میارن پایین :):31:
setting=>application manager==>installed app===>rooye barnamehiemorede nazar option====>suit setting=====>access pointنقل قول:
ok?
بله میزنم ولی فرقی نمیکنه !نقل قول:
نقل قول:
نشد بازم
connrction failed !!
:41:
اگه از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنی کد #6*3*140* رو وارد کن بعد که واست تنظیمات رو فرستاد این مسیریو که تو پست بالایی نوشتم بورو و در اون قسمت ACCESS POINT رو به اون کانکشنی که واست فرتاده تغییر بده امکان نداره این جواب نده صد در صد راهش همینه ببین کجای کار رو اشتباه انجام میدی توجه داشتهد باش داخل قسمت INSTALL APP برنامه های جاوا آبی رنگ هستند و برنامه های سیمبین قرمز !نقل قول:
نقل قول:
اونم همین کارو کرد
ولی نشد !!!!!!!!!
:18:
سلام گوشیم هنگ کرد باتریشو دراوردم بیرون گذاشتم جاش وقتی روشن میکنم آرم اوله نوکیا میادو باز خاموش میشه به کامپیوتر وصل میکنم اول میشناستش ولی بعد ارور میده و وصل نمیشه چه باید کرد؟
شما وقتی که خاموشه گوشی این سه دکمه رو که تو عکس میبینی بگیر همینطور که این دکمه ها رو گرفتی دکمه پاور رو هم بزن . ... همینطور دستت رو سه دکمه باشه تا ارم نوکیا رو وسط صفحه ببینی.... اگه با این کار مشکلت حل نشد مشکل سخت افزاریه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی اینو بزنم دفتر تلفنم و برنامه هام پاک میشن راه دیگه نداره که اونا پاک نشن؟
یه سوال دیگه داخله گوشیم از دفترچه تلفن بک آپ گرفته بودم اونم پاک میشه؟ پسوند فایل بک اپ که با گوشی میگیریم چیه؟ پیش فرض کجا ذخیره میشه؟
راه دیگه عمرا نیست. بک اپتون کجا بود؟ mass memory فرمت نمیشه. اما پیش فرض تو همون c هست... شما مطمعن باش هیچ راهی برای گرفتن اون شماره ها نیست... با همین کار شاید حداقل بتونی گوشیرو نجات بدی.... تعمیرات موبایل هم از نظر نرم افزاری کاری بیشتر از این انجام نمیدن. راستی شماره هات تو گوشی بود یا سیم کارت؟ ....نقل قول:
برای اطمینان مموری و سیم کارتتو در بیار شاید شماره هات رو همین 2 تا باشه.... :46:
شماره هام رو مموری گوشی بوده متاسفانه
ولی دیگه چاره ای ندارم الان اون کارو انجام دادم گوشی بالا اومد ولی شماره تلفن و اس ام اسو اینام نابود شد
حداقل گوشی بالا اومد... ببین شماره ای تو سیم کارت نبود؟ باید بری و از سیم کارت منتقلش کنیا.... :10:نقل قول:
نه همه رو رو گوشی سیو میکنم همیشه . . .
منظور از كانكشن ad hocچيه؟من اينترنتم از يك شبكه داخلي تامين ميشه.چطور ميتونم موبايل را بهش وصل كنم
دوستان هیشکی خبر از آپدیت نداره؟!
من آپدیت میـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــخوام:19: