دوستان ادرس یکی از نمایندگی های صبانت رو معرفی کنید
ممنون
Printable View
دوستان ادرس یکی از نمایندگی های صبانت رو معرفی کنید
ممنون
شرکت الکا پرداز نمایندگی اصلیش هست
رفته به ساختمان کتابفروشی فروزش پایین تر از چهارراه آبرسانی اگه درست یادم باشه :27:
نقل قول:
من از صبانت سرویس نمیگیرم :31:
این خبر ها رو از طرف دوتا از دوستان که 128 3 ماه گرفته بوودن نقل کردم :10:
my god
یعنی سرعت دانلود سرویس 128 صبانت 110 هستش ؟؟؟
درست متوجه شدم ؟
از اول هم همینطور بوود
دلیل این همه مشتریش هم همینه دیگه
منتها یه مدتی به دلیل اینکه مخابرات مشکل ساز شده بوود واسش سرعتش رو کم کرده بوود
نه بابا ! من سال 86 از صبانت 128 گرفته بودم سرعت دانلودم فوق فوقش 60 بود :)نقل قول:
سلام دوستان
اولا شركت الكاپرداز به محل اصلي شركت در كوچه مهرگان رفته
دوما شركت صبانت يك سرويس دهنده خوب هست و سرعتي كه مي بينيد به دليل اين هست كه از استاندارد خاصي استفاده مي كند كه وقتي مشتري كم باشد سرعت بالا رود ولي متاسفانه از صبح تا شب سرعت پايين مي باشد و قابل صحبت كردن نيست
سوما در مورد شركتها ديگر اگر سرعت واقعي مي خواهيد تا اينترنت استفاده كنيد بايد قيمت واقعي را خريداري كنيد نه اين قيمتهاي تبليغاتي را چون اگر استفاده كنيد مي بينيد كاملا سر مشتري را كلاه مي زارند و مي گويند كه سرعت درست هست
چهارما تنها شركتي كه از نظر امنيت يوزري بالا هست فقط شركت پارس آنلاين هست كه اجازه استفاده از يوزر ديگران را نمي دهد بقيه شركتها امكان كنترل يوزر خود را كاملا ندارند
نقل قول:
بله اون موقع صبا سرعت 60 رو برا دانلود میداد ( سرعت اسمی 512 )
البته یادمون نره که اون موقع همه خط 64 یا 128 استفاده میکردن :27: و سرویس های محدود حجمی با محدودیت زیاد مثل الان نبود ( 512 - 2گیگ ) و کاربران سرعت بالا رو در خواب هم نمیدیدند :31:
بنابراین میشه گفت سرعت 60 اون زمان معادل با 110 امروز هست ( اینطور نیست ؟ :46: )
نقل قول:
سلام دوست عزیزم :10:
اگر تجربه ی کاری در خدمات اینترنتی و مخابراتی دارید خوشحال میشیم مارو بی بهره نذارید :21:
نقل قول:
از استاندارد خاصي استفاده مي كند كه وقتي مشتري كم باشد سرعت بالا رود
همه ی شرکتا همینطور هست :46:
نقل قول:
بايد قيمت واقعي را خريداري كنيد
منظور از قیمت واقعی چیه ؟ :13:
نقل قول:
تنها شركتي كه از نظر امنيت يوزري بالا هست فقط شركت پارس آنلاين هست كه اجازه استفاده از يوزر ديگران را نمي دهد
جالبه بدونید که چند ماه پیش یک نفر از یوزر های همین شرکت یوزر پس بقیه ی مشتری هاش رو پیدا کرده بوود و از طریق اوونا کانکت میشد :27:
سلام دوستان !
