دروود
من با نسخه 9 آزمودم و مشکلی نبود!
:10:
Printable View
دروود
من با نسخه 9 آزمودم و مشکلی نبود!
:10:
ورژن من اینه :
10.0.0.1102-us
دوست من منم 10 دارم براي من كار ميكنه
شايد مشكل از ISP باشه
ولي اينم بگم كه بعد چند بار زدن با همين روش وارد ميشم
کاملا تست شده است و من دارم استفاده میکنم . ربطی هم به ------ نداره بلکه به جای استفاده از دانلودر خودش که احتمالا قیلتره از ie برای دریافت و ارسال استفاده میکنه .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mojtabaalemi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حل مشکل یاهو مسنجر قبل از sign in کردن توی منوی messenger برید توی connection prefences یا همچین چیزی برین بعد گزینه دایرکت connect directly رو بردارین بذارین روی via http in internet explorer حل میشه .
یکم اطلاعاتی که دادی ناقص بود و فکر کنم خودت هم جریان رو نمیدونی چیه و فکر میکنی با زدن اون گزینه همه چیز درست میشه.
اونی که شما انتخاب کردی و وصل شد به دلیل این بوده که شما از پرایکسی استفاده میکنی. یا اینکه شانس شما اون لحظه یاهو وصل شده و تونستی وصل بشی.
چون اون گزینه کار خاصی انجام نمیده و فقط تنظیمات پرایکسی یاهو رو سویچ میکنه به IE.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که بدون مشکل و بدون استفاده از فیل و اینچیزا میشه وارد شد
اما نمیشه وارد روم ها شد چون اصلا لیست ROOM ها load نمیشه و plugin مربوطش اررور میده
شماها میتونید وارد Room ها بشید ؟
منم نمي تونم وارد روم بشم
منم از نسخه 10 استفاده می کنم از دو روش دیال ا÷ و وایرلس و همچنین این روش ÷روکسی که دوستمون گفت استفاده کردم هیچ کدام جواب نداد
بلکل بسته شده
کمیاب انلاین قیلتر شد
جمیل کار نمیکنه
یاهو بسته شد
بلکل اینترنتو جمعش کنن خیال همه را راحت کنن
وزیر مخابرات گفته کابلمان در دریا قطع شده !!!!!!!!!!!!:31:
مگه وقتی کابل قطع میشه سایتها قیلتر میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
دقیقا بعد از ساعتها تلاش وارد شد ولی دکه اینتر چت را که میزنه این خطا را میدهد و وارد اتاق ها نمیشودنقل قول:
خیلی از سایتهای اپلود تصویر نیز فیلتر شده است
خدایا گناه ما چیست ایرانی شده ایم؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19:
اون ارور ميگه كه از زماني كه شما رو لاگين كرده زمانش خيلي گذشته و واسه همين نميتونه فعلا كانكتتون كنه به سرور!!!
من بدون مشكل وصل ميشم. البته با همون تيك http proxy
این به خاطر اینه که الان که خرشون گذشته از پل و مشکلشون حل شده ولش کردننقل قول:
الان درست شده
خیر هیچ ربطی نداره من یک روز قبلش کانکت شده بودم یعنی از دیروز تا حالا این همه گذشته:13::13:نقل قول:
جیمیلم از کار انداختن اونو چی میگین؟؟؟؟
ياهو ازاد شد
امروز من هیچ مشکلی نداشتم که یاهو مسنجر باز نشه دیروزم باز بود
ولی باز هم خدا را شکر کامل باز شد:11:
آره یاهو درست شد !
توی یاهو مسنجر 9 در این نواری که عکسشو گذاشتم نمیشه لیست آخرین آیدیهایی که باهاشون چت کردم ببینم:
در حالی که در یاهو مسنجر 8 میشد اینکارو کرد؟در یاهو 9 میشه این امکان رو به وجود آورد؟چون یکی از دلایلی که من هنوز از یاهو 8 استفاده می کنم همینه.
voice یاهو همچنان غیر فعاله واسه من
یاهو را خدا آزاد کرد!!!
فكر كنم ديگه ويس درست شده باشه الان.نقل قول:
درسته همین الآن تست کردم درست شده مشکلنقل قول:
این چه مشکلیه تو ویندوز لایو مسنجر
ای بابا من نمیدونم دوباره چش شده از دیشب دیدم ساین نمیشه ایدی رو مینویسم پسورد رو هم میزنم ساین این نمیشه اصلا !
اروری هم نمیده فقط تا میخواد ان بشه دوباره سریع اف میشه ممنون میشم یکی کمک کنه چون گیرم !!!
سلام به همه
دوستان من زمانی که ویندوز xp داشتم بعضی اوقات به سختی متونستم با یاهو مسنجر 9 ساین این بشم ورژن جدیدش(10) رو هم که نصب کردم دوباره همینجوریه
حالا رو ویندوز 7 بلکل یاهو مسنجر تعطیل شده
اصلآ اون اسمایلی بزرگ که بالا قرار داره نیست
هر بار هم که ساین این میزنم ارور میده که شما به اینترنت وصل نیستید
با سلام. ويندوز اينستالر يك نرم افزار ويندوزيه ! كه كار اجرا و نصب Setupهاي .MSI رو انجام ميده !ما نميتوني پاكش كني !! اما بروز رسانيش ممكنه ! ( اين خطا هم واسه همين هست!!!) حال واسه آپديت كردنش:نقل قول:
رو كه باز مي كن رو گزينه اي بزن كه نوشته قبل از نصب به من خبر بده !! و همون جا ميتوني ببيني نياز داره بروز بشه يا نه ! اگه نياز بود كه تيك ميزنيش و كار تمومه !1 راه ديگه هم داره ! برور تو سايت Microsoft !! و Updates رو يه نگاهي بنداز ! اگه جديد بود دانلود كن و بهد بصورت يك پچ نصب ميشه خودش !و راه ديه هم اينه كه بگي برو بچه هاي سايت برات بزارن ! كه فكر كنم حتما دارن !Windows Installer يك نصب كننده نرم افزار است كه بطور اختصاصي از طرف Microsoft براي نصب نرم افزارهاي خودش و همچنين ساير نرم افزارها استفاده مي شود. از محاسن اين Installer است كه در هنگام نصب نرم افزار يك نسخه پشتيبان از تمامي فايل هاي اساسي مورد نياز برنامه اي كه نصب مي شود تهيه كرده و در صورت لزوم از آن استفاده مي كند و باعث مي شود كه احتمال از كار افتادن نرم افزار در اثر پاك شدن فايل هاي ضروري يا ايجاد تغييرات ناخواسته در آنها به حداقل برسد و عمر مفيد نرم افزار نيز بيشتر شود.
نقل قول:شما دو دوست گرامي هم به منوي messenger برين و گزينه ي connection preference رو بزنيد و مطمئن بشيد كه تنظيماتي كه براي اتصال اونجا هست رو به درستي انتخاب كرده باشه ويندوز!!نقل قول:
موفق باشيد.
دوستان یه سوال چرا ما نمیتونیم تو لیو مسنجر ماکروسافت ساین این شیم
من کشورم عوض کردم گفتم شاید چون ایران تحریم هست اینطوری شده ولی جواب نداد
احيانا قيلتر كرده ISP ت. از راههاي ديگه مثه استفاده از قيلتر شكن و اينا استفاده كن!!!نقل قول:
ايران تحريمنقل قول:
دوستان عزیز
چطوری از سایت خود یاهوسمنجر یاهو مسنجر اخرین نسخه را دانلود کنیم؟
من لینک دانلود ندیدمن.
بايد از سايتاي جانبي استفاده كني
چرا؟نقل قول:
یاهو خودش نمیزاره از سایتش دانلود کنن؟ :18:
به کشور ایران اجازه نمیده وگرنه با روش های مخصوص میشه دانلود رو از سایتش انجام دادنقل قول:
سلام دوستان یک سئوال داشتم و اونم اینه که من قبلا یاهو 7 داشتم و حالا یاهو 10 نصب کردم ، آیا یاهو 10 ترافیک بیشتری از ADSL من رو مصرف میکنه!؟؟
اگر اینطور باشه که برم همون 7 رو نصب کنم!؟
ممنون میشم
نه دوست عزيز. فرقي نميكنه !!! حالا ممكنه چند مگابايتي فرق داشته باشند،اما اونم فقط در حد چند مگا بايت هست بيشتر نيست.نقل قول:
موفق باشيد.
سلام
دوستان سوالی داشتم
میخوام ببینم میشه اسم تمام کسایی رو که از ابتدای اینکه آیدیرو ساختی و ادشون کردیرو پیدا کرد
منظورم اون آیدی هایی هستش که اد کردی و بعدا پاکشون کردی
میشه فهمید کلا چه آیدیهایی رو اد کردی ؟
معمولا وقتی میخوای آی در رو پاک کنی ازت میخواد که توی address book ذخیره شه یا نه. حالا اگه این کار رو شما انتخاب کرده باشید که اگه به آدرس بوکتون برید میتونید تمام آی دی ها رو که از اول ذخیره کردین رو ببینید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
بله اونو میدونم
مشکل همینجاست که از اونجا هم پاک کردم
البته طبیعی هستش خیلی آیدیهاشون واسه 6_7 سال پیش هستش خیلیارو از لیستشون پاک میکنن
میخواستم اونایی که کلا پاک شدن رو برگردونم بلاخره یه جایی ذخیره شده
به نظرت میشه برگردوند؟
من دو تا سوال داشتم
1- من از نسخه 10.0.0.1102 یاهو مسنجر استفاده می کنم در xp به خوبی کار می کنه ولی در ویندوز سون کار نمی کنه و کانکت نمیشه مشکل چیه؟؟؟؟
2- تصویر ها و کلیپ هایی که من از طریق یاهو مسنجر در اتاق چت دانلود می کنم کامل دانلود نمیشن فقط نام فایل را میاره ولی حجمش 0 بایته چه جوری باید دانلودشون کنم؟؟؟؟
اگه در address book هم نيست، پس راهي ديگه فكر نكنم وجود داشته باشه. حالا واستون سرچ ميكنم اما بعيد ميدونم پيدا شه.نقل قول:
موفق باشيد.
محبت كنيد دو تا سوالتون رو يا توي همون تاپيك هاي جداگونه مطرح كنيد يا اينجا!!!! واسه ادامه توي همونا پاسخ بدين.
موفق باشيد.
سوال اولتون: به منوي كانكشن برو و گزينه ي preference رو انتخاب كن. بعد مطمئن شو كه گزينه ي اول يعني connect directly to the internet فعال هست.نقل قول:
سوال دومتون: اونها رو با چه نرم افزاري دانلود ميكنيد، يا با پيش فرض ويندوز ميگيريد؟؟
منظورتون هم از كاملا د انلود نميشن چيه؟ يعني اينكه نيمه كاره دانلود ميشن و به 100 درصد نميرسن؟!
دوستان ممکنه بفرمایید که واقعا راهی هست که بشه ایدی کسی رو -- کرد و پسوردش رو بدست اورد
بچه ها یک سایتی هست که میگه چه کسانی ما را از لیست خودشون پاک کردند؟
کسی می دونه آن سایته چیه من قبلا یادم بودم ولی الان یادم رفته
نرم افزارهايي براي اين كار هستند كه اكثرشون جواب نميدن و فقط براي تبليغات هست.نقل قول: