با سلام
دوستان وقتی می خام چیزی sinc کنم اول back up میگیره که خیلی خیلی طول میکشه چی کار کنم که دیگه هر دفعه قبل از sinc کردن بک آپ نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
با سلام
دوستان وقتی می خام چیزی sinc کنم اول back up میگیره که خیلی خیلی طول میکشه چی کار کنم که دیگه هر دفعه قبل از sinc کردن بک آپ نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی داره بک اپ میگیره بالای ایتونز که داره مقدار بک اپ پر بشه بقلش یه ضربدر کوچولو هست اونو بزنی کنسل میشه یا تو عکس ایپاد راست کلیک کن تو قسمت تنظیمات بک اپ گرفتن اتوماتیک رو کنسل کن ولی همون ضربدر کوچیک رو بزنی حله !
این برنا مه ها فقط برای iphone هستن یا به ipod هم میخوره؟---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------کد:http://www.myup.ir/images/902ogtyl9ptguizr6my0.jpg
ببخشید و این)کد:http://www.myup.ir/images/aztmjec4ay5y0cmy9s2i.jpg
نقل قول:
با سلام
میتونید از برنامه ی ساذه ی iPhone backup switch استفاده کنید و تنظیمات رو طوری تنظیم کنید که تا هر وقت خواستید از آیپادتون بکاپ نگیره ...نقل قول:
وقتی داره بک اپ میگیره بالای ایتونز که داره مقدار بک اپ پر بشه بقلش یه ضربدر کوچولو هست اونو بزنی کنسل میشه یا تو عکس ایپاد راست کلیک کن تو قسمت تنظیمات بک اپ گرفتن اتوماتیک رو کنسل کن ولی همون ضربدر کوچیک رو بزنی حله !
به نظرم جفتش مخصوص iphone هست ...نقل قول:
این برنا مه ها فقط برای iphone هستن یا به ipod هم میخوره؟
-----------------------------------------------------------
من به جای همه ی کسانی که میان اینجا و بلد نیستن تشکر کنن از seymour و a.z.p.z که زحمت میکشن و به سوالات جواب میدن تشکر میکنن ... :10::40:
کاشکی یاد میگرفتیم حداقل از کسی که جواب سوال خودمون رو داده تشکر کنیم ... :41:
پس این 2 تا نرم افزار هم برای Ipod نیست ببخشید یه سوال این ipod چه برنامه های (نرم افزار) مفیدی داره ؟آخه من تا حالا هر چی برنامه ازش دیدم بدرد بخور نبوده (مثلا برنامه های کاربردی و جالبی که داره چیه؟)مثلا چی ؟ (لطفا کمک کنید)
این سوال خیلی خوبیه و فکر می کنم قبلاً هم یکی دوبار بهش پرداخته شده .. جدا از اینکه نظرات مختلفه و تعریف هرکس از مفهوم "جدی یا بدرد بخور" میتونه بادیگری متفاوت باشه، توجه کنیم که ما انتظارمون رو از هر وسیله ای باید معقول در نظر بگیریم ... مثلاً موبایل آیا برنامه هاش کاربردیه یا نه؟ ... خب دوباره همون بحثه، یکی ممکنه بگه ، بله - نقشه واسه من کاربرد داره، چه می دونم دیکشنری و ... تاچ هم به حد زیادی مثل همون .. یعنی اصلاً علت اقبال مثبتی که توی ایران روش بوجود اومد، همین بحث بود که جوانان ایرانی که اصولاً موبایل هاشون رو ول نمی کردند، با مفهوم mp3 player آشنا کرد .. یعنی یه ابزاری در اختیارشون قرار داد که کاربری های مورد علاقه شون رو در یه قالب جدید پیاده کرد .. ضمن اینکه علاقه اصلی شون یعنی بحث برنامه جانبی+بازی رو هم در خود داره .. دیگه چه بهتر! ... با این حال، باز هم در نظر بگیریم که این یه لپ تاپ نیست ، یه تبلت نیست، بلکه یه پلیره ... قراره برای تفریح باشه، نه برای کار ... و اگه همین مجموعه بازی ها و برنامه های موجودش جالب باشه برات که چقدر خوب، وگرنه : خیر - بدردنخوره!! ..نقل قول:
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو هم در این رابطه بخون (روانشناسی کاربرهای تاچ) و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اسم این برنامه ها چیه؟... احمد جان البته حتماً آشناتر هستش، اما اگه اطمینان بیشتر بخوای، اسمش رو بگو تا چک کنم..نقل قول:
اره اتفاقا منم میخواستم بگم واقعا a.z.p.z & seymour به سوالاته همه جواب میدن. خیلی ممنون.
seymour جان راستی نظرتت رو هنوز در مورد زمان شارژ باتری نشنیدما !
از دوستان بازم اگه کسی اطلاعی از نحوه شارژ بهینه داره ممنون میشم که در اختیار بذاره. منتها حتما با یه لینک موثق .
ممنونم .
میتونم بپرسم دقیقا مشکل شما با باتری ایپادتاچ چیه ؟ ...نقل قول:
اگه اطلاعات دقیقی میخوای موثق هم باشه میتونی به لینک های زیر که همگی گفته های اپل هست رجوع بکنی
در تمام لینک های زیر تمام گزینه هایی که باعث هدر رفتن باتری میشه و روش صحیح شارژ کردن باتری و سایر اطلاعات رو میتونی بخونی گرچه محمد هم اطلاعاتی در این باره گفته بود :
.................................................. .....کد:http://www.apple.com/batteries/ipods.html
.................................................. .....کد:http://support.apple.com/kb/HT1476
اینم سایر مشکلاتی که در شارژ کردن ممکنه به وجود بیاد :
.................................................. .....کد:http://support.apple.com/kb/TA44551?viewlocale=en_US
ممنون دوست عزیز، اما من سئوالم این نیست. تو چند صفحه پیشم نوشتم اتفاقا که تو کلیک جام جم خوندم بنقل از PCWORLD که گفته بود نباید باتری تا ته خالی بشه و بعد شارژ بشه که این امر موجب کاهش عمر باتری میشه. دقیقا خلاف قانونی که واسه شاؤژ باتری موبایلهای موجود برای داشتن ماکزیمم راندمان وجود داره. مطمئنا تکنولوژی اون باتریها هم اونقد قدیمی نیست که تفاوت زیادی با نسل سوم iPod داشته باشه ( lithium-ion ).
منبع نقل شده اینهکه من چیز خاصی توش نمیبینم، این قضیه نمیدونم چرا انقد رو مخم رفته. شاید دلیلش این باشه که من نسبت به باتری خیلی حساسم مثلا بیخود هی سینک نمیکنم تا باتری تنبل نشه و اگه بخوام اینکار رو انجام بدم میذارم زمانیکه باتری پیغام خالی شدن داد وصل شم و ...کد:http://www.pcworld.com/article/170548/replace_an_ipod_battery.html
مال اکثر موبایل ها پلیمر لیتیوم هست که در اون ها گفته شده سعی کنید تا ته باتری خالی بشه ! صرفا به این معنی نیست که اگه شما تا اخر هم نذاشتید به باتری اسیب میزنه و عمر باتری رو کم میکنه !!! ...
بنظرم من شما وقتی پیغام باتری رو دیدی بر مبنای 20% به شارژ بزن و وقتی علامت باتری قرمز رنگ شد.( که میشه بین 1 تا 20% که میدونی یه بار در 20 و یه بار در 10% پیغام میده )
من خودم همیشه این کارو میکنم مشکلی به وجود نمیاد در ضمن شما به خاطر باتری نمیخواد sync نکنی تا به قول شما باتری تنبل نشه ! زیاد سخت نگیر کلا !...
بازم تشکر از جواب به سوالاتم ولی مثال نزدید!!!(کدام نرم افزارهاش خیلی خوبو جالب و کاربردیه )(اسم نرم افزار)
دوست من به این صورت نمیشه گفت شاید نرم افزار برای هر شخص کاربردی باشه یعنی شاید به درد من بخوره ولی به درد شما نه
چیز مشخصی هست شما میتونید به سایت دانلود برنامه ها سر بزنید فوق همین سایت ایفون خودمون !
اونم نه تو اپ استور اپل میتونید برنامه ها و بازی ها روببینید و انتخاب بکنید و توضیحاتش رو هم بخونید !
خب یه راه دیگه .. از نظر شما، یه نرم افزار کاربردی چیه؟ .. شما یه نرم افزار کاربردی مثال بزن تا بهتر بشه نتیجه گرفت.نقل قول:
باتری های لیتیوم-یون فعلی نیازی به اینکه شما چرخه شارژ (کامل) - دی شارژ (استفاده تا وقتی باتری تموم بشه) ندارن، و هر وقت دلت بخواد میتونی شارژش کنی .. مثلا نصفش رفته، بزنش به شارژ ..
من فکر می کنم اشاره شما به این مواردی که من در زیر میگم باشه؛ امیدوارم بدرد بخوره:نقل قول:
1. نیازی نیست باتری های Li-ion رو تحت چرخه کامل شارژ-دی شارژ قرار بدیم: یعنی لازم نیست کامل شارژ بشن و بعد کامل خالی بشن و بعد دوباره شارژ بشن .. هر وقت خواستی شارژش کن ..
2. باتری های Li-ion به اینکه کاملاً از شارژ خالی باشن حساس هستند .. شدیداً توصیه میشه که نذارید باتری ipod تون تا ته خالی بشه .. گزارش هایی که داریم نشون میدن که اگه باتری بطور کامل خالی بشه، میتونه عمر باتری رو شدیداً کم کنه یا حتی باعث بشه که باتری از بین بره!! ... بخصوص اگه مدت زمان خالی موندنش طولانی بشه (مثلاً چند هفته) .. باتری های li-ion این خاصیت رو دارن که حتی اگه استفاده نشن، به تدریج شارژشون تخلیه میشه.
3. در مقابل حتی شارژ باتری هم بهش گرما وارد می کنه و گرما هم یکی از دشمن های Li-ion هستش .. بنابراین باتری رو وقتی دیگه نزدیک به شارژ کامل شد جدا کنید .. اینکه الکی روی شارژ بمونه در حالیکه مثلاً شارژش 100 درصده، بجز کاهش عمر باتری خاصیتی نداره ..
نتیجه: به نظر میاد امن ترین روش این باشه که شما بازه 1/4 خالی تا 3/4 پر باتری رو در نظر بگیرید .. یعنی وقتی به 25% آخر باتری رسید شارژش کنید و وقتی به 80-90 درصد رسید جداش کنید..
(باز اگه بخوایم حرفه ای تر رفتار کنیم، بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.)
بچه ها کجای شیراز ipod گیر میاد؟
من هر چی میگردم نمیبینم
سلامنقل قول:
شیراز یه زمانی 315 هم گیر میومد اما از وقتی تهران گرونتر شد اینجام رفت بالا و دیگه نیومد پایین.بهتره از تهران بخری
چند تا ادرس هم توی پروفایلت مینویسم شاید کمک کرد.
علامت ضرب در را قبلن که می زدم جواب میداد ولی الان وقتی ضرب در را میزنم دیگه sinc را هم امجام نمیده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در مورد تنظیمات Sound آیپاد نانو
چطور اسپیکر رو غیر فعال کنم
تا اهنگها فقط از طریق هدفون پخش بشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
نقل قول:
نه ببین وقتی ایپاد رو وصل میکنی لودینگ بالا شروع میکنه ضربدر برای کنسل کردن بک اپ بعد که کنسل شد
اگه میخوای Sync کنی مثل همیشه دکمه SYNC رو بزن تا تبادل اطلاعات انجام بگیره همین ! ...
........
* ممنون از توضیحات محمد حرف حقو زد ! ...در مورد گرم شدن هم عوامل منفجر شدن ایپادتاچ هایی که در 2009 اتفاق افتاده همین امر یعنی گرم شدن باتری بوده حال روبه روی افتاب قرار داده بودند یا زیاد تو شارژ مونده بود ( این به این معنی نیست که ایپادتون منفجر میشه فقط موردهای معدودی بودند)
* در ضمن با توجه به جنس بدنه ایپاد سعی کنید روی جای گرم یا جایی که نور افتاب بهش برخورد میکنه نذارید چون فلز هست و خیلی زود داغ میشه و همین امر هم باعث خرابی باتری میشه !
*قبلا هم گفتم اگرم نمیخواید زود به زود شارژ بکنید وقتی اروری که بر مبنای تموم شدن باتری هست که سر 20 % داده میشه باتری رو شارژ بکنید !
(گرچه برای کسانی که مثل خودم روزی چندبار |sync میکنند این اتفاق نمیوفته !)
ممنون سیمور جان، دیدم تشکر کافی نیست گفتم پست بدم. اتفاقا یبار حواسم نبود و باتری تا ته خالی شد. اما خداروشکر مشکلی نداره و بنظرم عین همون اولش کار میکنه .فک کنم بخاطر تکنولوژی جدید باتریهای apple باشه که به پر و خالی بودن حساسیت نشون نمیدن، چون اگه اینطور بود نباید با وصل کردن با PC شارژ صورت میگرفت یا حداقل سئوال میکرد ( موضوعی که اول خیلی برام سنگین میومد که چرا apple نتونسته یا نخواسته یه همچین کاری رو انجام بده ).نقل قول:
من فکر می کنم اشاره شما به این مواردی که من در زیر میگم باشه؛ امیدوارم بدرد بخوره:
بنظر من طبق همون نمودار ولتاژ/شارژ خود apple، زمان FullCharge تقریبا 4.5 ساعت باید باشه در حالیکه باتری تو 2 ساعت اول شارژش تقریبا میشه گفت که کامله ....
البته این تاپیک مربوط به ipod touch هستش و بهتره در تاپیک دیگه سوالات مربوط به پلیرهای دیگه رو طرح کنید، بهرحال این مشکلی که مطرح کردی رو خیلی ها ظاهراً باهاش مواجه هستند . خود apple گفته که باید هدفون رو بخوبی تا ته توی پورت هدفون فشار بدید .. یعنی اگه صدای اسپیکر حتی وقتی هدفون رو وصل کردی باز هم پخش میشه، apple میگه بخاطر اینه که هدفون رو خوب توی سوراخ فرو نکردی..نقل قول:
سلام
من یه آیپاد تاچ 2g دارم بعضی وقتا شب باتری پره ولی صبح باتریش خالی شده دلیلش چیه؟ خیلی عمر نداره که بگم باتریش خرابه... دلیل خاصی داره؟ از شارژر واسه شارژش استفاده میکنم....
باید چند وقت یه بار فریمورش رو عوض کنم یا رفرش؟ ورژنش 3.0.1 هست
در ضمن نمیزارم هیچوقت باتریش تموم شه
ممنون
این که به نظر اصلا خوب نمیرسه کل باتریش یه دفعه خالی بشه وقتی لاک هست ! شما مطمئنی وای فای خاموش هست و سنسور نایک و ایپاد رو خاموش گذاشتی ؟ ... نور صفحه هم نباید تاثیر داشته باشه چون میگی شب کاری باهاش نمیکنی و لاک هست !
وایفای که خاموشه... ولی سنسور نایک رو نمیدونم اما فک نمیکنم روشن باشه... الان پیشم نیست
حالا ورژن فریمور چند باشه ،ممکنه مهم باشه؟ چند ماهی میشه اصلآ فریمور رو عوض نکردم مهمه؟ فقط جیل شده و کلی برنامه داره ولی آیپاد که برنامه رو باز نمیزاره ... اگه باش کار کنی مشکلی نداره ولی وقتی لاکه بعضی وقتا اینطوری میشه...
ممنون
از برنامه و اینا نیست، به احتمال قوی تعطیل شده . زمانی که صرف میکنی تا باتریت FullCharge بشه چقده ؟نقل قول:
من یه آیپاد تاچ 2g دارم بعضی وقتا شب باتری پره ولی صبح باتریش خالی شده دلیلش چیه؟ خیلی عمر نداره که بگم باتریش خرابه... دلیل خاصی داره؟ از شارژر واسه شارژش استفاده میکنم....
شباییکه میگه پره، همون شبش شارژ کردی یا فقط از روی Display مطمئنی که شارژه ؟
سلام دوستان یه چیزی !!! شما از چه برنامه ای برای کانورت کردن فایل های تصویریتون استفاده میکنید و ازش راضی هستید ؟!!!
یه چیزی میخوام که هم بشه کدک و رزولوشن رو هم عوض کنه نه اینکه فقط کانورت کنه اگه دارید ممنون میشم معرفی کنید !!!
* محمود جان با عوض کردن فریمور مشکل بر طرف نمیشه به نظر سخت افزاری میرسه !!!
اگر ميشه يه توضيح كوچولو راجه به اين جمله آخرت بده و روشش رو توضيح بده. ممنون.نقل قول:
بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.
خب الان چیکار کنم؟
کجا باتریشو عوض کنم؟ چقدر خرج داره؟ کجا معتبره...
ممنون
من ازamadis video to iphone converter 2.0.2 استفاده میکنم که توی یه سی دی همراهه ایپاد خوده فروشنده بهم داد ازشم راضیم.:8:نقل قول:
فقط نکیسا توی ملاصدرا داره. من چند هفته قبل ازش یه تاچ گرفتم. تو پاساژ جرمن موکت هم همون اول پاساژ سمت راست مغازه دوم ممکنه گیرت بیاد.نقل قول:
داداش این کاری را که میگیند را انجام دادم (قبلن جواب میداد) ولی حالا ضرب در را که می زنم و بعدش دوباره sinc را بزنم دوباره back up میگیره......نقل قول:
راستی دوستان اگر لینک دانلود nfs shift را دارید و بزارید عالی میشه......
لینک مستقیم NFS: Shift :نقل قول:
کد:http://s55.us.rapidbaz.com:8080/get/_CV2R/Need+For+Speed+Shift_1.0.0.ipa
روشش رو توضیح بدم یا فلسفه اش رو (یعنی چرا باید این کار رو بکنیم) ؟ .. وگرنه روش اش خب همونه که گفتم : ماهی یه بار ، دو ماهی یه بار (یا بهتره براساس تعداد دفعات شارژ و دی شارژ معمولی --- همون 1/4 تا 3/4 بگیم، فرض کن : 20-30 تا چرخه شارژ معمولی به روشی که گفتم رو وقتی انجام دادی: ) بذار کامل خالی باشه باتری و بعدش بذار 100% شارژ بشه ..نقل قول:
سوال: در راستای اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که درباره باتری ها زده بودم آیا شما الگوی کار با باتری ات بصورتی بود که کاملاً تخلیه اش کنی و بعدش هم باز فرضاً همون باتری خالی رو چند روز بیکار بذاری؟ ... یا الگوی مرسومی بوده؟ ...نقل قول:
سوال: alarm دستگاه رو چک کن .. شاید خیلی ساده به نظر بیاد .. اما چندین مورد برای دوستان پیش اومده که دستگاه بدون اینکه حواسشون باشه روی alram رفته و مثلاً نصف شبی خودبخود روشن شده و کار کرده!! ...
ضمن اینکه ما از عادات کاربری شما هم بی خبریم ... اگه دوستی فامیلی کسی رو داری که به نظرت تجربه بیشتری به این پلیر داره و میتونه حضوری برای چند روز تست اش کنه فکر خوبیه ..
بهرحال اگه خدای نکرده مشخص بشه که عیب از باتریه ، یا هر کاری که کردی نتیجه ای نگرفتی و خواستی برای تعویض باتری اقدام کنی، احتمالاً 50-60 تومن هزینه برداره .. شاید کمتر .. بسته به انصاف فروشنده ... اگه خواستی خودت باتری رو عوض کنی قطعاً باید کمی هزینه ات کمتر بشه و ضمناً روی وب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تعویض باتری توسط خود کاربر هم وجود داره که میشه استفاده کرد.
دوستان آیا برنامه یا راهی هست که بشه بدون استفاده از اینترنت فایل های پی دی اف رو در آیپاد تاچ دید؟
ممنون.
آقا من موندم چی بخرم. هم واسم صدا مهمه هم اینکه اپل دوست دارم و نرم افزاراشو. از یه طرفم به کیفیت ال سی دی خیلی اهمیت میدم که گویا کوون اس 9 خیلی سرتره. بلوتوثم واسم مهمه. از یه طرف گیم هم دوست دارم که اس 9 نداره. راحتی کار واسه جابجایی فایل ها هم واسم مهمه که انگار تو ایپاد تاچ دردسر اما نمیدونم تو اس 9 چجوره. البته این ایکس اف ای کریتیوم صداش عالیه. شما بگین توروخدا
میگم حالا که بحث Replace پیش اومد، میخواستم ببینم باتری اصلی پیدا میشه و قیمت حدودا چقده ؟
این قسمت سئوال سیمور عزیز واقعا جالب بود، آیا شما میذاشتی باتریت تا ته خالی شه و بعد شارژ میکردی، چقد بصورت مداوم میذاشتی تو شارژ بمونه و آیا همیشه همین رویه بود ؟ کلا چه مدلی شارژ میکردی ؟نقل قول:
خب الان چیکار کنم؟
هدف از این سئوالا دونستن یه الگوی خوب برای شارژ و پرهیز از آزمون و خطاست که بنظرم هزینه بر و مشکل سازه .
ممنونم .
از برنامه quick office استفاده کن یا ezshare pro یا ifileنقل قول:
البته اگر وایرلس نداری که باهاش فایلهاتو انتقال بدی باید با ifunbox فایلهاتو انتقال بدی و با ifile توی آیفون یا آی پادت ببینی
یه مسئله ای در مورد باطری ها رو بگم که جدیدا دیدم ! و چندین نفر هم بهم گفتن این مشکل هست !(جمله بندی هم یادمون رفته !)
من خودم آیپاد تاچ تری جی دارم ! و این نکته رو خیلی از اوقات دیدم ! وقتی وارد یه برنامه ای میشم که باطری رو زیاد کم میکنه ! باطری مثلا به زیر 20% میرسه !(اون چیزی که ما میبینیم !) ولی وقتی که مثلا یه موزیک معمولی پخش می کنم ! شارژی که نشون میده دوباره زیاد میشه حتی به 50% هم رسیده ! به نظره من مهم ترین مشکل مشکل فریموره ! که این فریموره که اومده یعنی 3.1.3 شنیدم تا حدود خیلی زیادی این مشکل رو برطرف کرده ! ولی خب به دلیل جیل بریک نشدنش برای 3GS و ایپاد های 3g هنوز تستش نکردم ولی اگه شما 3g دارین یا آیپاد 2G هست ! می تونین اوکی کنین ! این جوری که معلومه خیلی خوبه !
s9 "خیلی" سرتر نیست، اونقدر که مثلاً احساس ضرر کنیم بخاطر خرید آیپاد تاچ .. این تفاوت ها رو باید معقول ببینیم... اگه فیلم دیدن برای شما یه سرگرمی جانبیه که شاید و گاهی سراغش میخوای بری آیپاد تاچ بسیار راضی کننده اس .. به همین ترتیب کیفیت صداش برای فردی که تجربه موسیقی شنیدنش تا حالا بیشتر با موبایل یا کامپیوتر خانگی بوده خیلی هم خوبه ..نقل قول:
پی نوشت: یه نکته جالب درباره xfi2 بگم که در واقع حکایت آیپاد هم هست .. اصولاً hype برای عموم مشتری ها مهمه و روی نظر نهایی شون تاثیر میذاره .. hype خیلی ساده یعنی جو و فضا و اتمسفری که دور یه محصول ایجاد میشه .. انسان چنین موجودیه: وقتی ببینه درباره یه پلیر (فرضاً) صحبت میشه، همه دارن میرن سمتش، جذب میشه ناخودآگاه .. عیناً xfi2 اینطوری بوده: یعنی تا چند وقت پیش من باید با احتیاط می گفتم xfi2 و خیلی ها هم محل نمیذاشتن .. اما به محض اینکه چندتا از دوستان همزمان این مدل رو خریدن، کاملاً جو برعکس شده و همه دنبال این مدل هستند .. جوی که قبلترش روی cowon D2 بود (حدود یکسال پیش) ...
این رو به قصد مذمت نمیگم .. صرفاً دارم مشاهدام رو بیان می کنم.. و اصلاً چقدر خوب که دعوا سر مدلهای معتبر باشه
پاساژ پایتخت .. پاراگراف آخر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین.نقل قول: