در forum دیدم که انگار piremard هم دنبال همچین چیزی می گشت. می خواستم ببینم که آیا پیدا کرد؟
Printable View
در forum دیدم که انگار piremard هم دنبال همچین چیزی می گشت. می خواستم ببینم که آیا پیدا کرد؟
تهران زیاده . اونیکه بنده دنبالش بودم حرفه ایست که پلیس ایران هم نداره !نقل قول:
میدون رازی تهران روی موتورها حتی بدون مجوز هم نب می کنند ! تا پول دبدی همه چیز هست .
ـــــــــــــــ
نقل قول:
سلام اگه در اصفهان ساکنین باید بیاین سمت چهار راه عاشق اصفهانی و خیابان زینبیه اونجا از جون مرغ تا شیر آدمیزاد برا موتورتون میتونین پیدا کنین
شما خودت تا حالا دیدی که زینبیه داشته باشه؟ حالا انگار می گن که می شه تو نمایشگاه پلیس تهران گیر اورد.
مگه شما وسایل یدکی هارلی رو میخواید که پیدا نشه :31: نمایشگاه پلیس رو من خبر ندارم ولی اونجایکه که گفتم یا خیابان سروش برید به احتمال زیاد گیر میاریدنقل قول:
من میخام یه تلق(نمیدونم املاش درسته یا نه؟) بخرم بیشتر میخام از این تلقای یه تیکه باشه که شیشه ندارن حالا کدومش بهتره شیشه دار یا یه تیکه بدون شیشه؟ اگه یه تیکه بخرم اون تلق بعد از چند وقت تار ومات نمیشه؟
سلام علیکمنقل قول:
شهادت آقا جواد الائمه ( علیه السلام ) رو به همگی تسلیت عرض میکنم .
معمولا تلق شیشه ای رو توصیه میکنن . چون تلق پلاستیکی ها اگه مواظبشون نباشی مات میشن .
اگه با آب و کف بشوری مات میشن ولی خوب هم زیباتره از شیشه و هم دید بیشتری داره .
ولی شیشه ای دیگه مات نمیشه .
در کل هر دو یه مزیّتهایی نسبت به هم دارن و یه ضعفایی .
برو گمرک خودت هر دو محصول رو ببین بعد با دقت انتخاب کن .
یاعلی مدد
سلام علیکمنقل قول:
شهادت آقا جواد الائمه ( علیه السلام ) رو به همگی تسلیت عرض میکنم .
معمولا تلق شیشه ای رو توصیه میکنن . چون تلق پلاستیکی ها اگه مواظبشون نباشی مات میشن .
اگه با آب و کف بشوری مات میشن ولی خوب هم زیباتره از شیشه و هم دید بیشتری داره .
ولی شیشه ای دیگه مات نمیشه .
در کل هر دو یه مزیّتهایی نسبت به هم دارن و یه ضعفایی .
برو گمرک خودت هر دو محصول رو ببین بعد با دقت انتخاب کن .
یاعلی مدد
بابا دمت گرم ممنونم چه عجب یکی جواب مارو دادنقل قول:
حالا اگه بخام مات نشه چه باید بکنم؟ اگه با اب و کف نشورم مات نمیشن؟
کسی قیمت فلاپ ویو اصل رو داره؟
یه تاپیک بزنید که توش جای این کفی ها رو مشخص کنیم تا این راهزن های نامرد گیرمون نیوفتن
من کم با موتور اینور اونور میرم اونم فقط ترافیک ولی تا الان 3 بار گرفتن نمیخوام چهار دفعه بشه !!!
تازگیا هم که پارکینگاشون پر شده میبرن مندازن تو بیابون ، بارون و... داغون میکنه
آقا سلام علیکم دم شمام گرم داداشمنقل قول:
داداش ببخشید دیر جواب میدم و نمیدونم تا الان خریدی یا نه ؟
برای اینکه مات نشه ، اونطور که طلق فروشه به من گفت ، باید با آب خالی بشوری ، اگه اشتباه نکنم اونم آب سرد . بازم خودت موقع خرید ازشون بپرس .
راستی موتورت چیه ؟ اگه طرح ویو باشه همون طلق یه تیکه ها بهش بنداز .
إن شاءالله خرید خوبی داشته باشی .
یاعلی
نقل قول:
بازم دمت گرم داداش:11:
نه هنوز که نخریدم
این طرح ویو که گفتی دیگه چیه؟
تقریبا تصمیم گرفتم که همون شیشه دار رو بخرم حالا از بین شیشه دار معمولیش رو بخرم یا وسپایی؟
كسي هست بدونه كه طرح ويو راديسون ضمانتنامه داره يا نه؟!باتشكر
نقل قول:
آقا سلام علیکم
موتور طرح ویو . فکر کنم به کاب هم معروفه . همون هایی که کلاج ندارن .
اونا نیاز به سفره برای زیر طلق ندارن و فقط باید یه طلق بندازی براش که همون یه تیکه ها رو میندازن .
من یه دونه شیشه ای انداختم ولی توی سرما از بقلش باد میخور به کناره های صورت اگه تونستی از این گنبدیها بگیر .
رفتی گمرک سر بزنی یا نه ؟ برو یه نگاه بانداز حتما مدلای جدید طلق هم اومده .
یا علی
بازم سلامنقل قول:
نه از این بی کلاجا نیس طلق شما چه مدلیه؟ منظورت از این گنبدیا همون معمولیاست یا وسپایی؟
در ضمن این گمرک که میگی سایتی چیزی هس؟
علیک سلام داداشمنقل قول:
اگه سی جی باشه همون شیشه ای بنداز . معمولا یه تیکه ها رو فقط به طرح ویو میندازن .
وسپایی نمیدونم چیه ولی گنبدی اونیه که تاج طلق منحنیه و تقریبا نیم دایره هست .
حتما هم میله طلق پلیسی بگیر که اگه خدا بخواد یه عمر برات کار میکنه و وزن زیادی رو تحمل میکنه . میتونی سقف هم برا موتورت بهش نصب کنی .
مگه شما تهران نیستی ؟ گمرک تهران رو میگم .
معدن موتور و دوچرخه و وسایل موتور البته خیابون 17 شهریور ( شهباز ) هم هست ولی لوازم جانبی موتور توی گمرک ظاهرا فراوونتره .
یاعلی
سلام به همه من خودم 2تا موتور دارم یه تریل جترو 200 که تو شهر میرم ازش استفاده میکنم یه کراس 125 که فقط مخصوص جمعه ها واسه پیسته... تو شهر ما زیاد موتور گیری نداریم واسه همین موتور های خارجی یکم زیاده نظر شخصی من فقط فقط رو موتور های ژاپنیه نمیدونم تا هالا سی ار ام از هندا رو سوار شدید یا x7 رو اگه سوار شدید دیگه سمت موتور ایرانی نمیرین چون شتاب اولیه اونا 20 برابر موتور ایرانیه من نظرم هیچ وقط رو کیپس نبوده چون موتورهایGP فقط کلاس بیخودی دارن نه چیزه دیگه
من گیر بکس CRM رو 6 دنده کردم چرخ دنده عقبشم 56تایی کردم 220تا باهاش تو اتوبان میرفتم بازم شتاب رو دنده 6 داشت واسه تک چرخ....
ولی اپاچی به نسبت موتور خوبیه البته 250 همسایه ما داره مدل 2008 چیزه بدی نیست 2700 خریدتش میتونست یه چیزه بهتری بگیره با این پول
سلام دوستان.من یه موتور پاکشتی دارم.بعضی شبا به خاطر سردی هوا اصلا با استارت روشن نمیشه.سویی] رو میزارم رو حالتی که همیشه استارت میزنم.گاز رو میگرم و هندل میزنم.اما اصلا موتور روشن نمیشه.دوستان چه جوری میشه موتور پاکشتی رو با هندل روشن کردن.خواهشنا اگه کسی میدونه کمک کنه.حیاتی هست.باید چی کار کنم.
برخی کامنتهای رو مرور می کنم و هر چه سعی می کنم کامنت متقابلی پیدا کنم که این کامنت در پاسخ به قبلی باشه ... نیست !
از طلقهای آسیایی - همونهایی که "گنبدی" لقب دارند - روی موتورسیکلت نصب نکنید . این طلقها برای قایقهای بادبانی طراحی شدند نه موتورسیکلت .
ایمن و سلامت برانید رفقا
سلام رفقا
لطفا این خبر رو مطالعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب باید به فکر یه موتور جدید باشم...موتورم بالای 10 سال عمر کرده و بیمه هم ندارم!!!:31:نقل قول:
با سلام.نظرتون راجع به اين فاير تاير ها چيه! خوبه؟!ميخوام بگيرم
براي آچار كشي طرح ويو به تعمير گاه مجازش برم؟
کیفیت موتورسیکلت های هندوستان . نکته اینکه این موتورسیکلتها سرعت قابل توجهی هم ندارند .
تصاویر راکب قابل انتشار نبود :
سلام به همگی اگر اشتباه نکنم این اولین پست من هست :11:
من یکی از طرفداران موتور سواری هستم و بیشتر اوقات با دوستان دیگر موتورسوار به شهر های مختلف سفر میکنیم
لینک چند تا فیلم رو براتون میزارم که امید وارم خوشتون بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقدیم به همه طرفداران موتورسیکلت :5:
درود
میخواستم ببینم نطرتون درباره موتور طرح ویو کویر "رادیسون" چیه ؟
با سلام مغازه ای رو میشناسیدکه تو تهران فلاپ سفید رنگ رایسوون سمت جلو قسمت پهلوی چپ رو داشته باشه!؟آخه گیر نمیاد.
سلام دوستان
پارکینگ خلیج تا ساعت چند بازه ؟ چه روزایی بازه ؟
به اون شماره پشتش زنگ میزنم اما هیچکی جواب نمیده .
سلام كسي نمي تونه به من بگه چطوري اگزوز موتور سيكلت را باز كنم بايد چه قطعاتي را باز كنم تا باز بشه
سلام به همگی
من اخیرا تصمیم به خرید موتور سیکلت کرد
موتوری هم که انتخاب کردم آپاچی هستش
تو خیابون که نگاه کردم خوشم اومده
هیچ اطلاعاتی راجع بش ندارم
اصلا نمیدونم خوب هست یا نه
نمی دونم بهتر از اون میتونم تو رنج قیمتش بگیرم ؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم .
سلامنقل قول:
در دونوع 160 و 180 سی سی تولید شده که از لحاظ ظاهری تفاوتهای اندکی دارند ، تفاوت عمده و بارزشون اینه که 160 ترمز عقبش کاسه ای هست ولی 180 ترمز عقبش دیسکی هست /
آخرین قیمتی که داشتم 3/200 بود و البته اگر اشتباه نکنم 160 این نوع موتور از سال 88 تولید نمیشه و تماما 180 تولید میشه /
از لحاظ کیفیت سواری 160 و 180 تفاوت آنچنانی ندارند ؛
فقط نکته ی منفی در رابطه با آپاچی اینه که قیمت لوازمش بسیار گرون هست و تقریبا 1/5 تا 2 برابر لوازم پالس های موجود در بازار /
در مورد پالس و آپاچی و مقایسشون در همین تاپیک فکر میکنم بارها صحبت شده ؛ اگر سرچ کنید مطالب بیشتر و مفید تری پیدا میکنید .
سلام
کسی قیمت پیشرو 135 رو داره؟(طرح ویو)
ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان عزیز من می خواستم یه موتور بدون کلاج دست دو بگیرم بین کویر و پیشرو 135 گیر کردم
شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟
و اینکه اگه دوستان این موتورها را برای فروش دارن به من پ خ بدین با تشکر
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
گواهینامه موتور 2 جا تو تهران هست یکی شهرک آزمایش که اول و آخرش باید بری
دومی کوهک تو میدون رسالت
مراحلشم به این شکل هست که مدارکتو ( پایان خدمت _ اشتغال به تحصیل ، شناسنامه و کارت ملی و عکس و یه سری فیش بانکی )می بری اونجا اول معاینه چشم داره اگه قبول شدی می ری آیین نامه ( 30 تا سوال با حداکثر 4 غلط ) بعدشم می ری واسه کله قندی به این شکل که باید بدون اینکه پاتو زمین بذاری به صورت 8 از بینشون بری و برگردی
راستی بعضی جاها از طرف بسیج امتحان می گیرن که کمی راحت تره می تونی از پایگاههای بسیج تحقیق کنی
موفق باشی:5:
با سلام
دوستان موتور رایکا 125 رنگ آبی مدل اسفند 86 کارکرد 13000 تا کاملا سالم چند قیمت بفروشم خوبه ؟
با تشکر
دوستان یه موتور دارم که مدل 83 ( هوندا 125 ) کارت و بیمه نداره( پلاکش هم چند سال پیش افتاد گم شد ) البته سند داره میخواستم بدونم با این اوضاع میتونم تعویض پلاک کنم ؟
یه سوال دیگه : اگه بخوام کارت المثنی بگیرم باید به پلیس +10 برم یا راهنمایی و رانندگی ؟
سلام دوستان یه سوالی داشتم
میشه موتور رو بدون کارت سوخت بفروشی ؟
و اینکه اگر بدون کارت سوخت بفروشی خریدار بعدم نمیتونه بره کارت سوختی که دست ما هستش رو بسوزونه و دوباره درخواست بده برای کارت سوخت جدید و کل بنزین توی کارت بره به حساب کارت المثنی که خریدار گرفته ؟
اگر موتور رو بدون کارت سوخت بفروشی از قیمت موتور کم میشه ؟
آیا داشتن بیمه برای خرید یا فروش موتور فقط مزیت به حساب میاد یا نه به قیمت موتور اضافه میکنه ؟
مرسی
cdi بهرته یا ویو؟
میگن CDI جون دار تره!
درسته؟