تو تبریز از کجا میتونم مودم دست دوم با مارک و قیمت مناسب پیدا کنم اگه میدونید ادرسشو بهم پیغام خصوصی بزنید
سلام ، ببخشید اونوقت شرکت های دیگه هم این افزایش سرعتی که می گین رو داشتن ؟؟؟ یعنی همارا و شاتل و ... ؟
خیلی ممنون /
نه فکر نکنم سرعت های شرکت های زیاد تغییر کرده باشه.نقل قول:
سرعت های اونا ثابته.:27:
سلام
صبا نت سرعت رو 110 کرده فقط تو دانلود فایل تا 1/5 مگا بایت این سرعت رو میده بعد 70- 80 میده تا اخر فایل با اینکه من اکانت رپید دارم و ضمنا این سرعت رو تو دانلود میده نه تو وبگردی تو وبگردی 128 میده و سرعت من از ساعت -12 11 شب واسیه وب گردی 110 میده تست کنین می بینم تو یوتیوب یه فایل رو عصر ببین بعد ساعت 12 شب ببینین خواهید دید
ایا روزانه صبا نت شما هم اینطوره ؟؟
اکانت 128
مرکز مدنی
نقل قول:
زیر زمین پاساژ سهند دست چپ ( وقتی از پله ها میری پایین ) مغازه ی دوم
شبکه گستر هم یه سری بزن ضلع شمال شرقی پاساژ وقتی از در اصلیش وارد میشی
نقل قول:
افزایش سرعتی در کار نبوود که :31:
همونطور که گفتم صبانت از اول کار وضعیتش همین بووده :27:
منتها چند تا عامل باعث شد که مدت زیادی سرعتش رو بیاره پایین :21:
( گیر دادن های مخابرات + قطعی فیبر دفعه ی قبل و قطعی این دفعه و . .. . )
به همین دلیل چند وقت بوود که سرعتش مثل قبل زیاد نبوود ولی الان دیگه درست شده
بقیه ی شرکت ها سرعتی معادل سرعت اسمی سرویس رو به شما میدن ( تقریبا ) :27:
دوستان به نظرتون میرزه اکو128 ام رو بیخیال شم و برم صبانت بگیرم ؟؟ آخه با سرعت 17 18 حال نمیکنم .... دانشگاهی هم نیستم 512 بگیرم ...
اگه تو تبریز هستی میدن.لازم هم نیست دانشگاهی باشی یا نه.نقل قول:
تو تبریز خیلی راحت میدن.:8::8::8:
salam.maxnet servisasho didin?geymatash kheyli bahalan!128 3mahe na mahdood faghat 39 toman?nazareton chiye?khobe?aslan kasi inja az maxnet servis gerefte?2stan benazareton modem vase 128 che marki khobe?va akharin sorate danlode 128 che gadre?age kasi inja az manet 128 gerefte lotfan mano rahnemayi kone mer300000
salam maxnet servisasho didin?geymatash kheyli bahalan!128 3mahe na mahdood faghat 39 toman?nazareton chiye?khobe?aslan kasi inja az maxnet servis gerefte?2stan benazareton modem vase 128 che marki khobe?age kasi inja maxnet 128 gerefte lotfan mano rahnemayi kone?khoobe servisash?ba 128 maximum sorate danlod che gadre?rasti in max net az modemaye TP-LINK va SMC estefade mikone khoban?age man ye vagt khastam 256 ya 512 begiram mishe ba in modem vasl sham?eshkali nadare? mer300
خبر آمد خبری در راه است . . .. . . .
دوستان همارایی منتظر خبر های جدید باشید
chetori mitonim az shatel bedone govahiye daneshgaho az injor chiza eco 512 begirim?
دوست عزیزم سلام
لطف کنید فارسی بنویسید تا دوستانی که میخوان راهنمایی کنن راحت تر سوالتون رو بخونن
اگر تبریز هستین فکر نکنم شاتل برای 512 اکو چیزی بخواد
mosood jan taze windws zadam hanooz natonestam rosh fonte farsi benasbam.2stan khahesh mikonam komakam konid beyne shatel 512 eco va max net 128 namahdod gir kardam.rasti inam begam danlodam kheyli ziyade gafat ahango video klip midanlodam benazareton kodoomesh monasebe?mitarsam shatel bekharam on danlode shabaro varesh daran akhe yeja khondam neveshte bod vagti emzash mikaedam eco 512 ho neveshte bod felan az 1 ta 7 mitonin bedanlodin
سلام دوستان من دنبال یه adsl ترجیحا نامحدود با سرعت 128 هستم(بودجه ماهانه 20 تا 25 تومن)، پیشنهاد خودم همارا است، ولی ظاهرا سرعت دانلود همارا برای 128 هیچوقت از 15 بیشتر نخواهد شد، چه کنم؟ شما چی میگید؟
شاتل art128 برای شما کافی نیست در ماه 10Gb پنجشنبه و جمعه ها هم رایگان هست.نقل قول:
فکر کنم سرعت دانلودش هم تا 24 هم میره.قیمت هم 24800 تومان هست.
موفق باشید:40::40:
ممنون دوست من برای جواب سریعت،نقل قول:
آیا همون قیمت برای کاربران غیر خانگی هم هست، چون من میخوام در دفتر استفاده کنم.
آیا 10 گیگ برای یه ماه کم نیست؟:19:
حرف خنده داری میزنی شما کی گفته دانلود شبانه رو بر میدارن اگه بر دارن که که میشه هیچ اونوقت چه فایده ای داره.نقل قول:
منضور اونا از فعلا اینه که ممکن ساعت رایگان اونا افزایش پیدا کنه.
به نظر من maxnet گزینه خوبی نیست چون خیلی از دوستان ناراضی هستن.
یا شاتل بگیر یا همارا.
موفق باشید.:40::40::40::40:
قیمت فرق نمیکنه یکی هست برای همه جا.نقل قول:
میگی کمه 10gb من الان شاتل eco512 استفاده میکنم خودش هم در ماه 2gb تازه فقط از ساعت 1تا 7 رایگان هست.
ماله art ها که دو روز هم رایگان هست.
اخه با 128 چقدر دیگه میشه دانلود کرد.
موفق باشید:40::40::40:
آخه همارا و مکس نت برای کابر خانگی و غیر خانگی فرق میذاره!!!نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم برای شاتل فرق نمیکنه.نقل قول:
در ضمن قیمت تعرفه هادر همارا هم فکر نمیکنم برای کاربران مختلف فرق بکنه:40:
باز هم دوستان همارایی هم به این موضوع جواب میدن.:40::40:
والا...
در کل بین تجربه هایی که از فناوا و صبانت و شاتل و همارا داشتم و تجربه هایی که دوستام از ماکس نت و لایزر داشتن به این نتیجه رسیدم که انتخاب بین این ها در واقع انتخاب بین بد و بدتره! (خسته نباشم واقعا!)
یه شرکت تازه ای هست به نام inetiran این شرکت رو تجربه نکردی.:31::31:نقل قول:
منم صبانت گرفتم !
احتمالا" از شنبه نصب می شود :)
بنظر دوستان همارا بهتره يا صبا؟
یه سوال .. تو فروم چرا تایپیک برا صبا نت نیست ؟؟؟؟ یه دونه بود اونم قفل شده
نقل قول:
به نظر من صبانت بهتر باید باشه.:40::40:
msihe begid maximum sorate danlode eco 512 che gadre?az 1 ta 7 che gad midanlode?
مرسینقل قول:
این کدوم شرکته؟ reseller کجاست؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
دوست عزيز منظور از قيمت واقعي بعضي از شركتها قيمتهاي را تبليغ مي كنند ولي وقتي از آنها خريد مي كنيد مي بينيد كه در عمل چيزي كه گفتن را نمي دهد و فقط شعار بوده است.
در مورد يك نفر كه فرموديد در گذشته بوده است من در مورد حال صحبت كردم در حال حاضر با امن ترين شركت ميباشد و حداقل مثل بعضي شركتها نيست كه چندين مشترك از آن شكايت كرده و نتوانست حداقل بگويد كه كي از كدام پورت وصل شده است.
دوست من صبح از اين خبرها نيست سرعت خيلي پايين هست در حد گريه و زارينقل قول:
نه دوست عزيز صبانت هم سرعت را بالا نبرده فقط از بيكار خطوط خود استفاده مي كند كه فكر كنم چند شركت ديگر هم اينكار را كرده اند تا مشتري هاي هم ديگر را جذب كنندنقل قول:
دوست عزيز لازم نيست پول خود را دور بريزي برو يك 256 پارس بگير كه تا 512 قابل افزايش هست با اين كار هم 256 واقعي داري هم تا 512 مي تواني بار بكشي هم كار غير قانوني نكردينقل قول:
ما هم شنيديم ولي استفاده نكردم در ضمن مثل اينكه بين 9 تا 13 متغيير هست ولي از قيمتهاي واقعي بخر نه قيمتهاي كاذبنقل قول: