دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين...
1-i900 رنگ مشگيش فرقي با نسخه ي اصليش داره؟
2-كابل TV تو پك امنيا هست؟
3-پايين ترين قيمت بدون گارانتي نسخه 8 گيگ...؟
Printable View
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين...
1-i900 رنگ مشگيش فرقي با نسخه ي اصليش داره؟
2-كابل TV تو پك امنيا هست؟
3-پايين ترين قيمت بدون گارانتي نسخه 8 گيگ...؟
نه رنگ های مختلف فرقی ندارند.نقل قول:
کابل توش نیست.
قیمتش هم که نمی دونم.......دی:31:
نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داش علی نرو .... گل سرسبد تاپیک شدی و خودت خبر نداری:40::40::40::40:
نقل قول:
چجوری باید فایل txt رو به UNL تبدیل کرد؟
خواهشا کمک..........
کدوم رنگش کمتر تو دست هست الان؟؟؟
موقعی که فایل رو میخوای save کنی txt رو پاک کن unl بنویسنقل قول:
رنگ سفیدش هم کمه مشکیشم بعضی جاها کمه بستگی داره کجایی:31:
سلام . یه سوال من توی این سایت ورژن گوشیم رو وارد میکنم (DXHH1 ) ولی میگه ورژن نادرست وارد شده ؟؟!! یعنی این ورژن غیر اصلیه ؟
کد:http://www.samsungmobile.com/support/omnia/uz/ENG/version.jsp?country=uzE&os=xphttp://www.vista-inspirat.net/en/
سلام.نقل قول:
. در کامپیوتر به روی My computer بروید و در منوی بالا روی Tools بروید و Folder option رو انتخاب کن.
سپس به Tab ویو (view) برو و در اونجا چک گزینه Hide extensions for known file types رو بردار.
حالا شما وقتی فایل .txt رو میخوای rename کنی پسوند TXT رو هم میبینی و میتونی unl تبدیلش کنی .وقتی rename میکنی یک پیغام به شما میده شما اونو ok کن فایلی که میخواهید ساخته میشه.
با سلام این عضویت ما چی شد داداشنقل قول:
جایی که من سراغ دارم
435000تومان
دوستان
لطفا بگید وسایل های کامل !! در جعبه گوشی که موجوده چیه .
سلام امروز گوشیم رو آپدیت کردم ولی نه به a5 الان ورژنش شده pda:i900jphi5/jphi5 & phone : i900jvhi3 چرا این دوتا باهم فرق میکنن ؟ ورژن قبلیم DXHH1 بود چرا حالاشده JV ?
تشکر مشکل حل شد....نقل قول:
سلام.بچه ها من يه امنيا خريدم اما انگار تقلبي هستش :( اخه توي جعبش نه دفترچه راهنما داره نه سيدي.تازه مگه هدفونش نبايد جوري باشه كه بشه جدا كرد كنترلش رو از قسمت اصلي؟ واسه من نميشه. روي جعبش هم عكس امتيا جوري هست كه مثل ان95 كشويي هست انگار. ميشه كسي كمك كنه؟
واسه شما هم اينجوريه؟
سلام.نقل قول:
دفترچه راهنما و سی دی و اینکه هدفونش 2 تیکه هست دقیقا" مشخصات اون چیزیه که من تا الان دیدم رو جعبه هم عکس به وضوح امنیا رو نشون میده البته شاید سری های جدیدش اینجوری باشه که شما میگید ولی من بعید میدونم.
شما گوشه سمت چپ گوشیت بالا ,مقدار ظرفیت حافظه نوشته شده؟ اگر نوشته نشده از این گوشی های چینی هست که مدل میزنن.
فكر كنم روي 24 گيگي ظرفيت رو روش نميويسن .. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي قيمت رو ميدونه؟
طرفداران امنیا...............................
گوشیتون کم کم داره تو نظر سنجی کم میاره لطفا تو نظر سنجی بین i8510\i900 شرکت کنید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا اصلاً 24 گیگ نداره.اونی که میگن 24 گیگ همون 16 گیگه که یه مموری 8 گیگ و یه شارژر فندکی روشهنقل قول:
عنقل قول:
سلام.
نه امنیا 24 گیگ نداره .همون 16 گیگه یک مموری 8 گیگ20 تومنی هم میزارن روش و اونموقع 50 تا 60 تومن گونتر میفروشن
تا جايي كه من ميدونم 24 گيگي داره... درسته كه 8 گيگش رم هست و شارزر فندكي روشه ولي من تو علاالدين ديدم كه قسمت بالا سمت چپ نزده بود 16 و از اينجا اين نتيجه رو گرفتم كه خود سامسونگ اين رم و شارزر رو گذاشته روش... كسي اگه اطلاع دقيق داره توضيح بده لطفا
سلامنقل قول:
برای نصب k1 دیگه تغییر نام version گوشی . .... که در آپدیت رام ها توضیح دادین لازم نیست؟
سلام.نقل قول:
اونی که شما دیدی احتمالا" کپی چینیش بوده.الان شما هر گوشی رو که تو بازار میبنی یک کپی چینیش رو هم میتونی کنارش ببینی. منم تو بازار دیدم میگن امنیا 24 گیگ اما من اگر باشم نمیخرم.من واسه 25 هزار تومن جنس اضافه 50 تومن یا بیشتر پول نمیدم.
سلام گوشي منم 16 گيگه ولي روش ننوشته
از کجا میشه تشخیص داد که اصل هست یا چینی؟؟؟ مگه میشه که اون همه مغازه تو علاالدین 520 تومن بگیرن و جنس چینی بدن به آدم؟؟؟
آقا یه سوال مسخرم نکنیدا ! چجوری روی امنیا برنامه و بازی نصب کنم ؟ چه جور برنامه هایی روش نصب میشه ؟ آخه همه برنامه ها ppc که نمیشه روش بریزی ؟ ممنون .
واسه ریختن برنامه می تونید برنامه هایی که با پسوند cab هستند رو دانلود کنید { البت اون هایی که به وین 6.1 می خورند} و بریزید تو گوشی و از گوشی نصب کنیدش ولی اگر exe باشه فرمت فایل شما باید اول گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد فایل رو اجرا کنید و خودش اتوماتیک تو گوشی نصب میشه.{ بازی و برنامه هر دو یکی هستند.}:10::11:نقل قول:
:20:با سلام لطفا اگه ميشه لينك مستقيم كرك اين برنامه را كسي اگه داره به من هم بفرسته:5:نقل قول:
آقا تورو خدا یکی جوابم رو بده.... من امروز میخواستم برم امنیا بگیرم دیجیکالا 30 تومن گرون کرده دوباره.... !!!!!!! واقعا امنیا گرون شده؟؟؟؟؟؟ زود جواب بدین یعد از ظهر میخوام برم بخرم
آقا تورو خدا یکی جوابم رو بده.... من امروز میخواستم برم امنیا بگیرم دیجیکالا 30 تومن گرون کرده دوباره.... !!!!!!! واقعا امنیا گرون شده؟؟؟؟؟؟ زود جواب بدین یعد از ظهر میخوام برم بخرم
شاید مدل Special Edition هست؟!
نه اونو که زده 584 ... تومن یکی میتونه قیمت امروز رو بگه؟؟؟
وقتي گوشي Omnia را با كابل USBبه كامپيوتر متصل مي كنيم، آيا كامپيوتر آنرا همانند فلش مموري شناسايي ميكند (مثل N95) يا بايد نرم افزار آن حتما نصب باشد و آيا در اين حالت گوشي شارژ مي شود؟
بله هم میشه به صورت مس استوریج باشه هم اکتیو سینک،تنظیمات داره...و وقتی هم که به پی سی وصل میکنی در هر 2 حالت گوشی رو شارژ می کنهنقل قول:
نقل قول:
جواااااااااااااب:11:
چجوری میشه قفل اوتومات واسه i900 گذاشت از تو تنظیماتش ؟
خریدم.... البته سفید... میخواستم مشکی پیدا نکردم بار اندفعه سفید بود..... توصیه های اولیه چیه؟؟؟ چیکارا کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
مبارک باشه.
چند خریدی؟اولین برنامه مورد نیازت فارسی سازه.بعد SPB Backup و SPB Mobile Shell و Inesoft PHONE , و چند برنامه کاربردی دیگه.
سلام.نقل قول:
از منوی استارت ستینگ رو انتخاب کن بعد در همون صفحه گزینه Lock رو انتخاب و مابقی تنظیمات.:11:
460 خریدم...عصابم رو ریختهبهم... این نشانگر موسش اصلا به درد نمیخوره... نمیشه هیجکار کرد باهاش... واسه سلکت کردن یه فایل یا باز کردنش حتما باید با انگشت و از روی تاچ کار کرد؟؟؟؟؟ این موسش چرا هیچ کار نمیکنه؟؟؟؟؟