چاره ای جز صبر کردن نداریم .. اگر درست نشد...................! .خوب نشده دیگه :31:نقل قول:
Printable View
چاره ای جز صبر کردن نداریم .. اگر درست نشد...................! .خوب نشده دیگه :31:نقل قول:
دوست من دیشب دانلود داشتی؟ سرعت من بهتر شده بود نزدیک 100 بود.توصیه میکنم چندتا فایل رو همزمان دانلود کنی.چون سرعت هر فایل بالای 30 نمیره ولی تا 5 یا 6 تا فایل که بذاری سرعت هر کدوم نزدیکه 30 هست.اینم یه را ه جدید که دیشب برا من جواب داد.حتما از اربیت یا اینترنت دانلود منیجر استفاده کن.نقل قول:
سلام همشریا!
سلام حضور دوستان
من تا حالا (نداگستر) ۱۲۸ داشتم، میخوام عوض کنم.
پیشنهاد شما کدوم شرکته و کدو م سرویس؟ :5:
پیشگامان بگیرم یا شاتل؟؟؟
این لایزر چیه؟؟
وضعیت کدوم بهتره از نظر قعطی؟ دانلود شبانه؟
مثل صبانت دانلود قورت نمیدن؟؟؟
مرکز شهید ردانی پور، اونجا هم ترافیک زیاده الان؟ قبلا یک هفته ای وصل میشد، ۳ ماهه نگرفتم!
ممنــــــــــــــــون
علی هستم :11:نقل قول:
والا من شبا میزارم اتوماتیک دانلود میشه و لینکام رو هم میدم راپیدباز از اونجا با idm میگیرم ..
من دیشب 500 مگ گرفتم نسبت به قبل که سرعت بهتر بود نصف شده ..گفتم قبلا شبانه 1000 تا 1200 میگرفتم
من هم احمد هستم.علی جون این راپیدباز که گفتی چیه؟نقل قول:
اگه هاست رایگان سراغ داری برای تبدیل لینک غیرمستقیم به مستقیم ما رو هم خبردار کن.:20::11:
سلام.من شاتل داشتم.شبانش افتضاحه.اگه 512 شاتل بگیری خوبه.6 گیگ ترافیک برای 3 ماه.سرعت 60 کیلوبایت. قیمت 42000 برا 3 ماه.اما 128 شاتل رو اصلا توصیه نمیکنم 128 ندا بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
من هم احمد هستم.علی جون این راپیدباز که گفتی چیه؟نقل قول:
اگه هاست رایگان سراغ داری برای اینکه لینک غیرمستقیم رو به مستقیم تبدیل کنه ما رو باخبر کن:11:
خب طبق انتظار دیشب هم پیشگامان از 1-7 رایگان بود!
نمیدونم چی شده ولی فکر کنم کلا دیگه از 1-7 شده.
خوش به حال شما که شبانه رایگان دارید.
ای کاش مخابرات برای ما هم شبانه رایگان می گذاشت:13:
برو بچ اصفهان راهنمایی !
من قبلا از شاتل 512 داشتم که خوب راضی هم بودم اما خوب چون دانشجو اصفهان نیستم سرویسم دیگه شارژ نکردمو قطع شد.
حالا می خوام 3 هفته دیگه که میام اصفهان برای مرداد ماه یه سرویس adsl خوب با دانلود شبانه بگیرم . پیشنهادتون چیه؟ میخوام سرعتش هم برای دانلود بالای 50 اینا باشه.
صبانت 128 سرعت چند میده ؟ 512 چی؟ کیفیت ؟ پیشگامان چی؟ شاتل 128 در چه وضعه ؟ ضمنا مدت رانژه خططونم بگید ممنون:)
با سلام من ديشب خطم وصل شد
نويزم روي 24-25 هست--به نظرتون زياد نيست؟
بعد هم اگه ميشه يه توضيحي در مورد اين كه از كجا بفهمم اين 400 مگابايتي كه ديشب برام زده دانلود كردم چه قدرش free بوده و چند مگش پولي--اصلا معلوم نيست چي به چيه
از شرکت هایی که من اطلاع دارم:نقل قول:
برای دانلود در روز به ترتیب:صبانت،پیشگامان،شاتل
برای شب:پیشگامان
صبانت و شاتل توی روز بیشتر از سرعتی که گرفی رو بهت میدند ولی توی شب افت شدید سرعت دارند.ولی پیشگامان تقریبا توی روز و شب سرعت برابر و به همون میزان خریداری شده رو میده.از تعرفه هاش هم که توی سایت هر کدوم میتونی مطلع بشی.
حالا هر کدوم که برات مهمتره و بیشتر به پولت میخوره بگیر.
مدت رانژه هم بستگی به منطقه داره.
جواب منو کسی نمیده؟؟(پست 2052) امشبم رایگانه از ساعت 1؟
دوستان کسی در اصفهان افت سرعت روزانه نداگستر به همون اندازه سرعتش داشته؟؟
مزایای adsl پیشگامان که دیگه گنده شا در آورده/
سرعت گند و متغیر/هی پایینا بالا مشه/:19:
فطعی فراوان در روز/:13:
بسته بودن پورتهائی که طبق قوانینن باید باز باشه/:18:
پورتهای که باید باز باشه بر طبق قوانینن خودشون دستی می بندن تا سروراشون به گ.....نره:5:
خلاصه من که این ماه تموم شه میرم از شاتل میخرم:31:
این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای adsl پیشگامان که دیگه گنده شا در آورده/
پورتهای که باید باز باشه بر طبق قوانینن خودشون دستی می بندن تا سروراشون به گ.....نره:5:
این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شاهکار مخابرات را ببینید....این مخابرات دیگه داره میره روی اعصاب من
دیشب من می خواستم کانکت بشم نمی شد یعنی هر چی یوزرنیم پسورد وارد می کردم نمی شناخت.با دیال آپ کانکت شدم و رفتم سایت 311 و خواستم وارد اکانتم بشم دیدم اونجا هم یوزرنیم پسورد من رو نمی شناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم توی تنظیمات wan مودمم دیدم اصلا جای یوزرنیم شماره ی یه فرد دیگه و جای پسوردم که 6 رقمی بود یه پسورد 7 رقمی دیگه نوشته شده!!!!!!!!!!!اون تنظیمات را برگرداندم به حالت قبل اما بازم درست نشد!!!!!!
فکر کنم رسما مخابرات پورت منو داده به یکی دیگه!!!!!!امروز هم که روز تعطیل پشتیبانی هم که نیست موندم چه کنم،باید صبر کنم تا فردا
دارم خودمو آماده می کنم برای فردا تا حقشونو بذارم کف دستشون دیگه دارن گندشو در میارن
[QUOTE=massenger;5107731]مزایای adsl پیشگامان که دیگه گنده شا در آورده/
این بود
[انشاء من:8:
عجب بابا، این adsl مخابراتم دردسری شده ها، یکی نیست به اینا بگه شما که تواناییشو ندارین مگه مجبورین.......نقل قول:
ای خدا عجب گیری کردیما:41:
منم بات موافقم باید حق اینارو گذاشت کف دستشون، کمک خواستی رو من حساب کن، من باهاتم
والا فقط بلدن پول شارج اکانت بگیرن/سرویس بد بدن/حیف پول/
پشتیبانی هم که باد هواست فقط دکوری هست...
سلام میشه منو راهنمایی کنید؟
نیاز من به یه اینترنت پرسرعته برای یه ماه با 4 گیگ حدودا دانلود با سرعت حدود 100 تا 120 و شبانه رایگان با 60 70 تا خیلی هم زود میخوام کارمو راه بندازن
قبلا پیشگامان نصف جهان داشتم 512 الان سه ماهش تموم شده تمدیدشم نکردم برا همین پرتمو جمع کردن
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز
همون سرویس ADSL پیشگامانی که شما قبلآ ازش استفاده میکردید که همین خصوصیت هایی رو که فرمودید داره - مگر غیر از اینه ؟؟!!
بخصوص الان که خیلی بهتر شده
هر چی میخوای بگیر اما دوباره پیشگامان نگیریا:31:
شاتل بگیر :20:
نقل قول:
دوست عزیز بستگی داره که از کدوم شرکت بخوای بگیری،تا چه اندازه برات صرف داشته باشه که هزینه کنی و از همه مهمتر اینه که سرعت شبانه چقدر برات مهم باشه،من از شاتل سرویس دارم .ولی اگراگر بخوای از سرویس eco که از لحاظ قیمت خوبه استفاده کنی از الان بگم سرعت شبانه اش تو دیواره ولی برای سرویس های دیگش فکر نکنم به این صورت باشه باز هم اگر خواستی از شاتل بگیری خوشحال می شم بتونم کمکت کنم:10:
احمد جون اینم لینک راپیدبازنقل قول:... رایگان نیست ولی اکانتش مناسبهکد:http://rapidbaz.com
من پیشگامان چند روزه گرفتم اصلا حال نکردم خداییش توی روز که صبانت واقعا قورت میده پیشگامانو درستی .اصلا قابل قیاس نیستند یعنی هر کی با صبا کار کنه حالش از پیشگامان به هم میخوره اما خوب فعلا تو این 3روزه قطعی نداشته----پیشگامان سرعتش 50-60 هست اما صبانت 220 ثابت--هر کس باور نمیکنه از هر کی میخواد بره بپرسه اما اینی که میگم عینه واقعیته
اما وضع شبانه سرویس من که 256 هست شبانه توی این 3 شب خیلی کمتر از روزانه بوده--حدودا از 20 تا 45 متغیره معمولا روی 25-30 هست البته دیشب ساعت 2 تا 2:20 حدوده 2-3 بار قطع شد یا 0 کیلو بایت شد اما بعدا بهتر شد تا نزدیکای صیح دوباره زیر 20 رفت --در کل من دیشب از 2 تا 6:05 صبح 420 مگ دانلود کردم البته با شب بیداری چون اگه بیدار نبودمو روشن خاموشو استب و ریزوم نمیکردم خدا میدونه که آیا 200 تا دانلود میکرد یا نه
در کل وضعیتش در شب کمی بهتر از شاتله الانه اما در روز هم حتی از شاتل و پارس هم کم میاره
نتیجه گیری کلی: سرعت تمامی سرویس دهنده ها در روز بهتر از پیشگامانند از شاتل گرفته تا پارسو صبا--شرمنده بقیه رو تست نکردم که بتونم با اونا مقایسه کنم
در شب وضعیتش کمی بهتر از شاتله الانه اما پارسال تابستون هم بد نبود اگه یه سری به شاتل یا قبل از عید صبا میزدید که اون وقت بازم پیشگامان جلوشون عینه دایال آپ بود
پشتیبانیش چندان جالب نیست-من برا تنظیمات زنگ زدم انگار زورش میومد جواب بده در صورتی که شاتل قشنگ شماره حساب داد که پولو بریزم بعد چند بار زنگ زد خودش پیک فرستاد واسه تعهد امضا کردن بعدم که خودش اومد وصل کردو توضیح دادو برگه داد که امضا کنم آیا از نصاب راضی بودم یا نه
واسه همین اصلا راضی نبودم از پیشگامان--یعنی بد نبودا اما اون چیزیم که میخوام نبود
هاااااااااااااااااای دمت گرم.رفتی تا تونستی گردو خاک بکن.من 311 ندارم ولی برات آرزوی موفقیت دارم.منم قبلا برا شاتل کلی گردو خاک کردم.زنگ زدم دفتر مرکزی تهران هرچی فحش بلد بودم بهشون دادم چون لایقش هستن. :21: خلاصه داداش گوود لاک ما رو بپذیر:8:نقل قول:
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
رفیق مثل اینکه خیلی وقته سرویس صبانت نداری! و نظرات صبانتی ها رو تو این چند وقت تو همین تاپیک نخوندی! صبا نت 220 مرد رفت پی کارش.الان 1 ماهه بالای 30 نمیره((من در حال حاضر صبانت دارم))نقل قول:
عزیز شما تازه گرفتی.یه کم صبر کن بعد نظرت رو بگو.نقل قول:
دانلود شبانه پیشگامان قلق داره!باید 5 دقیق زودتر شروع کنی(12:55).سروری که دانلود میکنی باید خوب باشه.
توی روز سرعت واقعی بهت میده.شما 256 گرفتی یعنی حداکثر 32 باید باشه.اون صبانت و بقیه که سرعتشون متغییره.الان هم که میبینی خراب شده!
بله شکی نیست که توی روز بیشتر از اونی که باید بده داره سرویس میده اما شاتل که نماد بدیو دزدیو غیره گرفته به نظر من توی روز بهتره (بازم دارم میگم توی روز) وگرنه شبش که بعضی وقتا واسه من کیلو بایت که چه عرض کنم خدا شاهده بایت میشدنقل قول:
من هم نگفتم پیشگامان بده عرض کردم اون جوری که باید باشه نیست و توقع بالاتر داشتم حداقل توی روز شبانش با توجه به isp های دیگه کمی وضعیتش بهتره
امیدوارم بعدا بهتر بشه و نظرات بهتری بدم--همچنین پشتیبانی بهتری ازش ببینم وگرنه من هیچ پدر کشتگی با پیشگامان ندارم 51 تومن هم پول دادم 41 هزینه سرویس+10 هزینه اتصال که کوفتش بشه که کاری جز رانژه کردن نکرد--حتی خودم زنگ زدم یوزر و پسوردم رو گرفتم یعنی اگه من نمیزدم اونا هم اطلاع نمیدادند؟هر چند به ما گفت sms میشه یوزر و پسورد--والا ما که sms ندیدیم شاید تقصیره همراهه اوله smsشون رو نرسونده
پیشگامان: الان ساعت 3:07 دقیقه نصفه شب سرعت من 8 کیلوبایته تا 10-15 هم بعضی وقتا میره--عکسم گرفتم کجا میتونم آپلود کنم؟تو سایت نمیتونم به نظرتون ماله نویزه خطم نیست؟الان نویزم رو نوشته 29.00 db این یعنی خوب یا بد؟باید چند باشه؟
سلام به همگی
من پیشگامان داشتم پیش شماره تلفونمون عوض شد ADSL تعطیل شد.
مسئله به همین سادگی نیست عدد دوم شماره تلفون ما از 4 به 2 تغییر کرد بعد مرکز مخابراتی از خاتم النبیا به طاهر زاده
جابه جا شد
نمی دونید پیشگامان این مرکز رو کی سرویس می ده
دارم دیونه می شم با دایل آپ مغزم پیچیده از دست مخابرات آخه نونت نبود آبت نبود عوض کردن شماره چی بود
جالبه این طرف کوچه مرکزش عوض شد وطاهر زادس و اون طرف کوچه دست نخورد همون خاتم انبیاست.
اگه همین جور ادامه پیداکنه می رم سراغ ایرانسل.
نفسم بند اومد
مشترکین ADSL مخابرات توجه ویژه بکنند:
امروز فهمیدم مخابرات دیگه آخر آخر آخر شاهکاره...یعنی اون ته تهش:31:
امروز زنگ زدم گفتم اگه جواب درست حسابی دادن که هیچ و گرنه میرم اونجا......:46:
براش گفتم که چند شب پیش چه اتفاقی افتاده و توی تنظیمات مودم من تنظیمات مودم یه نفر دیگه بوده...جواب داد که بعضی وقتا ممکنه خط به خط بشه و شما به تنظیمات مودم یکی دیگه دسترسی پیدا کنید!!!!!!!!!
بعد از من خواهش کرد که اگه چنین چیزی دوباره برای من رخ داد فیش تلفن را بکشم بیرون و کامپیوتر را ریست بکنم!تا تنظیمات اون شخص بره روی هوا!جالبیش اینجاست که از من خواهش کرد که به اون تنظیمات دست نزنم و سوء استفاده نکنم:27:
بهش گفتم این چه وضعشه این از این پشتیبانیتون اون از اون سرعتتون که یه روز خوبه یه روز بد،کار بلد نیستین بدید دست شرکتای خصوصی...گفت من اینجا هیچ کارم ولی مطمئن باشید تا چند وقت دیگه همه ی مشکلات حل میشه و ما بهترین سرویس دهی را داریم(وعده ی سرخرمن:21:)
و اما نکته ی اصلی:
اگه توی اینترنت اکسپلور 192.168.1.1 را وارد کرده و بعد در هر دو کادر admin را وارد کنید به تنظیمات مودم میروید.در قسمت advanced و سپس wan می تونید در قسمت edit جزئیات را مشاهده کنید.حالا اگر در این قسمت جای یوزرنیم شما چیز دیگه ای نوشته شده باشه،یعنی شماره یه فرد دیگه باشه دیگه میشه فاجعه!یعنی شما می تونید با یک برنامه ی رمز گشا پسوردی که به شکل دایره های توپر نوشته شده را کشف کنید...خب حالا یوزرنیم پسورد شخص دست شماست...تنظیمات مودم شما هم که با او یکیه؟چه می کنید؟:21:
حتما هر روز به حجم مصرفی خود سرکشی کنید،ممکنه کس دیگه ای همین شیطنت را با شما بکنه و از حجم شما استفاده کنه...حواستون باشه:27:
اتفاقا من چند وقت پیش رفتم 15 هزار تومان شارژ کردم
حالا شده 2 هزار تومان
من دانلود داشتم شاید حدود 2 گیگ ولی این همه کم کرده
احتمالا یعنی کسی دیگه داره از اینترنت من استفاده میکنه؟
اگه پسووردش رو عوض کنم درست میشه؟
ممنون
سلام
آقا هر حرکتی خواستید بکنید دسته جمعی با این مخابرات
ما هم هستیم
احتمالش که هست اما نمی شه 100 درصد گفت ولی موضوع اینه که یوزرنیم و پسورد ما در امنیت نیست.نقل قول:
بهترین راهکار اینه که پسورد ساده نذارید.بعضی برنامه ها هستند که پسوردهای عجیب غریب تولید می کنند(اسمش یادم نیست) از اونا میشه استفاده کرد.و یا این که چند روز یکبار پسورد را عوض کنیم.
حالا این جای خوب ماجراست اگه تنظیمات مودم ما رو یه شخص دیگه هم داشته باشه خیلی کارا میتونه با مودم بکنه:46:
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
هیچ کدومشون شبانه 60-70 نمیدند قبلا شاید اما الان اصلا--پارس بعضی وقتا به کلش میزنه سرعتای عجیبی از خودش در میکنه بازم میگم بعضی وقتا -خیلی وقتا هم داغونه روزانه هم به نظر من صبا بعد هم شاتل
نه صبانت رو که بیخیال
شاتل هم تعرفه هاش به درد خودش میخوره اینقدر گرونه بهترین سرویساش تازه با پیشگامان برابری میکنه و گرنه سرویس ارزونش که همه ازش مینالن من با همون پیشگامان اولا که خریدم شبا 50 تا دانلود بود روزم 80 90 100 ولی بالاتر نود زیاد نمیموند بیشتر روی نود اگه سرور دانلودش خوب بود ولی به عید که خورد و اون چهار روز مجانی خراب شد سرعتا تا اخرای عیدم خراب بود بعدم که تموم شد اینترنتم به خاطر درس تمدید نکردم حالا فکر کنم خوب شده باشه دوباره میرم میگیرم
شما شک نکن در حال حاظر پیشگامان بهترین گزینه هست...نقل قول:
راستی جالبه ماه پیش 256 شارژ کرده بودم سرعتم 70 بود حالا این ماه 128 شارژ کردم سرعتم 60 هست...
ایول به این سرویس دهیییییی باباااااااااااااا، جدا که شاهکاره.من شنیده بودم همچین چیزی رو ولی فکر نمی کردم واقعا اینجوری بشه! باید به مخابرات تبریک گفت که حتی نمی تونه امنیت یوزراشو تامین کنه، واسه جامعه adsl داران مخابرات و جناب خود مخابرات نهایت تاسف را دارم و از خداوند متعال برای همه مشترکین آرزوی صبر و توفیق الهی را دارم:20:نقل قول:
خدا به همه مشترکین مخابرات صبر و تحمل عنایت فرماید
آمین
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
کی گفته پیشگامان بهترینه؟!!! فعلا بهترین سرویس دهنده و بهترین سرعت بدون شک مخابراته!!!!! که البته این لطف شامل حال ما شده و از سرویس بسیار عالیه مخابرات داریم فیض می بریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
من، تو ،او... همه با هم ما میشویم و مخابرات را به سزای اعمالش می رسونیم!!:20:نقل قول:
آخه برادر من سرعت اگه در حد گیگا باشه ولی پهنای باند و ترافیک کم باشه چه فایده داره...:41:نقل قول:
کی گفته پیشگامان بهترینه؟!!! فعلا بهترین سرویس دهنده و بهترین سرعت بدون شک مخابراته!!!!! که البته این لطف شامل حال ما شده و از سرویس بسیار عالیه مخابرات داریم فیض می بریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه رایگان اگه نباشه که اصلا برای کاربرانی که دانلود اونم در سطح متوسط به بالا دارند مناسب نیست...:31:
خلاصه اگه مخابرات جواب گو بود مطمئن باش مابقی سرویس دهنده ها به خاک سیاه میشستند :27: