دوست عزیز تو ایران فکر نکنم بشه با نرم افزار بهترین روش همون مهندسی اجتماعی هستشنقل قول:
نوشته شده توسط mrt2007
که به طرف بگی این یوزر و پسورد رو بگی کارت اینترنت رایگان هست بعد شماره خودتو بدی تا اون بگیره و شمارش
بیفیته :happy:
Printable View
دوست عزیز تو ایران فکر نکنم بشه با نرم افزار بهترین روش همون مهندسی اجتماعی هستشنقل قول:
نوشته شده توسط mrt2007
که به طرف بگی این یوزر و پسورد رو بگی کارت اینترنت رایگان هست بعد شماره خودتو بدی تا اون بگیره و شمارش
بیفیته :happy:
سلام دوستان
من چند روزيه يه مشكلي با برنامه BuddyCheck دارم و اونم اينكه افراد online رو مشخص
نمي كنه، حتي با يكي از ايدي هام on شدم ولي تو BuddyCheck چراغش روشن نمي شد
چه موقعي كه invisible بودم چه available .
Server host برنامه buddycheck هم اينه : scs.msg.yahoo.com
حالا مي خواستم ببينم مشكل از كجاست؟ و قابل حل هست يا نه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid182
من همین مشکل رو با برنامه Y! intai دارم کسی میدونه چرا؟؟
در ضمن اگر Nameو Serial برنامه Buddy check رو هم لطف کنید خیلی ممنون میشم
اقا بوتر كه 100% كار بكنه ميخاستم
مرسي
هر دو برنامه Y! intai وBuddyCheck به علت تغييراتي در ساختار پروتكل پيغام رساني ياهو فعلا كار نمي كنند حتي سايتهايي كه اين كار رو انجام مي دادند نيز فعلا از كار افتادند من يك ايميل به سايت BuddyCheck زدم و طراحش گفت فعلا به علت محدويت شديد ياهو نميشه كاري كرد
اساتيد ياهو مسنجر اگر نرم افزار جايگيزين براي فهميدن دوستان آنلاين سراغ داريد كه در حال حاضر كار ميكنه خوشحال ميشم معرفي كنيد البته قبلش كسي تستش كرده باشه بهتره
کسی چنین نرم افزاری سراغ داره؟ :worried:نقل قول:
نوشته شده توسط barton2500
سلام
دوستان از 5 شنبه تا امروز که نبودم باز یک سری سوالاتی پرسیدن که تمام جواب هاشوت در تاپیک هست از قبیل مولتی مسنجر برای 8 که رضا جان زحمتشو کشیده و بوتری که کار کنه که تمامی بوتر ها کار میکنن و همچنین برای تست اینویسیبل ها که من از دینش میگفتم بهترینش همینه که الانم کار میکنه و روی 8 هم تست کردم عکسشو ببینید توی تاپیک هم هستن تمامی این برنامه ها و بقیه درخواست هایی که از پست قبلی من تا این پست پرسیدید
قبل از دادن پست اگر تاپیک رو یه برسی بفرمایید تقربا" تمامی جولبهای خودتون رو میتونید بگیرید
اینم عکسی که برای تست کردن افراد خاموش همین الان تست کردم
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک آیدی لوگین میشه و 5 گزینه بوت داره
اینم یه بوتر برای دوستان مبتدی
که کار باهاش خیلی راحت و سادست
اینو برای این دوستان گذاشتم
اینم یک بوتر پر قدرت
مولتی لوگین
8 گزینه بوت پر قدرت و عالی
ورژن 2 از این بوتر
مولتی با 7 گزینه بوت
یک بوتر
مولتی
با 3 گزینه مخصوص
2 گزینه برای زدن کنفرانس
و 5گزینه دیگر بوت بهمراه نوشته ای که میتونید ارسال کنید
اینم یک بوتر دیگه
با 4 گزینه بوت
برای زدن 7 و 8
اینم یک بوتر دیگه
مولتی بوت لوگین
با 10 گزینه بوت
و فرمت آیدی پسورد
برای آیدی های بوت که بایستی بین آیدی و پسوردش یک اسپیس فاصله قرار بدین
سلام
مي خواستم ببينم آيا برنامه اي هست كه بشه فهميد آخرين باري كه يكي با آيديش آنلاين شده چه روزي بوده؟
واقعا نياز دارم ممنون مي شوم اگه كمك كنيد
آقا كارت حرف نداره
عالي
عزيزم برنامه داري براي تبليق در روم ها به همراه آموزش؟
اميد جان ممنون از معرفي اين نرم افزار buddy-spyنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
اما من هر كاري مي كنم نمي تونم با آيديم بهش لاگين كنم البته آيدي مسنجرم با آيدي اين فرق داره چون به گفته سايتش نميشه همزمان از هر دو استفاده كرد ولي اين مشكل لاگين نكردن را خيلي ديگه هم توي نت داشتند و پاسخ درستي به اونها داده نشد شما راه حلي براي اين مشكل سراغ نداريد؟ مرسي از توجه تان
نقل قول:
نوشته شده توسط spider703
من هم نمي تونم لاگين بشم :sad:
اگر ميخواهيد كه از دست تبليغات در ياهو مسنجر 8 خلاص شويد فايل زير را داونلود كنيد .
دو فايل ريجستري موجود در انرا كه با پسوند آر اي جي هستند را اجرا كنيد
و فايل yahoomessenger.exe را جايگزين فايل اصلي برنامه ياهو مسنجر كنيد
.موفق باشيد
مرسی بهروز جان. دمت گرم. تازه با این روش میتوان به صورت همزمان با چند تا آیدی وصل شد...
ببخشید. راستی دوستان به جای ستاره ها بزنید danlod.کام
دوستان عزیز سرورهای Yahoo تغییرات کلی داشتن و این برنامه و مشابه اون دیگه به درد نمی خورن...
میخواستم نظر شمارو در مورد آخرین ورژن یاهو مسنجر بدونم اصلا بدرد میخوره یا نه ....
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم جديد ترين ورژن ياهو مسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقي كه ورژن 8.0.0.701 با ورژن قبلي داره اينه كه صداها به كلي در اين ورژن فرق كرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا به جاي !!!BUZZ مي گه ويزززززززز يا وقتي كسي از ادليستمون آن ميشه ديگه تق تق تق در نميزنه و به جاش يه صداي ديگه ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل صدا ها یه جوری شده که اگر یه نفر هزار تا !!!BUZZ هم پشت سر هم براتون بفرسته نمیتونه اعصابتون رو خورد کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا این ورژن چهار یا پنج روزه که اومده و اون ورژنی که توی صفحه اصلی سایت پی سی ورلد معرفی شده ورژن قبل از این هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش با حجم 9.83 مگا بايت ( براي دانلود روي عكس زير كليك كنيد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز دمت گرم عالي بود
اما من يه نرمافزار ميخوام كه منو راه بندازه آخه من هنوز برنامه نويسي و هك كار نكردم
ممنون
من امتحانش كردم خوبه هم كارش خوبه هم قشنگه هم اكين هاي قشنگي دارهنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
براى من يه مشكلى پيش اومده و اونم اينكه 3 تا ID هست كه اونا رو از ليستم حذف كردم، ولى هر دفعه كه Sign In مىشم، مىبينم كه دوباره اومدن تو ليست! تو Address Book هم نيستن.
كسى مىتونه كمك كنه؟!
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid182
کد:http://nuotex.com/buddycheck/
Warning
Starting from 10 August 2006, due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.
This means that you'll have to add the friends you want to check to the account used by BuddyCheck and they must accept your invitation. This could blow your cover.
As an alternative, you could login with you main account for a short period to check for invisible users. You will be logged out of Yahoo! Messenger while you do this since only one application can be logged in into a specific account at the same time. If you receive a message during this time, it will be lost since BuddyCheck can't show it.
اميدوارم كه فهميده باشيد چي مي گه !! از 10 آگوست ديگه راه نمي ده :sad: نتها راهش اينه كه اي دي طرف رو تو ليستتون add کرده باشید تا جواب بده
منظورتون از جمله آخر یعنی چی؟ باید چیکار کنیم؟
احتمالا اين ايدي هاي شما مال يه هكر حرفه اي هست :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
اينم از نسخه پرتابل ( قابل حمل ) ياهو مسنجر كه ورژن 7.5 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نسخه احتياج به نسب نداره و شما ميتونيد به راحتي يك دابل كليك اون رو اجرا كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكنم خيلي به درد كساني بخوره كه از محل كارشون چت ميكنن و اجازه نصب ياهو مسنجر روي كامپيوتر رو ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از لينك دانلود با حجم 6.94 مگابايت ( براي دنلود روي عكس زير كليك كنيد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دستت درد نكنه
javadbka، مىشه بيشتر توضيح بدى؟!
آقا میشه یکی لطف کنه و ADS Remover این ورژن رو هم بذاره...من دانلود کردم ولی باز اون تبلیغات اعصاب خرد کن اومد ؛ با ads remover ورژن 8 هم پاک نشد!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
با تشکر...
تا هزار نفر را هم می توان ادد کرد
آقا دمت گرم بابت نسخه پرتابل خوب چیزی باید بشینم دانلودش کنم کسی لینک کستقیم نداره اپلود نکرده جایی سرعت مکا پایین هست
براي حذف تبليغات در ياهو مسنجر ميتونيد از فايل زير استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك دانلودش با حجم 417 بايت ( براي دانلود روي عكس زير كليك كنيد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نععع...دوست عزیز این هم کار نکرد متاسفانه!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
ممنون عزيز
سلام
مي خواستم ببينم آيا برنامه اي هست كه بشه فهميد آخرين باري كه يكي با آيديش آنلاين شده چه روزي بوده؟
واقعا نياز دارم ممنون مي شوم اگه كمك كنيد