جان من یکی راهنمایی کنه!........................................... .......نقل قول:
Printable View
جان من یکی راهنمایی کنه!........................................... .......نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
من دانشآموز رشته كامپيوتر شاخه فني حرفه اي هستم
اخيراً سازمان سنجش اعلام كرده كه هنرآموزان فني حرفه اي مي تونند تو آزمون سراسري 90 شركت كنند.
مي خواستم بدونم ميشه از طريق آزمون سراسري 90 پيام نور قبول شم يا نه؟
لطفاً كمكم كنيد چون نميخوام يك سال از عمرم هدر بره.
در ضمن چون كار مي كتم واسه همون مي خوام پيام نور برم چون غيرحضوريه.
خيلي تشكر مي كنم.
آقا من برای بارگزاری نظام وظیفه چی رو آپلود کنم آخه؟ چیزی ندارم که...
لطفا یکی سریع جواب بده
منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
لطفا یکی سریع جواب بده
تاییدیه تحصیلی دیپلمم نگرفتم الانم که پست بسته رفت واسه شنبه!!
از همین اولش شروع شد...
تلفنم میزنم کسی جواب نمیده!
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-پیام نور حالا دیگه مثل قدیم ها فقط پنجشنبه جمعه ها کلاس نداره بستگی به انتخاب واحد و رشته ات از 3 تا 7 روز هفته ممکنه کلاس داشته باشی
یک نصیحت:شما همون کنکور مخصوص رشته خودت شرکت کن میگی چرا میگم برات
چون درسخونترین شاگرد رشته فنی(حالا هر رشته ای) از تنبل ترین دانش آموز رشته نظری رتبه اش پایینتر میشه چون اون دانش آموز تنبل نظری باز یه چیزایی به گوشش خورده و یا اینکه به چشمم خورده اما برای دانش آموز رشته فنی کلا عجیب و غریب و سخت هستن.
حالا میل خودته هر جور دوست داری.:10:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
توی شهر ما تاییدیه تحصیلی در محل ثبت نام توزیع میشود(توی سایتش نوشته)نقل قول:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
بعضی دانشگاها این جورین دیگه :31:نقل قول:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
شما برو دفترچه اعزام به خدمت بگیر و وضعیت خودتو مشخص کننقل قول:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
ثبت نام پیام نور کلا از 27 تا 31 هست(البته توی شهر ما) مه اونم توی هر روز بر اساس حروف الفبا حروف خاصی باید برن برو توی سایتش ببین چه روزی باید برینقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
نه نمیدونمنقل قول:
اصلا مگه شما دکتری؟:27:
رد شدن از هفت خان رستم از رد شدن از مراحل ثبت نام پیام نور تهران اسونتره!
سایتشم چقدر مزخرفه!
2 تا منوشم که کار نمیکنه!
تو مدارک زده اصل دفترچه آماده به خدمت براي متقاضيان استفاده از معافيت تحصيلي (بدون مهر غيبت).
این چیه دیگه ؟ چه جوری باید بگیرم؟
اره منم یه جایی خونده بودم که فنی حرفه ای ها هم میتونند توی کنکور سراسری شرکت کنند و امتحان بدن .
اما یادم نیست دقیقا کجا خوندم .نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
من دانشآموز رشته كامپيوتر شاخه فني حرفه اي هستم
اخيراً سازمان سنجش اعلام كرده كه هنرآموزان فني حرفه اي مي تونند تو آزمون سراسري 90 شركت كنند.
مي خواستم بدونم ميشه از طريق آزمون سراسري 90 پيام نور قبول شم يا نه؟
لطفاً كمكم كنيد چون نميخوام يك سال از عمرم هدر بره.
در ضمن چون كار مي كتم واسه همون مي خوام پيام نور برم چون غيرحضوريه.
خيلي تشكر مي كنم.
اما توی کنکور سراسری از دروس پیش دانشگاهی هم سوال میاد ، شما که پیش دانشگاهی نخوندید .
اگه کنکور سراسری بدید میتونید توی پیام نور درس بخونید ( به شرط قبولی)
تائیدیه تحصیلی یک ماه طول میکشه به دست دانشگاه برسه ( به صورت محرمانه فرستاده میشه )نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.
تاییدیه تحصیلی دیپلمم نگرفتم الانم که پست بسته رفت واسه شنبه!!
از همین اولش شروع شد...
شما کافیه فیش هایی که اداره پست بهت میده را به دانشگاه ببری .
همون فیش ها را ببری کفایت می کنه و ازت قبول می کنند .
متولد چه سالی هستی ؟نقل قول:
لطفا یکی سریع جواب بده
اگه موعد اعزام به خدمتت رسیده باشه و شما کنکور بدید باید قبل از کنکور دفترجه خدمت می فرستادی و برگه اعزام به خدمت را تحویل دانشگاه می دادی .
اگه این کار را نکردی باید بری نظام وظیفه و یک برگه بگیری و به دانشگاه ببری . امیدوارم واست مشکلی ایجاد نشه
قسمت بالا سوال اولت را توضیح دادم .نقل قول:
برای ثبت نام گفتند باید وضعیت نظام وظیفتو مشخص کنی ! کسی میدونه باید چیکار کنم من متولد 22/11/70 هستم!
و اینکه باید دیپلومی که گرفتم ببرم مدرسه تا مدیر امضا کنه!؟
کلا کسی اگه ثیت نام کرده بگه که به چه چیزایی گیر میدن!
شما هم فکر کنم باید به اداره پست بری و یک تائیدیه واسه دانشگاه بفرستی .
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
کدوم منوها کار نمی کنند ؟نقل قول:
دوست عزیز قبل از کنکور باید دفترچه خدمت می فرستادی و برگه اعزامت را الان تحویل دانشگاه می دادی
دو منوینقل قول:
کدوم منوها کار نمی کنند ؟
اطلاعات تحصیلی دانشجو
و
سایر اطلاعات دانشجو
در حالی که چند بار پر کردم همچنان خالین!
حتی مرورگرمو عوض کردم بازم تغییری نکرد.
من زنگ زدن نظام وظیفه گفت کاری نمیخواد بکنی!نقل قول:
دوست عزیز قبل از کنکور باید دفترچه خدمت می فرستادی و برگه اعزامت را الان تحویل دانشگاه می دادی
حالا تکلیف من چیه!؟
رسمی کسایی هستند که از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه شدن .نقل قول:
فراگیر ها را غیر رسمی میگن .
احتمالا به خاطر این که سایت شلوغه و قادر نیست اطلاعات را درج کنه .نقل قول:
دو منوی
اطلاعات تحصیلی دانشجو
و
سایر اطلاعات دانشجو
در حالی که چند بار پر کردم همچنان خالین!
حتی مرورگرمو عوض کردم بازم تغییری نکرد.
سعی کن از اینترنت پر سرعت استفاده کنی . ( اگه داری که هیچ )
خوب همینا به دانشگاه بگو . بگو من کنکور که میدادم موعد اعزام به خدمتم نرسیده بود . بنابراین مشکل نظام وظیفه ندارمنقل قول:
من زنگ زدن نظام وظیفه گفت کاری نمیخواد بکنی!
حالا تکلیف من چیه!؟
اگه قبول نکردن مجبوری بری از نظام وظیفه نامه بگیری .
دارم. حالا آخر شبم یه تست میزنمنقل قول:
احتمالا به خاطر این که سایت شلوغه و قادر نیست اطلاعات را درج کنه .
سعی کن از اینترنت پر سرعت استفاده کنی . ( اگه داری که هیچ )
چه گیری افتادیم:13: اگه حضوری بود ثبت نام این چیزا حل بود نمیدونم این ثبت نام اینترنتی چه صیغه ای بود این وسط!نقل قول:
خوب همینا به دانشگاه بگو . بگو من کنکور که میدادم موعد اعزام به خدمتم نرسیده بود . بنابراین مشکل نظام وظیفه ندارم
اگه قبول نکردن مجبوری بری از نظام وظیفه نامه بگیری .
من فکر کردم دانشگاه گفته که مشکل نظام وظیفه داری . :18:نقل قول:
پاشو برو دانشگاه اونجا مشکلت حل میشه .
آخه زده از مراجعه حضوری خودداری فرمایید:دی نرم ضایع شم!؟نقل قول:
من فکر کردم دانشگاه گفته که مشکل نظام وظیفه داری . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاشو برو دانشگاه اونجا مشکلت حل میشه .
تا شنبه باید صبر کرد...
شما ورودی های جدید چقدر سوسول هستید :دینقل قول:
همش می گید ضایع نشیم .:13:
بلاخره هر رشته واسه خودش کارشناس رشته داره ، پول میگیرن که مشکل شماها را حل کنند دیگه .
برو دانشگاه ببین کارشناس رشتتون کیه ، برو ازش سوال کن . تا دلت میخواد سوال کن وظیفه داره که به سوالات شما جواب بده .
زنگ زدم بعد 100 بار موفق شدم.
یه شماره تماس ازم گرفت گفت زنگ میزنیم.
در مورد نظام وظیفه هم پرسیدم گفت دفترچه بفرست فیششو اسکن کن .
فردا باید برم دکتر و اینا و واکسن و ... ای بابا:دی
خوب خدا را شکر مشکل تو حل شد.
من هنوز تازه از فردا میخوام شروع کنم کارهای ثبت نام را انجام بدم:20:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
راستی جریان واکسن دیگه چیه؟
اگه بخوای واسه نظام وظیفه دفترچه بفرستی باید قبلش واکسن مننژیت بزنی و همراه دفترچه بفرستینقل قول:
:18:کارنامه دومم توی پروندم نیست ولی برای ثبت نام پیام نور لازمه تازه دبیرستانم هم منهل شده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:18:کارنامه دومم توی پروندم نیست ولی برای ثبت نام پیام نور لازمه تازه دبیرستانم هم منهل شده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارنامه دوم را نمی خواد .نقل قول:
فقط یه ریزنمرات از سه سال دبیرستان فکر کنم میخواد . که اونم می تونی از دبیرستان بگیری .
اشکال نداره دبیرستان محل شده . شما پرونده ات توی همون جا هست ، بری واست میدن . اگه هم نبود به اموزش پرورش منطقه خودتون مراجعه کن و از اونجا پیگیر باش .
به من كه گفتن مدرك ديپلم هم ميخواد؟ كه با مدرك پيش ميبري پست واست تاييديه ميدن
منم مثل ايشون منحل شده بود مدرسم رفتم آموزش پرورش منطقه اونجا آدرس جديد دادن آدرس جديد هم ميگه مدرك ديپلم رو برو از پيشدانشگاهي بگير پيش دانشگاهي هم قبلش گفته بود برو از دبيرستان بگير
گيرمون آوردن مسخرهها
امروز ميرم پيشدانشگاهي تكليفم رو روشن ميكنم (با اين حال خرابم)
قبلتر از اينا هم رفتم پيام نوري كه پذيرفته شدم اونجا هم گفته بود برو از دبيرستان بگير
خلاصه كلي الافم كسي قبلا اين مشكلات رو داشته؟
اين سايت پيام نور تهران هم كه كلي خرابه منوي بالاييش واسه من نمياد همون كه گزينه " پذيرفته شدگان " داره چرا؟ واسه بقيه هم اين مشكل هست؟ كي اين سايت مزخرف رو طراحي كرده؟ عجب ... بوده ها
كشم رو هم پاك كردم كه البته پيغام جديد رو ديدم قبلا هر چي با فاير ميرفتم پيغام قرمز ميومد الان پيغام زرد مياد ولي منو بالايي همچنان نمياد با آي اي هم تست كردم ولي نمياد
من كه از اين ثبتنام نا اميد شدم ميرم واسه حضوري
راستي گفتين حضوري پوليه؟ چند؟ (واسه پيام نور تهران رسمي رو ميگمها)
زمان ثبتنام تا 31 هست ديگه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز مدرک اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را که به شما نمیدن .
شما باید ابتدا دانشگاه را تموم کنی بعد از این که رفتی خدمت سربازی و خدمتت هم تموم شد کارت پایان خدمتت را می بری دبیرستان و پیش دانشگاهی تا مدرک اصلی دیپلم و پیش دانشگاهی را بهت بدن .
بدون کارت پایان خدمت به کسی مدرک اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را نمیدن .
