دوست عزیز کاملا" با شما موافقم برای من هم (128 نامحدود) اولش خیلی خوب بود ولی الان متاسفانه خیلی خراب شده سرعت دانلود من شده زیر 10 از دیشب خیلی اعصابم خورده که ماهیانه 26 پول بیدم بعد با زیر 10 دانلود کنیم.:41:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز کاملا" با شما موافقم برای من هم (128 نامحدود) اولش خیلی خوب بود ولی الان متاسفانه خیلی خراب شده سرعت دانلود من شده زیر 10 از دیشب خیلی اعصابم خورده که ماهیانه 26 پول بیدم بعد با زیر 10 دانلود کنیم.:41:نقل قول:
سلام خدمت اعضا محترم
من یک مودم adslخریدم که یک پورت usb داره و یک پورت lan
که lan روبه pc وصل کردم وusb روبه لپ تاپ.مشکل من اینه که وقتی لپ تاب به اینترنت وصل pc نمیتونه connect بشه و وقتی که pc وصل میشه لپ تاب نمی تونه بشه.یعنی هر دو در ان واحد نمیتونن وصل یشن.
لطفا بگید که چکار کنم که هردوشون بتونن همزمان وصل بشن.مارک مودم d-link tp-8811
الان بعد از 3 ساعت موفق شدم تماس بگيرم!!نقل قول:
ايشون ميفرمايند سيستم يا ويروس دارد يا از server ضعيفی
برای دانلود (راپيد شير) استفاده ميکنيد يا... (شما بخونيد همون بهانه های هميشگی) بعد هم ميفرمايند از سايت ميکروسافت با فلان برنامه کمکی چيزی دانلود کنيد تا من مانيتور کنم...!
هر چقدر تاکيد ميکنم فقط عصر به بعد اين مشکل پيش مياد زيره بار نميره
فردا اگه شد من زنگ ميزنم برای فسخ قرار داد
تا جایی که من خبر دارم نه پارس نامحدود داره تا 384 و نه شاتل ولی کسی آپلود نخواد زیاد بکنه شاتل بهتره چون تایم مجانی داره سرعت دانلودش هم ثابت بین 33 تا 35 ثابت هست برای 256نقل قول:
پارس
POL_E5 دریافت تا 512kbps
ارسال تا 256kbps نامحدود نامحدود Static 2,499,500 500,000
POL_E10
دریافت تا 1024kbps
ارسال تا 512kbps نامحدود نامحدود Static 4,499,500 500,000
شاتل
art7 , art8 نامحدوده.
کد:http://www.shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR
سلام دوستان میخوام یه سرویس بگیرم برای کرج بنظر شما از چه شرکتی بگیرم که هم خدمات و کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باش؟
بابا چه قدر زود حالا دو روز صبر كن ببين درست ميشه يا نه. حالا اين كارا كه گفت بكن ببين بعدش حرف حسابش چيه!نقل قول:
سيامک جان همچين زودم نيست! هفته پيش هم ، همين مشکل بود 2-3 بار تماس گرفتم يه جوری دستنقل قول:
به سر کردن رفت...! نميخواستم تمديد نکنم تماس گرفتن و قول که اين مشکل از فلان جا بوده و حل شده...
امشب برام سنگين بود برخوردش... حالا تا فردا ببينيم چی ميشه
متاسفانه این وضع فعلی هست.
مشاجره های مخابرات و pap ها و دولت بالا گرفته . مخابرات می خواد در این زمینه از قبل مستحکمتر حضور داشته باشه.
---- : اگر مخابرات وارد بشه و یا این ماجرای ارزان شدن اینترنت اتفاق بیافته کیفیت اینترنت خصوصی از این هم که هست بدتر خواهد شده . متاسفانه همه در فکر سود هستند.
به نظر من باید یک شرکت معین این کار رو انجام بده . خصوصی یا دولتی ؟
از قدیم گفتن اشپز 2 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک .
خصوصی ها میگن به ما پهنا رو که مافیایی شده قلان تومن میدن + خرج و خروج بازم مخابرات مشترک باید فلان تومن به خاطر 64 پول بده .
متاسفانه ملت درگیر مسئله هایی شدن که باید به خاطر نداشتن قدرت و ... بسوزن.
به امید آزادی تکنولوژی (اینترنت پر سرعت)
نقل قول:
دوست عزیز کاملآ با حرفت موافقم... از یه طرف مخابرات میخواد با حضورش ( میخواد!!!) یه رقیب محسوب بشه واسه شرکتهای پپ... اما این معادله اصلآ عادلانه نیست
این وسط تنها کسی که متضرر میشه شرکتهای پپ هستن. همین حالا هم اگه کشور مشکل پهنای باند نداشت همین شرکتهای خصوصی میتونستن وضع رو خیلی بهتر کنن ولی مشکل اینجاست که تمام درخواستهای شرکت پپ به دو دلیل نبود امکانات کافی و کمبود پهنای باند با جواب رد مواجه میشن
باور کنید همین شرکتهای خصوصی تو بدترین وضعیتشون هم از بهترین شرکت های دولتی بهتر خدمات میدن
طرف نشسته پشت میز و راضی و خرسند شکم داده جلو و از حقوق آخر ماهش اطمینان کامل داره!
مشکل اینترنت ایران یکی دوتا نیست!
به امید اینترنت پر سرعت
نقل قول:
شاید بهتر باشه یه سر خودت بری اونجا
بعضی کارا با تلفن حل نمیشه
سلام خدمت اعضا محترم
من یک مودم adslخریدم که یک پورت usb داره و یک پورت lan
که lan روبه pc وصل کردم وusb روبه لپ تاپ.مشکل من اینه که وقتی لپ تاب به اینترنت وصل pc نمیتونه connect بشه و وقتی که pc وصل میشه لپ تاب نمی تونه بشه.یعنی هر دو در ان واحد نمیتونن وصل یشن.
لطفا بگید که چکار کنم که هردوشون بتونن همزمان وصل بشن.مارک مودم d-link tp-8811
من کرمانم، تا حالا هم نزدیک یک گیگ رایگان استفاده کردم!نقل قول:
ولی تو تهران رایگان نیستنقل قول:
چه جالب!نقل قول:
شما مطمئنی؟
البته توی سایتشون چیزی در این باره نگفتن، باید از مسئول فروششون سوال کنید.
بین اینهمه پیغمبر جرجیس رو پیدا کردی؟ مومن مقدس کی میتونه 250 تومن یا 450 تومن بده به اینترنت؟نقل قول:
مگه من گفتم کسی پول بده.نقل قول:
اون دوستمون که امیرآباد میشستن گفتن فقط شاتل و پارس به منطقشون میده.
دنبال نامحدود بودن. گفتم این دو تا نامحدودشون گرونه.
شما گفتی ندارن منم ثابت کردم!
حداقل پست ها رو بخونید بعد تیکه بندازید !
اینجا ما اومدیم کمک کنیم نه اینکه ...
:41::13:
نه داداش اینطوریا نیست اگه من گفتم نداره نرمالشو گفتم اونیهم که شما گفتید گرون که چه عرض کنم نجومیه پس بدرد هیشکی نمیخوره
اگه سرعتت واقعاً اون چيزي هست كه ميگي و زير بار نميرن درخواست پشتيبان حضوري كن.نقل قول:
يه وقت هم ممكنه ويندوز باشه ها چون من يه بار همين مشكل افت سرعت رو داشتم كلي هم به شاتل فحش دادم ويندوز ريختم ديدم حل شد.
مودم خوب و ارزون چي هستش الان با همه شركتها هم سازگاري خوبي داشته باشه ؟؟؟ البته Asus am 602 همچين چيزي بودش خيلي عالي بود هستش قيمتش چنده ؟؟؟
ببینید. این سیستم هایی که شرکتهای ایرانی ازش استفاده میکنن، همش مربوط به کشور های پیشرفته هست.نقل قول:
یعنی وقتی مثلا شاتل میگه که فلان مودم با ما سازگار نیست، نه تنها با شاتل، بلکه امکان داره با چند تا از شرکتهای بزرگ اروپایی هم سازگار نباشه.
ولی مودم های Asus و Linksys تنها مودم هایی هستند که با تمام سرویس دهنده های جهانی سازگاری کامل دارند.....
قیمت AM602 چیزی مابین 50 الی 60 تومن (فکر کنم 55 تومن باشه)
موفق باشید :40:
ببخشید ! تمام مدل هاشون سازگاری کامل دارند؟نقل قول:
کدوم مدل هاشون برق رو از یو اس بی میگیرن و الان تو بازار هستند؟قیمت؟
ممنون:31:
بله! در این مورد مطمئن مطمئن مطمئنم . .. .نقل قول:
ببخشید ! تمام مدل هاشون سازگاری کامل دارند؟
البته باید ببخشید؛ چون در این مورد هم اطلاعات کافی ندارم. فقط میدونم مدل هایی دارند که ویژه لپ تاپ هست. فکر میکنم قیمتشون حدود 75 تومن باشه.نقل قول:
کدوم مدل هاشون برق رو از یو اس بی میگیرن و الان تو بازار هستند؟قیمت؟
البته linsys ها خیلی گرونتر از Asus هستند. و صد البته بهترند.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دنبال ایسوس 602 میگردم
ولی اگه پیدا نشد میشه یه مدل بگید که با صبا نت و داتک سازگار باشه؟
D-link Dsl-2500u یا D-link Dsl-520t با صبانت و شاتل و داتک سازگارند یا خیر؟
بازم ممنون
دوست عزیز من خودم ایسوس 602 دارم خیلی هم ازش راضیمنقل قول:
برای خرید ایسوس برو پاساژ ایران تو ولیعصر و تو طبقه اول زیر پله برقی یکی داره
خیلی هم داره
من اینترنت صبانت دارم با مودم alfex adsl2+ combo router .
می خواستم بدونم این adsl با adsl2 با adsl2+ چه فرقی داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا تبلیفات شرکت پیشگامان رو که یکی از 11 تا شرکت PAP هستش رو برای ADSL تو تلویزیون ایران دیدید...؟؟؟
واقعا باید یکی بره به این افراد باسوادی که این شرکتو ساختن تبریک بگه............. وقتی تبلیغاتشون اینجوری بیسوادانه باشه دیگه باید برن بمیرن... اصلا ارزششو ندارن...
قضییه تبلیفاته از این قراره :
اولش یه لاک پشت رو نشون میده که بعدش مینویسه که " شما از چه نوع اینترنتی استفاده میکنید؟ اینترنت 56 کیلوبایت ؟ "... بعدش یه ماشینو نشون میده که خیلی سریعه و میگه از ADSL پیشگامان نمیدونم چی چی استفاده کنید که مجوز PAP داره...
یعنی واقعا ببینید که وضع این افرادی که این شرکتو راه انداختن از نظر سواد چجوریه که نمیدونن که اون کیلوبیت (Kb) هستش نه کیلوبایت (KB)... من دیروز اولین بار اینو دیدم و این نشون میده که خیلی از مرحله پرتن که حتی بعد از گذشت یکی دو روز از شروع پخش تبلیغاتشون تو شبکه های مختلف صداوسیما هنوز دوزاریشون نیفتاده تا پخششو متوقف کنن و اشتباهشون رو درست کنن............
قضاوت با شما.......!!!!
این هم لیست قیمت های این شرکتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی لطفا راهنمایی کنه
چه طوری باید reset کنم مودممو ؟ D-link
قيمت هاش كه خوبه. فقط اصفهان داره؟ تهران نداره؟نقل قول:
با دو راه میشه تنظیمات مودم رو ریست کرد.نقل قول:
یکی وارد تنظیمات میشید و گزینه Rest یا Factory Setting یا هر چیزی شبیه به این رو انتخاب میکنید. (در همه مودم ها موجود هست)
روش دوم اینه که پشت مودم یه دکمه ریست هست.
اونو 15 الی 20 ثانیه نگه دارید. همه تنظیمات ریست میشن.
موفق باشید. :40:
سیامک جان تهران هم داره. این آگهی مال نماینده اصفهان شرکت پيشگامان كوير يزد(یا پيشگامان توسعه ارتباطات) هستش.نقل قول:
اینم آدرس سایتش:
خوب نمایندگیش توی تهران هم میشه سپنتا :31:کد:http://www.pnj.ir
نقل قول:
كجاش خوبه ...!!! 128 نامحدود 60هزارتومن خيلي گرونه. سپنتا 128 نامحدود ميده 30هزار تومن :31:
سلام
من می خوام از صبانت adsl بگیرم، مودم ام usr 9115 هستش با صبا که مشکلی نداره؟
منطقم توحید هست برای وبگردی و یه کوچولو هم دانلود می خوام (نهایتا ماهی 2 گیگ فک کنم)شما به جز صبا چیزی پیشنهاد می دید؟ حتما شبانه رایگان هم داشته باشه! 15 هزار تومان هم کل هزینه اش نشه!
دوستایی که تو منطقه توحید هستند بگن از صبا راضی هستن یا نه؟
سرویس 128 ADSL2+
اميد Adsl2+ نيست
Adsl معموليه
Ok ولی 128 که هست به نظرت این سرعت برای 128 منطقیه ؟؟؟
سلام دوستان میخوام یه سرویس بگیرم برای کرج بنظر شما از چه شرکتی بگیرم که هم خدمات و کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باش؟
اين سرعت واسه 128 خيلي كمه.نقل قول:
با سرور باكو يا آنكارا تست بگير. سرور كويت مشكل داره.
البته همیشه اینطور نیست مثلا" ظهر سرعت دانلودم 20 بود یعنی 160Kbps بعد از 6:30 خراب شد.نقل قول: