جدا خیلی بدبختننقل قول:
حتما باید با اعصاب یه عده بازی کنن تا خودشونو به مرحله آدمیت نزدیک کنن؟
بازم قیمت حجم اضافش کذاییه
بر و بچ به مبارزشون ادامه بدن
Printable View
جدا خیلی بدبختننقل قول:
حتما باید با اعصاب یه عده بازی کنن تا خودشونو به مرحله آدمیت نزدیک کنن؟
بازم قیمت حجم اضافش کذاییه
بر و بچ به مبارزشون ادامه بدن
ما پیروزیم Vنقل قول:
ولی خودمونیم ببین بی فکریشون تا کجاست:
اومدن قیمت حجم اضافه برای سرویسهای کم حجم رو گذوشتن 5 تومان بعد قیمت حجم اضافه برای پر حجمها رو گذوشتن 3 تومان
کسی نیست بگه آخه اونی که 256 یک ماهه 20 گیگ داره حجم اضافه میخواد چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت حجم اضافه برای یک ماهه 20 گیگ 3 تومان بعد اونی که 4 گیگ داره بخواد یک گیگ حجم اضافه بگیره باید 5 تومان بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم مطمئن هستین که 128 دیگه با 512 سرعتش یکی نیست ؟ (یعنی حدود 57 تا 60 نیست ؟ )کد:http://asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx
من 6 ماهه میخام بگیرم دوباره . 128 رو نگیرم ییهو سرعتم بشه 16 !! (اونم واسه 6 ماه ! )
شبانه رایگان رو کردن از ساعت 1 تا 7 (به جای 2 تا 8 ) ! باز جای شکرش باقیه !
واقعا متاسفم براشون
وقتی که عقل نباشه جون در عذابه کم دارن کلانقل قول:
اگه هر گیگ از 4900 باز کنن 3000 تومن خیلی خوب میشه بعید نیست باز بیارن پایین
ببین الان یه فاکتور 6 ماهه 128 حجمی باز کن کاریش نداشته باشنقل قول:
بعد صبر کن یکی از بچه ها که با قیمت های جدید بعد هشتم تمدید کرد 128 ببینه سرعت 512 یا 128 هست بعد اگه دیدی که 512 هست برو شارژ کن
فکر نکنم سرعت 128 رو با 512 ببندن
تو این سری جدید که میخوان سرویس ارائه کنن هرکدوم نرخ بیت ارسال و دریافتش مطابق با درخواست مشترکه
مثلا اگه اینجور بود که من از خدامه 128 یا 256 بگیرم ولی 512 باشه
اینطور نیست
شبانه رایگان اکثر شرکتها 1 تا 7 ه دیگهنقل قول:
شبانه رایگان رو کردن از ساعت 1 تا 7 (به جای 2 تا 8 ) ! باز جای شکرش باقیه !
1 تا 7 هست و 3 تا 7
نگران نباش گند اینم چند وقت دیگه مثل صبا و شاتل در میاد از بس ملت بی جنبه شب تا صبح دانلود میزارن میخوان خودشونو خفه کنن
بالاخره بعد سال ها سرویسو با کارت شتاب شارژ کردم :دی
الان دو تا فیش دارم هر کدوم 10300 داره فردا بهشون زنگ بزنم چی بگم ؟
خب این تعرفه های کذایی که از هشتم اعمال میشهنقل قول:
شارژش کن بره
اگه مبلغش هم به سرویسی که میخوای نمیرسه مابقیشو بده بره
:31:
الان سرویس 128 یک گیگ حجمی شارژ کردم با کارت شتاب ولی دو تا فیش هر کدوم 10300 مونده برام که گفتم قبلا وقتی میخواستم شارژ کنم با اینکه اطلاعات درست وارد میکردم میگفت اطلاعات فیش موجود نیست الان بهشون زنگ بزنم که فردا درستش کنن بتونم برای بعدا استفاده کنمنقل قول:
اگر قرار به انتخاب بد و بدتر باشه آسیاتک بد نیست جزء بدترین هاست حداقل از نظر قیمت
عجیبه از اون طرف به جای رقابت با مخابرات به جای اینکه بیاد ارزون کنه تعرفه گذاشته واسه ما که یهو پول تمدید ماه و حجم های اضافه رو بدیم یعنی ده تومن از گلوشون پایین نمیرفت کم بود آخه باید 20 تومنو ییهو بدیم!
وقتی با 13 ...14 تومن میشه رفت چرا 19 بدم به آسیا؟ تازه شبانه هم دارند
پارس بد صبا بد شاتل بد فقط آسیاتک خوب
بازم گزینه های دیگه هست
نه آقا جان چیزی که من دریافتم اینه که از بس تایپیک های شاتل و صبا شلوغه انتقاد ها هم زیاده اصلا توقع اونا بیشتره مثلا اونا میگن چرا شب فقط 500 مگ داونلود رایگان داشتن یا چرا فلان روز سرعتشون 30 یا 20 بوده خوب این مشکلات رو ما هم داریم فقط چون اینجا خلوته دیده نمیشه در دزد بودنه همشون شکی نیست اما در عجبم به جای اینکه بیان ارزون کنن چرا گرون کردن!!!
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
خوب شبانه اضافه شد حالا باید چرا اینقدر احمق بازی در اوردن سر این حجم حساب کتاب نداره؟
یک ماهه رو گذاشتن غیر اقتصادی هه هه
اگر الان با تعرفه های قدیم شارژ کنید شبانه ی رایگان ندارید
خلاصه باید رفت چون حجم رو گرون کردند
1 ماهه رو هم بزور میگن باید 4 گیگ شارژ کنید
حالا همه برای کمترین هزینه تمدید از سرویس آسیاتک دقیقا باید دو برابر بدن از 10300 شد 19900
عجبا....
چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
يعني سرعت 128 و 512 آسياتك با هم فرقي نداره؟
يعني من 3 سال سرم كلاه رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
سلام . خیر دوست عزیز . تا قبل از اینکه قیمت ها گرون بشه سرویس 128 محدود به صورت 512 ارائه میشد .نقل قول:
اما الان اگر 128 بگیرید همون 128 است و اگر 512 همون 512 است .
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
همه دارن در می روند اونوقت شما دوباره می خوای شارژ کنید . :27: تاجایی که ما اطلاع داریم دیگر سرعت 128 با 512 یکی نیست . :41:نقل قول:
آسیاتک یه جوری قیمت ها رو تغییر داده که دیگه خرید سرویس های یک ماهه به صرفه نیست و حتما باید سرویس ها 3 یا 6 ماهه یا حتی 1 ساله خریداری کرد.
راستی به نظر من باز هم قیمت هاش نسبت به شرکت های دیگه مناسبتره.
آره به همین خیال باش
حتما سرویس هارو دیگه 1 ماهه شارژ نمیکنیم و 10 ساله شارژ میکنیم :31: (قانونم میزارن واسمون)نقل قول:
من که همین الان درخواست جمع آوری رو فکسیدم و همینطور داییمم دارم میارم بیرون
می شه بگی واسه کدوم شرکت رو می خوای بگیری ؟ با حال ترش اینجاست :31:نقل قول:
نقل قول:
Shatel
ART Home تومن 19.000
نامحدود ولی فکر میکنم سرعتش افتضاحه خیلی به صرفه تر از 1 ماهه آسیاتکه
ECO128
13900 تومن
3 گیگ حجم، ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
میگن شبانش سرعتش افتضاحه ولی من اصلا شبانه نمیخوام سرعتش 10 هم باشه خوبه (میدونی ایرادهایی که میگیرن چیه؟ میگن ما چرا امشب 200 مگ دانلود کردیم ولی پریشب 500 مگ دانلود کردیم رایگان) حجم اضافش قیمتش افتضاحه ولی در کل باز هم خیلی به صرفه تر از آسیاتک هست با 3 گیگ کارم را میفته
Sabanet
یک ماهه 3 گیگ 13.262 تومن
هزینه هر گیگابایت اضافی 5300 تومان می باشد .
بازم بهتر از آسیاتکه شبانشم نمیدونم چجوریاست
Fanava
8900 تومن 1 گیگ 1 ماه
12,900 تومن 2 گیگ 1 ماه شبانه رایگان
14,900 تومن 3 گیگ 1 ماه
قیمت هر گیگا بایت ترافیک اضافه بر میزان پیش خرید 5000 تومان میباشد.
و غیره ...
مخابراتم هست
همشون بد هستن اما آسیاتک از همشون بدتره::21:
من با amir موافقم! اگه تعداد ماه بالا بگیریم از همه شرکتام هنوز با صرفه تره مثلا آسیا 128 6 ماهه میده 64 تومن با 12 گیگ شاتل میده 53 با 8 گیگ . با شاتل بخوای این 4 گیگ اضافه رو بگیری باید 40 تومن پیاده شی که میشه 90 تومان! تازه شاتل تو منطقه ما(دانشگاه) اون سرویس رو ارائه نمیده که آسیاتک میده
صبا که شبانش رو شنیدم تعطیل کرده عملا فن آواهم رو این سرویساش که گفتی شبانه رایگان نمیده
اون سرویس شاتل 19 تومنی هم مخابرات ظاهرا 5 تومن میده بگیری بهتره
مملکت در و پیکر که نداره این شرکتا عقده دعواهای خودشون با مخابرات رو سر مردم خالی میکنن
همه شرکتها مثل همن
همین صبا که این دوستمون میگن همچین آش دهن سوزی نیست
پدر آدمو در میاره
یه شب خوبه 3 شب افتضاح
اینترنت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی وسیله رد و بدل اطلاعات و یه ابزار ارتباطی سریع و مطمئن تحت هر شرایط زمانی
ولی اینا چی ؟ اومدن نت رو تعریف کردن
به تعریف اینا:
اینترنت یعنی یه شب در میون خوب و بد یعنی سر فلان مناسبت فلان isp قطع باشه اما همون موقع یه isp دیگه سرویس بده
صبا و شاتل و آسیا همشون لنگه همن
فکر نکن الان آسیا 19 تومانه 1 ماهش ولی صبا 13 تومانه زرنگی کردی
دقیقا من حرفتون رو قبول دارم , همشون یه ...... هستند ولی من سراغ خلوت تره و مناسب تر میرم واسه من 512 سه ماه یا حتی 1 مگش به صورت 3 ماهه 46 تا 60 تومن می افته که چون واسه دانلود می خوام مناسبهنقل قول:
سه ماهه از کدوم شرکت؟نقل قول:
همین صبا؟
برای هر ماه چند گیگ حجم داره که مناسب دانلوده؟
دقیقا حرفت تایید میشه دوست من همین صبایی که ازش بد میگن دقیقا مثل آسیاتک سرعتش پایداره و به هیچ عنوان یه روز خوب یه روز بد نیست من خیلی وقته آسیاتک رو ترک کردم شاتل هم از نظر کیفی و کمی از آسیا بهترهنقل قول:
به نظر من تو همین گزینه هات هرکدوم رو که انتخاب کنی بهتر از آسیاتکه
اگه توی تایپیک های هر isp دقت کنی یکی دو نفر هستن که به شدت از ispشون دفاع میکنن توجه نکن :2:
بابا اه . من یک چیز بگم ناراحت نشید . خیلی گیج بازی در میارید . خیلی ها دنبال سرعت بالا هستن . فکر می کنید وقتی می گویند 512 هست واقعا 512 می دهند .
دوستان شما همگی به دنبال سرعت بالا هستید و پیش خودتون فکر نمی کنید که کسی که 512 می خواد سرویس بده نمیاد قیمتش رو با 128 یکی کنه . شاید هم خیلی ها بیان عکس این کار رو انجام بدهند .
شما می گید من سرویس 512 از صبانت می خوام بگیرم چون ارزون هست و سرعت 512 هست . ولی به این فکر نمی کنید که محدود هستید و قطعی دارید و باید با پشتیبانی سر و کله بزنید و 100000 تا کوفت و مسخره بازی دیگه .
خیلی ها می خوان سرعت بالا بگیرن که فایلشون تند دانلود بشه . خوب وقتی که همش قطع هست چی می خوای دانلود کنی ؟؟؟
من نظرم این است :
من حاضرم 128 نامحدود بگیرم که قطعی نداشته باشه . به این دلیل که
1. اگر فایل 1GB را بخوام دانلود کنم که Resume نداره پس 100% اگر قطعی داشته باشم راست کار من نیست .
2. اگر بخوام یک فایل 1GB را زود دانلود کنم مثلا با 512 حدودا 20 ساعت طول میکشه با 128 مثلا 23 ساعت طول میکشه.
3. اگر بخواهید تو اینترنت چرخ بزنید با سرعت 512 و 128 هیچ فرقی به حالتون نمی کنه چرا چون که هیچ کس نمیاد یک قالب واسه وب سایت خود بزاره 1mb ( جز فلش ) که طرف بیاد از سایت بازدید کنه . حالا منی که می خوام یک سایت 500kb را باز کنم با 128 در 20 ثانیه باز می کنم و با 512 در 15 ثانیه .
اگر دقت کنید من تو حرف هام می خوام بگم که من هیچ وقت کیفیت رو به مقدار وقت ناچیز و حرف مردم و قیمت ترجیح نمی دهم .
همیشه همه جا کیفیت کار رو در راس کار خودتون قرار بدهید .
آرزوی شادی و تندرستی برای همه عزیزان دارم . » جمشید باستانی
--------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من که کیفیتش خیلی هم خوبه
من چند هفته پیش رفتم قراردادم رو تمدید بکنم (میخواستم 256 یه ماهه بگیرم قبلش هم 256 سه ماهه داشتم) منشیه اشتباهی واسم 128 رو ثبت کرده بود (اینم بگم من 5شنبه رفتم و شروع قرارداد رو گفتم واسم 2شنبه بزنه). یه مشکلی واسم پیش اومد و من چهارشنبه رسیدم خونه دیدم سرعتم پایینه رفتم چک کردم دیدم که بله منشیه اشتباه ثبت کرده . فرداش زنگ زدم و قضیه رو گفتم منشیه هم سریع واسم درستش کرد
راستی من هر گیگ رو 3 تومن شارژ میکنم . قیمت شما چطوره ؟
نه 3 ماهه از اسیا تک اخه حوصله عوض کردن ندارم 3 ماهه که 6 تومن گرون شده 512 بعد 3 gig کم کردن اون رو هم شبها با سرعت 512 جبران می کنم :31: البته اگر نامردی نکنند سرعت شبها رو پائین نیارندنقل قول:
از حق نگزاريم سرعتشو خيلي خوب بود و من خودم حتي يكبار هم قطعي نداشتم(كاشاني)
ولي ميخوام برم صبا:31:
منم همين كار رو خواستم بكنم ولي كاشاني پرت خالي نداره!نقل قول:
من امروز زنگ زدم شرکت میگفت سرعت سرویسا مثل همون قبله مثلا با 128 میشه 50 تا دانلود کشید...نقل قول:
فکر نکنم سرعت 128 رو با 512 ببندن
تو این سری جدید که میخوان سرویس ارائه کنن هرکدوم نرخ بیت ارسال و دریافتش مطابق با درخواست مشترکه
مثلا اگه اینجور بود که من از خدامه 128 یا 256 بگیرم ولی 512 باشه
شاتل که ماشااله گیگی ده تومن شارژ اضافه میگیره صبا هم دیگه یک ماهه شارژ نمیکنه شبانشم برداشته سرعتش هم دیگه از بس مشتریش زیادشده میگن خراب شده این فن آوا هم تو این سرویس ارزوناش شبانش رو برداشته همشون یه آشغالی شدننقل قول:
Shatel
ART Home تومن 19.000
نامحدود ولی فکر میکنم سرعتش افتضاحه خیلی به صرفه تر از 1 ماهه آسیاتکه
ECO128
13900 تومن
3 گیگ حجم، ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
میگن شبانش سرعتش افتضاحه ولی من اصلا شبانه نمیخوام سرعتش 10 هم باشه خوبه (میدونی ایرادهایی که میگیرن چیه؟ میگن ما چرا امشب 200 مگ دانلود کردیم ولی پریشب 500 مگ دانلود کردیم رایگان) حجم اضافش قیمتش افتضاحه ولی در کل باز هم خیلی به صرفه تر از آسیاتک هست با 3 گیگ کارم را میفته
Sabanet
یک ماهه 3 گیگ 13.262 تومن
هزینه هر گیگابایت اضافی 5300 تومان می باشد .
بازم بهتر از آسیاتکه شبانشم نمیدونم چجوریاست
Fanava
8900 تومن 1 گیگ 1 ماه
12,900 تومن 2 گیگ 1 ماه شبانه رایگان
14,900 تومن 3 گیگ 1 ماه
قیمت هر گیگا بایت ترافیک اضافه بر میزان پیش خرید 5000 تومان میباشد.
و غیره ...
مخابراتم هست
همشون بد هستن اما آسیاتک از همشون بدتره:
به نظر من باید کلا تو ایران بیخیال adsl بشیم همون با تلویزیون حال کنیم بهتره!
شاتل که واسه هرگیگ اضافه ده تومن میگیره صبا هم دیگه فقط سه ماهه به بالا شارژ میکنه شبانش هم بیخیال شده جدیدا سرعتشون هم جدیدا میگن خرابه این فن آوا هم رو سرویسایه ارزونش شبانه نمیده همشون گندن یکی از یکی گند تر
به نظر من بیخیال اینترنت بشیم بشینیم همون تلویزیون ببینیم بهتره!
خوب حالا چيكار كنيم؟نقل قول:
ميگم يه جوراي زياد قيمتاش فرق نكرده ها فقط ديگه حجم هديده نميده عوضش شبانه رايگان داره:5:
تا حالا چند نفر انصراف دادن ؟؟ دستاشون بالا !! :27: :31:
آقا جون همینطوری هم اوضاع قیمتش از بقیه شرکتها بهترهنقل قول:
ما میگیم چرا اینقدر حال بی حالیه این آسیاتک
شب خوابیده صبح بلند شده قیمتهاشو زیاد کرده فقط به این خاطر که تا به الان سوددهی نداشته شرکتشون
آخی......
اینم ما باید متقبل بشیم
قیمت فن آوا و شاتل و چهار پنج تا شرکت مزخرف دیگه هم همچین پایین نیست که سنگ اونا رو بعضیا به سینه میزنن
دوست من الان 2 ماهه از آسیا رفته صبا
سرعتش افتضاح
قطعی زیاد
نمیگم آسیا خوبه
ولی تعریف کردن یه عده از مابقی شرکتها هم کاریه که داره صورت میگیره از وقتی آسیا قیمتهاشو زیاد کرده
در ضمن شارژ یک ماهه در مواقعی یه حسنه
درسته که آسیا تو تعرفه جدید گند زده توش ولی سه ماه سه ماه شارژ کردن هم همچین بی عیب نیست
من نمیدونم صبا از آسمون افتاده پایین یا حالا موقش شده که محبوب خاص و عام بشه؟
احتمالا من ميرم صبا- چون دوستم چند ساله صبا هست و هيچ مشكلي نداره !نقل قول:
تازه آسيا دانلودشبانه گذاشته كه باقي جاها خيلي وقت هست دارن
قيمتشم كه بالاست.....
صبا منطقه به منطقه کیفیتش فرق میکنهنقل قول:
نقل قول:
قا جون همینطوری هم اوضاع قیمتش از بقیه شرکتها بهتره
ما میگیم چرا اینقدر حال بی حالیه این آسیاتک
شب خوابیده صبح بلند شده قیمتهاشو زیاد کرده فقط به این خاطر که تا به الان سوددهی نداشته شرکتشون
آخی......
اینم ما باید متقبل بشیم
قیمت فن آوا و شاتل و چهار پنج تا شرکت مزخرف دیگه هم همچین پایین نیست که سنگ اونا رو بعضیا به سینه میزنن
دوست من الان 2 ماهه از آسیا رفته صبا
سرعتش افتضاح
قطعی زیاد
نمیگم آسیا خوبه
ولی تعریف کردن یه عده از مابقی شرکتها هم کاریه که داره صورت میگیره از وقتی آسیا قیمتهاشو زیاد کرده
در ضمن شارژ یک ماهه در مواقعی یه حسنه
درسته که آسیا تو تعرفه جدید گند زده توش ولی سه ماه سه ماه شارژ کردن هم همچین بی عیب نیست
من نمیدونم صبا از آسمون افتاده پایین یا حالا موقش شده که محبوب خاص و عام بشه؟
100 درصد تائيد ميشه .
ببينيد من وقتي از صبا اومدم آسيا تك رفيقم رفت صبا.
اون 128 صبا گرفت 13000 تومن منم 512 آسيا تك گرفتم 13 تومن با همون حجم.
اون موقع خيلي راضي بودمو خوشحال چون سرعت دانلود اون رفيقم روي 40-50 بود و من روي 60-70
ولي الان 8-9 ماهه كه ماله اون ثابت روي 100-140 ولي مال من روي 30-50.
خوب فعلا با عقل جور در مياد كه من كه يقين دارم برم صبا.
هر كي هم ميخواد عوض كنه پيشنهاد ميكنم بره صبا.چون حداقل توي كاشاني تهران امتحانشو پس داده.
ولي اينم بگم كه قطعي صبا خيلي زياده:11:
شما اگه از صبا راضی بودی بعدا خبرشو همینجا بزارنقل قول:
صبا تهرانپارس که تعریفی نداره
حالا خیر سرشون این شبانش از کی راه میافته ؟