حسابان=مبتکران(عباس امیدوار)نقل قول:
من ریاضی2 و حسابانم و شیمی2 و3 مخصوصا شیمی2 زیاد قوی نیست چندتا کتاب معرفی کنید که قوی شم
شیمی=مبتکران(بهمن بازرگانی)
حسابان=مبتکران(عباس امیدوار)نقل قول:
من ریاضی2 و حسابانم و شیمی2 و3 مخصوصا شیمی2 زیاد قوی نیست چندتا کتاب معرفی کنید که قوی شم
شیمی=مبتکران(بهمن بازرگانی)
سلام. ببخشید میخواستم بیبینم کتابی هست که جواب های تمرین فیزیک جلد اول رابرت رزنیک و هالیدی ترجمه ی پاشایی راد انتشارات جهاد دانشگاهی رو داشته باشه؟
کتابی هست که مثه گام به گام دبیرستان برای دانشگاه هم باشه؟
آقا من ميخواستم بفهمم كه اين كتاب دكتر سبطي (انتشارات دريافت) رو چه جوري بايد تهيه كنم؟
يه سوال ديگم اينه كه كتاب زبان فارسي مشترك كانون و همگامان -كه همه ازش مي تعريفن - جزو كدوم دسته (آبي،سبز يا نكته ها و روشها يا...)قرار داره و آيا زبان فارسي رو از پايه توضيح ميده؟ چون دبير زبان فارسي سال سومم خوب بود(دوم نه!) و زبان فارسي سوم رو ٢٠ شدم! آيا نيازي به اين كتاب هست؟
اگه میخوای به من پی ام بده شماره ی سبطی رو بهت میدم واست پست میکنهنقل قول:
آقا من ميخواستم بفهمم كه اين كتاب دكتر سبطي (انتشارات دريافت) رو چه جوري بايد تهيه كنم؟
فکر کنم جز هیچ کدوم از دسته ها نیست..نقل قول:
يه سوال ديگم اينه كه كتاب زبان فارسي مشترك كانون و همگامان -كه همه ازش مي تعريفن - جزو كدوم دسته (آبي،سبز يا نكته ها و روشها يا...)قرار داره و آيا زبان فارسي رو از پايه توضيح ميده؟ چون دبير زبان فارسي سال سومم خوب بود(دوم نه!) و زبان فارسي سوم رو ٢٠ شدم! آيا نيازي به اين كتاب هست؟
آره از پایه توضیح میده ولی الان فکر کنم نیست تو بازار چون داره ویرایش جدیدش چاپ میشه
دوست عزیزمنقل قول:
من دیروز کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو از انقلاب گرفتم اولین مغازه که رفتم داشتش
همین طور زبان فارسی کانون + همگامان رو گرفتم . این کتاب اول برای هر درسی تست آورده هم تألیفی سراسری سنجش و ... بعد توی پاسخ نامه تشریحیش آموزش هم داده.
درکل به نظر من خوبه و برای درس اول 61 درس دوم 85 تست داره و ....
دوستان گلم تصمیم گرفتم تست های هندسه تحلیل رو که دارم براتون بزارم.
این فایلی که میزارم شامل 11 صفحه و حدود 120 تست هستش که تست های فصل اول تحلیلی رو تا آخر ضرب داخلی داره. (کاربردهاش نه!)
فلن کسانی که مایلن بگیرن اگر خواستید بقیش رو هم میزارم براتون.
این تست ها بیشترش تألیفی هست بقیش هم گلچین کتاب های مختلف.
لینک دانلود از رپیدشر حجم 6 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اگر تاپیکی برای معرفی جزوه و تست درست کنید (فقط پیش) معرفیش راحت تره. البته مهمش کنید!!
راستی این فرومای وبلوتین چقدر اعتیادآوره؟ من 2 سالی ترک کرده بودما!!!!!
این سایت هایپر نداره چرا؟؟؟؟!!!!!!
با سلام من می خوتم یه گسسته بگیرم نمیدونم کتاب سبز خوبه یا رمزینه لطفا کمکم کنید.
بعد واسه آموزش هندسه پایه چی خوبه تو این درس تستای گاج رو می تونم بزنم ولی گزینه 2 رو اصلا نمی تونم بزنم با تشکر
دوست عزيز من هر دوتاشو داشتم ولي به نظرم رمزينه خيلي بهتر بود (( من كتاب سبز رو فروختم و رمزينه رو نگه داشتم!!))نقل قول:
با سلام من می خوتم یه گسسته بگیرم نمیدونم کتاب سبز خوبه یا رمزینه لطفا کمکم کنید.
توضيح دادن و اثباتهاي رمزينه خيلي قشنگ تر و قابل هضم تره!!
تنها مشكلش اينه كه تستاش كمه و بايد از يه مكمل در كنارش استفاده كني
این تاپیکها برای معرفی جزوه و تست هست. در مورد "فقط پیش" هم مدیر باید تصمیم بگیره و فعلا از همین تاپیکها استفاده کنید:46:نقل قول:
کسی کتاب های تست قرمز رو دیده؟
خوبن؟
سلام
کتاب زیست می خوام سخت باشه طوری که 100 بزنم کتاب گربه و 8000 تست گاج رو دارم ولی...
برای ریاضی تجربی معرفی کنید؟
من توي تهرون نيستم واسه همين ميخوام اينترنتي تهيه كنم ! چه طور ميشه ؟نقل قول:
سلام دوستان من امسال می خوام کنکور کارشناسی ارشد بدم در رشته ی زیست شناسی.کتاب های رو می خوام که در مورد گرایش علوم جانوری باشه.اگه اسمش و مولفش رو بگین ممنون میشم.
کتاب تست و اموزش فیزیک 3 چی بگیرم خوبه
انرژی اتمینقل قول:
کتاب تست و اموزش فیزیک 3 چی بگیرم خوبه
چی داره این انرژی اتمی از گاج سفید بهتره شما استفاده کردی
تست تالیفی هم داره
نقل قول:
بیگی معلم هندسه ی ما است.
از خودش که پرسیده بودم یه بار ،بهم گفت اول تست های کتاب خودش رو بزنیم تا حد تسلط،اگه تست خواستیم باز ،ده استاد بزنیم.گفت ده استاد راضی ات می کنه.
من در این مورد اطلاعات ندارم :13:فقط نقل قول کردم که بدونی نویسنده همون کتاب چی گفت.
سلام.نقل قول:
اتفاقا منم میخواستم بپرسم.چون من 2 تا کناب شیمی 2 و دیفرانسیل رو دارم خیلی عالیه(چاپش قدیمیه).تو شهر ما که کتاباش گیر نمیاد اصولا کتاباشو اینجوری میفروشه که بعد عید باید حدود 40 تومن بدی همه کتاباش و بگیری(البته من اینطوری شنیدم).سایتش هم که منحل شده.
زمان ما که بود(تست قرمز) خلاصه هاش خوب بود (یه کتاب اختصاصی یه کتاب عمومی در کل دو جلد بود) بقیه اش رو نمی دونم.
کتاب سبز برای هر دو.نقل قول:
یکی از بچه های فروم گفته بود ریاضی نوبل خوبه ریاضی رو از پایه تقویت میکنه
چنتا دیگه از بچه هام نظر بدن کتاب خوبیه یا نه؟؟؟ ریاضیرو از پایه قوی میکنه؟؟
چه مباحثی رو شامل میشه؟؟
تست ام داره یا فقط آموزشه؟؟
دیفرانسیل ام درس داده؟؟
دو جلده؟؟
وقیمتش؟؟؟
شیمی2 هم میخام آموزش شیمی 2 مبتکران رو بگیرم فقط آموزشش چون تست شیمی 2گاج رو دارم
مرسی میشم جواب بدین!×
راسی رشتم ریاضیه
برای اینکه پایه ریاضیم قوی شه چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟؟
کلا دوم و سوم و همه چیز رو شامل شه!
راسی رشتم ریاضیه
برای اینکه پایه ریاضیم قوی شه چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟؟
کلا دوم و سوم و همه چیز رو شامل شه!
راسی رشتم ریاضیه
رياضي گاج ......
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز ..خدا قوة ............
برای هندسه تحلیلی یه کتاب خوب برای آموزش میخواستم ...............موفق باشید
کتاب سبز کانون نوشته پایافرنقل قول:
کتاب کلاس رمزینه
با دفتر انتشارات تماس بگیرید براتون ارسال میکنند.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/B-Zist.doc
به نظر من واسه هر 2 انتشارات کتاب سبز بهترهنقل قول:
برای دین و زندگی کدوم کتاب تست بهتره؟ دین وزندگی جامع رمزینه؟ یا دین و زندگی انشارات سبز؟
برای زبان انگلیسی کدوم کتاب تست بهتره؟ زبان انگلیسی جامع رمزینه؟ یا زبان انگلیسی جامع انتشارات سبز؟
سلام بچه ها
ارسال رایگان کتاب به تمامی نقاط ایران
بانک کتاب صبا
66971000
66952000-1
66961122
66971100
66961115-16
66972170-72
پیشنهادات و انتقادات 09122857161
آدرس ضلع جنوب شرقی میدان انقلاب - جنب داروخانه مرکزی انقلاب طبقه زیرزمین پلاک1510
دين و زندگي كتاب سبز خوبه و براي زبان به نظر من كتاب دكتر شهاب اناري
دوست عزيزنقل قول:
يه كتاب هست به نام راضي پايه انتشارات راه علم ، ماشا... رضوي هم مولفشه خيلي خوب درس ميده ، همه چي هم توشه!
فقط بايد يه كتاب تست عالي هم بگيري مثل انديشه فائق يا ...:46:
رمزينه ، حرف نداره ...:46:نقل قول:
تحلیلی رمزینه آمده؟؟؟
سلام. برای زبان تیک8 چطوره؟
سلام
هیشکی تحلیلی گاج سبز و رمزینه رو مقایسه کرده؟
مولفاشون یکیه (کشاورزی) میخواستم ببینم مطالبش هم فرق داره یا نه؟
من خودم گاج سبز دارم راضیم دوستم میخواد بگیره کدومو بهش پیشنهاد بدم؟
من در دسترسم نیست رمزینه یعنی یزد اصلا فکر نکنم باشه! اگه شما 2تاشو باهم میتونین ببینین بگین
ممنون
تیک 8 اصلآ توصیه نمیشه.برای لغات زبان حتمآ کتاب لغات زبان انگلیسی کنکور کتاب سبز تالیف دکتر جابری و دکتر هاشمی رو بگیر.کامل ترین کتاب لغات زبانی که دیدم همین کتاب بوده.شک نکن عالیه.
راستی برای گرامر زبان کتاب های زبان دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران عالیه.رتبه ی اول کنکور 87 ریاضی سجاد فولادی هم این کتاب رو توصیه کرده بود.البته بعد از عید هم کتاب زبان کم حجم و مقوی انتشارات کتاب سبز رو حتمآ مطالعه کن.
اگر هم زبانت از ریشه مشکل داره بهتره اول کتاب زبان انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه تالیف عباس فرزام رو بخونی بعد بری سراغ کتاب هایی که نوشتم.
در کل بهترین کتاب های زبان در بازار مبتکران و کتاب سبز هستند.
از امسال براي reading 2 تا مي دن كه سختم هست . بهترين كتاب بنظرم و كارشناسان علاوه بر شهاب اناري كتاب قلمچي هست كه همش reading هست . حتما بخونيد
به غیر از کتاب قلم چی چه کتابی واسه ریدینگ هست؟نقل قول:
از امسال براي reading 2 تا مي دن كه سختم هست . بهترين كتاب بنظرم و كارشناسان علاوه بر شهاب اناري كتاب قلمچي هست كه همش reading هست . حتما بخونيد
ميگم اين ريدينگ قلمچي كتاب آبيه ؟(فقط تسته ؟)نقل قول:
سلام
لطفا چند کتاب مناسب برای این درس ها معرفی کنید.(کتاب تست)
1.فیزیک پایه و پیش(قلمچی خوبه یا نه؟)
2.دیفرانسیل
برای دیفرانسیل چه آموزشی خیلی خوبه؟
با تشکر