اقا سلام من n78دارم میخوام اطلاعات سلولی نشون بده گزینه های مربوط به اون روشن کردم ولی بازم نشون نمیده لطفا کمک کنید
درضمن سیم کارتم ایرانسل هست
Printable View
اقا سلام من n78دارم میخوام اطلاعات سلولی نشون بده گزینه های مربوط به اون روشن کردم ولی بازم نشون نمیده لطفا کمک کنید
درضمن سیم کارتم ایرانسل هست
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون!!!!!!!!!!!!!خودم با nokia software upadater و اون کد جدید upadate کردم ردیف شد
اين كد فارسي داره البته قبل از اينكه آپديت كني بايد پروداكت كد گوشيت رو به اين كد تغيير بدي و بعد اپديت كني تا فارسي اضافه بشه شما اين كار رو كردي ؟نقل قول:
ر ضمن product code خودمو به 0548459 تغییر دادم .چطور میتونم چک کنم که این کد فارسی داره؟؟
سلام عزیزان
این پورت و ------ مربوط به اینترنت گوشی N78 کجاست میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟
ممنون.
سلام دوستان
ميخوام يه گوشي تا 250 بخرم. بين N78 و 5800 موندم. ميدونم جاي اين سوال اينجا نيست ولي دوستاني كه N78 دارن چي پيشنهاد ميدن؟چند صفحه از كلوپ 5800 خوندم براش معايبي نوشته بودن مثل كارايي پايين تاچ اسكرين، سوختن lcd در بعضي موارد، كيفيت پايين دوربينش و... حالا با اين اوصاف بدون تعصب! يه مشاوره اي بديد ببينيم چيكار بايد كرد؟!
سلام دوست عزیز چه چیزی ملاکـــه براتون . دوربین . فیلم برداری و ...نقل قول:
اینا رو هم بگید بهتر میشه راهنمایی کرد چه گوشی بخریــــد :46:
یه سر به قسمت مشاور گوشی ها هم بزنید بد نیســـت ...
نقل قول:
به ترتيب اولويت اينا هستند:
1) سيمبين
2) دوربين . تا 3.2 هم كفايت ميكنه!
3) موزيك
4) GPS
5) WiFi
قديمي يا جديد بودن گوشي هم مهم نيست.
ممنون از توجه تون.
سلام اقا باتری موبایلم زود به زود شارژ خالی میکنه. قبلا تا چهار روزم راحت کار میکرد .چیکار کنم ؟ یعنی باید عوضش کنم؟ من یکسال نیم پیش خریدمش.
گوشی من اس ام اس ارسال نمیکنه. اعصابمو خورد کرده. شماره Message Centre و تنظیمات مربوط به شبکه همه را چک کردم و عوض کردم و ... فایده ای نداره.
اصن از گوشی ارسال نمیشه. مشکلش یعنی چیه؟
سلام
من تازه دارم با جي پي اس گوشي ور ميرم اما جي پ اس گوشي كار نمي كنه! يعني يه خط ماهواره(در فضاي آزاد) بيشتر پر نمي شه در حالت تست هم كه مي ذارم(ستينگ/ كانكتيويتي/جي پي اس ديتا) مي نويسه gps works poorly
چيكار بايد كرد؟
ممنون
گويا گرد و غباري مدت هاست بر جاي جاي اين تاپيك نشسته و مدت هاست كسي به اين گروه سر نمي زند!
دفعه ی اول که می خوای وصل شی 5 دقیقه طول می کشه
این تنظیمات رو انجام بده بهتر میشه:
gps data\options\positioning settings\positioning methods\
همش رو غیر فعال کن به غیر از assisted gps
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
اگه باتریش باد کرده کارش خلاصهنقل قول:
دلیلش اینه که احتمالا شما اون شماره رو ب دو نام ثبت کردید. یعنی دو نفر یک شماره دارند برای همین فقط شمارش می افته! البته یکی از دلیلهاش میتونه این باشهنقل قول:
دوستان عزيز دو تا سوال دارم
من ورژن گوشيم 30 و تو اين چند وقته اخير خيلي اذيتم ميكنه
دكمه هاي c و قرمز و سمت راست همه با هم يهو از كار مي افتن و 100 بار بايد ريست كنم تا بلاخره موقتي برا چند روز اين مشكل حل بشه....
آيا برا شما هم اين پيش اومده و راه حلش چيه؟؟؟
2-نرم افزار يا پچي برا ضبط صدا بدون بيپ برا گوشيه ما بلاخره درست نشد؟
خيلي از نرمافزارهاي سايت رو امتحان كردم ولي همشون با بيپ ضبط مي كنن!
این n78 همشون اینجوری هستند .یهو مست میشه دکمه هاش کار نمی کنه.نقل قول:
این دو تارو امتحان کن.(تو تنظیماتش می تونی بیپ رو برداری):46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268677&highlight=record
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241169&highlight=record
سلام
من گوشیم ورزن 10 هست . میخواهم به ورژن 30 به روش فونیکس اپدیت کنم . خیلی گیج شدم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
برای اپدیت ، فقط کافی هست که این سه فایل در این تاپیکرو دانلود کنم و اپدیت کنم ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4225292&postcount=26
فقط همین کافی هست ؟ بعد شروع به اپدیت به روش فونیکس کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
من 1 سال دنبال همچین نرم افزاری بودم که درست کار کنه
بالای 20 نرم افزار امتحان کردم
فقط یه برنامه درست کار کرد
Killermobile.TotalRecall.v4.1.S60v3.v5.SymbianOS9. x.Unsigned.Cracked-FoXPDA
دنبالش بگرد همینو پیدا کن
دقیقا همین ورژن
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
دوستان من USB Charging گوشیم غیر فعاله
چیکار کنم؟؟؟
ورژن های جدید این فابلیت رو دارند
فریمور گوشیم 12 هست
ممنون میشم کمک کنید
این گوشی قابلیت usb charging ندارهنقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم گوشیم رو به ورژن 30 اپدیت کنم . دوست عزیزی بهم این فایل رو داد
من دانلودش کردم . ولی وقتی واردش شدم خیلی فایل بود . مثلاکد:http://rapidshare.com/files/261550959/RM-235_MEA_30.014_v8.0_N78.exe
RM235_0548456_30.014_001_signature.bin
RM235_0548457_30.014_001_signature.bin
RM235_0548458_30.014_001_signature.bin
و خلاصه حدود 15 تا از این فایلها .
آیا باید کل پوشه ی rm-235 رو در مسیر C:\Program\Files\Nokia\Phoenix\Products بریزم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
----------------نقل قول:
بله دوست عزیز همه فایلها را به مسیری که گفتی انتقال بده و بعد با جف فلش کن
ممنون دوست عزیز ولی من میخواهم با روش فونیکس انجام بدم . مشکلی که نداره؟نقل قول:
با تشکر
دوستان یک سوال ، برای اپلود فایل فریمور باید وارد آدرس C:\Program\Files\Nokia\Phoenix\Products بشیم ولی من اصلا نمیتونم وارد پوشه ی program بشم . با xplor داخل گوشی هم که فایلهای مخفی رو نشون میده نتونستم پوشش رو پیدا کنم داخل خود کامپیوتر هم وارد شدم ولی نبود .
میخواستم ببینم چه طوری باید وارد این پوشه بشم ؟
ممنون
-------نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره اما با جف کمتر از 30 ثانیه آپدیت می کنی
-------نقل قول:
این آدرس که مال گوشیت نیست عزیز دل برادر و باید فایلها را در همین مسیر تو کامپیوترت کپی کنی یعنی اول یک فولدر تو اون مسیر بنا به RM گوشیت می سازی مثلا RM-555 و بعد فایلها را به درون اون فولدر کپی می کنی
موفق باشی
سلام ... میگم یکی N78 داره خیلی تمیزه ... میگه 130 میفروشم ... خویه ؟؟؟
نه بابا بیخیال! نخریا!:18:
واسه چی ؟؟؟نقل قول:
چون این گوشی بعد از یه سال کار کردن مثل پراید تلق تولوق میفته توش:46:نقل قول:
(صفحه کلیدش خراب میشه ، بلندگوش خراب میشه .....)
از آشنا میخوام بخرم ... یعنی 130 ارزششو نداره ؟؟؟:18:نقل قول:
گوشیه کاملی هست همه چیز داره (gps،wifiو..)
نظر خودت مهمه. :46:
اگه اعتماد داری بخر ، قیمت خوبه
والا ما یه سال داشتیم اینو نه کیبوردش خراب شد نه بلندگوش !
تایید میشــــه :40:سلام دوست عزیز بخر گوشی عالی هستش قیمتش هم خوبـــه !!!نقل قول:
چند سال یا ماه کار کرده ؟
اگه اینجوری باشه که دیگه گوشی نیســت شاید گوشی شما اینجوری بوده برای من که مثل ساعت کار میکنه !نقل قول:
نقل قول:
+
من یکسال این گوشی رو دارم برا تست قیمت بردم یه مغازه موبایل فروشی گفتم میخوام بفروشم !
وقتی گوشی رو دید یارو هنگ کرد گفت تازه خریدی این مدل گوشی که دیگه وارد نشده :31:
گفتم یکسال دستمـــه وقتی تستش کرد حال کرد خدایی گفت به هرکی میخوای بفروشی بالای 150 بــده :31:
موفق باشید!:40:
گوشی من یه بار با شیشه خورد روی یک سنگ و LCD اون کاملا به ملکوت اعلا پیوست. بعدش که LCD رو عوض کردم دوباره خورد زمین و Speaker (اون یکی که صدای طرف میاد) سوخت. اون رو هم عوض کردم ولی الان اگر قاب گوشیم روش باشه صدا یکمی پارازیت داره ولی بدون قاب مشکلی نیست! نمیدونید چیه؟
بعد از یک مدت هم مشکل کار نکردن کلیدهای غیر از اعدا و Joystick پیش اومد.
الان هم زمین خورده و گاهی اوقات میکروفونش کار نمیکنه و باید باتری رو در بیارم تا درست بشه.
ولی من الان مشکل بسیار شدید کار نکردن کلیدهای دور تا دور Keypad رو دارم. مثل C و Menu و سبز و قرمز و Back و این چیزا.
گوشیم رو با Jaf فلش کردم و ورژنش رو بالا بردم. اما مشکل فکر میکنم سخت افزاریه.
کسی نمیدونه چیکارش کنم؟
در ضمن؛ فایلهایی که از سایت مخصوص دانلود Firmware ها گرفتم 7 تاست. فایلهای زیر مال چیه:
RM-235_30.014_051.1_prd.customer.fpsx
RM235_0548459_30.014_001.dcp
RM235_0548459_30.014_001.vpl
RM235_0548459_30.014_001_signature.bin
توی Jaf از کجا باید این فایلها رو هم به روز کنم توی گوشیم؟
نقل قول:سلام دوست عزیز اینجوری که شما گفتید از گوشی بدبخــت هیچی نمونـــد :31:
مشکل شما سخت افزاری هستش با فلش کردن دوباره درســت نمیشـــه !!!
دوست عزیز موقع فلش کردن با برنامه جـف من فایل ها رو اینجوری تنظیم کردم برا خودم ...
MCU : RM-235_30.014_prd.core
PPM : RM-235_30.014_022_prd.language
CNT : RM-235_30.014_051.1_prd.customer
APE Varient : RM-235_30.014_002_000_U001.uda
ممنون.نقل قول:
سلام دوست عزیز اینجوری که شما گفتید از گوشی بدبخــت هیچی نمونـــد :31:
مشکل شما سخت افزاری هستش با فلش کردن دوباره درســت نمیشـــه !!!
دوست عزیز موقع فلش کردن با برنامه جـف من فایل ها رو اینجوری تنظیم کردم برا خودم ...
MCU : RM-235_30.014_prd.core
PPM : RM-235_30.014_022_prd.language
CNT : RM-235_30.014_051.1_prd.customer
APE Varient : RM-235_30.014_002_000_U001.uda
ولی من RM-235_30.014_002_000_U001.uda رو CNT در نظر گرفتم و گوشیم هم فلش شد و مشکلی نداره. فکر کنم چون فایل سوم برای S60 ها مهم نیست مشکلی نبوده. اگر نه گوشی یکیمون باید داغون میشد.
نمیدونید این APE چیه اصلا؟ چه کاری انجام میده؟
می خوام گوشی بخرم و بین این 4 مدل شک کردم .
c5
6720classic
e52
N78
از بین این گوشی ها می خوام یکی رو انتخب کنم
برام GPS و کیفیت صدا بخصوص مدیریت موزیکش برای آهنگ گوش دادن ، کیفیت lcd گوشی و تایپ راحت اس ام اس برام خیلی مهم هست
از بین 4 مدل فوق کدوم یکی بهتر هست؟
آیا با این کیبورد n78 میشه راحت و سریع تایپ کرد؟
E52نقل قول:
توصیه میشه ! :دی
N78 از همشون به صرفه تره چون نسبت به قیمتشم کاملا مناسبه .نقل قول:
در مورد تایپ با کیبورد هم بستگی به خودتون داره میتونین امتحان کنین ، من که راضی بودم.
دوستان قسمت مشاور خرید گوشی هســت جاش تو این کلوپ نیســـت ! :11:
سلام دوستان
می خواستم بدونم که اگر گوشیمو به ورزن 30 آپدیت کنم برنامه map هم آپدیت میشه؟
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
من ورژن گوشی رو به 30 ارتقا دادم با خود برنامه خود نوکیا
1 زبون عربی داشتیم اونم پرید :41:
ممکنه راهنماییم کنید؟
اصلا با سیستم سیمبین و برنامه ها اشنا نیستم!
PPC کجایی که یادت بخیر...
دوست عزیز معمولا نباید زبونتون عوض میشد ولی خوب احتمالا پروداکت کد گوشی شما فارسی رو ساپورت نمیکرده برای همین پریده.نقل قول:
شما باید فریم ور فارسی رو دانلود کنید و بعد بصورت آفلاین و بوسیله نرم افزارهای فلشر نوکیا مثل جف یا فونیکس گوشیرو فلش بزنید:46: