تو این چند صفحه آخر چقدر از i9 , i10 تعریف کردن اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم
آره؟!
Printable View
تو این چند صفحه آخر چقدر از i9 , i10 تعریف کردن اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم
آره؟!
میگن هر چقدر چول بدی آش میخوری ، اگه پول داشتم جی تری میخریدم ، نداشتم آی نه خریدم :دی !نقل قول:
آی ده هم برای من زشت بود !
یه سوال؛
من J3 خریدم از پایتخت، تو دفترچش کابل tv-out و اداپتور و line in و جز محتویات داخل پکیج نوشته در صوتیکه فروشنده ای که من ازش خریدم همه رو جدا میفروشه! (البته تو دفترچه کنار کابلها نوشته اختیاری، غیر از کابل usb) ولی حتی آداپتورشم تو پکیج نبود و گفت الان ندارم و قیمتشم 10 هزار تومنه.
فقط کابل usb داخل pack بود.
میخوام ببینم همه جا همینجوری فروخته میشه؟
اگه پول J3 داری شک نکن. من خودم شنبه هفته پیش خریدم. فقط تو تهران خیلی کم گیر میاد ولی از نظر کیفیت حرف نداره...نقل قول:
اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم...
والا تو عکس که خیلی خوشگله شما تو دستت گرفتی آی ده رو ؟نقل قول:
راستی بچه ها من سی2 رو گرفتم ولی صدای اسپیکرش ضعیفه یعنی بلند نیست و بخاطر همین میخوام بفروشمش.
چرا پستای من یکی در میون پیغام میده که باید توسط مدیر تایید شه؟ یکی پست میشه، یکی نه!
i10 بنظرم از نظر ظاهری چیزی کم نداره.
درمورد J3 شک نکن، خودم هفته پیش گرفتم.نقل قول:
اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم....
عزیزان شارژر مخصوص داره کووان یا مستقیم با کابل یو اس بی میشه به برق زد؟که نیازی به پی سی نباشه؟؟
دوستان در ضمن یه جی3 نو و با گارانتی و ظرفیت32 گیگ دارم که توافقی میفروشم
مایل بودید پی ام بدید!
آداپتور داره که جدا میفروشن، وصل میشه به usb فک کنم و دیگه نیازی به پی سی نیست.نقل قول:
دوستان شارژر مخصوص داره کووان یا مستقیم با کابل یو اس بی میشه به برق زد؟که نیازی به پی سی نباشه؟
نقل قول:این شارژر گوشی ها هست که جدا میشه یو اس بی داره ، با اونا هم میتونی شارژ کنی !نقل قول:
آداپتوراش گرونند :دی !
سلامنقل قول:
خیالتون راحت هیچ چیزی از روی پک برداشته نشده میتونی از این لینک نگاه کنی که چه چیز هایی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام یک فروند i9 بگیرم. کیفیت صدا برام خیلی مهمه ... مخصوصا بیس.
بگیرم همینو؟
Z2 همونه که دنبالش بودم. اگه بیاد چند میشه قیمتش ؟؟ فکر کنم گرونه!
یعنی میشه با 350 تا 400 تومن یه 16 گیگش رو خرید؟؟
نبود.......؟!نقل قول:
لطفا در مورد i10 هم توضیحاتی بدید.
نقل قول:سلامنقل قول:
در درجه اول چند تاپیک هست که جسته گریخته درباره کیفیت صوت صحبت کردند در درجه اول توصیه میکنم همه اون ها رو مطالعه کنید.
هزینه ایی که میخواهید بکینید بین پلیر و هدفون به شکل معقول تقسیم کنید.
هزینه برای هدفون مهتر از پلیر هست.
فقط کیفیت خروجی بی تاثیر نیست تنظیمات پلیر هم میتونه کارساز باشه مثل این که صدا رو خوب تنظیم بشه.سازی بشه و....
کیفیت آرشیو آهنگ هاتون رو افزایش بدید.
اگه 1 واحد بودجه دارید خیلی کم خرج هدفون بکنید باید 0.6 هزینتون رو خرج هدفون و 0.4 خرج پلیر کنید.
پلیر های کوون همشون یک کیفیت دارند کمی تو میزان تنظیمات و بلندی صدا متفاوت هستند. غیر این فرق ها تو میزان دوام باطری و لمس بودن و.... چیزهایی هست که به کیفیت خروجی مربوط نیست.
من میخوام هفون رو بذارم تو گوشم و از آهنگ لذت ببرم ؛ وقت ندام بشینم EQ تنظیم کنم!
فرق بین iPod و Cowon همینه ها !! واقعا اینکه میگن آیپاد یه چیز دیگست بیراه نگفتن.
مرسی
هر سورس با کیفیت یا بی کیفیت بر اساس نوع نیاز باید تنظیم بشه تا به نوع سبک موسیقی و هدفون تنظیم بشه هر چی تنظیمات پیشرفته تر و بیشتر بهتر.
کسی هم نخواد تنظیم نمیکنه .
متوجه نمیشم که نبود یه قابلیت بارز چطور تبدیل به یه مزیت تبدیل میتونه بشه.
--------------------------------
اگه دنبال همچین چیزی هستید برندهای زیر رو توصیه میکنم:
1) سن دیسک
2) سامسونگ
3) اپل
البته نه بخواطر این که برندشون دهن پر کن هست و نه بخواطر این که تنظیمات پیشرفته ندارند فقط به این علت که در حالت فلت صدای خیلی خوبی دارند و برای افراد کم حوصله (مثل خودم)انتخاب های خوبی هستند.
یعنی برای هر آهنگی باید بشینیم تنظیمات EQ رو تغییر بدیم؟!
یه سوال دیگه هم داشتم. من خودم با اکولایزرهای مختلف کار کردم. وقتی باهاشون وَر میرم به جای این که صدا خوب بشه یه جورایی اعصاب خورد کن و غیر طبیعی میشه. حالا می خواستم بدونم تنظیمات خاصی داره یا بر اساس آزمون و خطا باید بهترین حالت رو پیدا کنیم؟
به فروم زیر مراجعه کنید میتونید تنظیمات پیشنهادی کاربرها رو برای سبک های گوناگون و هدفون های مختلف رو ببنید و امتحان کنید.نقل قول:
زمان کمتری صرف خواهد شد به نسبت این که خودتون بدون هیچ پیش فرضی این کار رو انجام بدید.
من از عوض کردن اکولایزر توی هر آهنگ لذت میبرم ، و حتماً باید اکولایزر مخصوص سبک آهنگ رو برای هر آهنگ استفاده کنم !
به نظرم حوصله ای هم در کار نیست ...
دوستانی که با اندروید سر و کار دارن و اطلاعاتی درمورد اپگرید ها و سخت افزار های مورد نیاز برای اپگرید دارن میخواستم بپرسم که آیا Z2 تا چه ورژنی میتونه اپگرید بشه؟ و آیا میتونه در آینده به نسخه جدید آپگرید بشه
نظرتون در مورد سخت افزار Z2 چیه؟
Z2 همونی هست که کوون به جای D3 باید ارزه میکرد.
کد:CPU: TCC8803 1GHz(MAX: 1.2G) ARM Cortex A8
RAM: 512MB DDR2/DDR3, 32bit
VPU: ARM Mali-VE6 24fps ~ 30 fps @FHD(1920x1080)
GPU: ARM Mali-200 (275MHz overclock to 320MHz)
پردازشگر هر دو مال سال 2010 هست
ولی حداقل میزان توانی که از یک پردازنده انتظار میره این چیزی بود که کوون سال 2010 باید میداد بیرون. برای 2012 میتونست از سخت افزار جدیدتری استفاده کنه ولی باز بهتر از عموم پلیر های هم ترازش هست در عوض هم قیمت بالایی نداره و خیلی هم سخت افزار از این بهتر کارایی بیشتری نمیدوه مگر برای گیم و...
24bit/48KHz بالاترین کیفیت فایل صوتی هست که میشه استفاده کرد مثل D3
به اختمال خیلی زیاد اندروید 4 هم براش بیرون میاد
نکته اخر اولین پلیری هست که Jeteffect 5.0 داره. تا آلان فقط به نظر میرسه کمی تنظیمات پیش فرض برای انتخاب بیشتر شده افکتی اضافه نشده.
منبع:
[HTML]
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=40293
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=40328
[/HTML]
--------------------------
درآمد کوون بین 2005 تا 2010:
تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
البته جت افکت پنج فقط افکت های بیشتری بصورت پیشفرض داره و اینطور که فهمیدم کیفیت صداش مثلا با J3 فرقی نداره
درباره قسمت اول افکتی اضافه نشده تا جایی که میدونم فقط چند تنظیم پیش فرض اضافه شدهنقل قول:
درباره قسمت دوم کیفیت صدای همه پلیر های کوون یکی هست. قرار هم نیست تغییر کنه از پیش همشون در این باره قابل قضاوت هستند.
----------------------------------
این هم جالبه:
سلام
من i9 دارم واقعه اخرشه:8:
فقط میشه تمشو تغیر داد؟
اره تقریبا فقط تنظیم پیشفرض اضافه شدهنقل قول:
به نظرت واقعا نیاز به این همه تنظیم پیشفرض هست؟ اصلا کار درستی میکنه که این همه تنظیم پیشفرض میزاره؟
داستان voodoo چیه؟ ببخشید من از اندروید کلا تعطیلم
درمورد سخت افزاز پس بهنظر جدای از اینکه قدیمی هست اما قدیمی بودنش در حال حاضر اهمیت چندانی نداره؟
درود
من از یه نفر شنیدم که کلا منو جی3 رو میشه تغییر داد؟درسته؟
اگه ممکنه ادرسی یا لینکی برای تمام تم های جی 3 میخواستم؟
a5 نیومده هنوز؟
بله به لینک زیر رجوع کنید:نقل قول:
یه نرم افزار خوب با تنظیم های زیاد برای گوش دادن به موسیقی که هزینه بر هست.نقل قول:
درباره سوال دوم بستگی به حد توقع کاربر داره مثلا قیمت D3 به سخت افزارش بالا بود. Z2 تعدیل شده.
بعد شاید کسی براش مهم باشه وسیله ایی با این هزینه میخره اکثر نرمافزارها و بازی ها رو اجرا کنه .
اگه ملاک دیدن کلیپ های موسیقی و گوش دادن به آهنگ باشه محدودیت توان سخت افزار تاثیر منفی رو کارایی نداره.
دوستان i10 چنده؟ با بودجه حدود 200 و حجم حداقل 8 گیگ چی پیشنهاد میکنید بخرم؟ مرسی
ممنوننقل قول:
بلخره این فروم از قیلتر درومد تونستم بیام
خوب بیشتر برای موزیک گوش دادن میخوام یه چیزی که با کیفیت باشه و اذیت نکنه
اما خوب اگه wifi هم داشته باشه چه بهتر :D بعضی وقت ها ادم سختش میاد بره پای pc
الان ایپاد تاچ 4 32 گیگ دارم اما زده کلم بفروشم
کسی جواب نمیده دوستان؟ یه سوال دیگه اینکه هدفونی که همراه محصولات کوون هست به درد میخوره؟نقل قول:
همین i10 خوبه:8:نقل قول:
نه
هدفونش یه کم از معمولی بالاتره ولی اگه میخواین باید حتما یه 100 تومنی هم خرج هدفون کنین
دوستان من یه ibeats برام اوردن...میخواستم بدونم با کدوم پلیر میشه نهایت لذت رو ازش برد؟ بیشترم dance,hip hop,pop گوش میدم
من كه ديگه خسته شدم آدم يه ذره صبر ميكنه دو ذره صبر ميكنه!
از خير Z2 گذشتم چون ميترسم اگه زودتر پلير نخرم بزنه به سرم يا بيخيالش بشم يا تصميم واسه اين برند عوض بشه!
يه i10 16 گيگ با يه هدفون 160 170 تومني!
چطوره؟ فعلا اصل كاري هنوز نيومده .هدفون هم اميدوارم تا I10 مياد گروون نشه!
سلامنقل قول:
z2 و i10 خیلی باهم اختلاف دارن شما باید ببینی چه انتظاری داری از پلیر
در هر حال الان جفتشون نیستن و باید منتظر بمونید
ميدونم فرق دارن. يه پبلير كامل واسه من i10 هست ولي خوبي Z2 اينكه كه هم سيستم عامل اندرويد رو داره كه از خيلي جهت كار آمده واسه من كه همش تو نت هستم هم كه wifi داره! چون گوشي خودم ساده هست و دسرسي به نت رو هميشه ندارم!
و توي خونه هم خيلي وقتا لازمه واسه كار كوچيك PC يا لپ تاپ رو روشن كنم!
من دلم ميخواست يه پلير جديد كه سيستم واي فاي ساپر كنه و آندرويد داشته باشه بگيرم. D3 خوشم نيومد! ولي از اين مدل Z2 خوشم اومد. هم قدرت پردازنده اي كه داره خوبه . هم آندرويد هست هم واي فاي داره هم تمام تكنولوژي يك پلير خوب رو در خودش داره. فرمت هاي مختلف هم ساپورت ميكنه!
حالا تا كي بايد صبر كرد!
اين چيزي هست كه من ميدونم. ولي مهم تر از همه اينه كه قبلاً تستش كردم ( I9 )
میگم چطوریه که اینجا که شهرستانه هست(i10)نقل قول:
یعنی تو تهران نایاب شده؟
فروشنده هاي ديگه وارد ميكنن. دوستمون شركت امرتات رو ميگن كه هنوز وارد نشده چون خود منم تو پايتخت چند تا مغازه رو پيدا كردم كه تمام محصولات كوون رو داشتن i10 هم داشتن ولي چون من 16 گيگ ميخواستن و نداشتن مجبور شدم صبر كنم تا بياد!
خب مصلما توی شهرستان سرعت فروش محصولات کووان پایین تر به نسبت تهران و شهر های بزرگ هست که این باعث میشه تو تهران سریعتر کمیاب بشهنقل قول:
ووارد کننده دیگه ای در کار نیست البته تا اونجایی که من خبر دارمنقل قول:
منظورم من از اینکه الان نیست یک موجودی خودم و دو موجودی امرتات و سه موجودی همکارانی که من باهاشون کار میکنم هست
بله افرادی هستن که دارن و حتی مدل هایی مثل u5 A3 هم دارن ولی چون بسیار گرون میدن نمیشه روی اونها حساب کرد به عبارتی من ازشون خرید نمیکنم چون سوءاستفاده هست
سلام، i10 هنوز نیومده؟ اگه بیاد قیمتش چه حدودی میشه؟
تفاوت های i9 و i10 رو میشه ذکر کنید؟ ممنون.