دوستان عزیز می خوام فقط و فقط منطقی و با امید باشید نه خیال باف!
ببینید این یک حرف ایده ال و غیر عملی هست که ما انچه می شویم که حتما در افکارمون می پرورانیم.
این یک فکر اشتباه هست که خود رو موفق 100% بدانیم. این باعث ضربه شدید روحی می شود اگر نتونید موفق بشید.
ببینید ما بشر هستیم ... اشتباه هم می کنیم. مهم اونه که اشتباهتمون رو اصلاح کنیم .
ببینید من دوست دارم ارشد رو در دانشگاه تهران در رشته برق بخونم. این فکر بسیار زیباییست.
من برای 4 سال دانشگاهم برنامه ریختم که کی درس بخونم چه درساهایی رو بردارم کی در مسابقات رباتیک شرکت کنم و چه طور درس هامو یاد بگیرم که رتبم متناسب با قبولی در دانشگاه تهران بیاد ولی باید اینو قبول داشته باشم که خداوند مصلحت انگار واقعی هست و هر جه مصلحت بداند انطور خواهد شد .
شاید افکارم و یا افکارتان باعث موفقیتیتمان بشه ولی سخن اخر اینکه این افکار باید منطقی باشه.
کاربری میاد و میگه من تا الان چیزی نخوندم و میخوام زیر 1000 بیارم ، ایا درسته که من بهشون بگم شما 100% قبولید چون تعداد اندکی در کنکور اینطور موفق شدند ؟ ایا احتمال این طور قبولی ها پایین نیست؟
ببینید قرار نیست حتما با خوندن در دانشگاه های شهر تهران موفق باشید.سعی کنید فقط و فقط درس بخونید و کاری به رتبه و قبولی نداشته باشید که این یه نوع فکر استرس زاست.
محتوای مطلب اینکه درست فکر کنیم این درست فکر کردن هست که شخص رو موفق می کنه نه خیال بافی.