سلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید.
Printable View
سلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید.
سلامنقل قول:
asus-am602 یه خروجی LَAN داره .45 تا 50 .
a6l3i جان در مورد این سه Level امنیتی و کلا در مورد پسورد گذاری روی Wireless مودمها یکم توضیح میدین. من روی Wireless مودمم پسورد گذاشتم ولی خیلی بهتره اگه بشه امنیتش بالاتر بره. ضمن اینکه اطلاعاتمم در این ضمینه بالاتر میره.:10::11:نقل قول:
مودم D-link 2500uنقل قول:
سلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید
توصیه میکنم چون فعلا باهاش کار میکنم و عالی از اب در اومده !
قیمت 39 هزار
راستی من یه سوال دیگه هم دارم این مودم کارت شبکه هم داره یا باید اون رو جداگانه تهیه کرد؟ و می شه بدون کارت شبکه ازش استفاده کرد؟
دوست عزیز تا آنجا که من اطلاعات دارم و هم اکنون میتونم به چشمام اعتماد کنم مودم 602 ایسوس یه خروجی یو اس بی و یه خروجی لن داره ! و نه بیشتر !نقل قول:
نه شما باید از قبل کارذت شبکه تهیه کرده باشید یا اینکه روی مادربوردتان به صورت آنبرد هست و یا حتی میتونید مودم را به صورت یو اس بی متصل کنید !نقل قول:
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیروز رفتم رهنمون و آخرین مودم (wl-600g) رو خریدم و امروز هم شاتل برام وصلش کرد.راستش من طرز کار باهاشو بلد نیستم مثلا میشه وایرلسش رو خاموش کرد؟این کد امنیتی که واسه وایرلس می خواد چیه؟چه جوری میشه gaming baster ip phpone ....رو تنظیم کرد و از کجا؟چرا چراغ IP چشمک میزنه؟ezsetup چیه و تنظیمش چه جوریه؟خوب من قبلا دایال آپ بودم و الان هم تازه کارم...چه جوری میشه مثل دایال آپ DC کرد؟که دیگه به اینترنت وصل نباشه؟و 1000..تا سوال دیگه؟؟؟!!!ممنون از راهنمایهای قبلی که این مدل رو معرفی کردید من که کل تهران گشتم اما asus am604g رو پیدا نکردم اما این مدل اصلا قابل مقایسه نیست عجب بردی داره این وایرلسش!!!.
دوست عزیز 1 خروجی lan داره نه 4 تا و همچنین یک خروجی usb دارهنقل قول:
salam.na mahdod ya mahdod bodan adsl chie?
farsi nemitonam type konam
وای وای فینگلیشی....نقل قول:
شما وقتی یک صفحه اینترنتی را باز میکنید یا فایل دانلود می کنید یا اپلود میکنید جزء حجم حساب میشه حالا اگه حجمتون محدودیت داشته باشه به اندازه همون حجم میتونید استفاده کنید
با سلام . تازه اومدم تو اين سايت . از آشنايي همه خوشبختم پيش پيش :11:نقل قول:
اميدوارم روزاي خوبي در كنار هم داشته باشيم .
آقا مهدي من فقط با لپ تاپم 2 روز يه سره داشتم دانلود مي كردم .:10:
با دسكتاپ ركوردم رو 8 روز و چند ساعته :46:
ارشيا :5:
سلام sepadl71نقل قول:
ميشه بگي چه طوري مي شه اين تنظيمات و تغيير داد ؟!
ممنون
سلام . بچه ها بين اين مودم ها كدومش بهتره ؟
1. linksys يا U S Robotics
2. قيمت USR9113 الان چنده ؟
(مي ارزه براي سيستم خونگي : مي خوام به لپ تاپ - دسكتاپ - موبايل و پرينترم رو كه wifi داره باهاش share كنم )
3. بين مودم LINKSYS WAG200G با USR9108
4. مودم LINKSYS WAG160N خوبه ؟
راستي اگه قيمت هم بگين و راهنمايي هم كنين ممنون مي شم .
ممنون . ارشيا
با سلام دوستان من تازگي از شركت شاتل در بندرعباس يه 64kb گرفتم كه هنوز وصل نشده است . حالا چند سوال داشتم؟
2 گيگ حجم بنظر شما توي چند روز دانلود ميشه .
آيا راهي هست براي افزايش سرعت adsl
نوع مودم در سرعت اينترنت تغييري ايحاد ميكنه
مودم منparadyne هست به نظر شم چطوره ؟؟؟ اگه زياد روشن باشه مثلا 2 روز چيزيش نميشه
1. بستگی به خودت داره. اگه درست مصرف کنی و دانلودهاتو بزاری شبها انجام بدی 2 گیگ زیادیت هم هست(البته 2.5 گیگه)
2. خیر! فقط واسه دانلود میتونی از دانلود منیجر استفاده کنی تا با حداکثر پهنای باندت دانلود کنی
3. خیر
4. با این مدم کار نکردم ولی ظاهرا مودم بدی نیست. 2 روز که سهله 2 سال روشن بزارش.
سلام
تو رو خدا يکی جواب بده، تا شروع مينکم به دانلود از تورنت بعد از 5 تا 15 دقيقه ديسکانتکت ميشم
آسياتک 128kb
D-Link 322t
xp sp3
برو تو تاپیک آسیاتک سوال کن ببین بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه؟!!نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&page=102
برخی از شرکتا دانلود از تورنت را محدود کردن....
دوستان من مودم D-link 2520 u دارم 36 تومان خریدم
زمانی که کانکت میشم بعضی وقتا یک پیغام در مورد ip میاد که ظاهراٍ با یک چیزی تداخل داره البته مشکلی برام ایجاد نمی شه
می خواستم ببینم علتش چیه و چجوری برطرف میشه
دیگه اینکه برای اینکه روتر فعال بشه باید کار خاصی کرد یا خودش فعاله و روتر رو سرعت تاثیر داره یا کار دیگه ای انجام میده؟
آقا این قضیه 192.168.1.1 و روتر چیه
یکی مفصل توضیح بده
تنظیماتش دست ماست یا نه؟
روتر کارش چیه از کجا بدونیم فعال هست یا نه
اگه مودم رو ریست کنیم چی میشه
ریست برای تنظیمت روتر هست یا نه و خودمون میتونیم بعد از ریست اینکارو بکنیم یا نه
و خلاصه هر چیزی در این مورد یکی مفصل توضیح بده ممنونم
مودمم D-link 2520u هست
از دوستان کسی linksys am300 رو امتحان نکرده؟!
خیلی شاکیم!آخه توی این سایت به این بزرگی کسی در مورد مودم بیلیون هیچی ننوشته؟یعنی از سمفونی یا ایسوز هم بدتره؟!!!
اخی بیمیرم من..نقل قول:
چه اطلاعاتی میخوای؟
این یک عدد مودم هست که فقط و فقط شاتل ازش استفاده میکنه
نحوه تنظیم کردنش هم توی سایت شاتل هست هم اینکه اگر مشکلی داشتی میتونی زنگ بزنی پشتیبانی قشنگ راهنماییت میکنن
اقا من از روزی که adsl گرفتم 100 بار مشکل پیدا کردم حالا مشکی اخریم اینه که وقتی کانکتم یهو چراغ dsl با internet خاموش میشن و دیس!!!! قبلا دیس میشدم ولی چراغ رو شن میموند و با 1 بار خاموش روشن کردن مودم دو باره کانکت میشدم ولی تو سری جدید dc !!!!! دیگه با خاموش روشن کردن حل نمیشه باس وایسم یه مدت بگذره که دو باره چراغ روشن شه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمای بدید . اینم بگم که مودمم d-link هست isp شاتل
سلام
دوستان براي شاتل از بين مودم هاي زير يكي رو پيشنهاد كنيد با قيمتش.
براي يكشنبه ميان براي نصب هنوز مودم ندارم :41::41:
Paradyne، Billion و 3com،
لطفا مودلش و قيمتش رو بگيد ممنون. بعد هم معدن اين مودمها كجاست كه برم بگيرم ؟ (فقط نگيد پايتخت كه اسمش 10 تومن گرون تر ميكنه )
مودمت جز مودمهای شرکت نیست پس انتظاری نداشته باش که پشتیبانی برات حلش کنن.نقل قول:
شما مودم را بدون اسپلیتر وصل کن...
اطراف مودم دستگاهای الکترونیکی رو دور کن(موبایل و تلفنهای بی سیم و...)
ببین چی میشه؟
فکر نمیکنم این مودمهارو بتونی بیرون پیدا کنی(حداقل به این راحتیها نمیشه) چون بیلیون و پارادین را خودشاتل نمایندگیش هستش و خودش وارد میکنهنقل قول:
بین این سه تایی که گفتی بیلیون بهترینه
تكرار :19:
سلام :20:. بچه ها بين اين مودم ها كدومش بهتره ؟
1. linksys يا U S Robotics
2. قيمت USR9113 الان چنده ؟
(مي ارزه براي سيستم خونگي : مي خوام به لپ تاپ - دسكتاپ - موبايل و پرينترم رو كه wifi داره باهاش share كنم )
3. بين مودم LINKSYS WAG200G با USR9108
4. مودم LINKSYS WAG160N خوبه ؟
راستي اگه قيمت هم بگين و راهنمايي هم كنين ممنون مي شم .
ممنون . ارشيا
بچه ها adsl با usb بهتره نصبش کنیم یا با lan ?
نقل قول:
از دوستان واقعا کسی در مورد این مودم اطلاعی نداره؟!
این ارور IP Conflict برای اینه که ای پی شما با ای پی سیستم دیگه ای یکی شده!!نقل قول:
قدیما که صبا داشتم برای من هم اینجوری میشد!
شما باید تیک (internet protocol(tcp/ip را بردارید یادم نیست در Local Area Connection یا Connection البته فکر کنم در Connection بود
192.168.1.1 که داخل مرورگر بزنی وارد تنظیمات مودم میشی که باید بستگی به شرکت که ازش adsl میگیری vpi و vci را تنظیم کنی و ...که اگه نصاب بیاد نصب کنه برات تنظیم میکنه دیگه..نقل قول:
البته در بعضی مارک های مودم این 192.168.1.1 فرق داره
اگه مودم را ریستارت کنی به تنظیمات کارخانه ای مودم بر میگرده..
توی سایتی که ازش adsl میگیری باید گذاشته باشه اموزشش را با بعضی از مودم ها..
با lan اسانتر و راحتر و بهتر هست و نیاز به نصب درایور مودم نیست...نقل قول:
اره ولی اینام خیلی سخت میگیرن روز اول واسه نصبش زنگ زدم به پشتیبانی صبا راهنمایی کرد چون اینا گفتن ما ساپور تت نمیکنیم . الان هر وقت میزنگم همینو میگن باز 1 ماه پیش اگه یه مشکل بود یه راهنمایی میکرد ولی تازگی که خیلی سخت میگیرن .نقل قول:
حالا مهدی جان اسپلیتر رو جدا کردم . وسایل برقی هم تا 2 متریش چیزی نیس. کم کم میخوام ببرم بذارمش رو پشت بوم:20: ولی بازم dc شدم !!!!! راه دیگه ای به ذهنت نمیاد؟؟
خط تلفنتون نویز نداره؟؟
خط شما نویز پیدا کرده...نقل قول:
من هم چند ماه پیش این مخابرات لعنتی امد سیم کشی توی کوچه ها (از خونه تا کافو ) را عوض کرد و از همون روز چراغ link مودمم(aztech) روزی چند بار چشمک زن می شد و از ثابت بودن در می امد رفتم یک مودم دیگه جور کردم(fiber home an1020) و مشکلم حل شده
البته میگن این مدل مودمه نویز گیر خوبی داره
شما میتونی یه نویز گیر بخری بگذاری پشت مودمت شاید مشکلت حل بشه! یا یک مودم دیگه گیر بیاری با اون امتحان کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه...
من الان یه سوالی واسم پیش اومده
اگه این دوستمون زنگ بزنه شاتل بگه مودم من بیلیون هستش..بعد این مشکل رو دارم چی میگن؟ (از کجا میفهمن که از چه مودمی استفاده میکنه؟)
فوقش میگن خطت نویز داره اونوقت تازه واسش پیگیری هم میکنن.
میشه اینکارو کرد یا نهبه نظرتون؟؟؟
حالا که گفتی بزار اینم بگم من از وقتی این مشکل واسم پیش اومد که یه تعمیر کار تو خونه داشت دیوارو میکند که سوتی داد سیم تلفن جدا شد کنده نشده بودا جدا شده بود که کلا دیدیم تلفن قطع شده وقتی سیمارو به هم وصل کردیم تلفن وصل شد ولی از اون موقع این مشکل پیش اومد.نقل قول:
برند مودمو نشنیدم سخت گیر میاد؟ نویز گیر چیه؟ اسپلیتر؟ یا چیزه دیگه ای هم هست؟
یه چیزه دیگه ahriman جان از این پاسارگاد بازم عکس بزار چون چند وقت دیگه چیزی ازش نمیمونه ما باید فقط عکس ببینیم:13:
قبل از این مشکل نویزم بالا بود (42) ومیگفت مشکلی واست پیش نماید ولی بعد از این مشکل زنگیدم گفت نویزت 38 .دوباره الان زنگیدم گفت نویزت 45نقل قول:
خط تلفنتون نویز نداره؟؟
روزه اول نصاب اومد مودمو دید خوب. بعد من به خودشون همینو گفتم . گفتم اگه من نگم از کجا میفهمین که طرف گفت از تظیمات مودم میشه راحت فهمید. خدایی اگه از کیفیت شاتل راضی نبودم تا حالا 100 بار ISP رو عوض میکردمنقل قول:
من الان یه سوالی واسم پیش اومده
اگه این دوستمون زنگ بزنه شاتل بگه مودم من بیلیون هستش..بعد این مشکل رو دارم چی میگن؟ (از کجا میفهمن که از چه مودمی استفاده میکنه؟)
فوقش میگن خطت نویز داره اونوقت تازه واسش پیگیری هم میکنن.
میشه اینکارو کرد یا نهبه نظرتون؟؟؟
یه چیز جالب که کشف کردم اینه که وقتی اسپلیتر نیس رو خط بیشتر دیس میشم!! جالبتر این که وقتی چراغ DSL خاموش میشه اگه گوشی تلفن رو خط باشه و من روشنش کنم زود چراغ مودم دوباره روشن میشه:20:
فکر کنم مشکل نویزم که هیچ راه حلی هم نداره
خوب شما سیم کشی را عوض کن طوری که کمترین اتصالات در مسیر باشه...شاید با این مشکلت حل بشه اینجور که میگی...نقل قول:
مودمه قدیمی هست توی نظر سنجی بالا هم اسمش هست نمیدونم من نخریدم از کسی گرفتم...
نمیدونم من یک چیز خریدم به اسم نویز گیر که روش نوشته micro filter که خودمم نفهمیدم این نویز گیره یا همون اسپلیتر... از پشتیبانی بپرس ببین چی میگه؟!
اره:31: به این سایت مراجعه کن برای عکس و اطلاعات pasargadae.ir
از تنظیمات مودم؟! منظورش را نفهمیدم!! حالا سیم کشی را عوض کن اگه نشد زنگ بزن بگو بیلیون هست حالا فوقش بفهمه چی میشه!!
از نظر سرعت چطور؟سرعت هم فرق داره؟نقل قول:
نمایندگی شاتل از من 50000 تومن پول واسه مودم بیلیون گرفت. توی شهر ما فقط و فقط شاتلadsl میده.با توجه به این مسایل پیشتهاد شما چیه؟داغ نمیکنه؟مشکل پیش نمیاد؟اصلا مدل این مودم با این قیمت چیه؟و یه لینک یه سایت خوب واسه ی اینکه یه اطلاعات جامعی بهم بده:10::11:
نه از نظر سرعت فرقی نداره با این اینترنت ذغالی ایراننقل قول:
من مودم بیلیون نداشتم ولی مودم خوبی هست بدی در موردش نشنیدم
داغ که همه دستگاه های الکترونیکی داغ میکنن ولی در مارک های مختلف فرق داره یک نفر مودم بیلیون داره که 1 ماه خاموشش نمیکرده!ولی آخ نگفته!
سایت خود بیلیون :31:توی سایت شاتل هم که اوزش نصب و راه اندازی مودم بیلیون هستکد:www.billion.com
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/
این مودم ها چندپورت دارن؟وایرلس رو پشتیبانی میکنن؟
این مودم usbرو ساپورت نمیکنه؟!!!!!!!!!