شما بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان یک مدرک دیپلم ( غیر اصل ) و بعد از فارغ التحصیل شدن از پیش دانشگاهی یک مدل پیش دانشگاهی ( غیر اصل ) حتما بهتون دادن . باید اونا را موقع ثبت نام ببری دانشگاه .
موقع ثبت نام مدارک غیر اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را از شما میخوان که موقع فارغ التحصیل شدن حتما بهتون دادن .
در ضمن شما حتما باید یک تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی بفرستی دانشگاه .
برای فرستادن تائیدیه تحصیلی شما برو اداره پست و بگو میخوام یک تائیدیه تحصیلی بفرستم . اونجا دو تا برگه بهت میده و مشخصات را توی اون می نویسی و 5 هزار و 200 تومن هم میدی اونا به صورت محرمانه با پست پیش تاز می فرستن دانشگاه .
اداره پست برای فرستادن تائیدیه تحصیلی از شما هیچ مدرکی نمی خواد . فقط دوتا برگه میده اونا را پر می کنی .
اونا اون برگه را خودشون می فرستن اموزش پرورش و اموزش پرورش هم خودش به صورت محرمانه تائیدیه را می فرسته دانشگاه .
برای ثبت نام هم شما کافیه اون فیش هایی که اداره پست بهت میده را ببری دانشگاه . بعد از 1 هفته الی 1 ماه تائیدیه به دست دانشگاه میرسه .
کپی مدرکی که میخوای تایید کنی هم میخواد.(کپی گواهی موقت)نقل قول:
اداره پست برای فرستادن تائیدیه تحصیلی از شما هیچ مدرکی نمی خواد . فقط دوتا برگه میده اونا را پر می کنی .
دبيرستان ما هم منحل شده بود ولي خدا رو شكر مداركم همه تو مدرسه اي كه به جا مدرسه مون تاسيس شده بودن ..
من اصل مدرك ديپلممو گرفتم ، پيش داشگاهي هم گواهي موقت بم دادن .
چقدر كار محرمانه شماها بايد انجام بديد !!!!
اینا از من نخواستن .نقل قول:
یعنی :
فکر نکنم لازم باشه . چون این چیزها به اداره پست ربطی نداره . اونا برگه ای که شما پر کردید را می فرستن اموزش پرورش و از اونجا میره دانشگاه .
نمیدونم شاید هم بخواد :دی
سلام
برادر من تو پیام نور درس میخونه ما هم تابستون رو به سفر رفته بودیم انتخاب واحد برادرم هم سال های گذشته 6 28 شروع میشد برای همین امروز برگشتیم الان که رفتم یه نگاهی بندازم دیدم نوشته انتخاب واحد از 6 24 شروع شده و امروز صبح هم وقتش تموم شده می خواستم ببینم باید چیکار کرد ؟ آیا وقت دیگه ای برای انتخاب واحد داده میشه ؟
واسه من که خواستن:دینقل قول:
فکر نکنم لازم باشه . چون این چیزها به اداره پست ربطی نداره . اونا برگه ای که شما پر کردید را می فرستن اموزش پرورش و از اونجا میره دانشگاه .
نمیدونم شاید هم بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفت منگنه کرد به همون فرمه که باید پر شه.
امروز یه sms اومد از پیام نور که بیا ثبت نام کن:دی
بچه ها من مدارکم 30 آماده میشه ولی نوبت فامیل من توی سایت 29 هست روز 31 دانشگاه منو ثبت نام میکنه آیا بازم وقت میدن یا نه؟
برای کارشناسی یا ارشد؟نقل قول:
بچه ها من مدارکم 30 آماده میشه ولی نوبت فامیل من توی سایت 29 هست روز 31 دانشگاه منو ثبت نام میکنه آیا بازم وقت میدن یا نه؟
من امروز رفته بودم خ ویلا (مرکز پیام نور)...گفتن تمدید میشه فقط اونایی که ورودی جدید هستن باید حتما توی روز معینش ثبت نام کنن. بهترین ار اینه که سریع تر برین ساختمان اداری پیام نورنقل قول:
سلام
برادر من تو پیام نور درس میخونه ما هم تابستون رو به سفر رفته بودیم انتخاب واحد برادرم هم سال های گذشته 6 28 شروع میشد برای همین امروز برگشتیم الان که رفتم یه نگاهی بندازم دیدم نوشته انتخاب واحد از 6 24 شروع شده و امروز صبح هم وقتش تموم شده می خواستم ببینم باید چیکار کرد ؟ آیا وقت دیگه ای برای انتخاب واحد داده میشه ؟
سلامنقل قول:
من یکی از دوستانم سال پیش موقع ثبت نام چون پول ترم پیش را نریخته بود سایت موقع ثبت نام براش غیر فعال شده بود . اون هم نتونست انتخاب واحد کنه .
بعدش که پول را به حساب ریخت موقع حذف و اضافه سایت براش باز شد و تونست انتخاب واحد کنه .
در صورتی که مسئولین می گفتند اگه موقع انتخاب واحد ، شما انتخاب واحد نکنید موقع حذف و اضافه دیگه حق انتخاب واحد ندارید .
در صورتی که برعکس شد و دوستم تونست توی حذف و اضافه انتخاب واحد کنه .
حالا شما هم باید صبر کنید تا موقع حذف و اضافه برسه ، اونموقع شانس بیارید و سایت اجازه انتخاب واحد به شما بده .
البته پیشنهاد می کنم حتما به دانشگاه برید و با کارشناس رشته اتون یا مسئول کامپیوتر اونجا صحبت کنید . شاید بتونه کاری بکنه .
البته من دوستم رفت و باهاشون صحبت کرد اونا گفتن سایت از مرکز بسته میشه و ما کاری نمی تونیم بکنیم و باید منتظر بمونید و ببینید موقع حذف و اضافه سیستم به شما اجازه انتخاب واحد می ده یا نه .
در صورتی که به نظر من دروغ می گفتند و همه چیز دست خود اونها هست .
اگه انتخاب واحدتون حضوری باشه مشکلی نیست میتونید برید دانشگاه و انتخاب واحد کنید .نقل قول:
اینا به این خاطر بر اساس حروف الفبا کردن که سرشون شلوغ نشه و بچه ها به راحتی بتونند انتخاب واحد کنند .
اخه نمیدونی که سالهای 83 و 84 که انتخاب واحد ما همش حضوری بود چه اتفاقاتی که نمی افتاد :دی
اره دیگه پسر و دختر .... خودت بقیه را برو تا اخر :دی
راستي من امروز تاييديه رو گرفتم آخرين مدرك رو ميخواد
كسي تونسته اينترنتي ثبتنام كنه؟ (تهران سراسري كارشناسي)
حضوري بريم كه مشكلي نداره؟
من دیروز ثبت نام کردم...توی خونه ثبت نام کنی دردسر داره...پیشنهاد میکنم بری کافی نت...تازه اونجا هم که سرعتشون این قدر بالاست وسطش هنگ می کنه..نقل قول:
راستي من امروز تاييديه رو گرفتم آخرين مدرك رو ميخواد
كسي تونسته اينترنتي ثبتنام كنه؟ (تهران سراسري كارشناسي)
حضوري بريم كه مشكلي نداره؟
من 3 روزه ثبت نام کردم! پس چرا یوزر پس گلستانو نمیده؟
به شما داده؟
من امروز رفتم دانشگاه ثبت نام كنم ،، مداركمو گرفتن و يه شماره بم دادن گفتن اين شماره دانشجوييته برو تو سايت انتخاب واحد كن ولي هر چي ميزنم خطا ميده كه كلمه عبور يا نام عبور اشتباه هست ،،مگه كلمه عبور همون شماره شناسنامه نيست ؟؟؟ چيكار بايد كنم ؟؟
سلامنقل قول:
شما توی قسمت نام عبور باید شماره دانشجویی را وارد کنید .
نکته : اخرین عدد شماره دانشجویی را لازم نیست وارد کنید .
توی قسمت کلمه عبور هم باید شماره شناسنامه را وارد کنید.
موفق باشید :)
عليك سلام بر شمانقل قول:
شماره دانشجويي ما 9 رقمي هست .
نكته رو هم امتحان كردم
كلمه عبور رو هم شماره شناسناممو نوشتم
ولي بازم اخطار ميده ؛ ممكنه اشكال از سايت باشه ؟؟ يا مشكل از شماره دانشجوييمه ؟؟
از راهنماييتون متشكرم .:)