سلام حالا گوشی را آپدیت کردیی تغییراتی تو گوشی ایجاد شد مثلا کیفیت دوربین افزایش پیدا کنه راحت تونستی آپدیت کنی چند ساعت طول کشید آپدیت کنی گوشی من هم جی 900 هستشنقل قول:
Printable View
سلام حالا گوشی را آپدیت کردیی تغییراتی تو گوشی ایجاد شد مثلا کیفیت دوربین افزایش پیدا کنه راحت تونستی آپدیت کنی چند ساعت طول کشید آپدیت کنی گوشی من هم جی 900 هستشنقل قول:
سلام....نقل قول:
حجم آپدیتش 66 مگ بود من adsl داشتم چیز زیادی طول نکشید....
اگه dial up داری بیخیال شو....برو کافی نت...البته یه نرم افزار هست که باید نصب کنی....
آپدیت که شد تم گوشی عوض شد.....سرعت و کیفیت دوربین تغیر محسوسی نکرد....ولی هر چی بود 66 مگ بود بلآخره یه چیزی هست....
up date حتمآ اگه میتونی بکن که خیلی عالیه....
اگه خواستی آپدیت کنی بگو تا یه لینک آموزش بسیار عالی بهت معرفی کنم من از رو همون آپدیت کردم...
قربون دستت بی زحمت لینک آموزش رو معرفی کن بعد چه نرم افزاریی نیاز داره برای آپدیتنقل قول:
آقا تنظیمات GPRS گوشی G900 چطوریه؟؟؟ برای ایرانسل!!!! برنامه اجرای فایل های فلش برای uiq هم میخواستم. کسی میدونه ؟!!!
یکی نیست جواب بده؟؟؟ این گوشی GPRS داره یا نه؟؟؟؟ تنظیماتش رو میخواستم. برنامه فلش پلیر هم میخواستم یبرای این گوشی. اگه کسی داره ممنون میشم راهنمایی کنیه
سلام.نقل قول:
توی پروفایلت گذاشتم...
=====
=====دوست عزیز تا اونجایی که اطلاع دارم gprs نداره!!!
نقل قول:
یکی نیست جواب بده؟؟؟ این گوشی GPRS داره یا نه؟؟؟؟
:18: گوشی های g900 و g700 جفتشون GPRS دارن! اصلا محاله نداشته باشن! گوشی 40 تومانی هم داره! احتمالا منظوره شما GPS یا مکان یاب جغرافیایی هست درسته؟ اگه اینه که درسته جفتشون GPS ندارن.نقل قول:
=====دوست عزیز تا اونجایی که اطلاع دارم gprs نداره!!!
پس منظورتون همون GPRS هست! :11: برای تنظیمات هم میتونید با شماره *141*3*6# تماس بگیرید بعد خودش تنظیمات رو ارسال میکنه. تنظیمات دستی هم تو خود سایت ایرانسل هست.نقل قول:
آقا تنظیمات GPRS گوشی G900 چطوریه؟؟؟ برای ایرانسل!!!!
نقل قول:
اقا این رو میزنم خطا میده . کد 140 رو هم که میزنم میگه شبکه فعلا خرابه ولی چند روز هست این خطا رو میده.
راستی شما گوشی ال جی داری؟؟؟ میخواستم اگه ال جی داری یه سری اطلاعات بپرسم ازت. اگه امکان داره آی دی یاهو بده ادد کنمت. ممنونم
سلام.نقل قول:
آقا باریکلا منظورم همین gps بود ببخشید دیگه تازه واردم تو کار این g900.:13:
پس gprs داره...:31:
تو سایت سونی اریکسون آپدیتش هست فایلش رو دانلود کنی وصل کنی راحت گوشی رو میشناسه و اپدیت میکنه نیازی به آموزش نیست.نقل قول:
فقظ الان نمیدونم آپدیت جدید اومده یا نه ؟؟؟ من 3 ماه پیش آپدیت کردم.
سلام
خوبين بچه ها
من K850دارم از دوربينش هم اصلا راضي نيستم
ميخوام G900 بخرم
به نظرتون اين كارو بكنم يا نه؟؟
ممنون
سلام.
این یه عکس با دوربین g900 خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سه ماهه g900 گرفتم و ازش راضیم. ولی جدیدش دوربینش کار نمیکنه . منظورم اینه که توی منوی دروبینش نمیره و مشکل نرم افزاریه .
حالا باید چیکار کنم ؟
ممنون
اگه نرم افزاری باشه دو تا راه داری یا گوشی را باید فلش کنی یا اینکه آپدیت باید بکنینقل قول:
اگه گارانتی اصلی هستی زنگ بزن گارانتی
ایرانسل خودش برنامه رو میفرسته خودش تنظیم میشه مال من که اینجوری بودنقل قول:
بلاخره نفهميديم كه K850 بهتره يا G900?????
اينجا هم شده پاساژ علاالدين؟؟؟؟
این که معلومه پرسیدن نداره-------> G900
G705 رو دو ماهه گرفتم فوق العاده است
برو بچه ها کسی برنامه والپیپر چنجر واسه ایم گوشی سراغ داره ؟
توی تنظیمات یه گزینه نوشته تغییر عکس با برنامه میخواستم ببینم این چیه ؟
اینجا واسه g900 وg700 هستنقل قول:
جی 900 جایی داره ببینم که چند تا اس او اس زدم یا چند دقیق حرف زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد الان که سون ریختم برنامه گوشیم نصب نمیشه میگه توانایی نصب پی سی سایت رو نداره ولی گوشیم مامانم که جی 705 هست نصب میشه مشکل چیه؟ گوشی خودم جی 900
هست
این تنظیمات GPRS رو بدین برای G900 من حوصله فرمت گوشی ندارم که دوباره ایرانسل بفرسته. میخوام تنظیم کنم. ممنون میشم
از سایت ایرانسل بگیر دوست مننقل قول:
من هم دقیقا تعویض شما رو انجام دادم و الانم بعد از دو ماه کاملا راضیم. هیچ ایراد خاصی نداره فقط اوایل هنگ میکرد که بعد از آپدیت حتی یه بار هم این اتفاق نیافتادنقل قول:
برای دیدن زمان مکالمات توی منوی call گزینه more رو بزن بعدtotal call info رو انتخاب کن اما برای شمردن اسمسا من تا حالا چیزی ندیدمنقل قول:
سلام:
ببخشيد اين گوشي وايرلس داره؟
يعني ميشه با مودم وايرلس ستش كرد با هاش رفت تو اينترنت
بله كه داره جيگر.
وايرلس هم داره.
سلام.
g900 چراغ قوه هم داره که به درد من خیلی میخوره...
راستی قابلیت repeat(تکرار) برای موسیقی نداره؟من که پیدا نکردم...
یه سوال دیگه:
قیمت باطری g900 چنده؟
نقل قول:
سلام
قابليت تكرار داره. چرا كه نه آقاجون. قابليت sleep هم داره كه بدرد بخوره.
اگه منظورت با مديا هست داره. اين مسير رو دنبال كن.
more - setting - play mode
حالا فعال كن گزينه ي loop رو براي همه آهنگها يا يكيشون.
منو اصلی-> بیشتر->اطلاعات سیستمنقل قول:
سلام به همه
ما هم اومدیم به جمع شما جی900 داران بزرگ پیوستیم.
آقا بالاخره GPS نصب میشه رو این گوشی یا نه؟
ما هم به این خانواده پیوستیم!!!
مبارکه....
سلام:
آقا ماهم بلخره بعد از شش ماه G900 خريدم
خدا كنه پشيمون نشم
نه داداش اين گوشي GPS ندارهنقل قول:
فقط خدا كنه واير لس داشته باشه
Gps داخلی نداره اما فکر میکنم اکسترنال رو بشه ازش استفاده کردنقل قول:
آقا بالاخره GPS نصب میشه رو این گوشی یا نه؟
وایرلس داره خوبشم دارهنقل قول:
فقط خدا كنه واير لس داشته باشه
سرعت 256 رو روی گوشی داشتم و زندگانی میکردم باهاش :31:
با سلام با اينكه از اين گوشي خوشم اومده ومي خوام بخرمش
مي خواستم بگم كه اين همه قابليت هاي خوب چرا اين همه ارزونه حتما دليلي داره
در ضمن من صفحه هاي اول اين تايپك رو خوندم خيلي خوب بود
سلام:
اين گوشي يك اشكال داره
وقتي بلوتوث از طرف كسي برات مياد ميره توي اين باكس كنار اس ام اس ها ذخيره ميشه بعد بايد يكي يكي از ميون اس ام اس ها پيداشون كني بعد حتما بازش كني و بعد توي مموري ذخيره كني
كه خيلي كار عصاب خورد كني ميخواستم ببينم راهي داره مسير ذخيره رو عوض كرد
يا حداقل تنظيمش كرد كه اس ام اس ها رو توي مموري ذخيره بكنه آخه حافضه گوشي 160 مگابايت بيشتر نيست و وقتي كسي چند تا فايل با هم كه حجم بيشتر از 160 مگابايت ميشه ميفرسته گوشي ديگه بقيه فايل ها رو نميگيره و بايد يك بار فايل ها رو به مموري انتقال بدم بعد بقيه فايل ها رو بگيرم
راهي داره با هك كردن گوشي يا غير اين مشكل رو توي گوشي برطرف كرد؟
باتشكر
هيچ كي نيست جواب ما رو بده !
خيلي حياطي
با سلام و خسته نباشيد . يه سوال داشتم .
آيا گوشي g700 رو ميشه بوسيله كابل فلش كرد ؟ اگه ميشه لطفا بگين كه از كدوم نرم افزار استفاده ميشه؟