بابا مگه بيكارم! من يك بار تولد سيمم بود يكي از دوستاش مرد ( تازه به خاطر پيري بود ) قبرش افتاد گردنمون ! ديگه نميخوام امتحان كنم.:13:نقل قول:
Printable View
بابا مگه بيكارم! من يك بار تولد سيمم بود يكي از دوستاش مرد ( تازه به خاطر پيري بود ) قبرش افتاد گردنمون ! ديگه نميخوام امتحان كنم.:13:نقل قول:
من هستم.تا حالا 8 تا جمع کردم اگه حاضری مسابقه بدیم.فکر کنم خیلی جالب بشه.نقل قول:
پست سیمم مدیر بود . مدیر همونجایی که علامت یه کیف هست.اون زنه.اما الان که مرده.نقل قول:
باشه ولي اينجوري نامردي تو از هشت شروع كني من از فردا شروع ميكنم به كشتننقل قول:
تو صيه ميكنم امتحان كني نميدوني كه چه حالي ميده قتلنقل قول:
ببین فردا شروع می کنیم.فردا این موقع ها نتایج رو میزاریم.با عکس.نقل قول:
چه جوري حتما بايد بكشيم يا زندوني زنده هم قبوله :11:نقل قول:
باید از قبرشون عکس بگیری.زندونی هم اشکال نداره.نقل قول:
به قبر 30 امتیاز
به زندونی 15 امتیاز
دقيقا چجوري اين بدبختا رو ميكشيد ؟؟
راهنمايي كنيد شايد من هم اومدم
اول با سيم مورد نظر تريپ رفاقت برميداري بعدم ميبري تو خونت يارورو بعدشم دورو ورش ديوار ميكشي زجر كشش ميكني بعدم مرگنقل قول:
من چند دقيقه ديگه عكس زندوني كه ساختمو ميزارم حالشو ببريد:2:
اینم عکس قبر و زندان ما:
کد:http://upload.--------.com/7/1248074546.jpg
10 تا قبر + 5 تا زندونی + 1سیم خودم که مرد نشد قبرشو بذارم.(اگه نمی مرد قبرام بیشتر می شد.):31:کد:http://upload.--------.com/7/1248001330.jpg
اينم مال من هر كاري كردم نمردن 30 تا زندوني از پيرو جوونو بچه تقديم به شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از نماي نزديك زندان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان!، ست Ultra Lounge رو با تورنت دانلود کنید، توضیحش صفحاتی قبل{!!} هست!، اول از utorrent.com، نرم افزار utorrent رو دانلود کنید بعد لینک زیر رو در قسمت Add Torrent وارد کنید، بعد فایل شما پس از دانلود در :
My Documents/Downloads/simtorrentخواهد بود!:20:.
لینک : [HTML]http://www.mininova.org/get/2735967[/HTML]
!Enjoy
سلام، ببخشید پابرهنه میپرم وسط توپیک! :blush:
بازی رو همین امروز گرفتم من (دو DVDه) و اجرا نمیشه و متاسفانه تو هیچکدوم از دی وی دی ها کرکی وجود نداره! و من کلا سرگردونم که الان چی کار کنم. اگه یکی از دوستان بتونه لینکی برای دانلود کرک بذاره و نحوه نصب رو توضیح بده خیلی ممنون میشم.
دوست عزيز در خواست كركو تو تاپيك كرك مطرح كنيد اونجا بهتر ميتونن كمكتون كنند :10:نقل قول:
مرسی :) درخواست دادم.نقل قول:
آفرين فكر كنم ركورد پر سرعت ترين درخواسته كركو شكستينقل قول:
حالا سيستمتو بنويس ببينيم با چي ميخواي سيم بازي كني :10:
:31:نقل قول:
سیستم که یک چیز عتیقه ایه! :laughing: یعنی فقط دارم دعا میکنم که کار کنه :31: یعنی خب sims 2 رو راحت اجرا میکنه به خاطر همین گفتم یک امتحانی بزنم شاید sims 3 هم جواب داد.
P4 2.4 GHz، رم 1 گیگ، کارت گرافیک NVIDIA GeForce FX 5200 256mb
اونطوری هم که خوندم انگار بازی با این GeForceها خوب کار نمیکنه ولی دیدم امتحانش ضرر نداره. نشه که باید برم به همون sims 2 بچسبم این رو به کل بی خیال بشم. :44:
بابا يكم سره كيسرو شل كن با هفتاد هشتاد تومن ميتوني يه گرافيك باحال گير بياري مثلا 9400gt 1gbنقل قول:
نه مهدی جان.نمیشه.گرافیک ایشون 5200 هست.پس AGP نه PCI پس باید cpu vga mainboard ram power بگیره.پس بیشتر از هفتاد تومن میشه.نقل قول:
باشه قبول ميكنم من حداقل هارو گفتم :10:نقل قول:
آقا یک سوال داشتم.تو این پک غیر از مو و لباس چیز دیگه ای هم هست؟چون من به خاطر اینا 60 مگ دانلود نمی کنم.با تشکر.نقل قول:
من قبلا یک نمونه از همینا رو دانلود کردم که توی صفحات قبلی تورنتش رو گذاشته بودم اما اون شهر جدید + وسایل و مو و لباس بودنقل قول:
البته 200 مگا بود فکر کنم
این حجمش خیلی کمه فکر نمیکنم چیز زیادی توش باشه:13:
می شه از تورنت نباشه؟؟؟خواهشا..دستگاه من با تورنت مشکل داره..قفل می کنه
فعلا که لینکی جز تورنت وجود نداره مگر اینکه یک آدم خیر زحمت بکشه و اینا رو آپلود کنه ;)نقل قول:
مگي جان ميتوني اين لينك شهر دو رو واسه ما بذاري البت تو زيپ و وينرار از اين جور چيزا نباشه مستقيم دانلود شه
با تشكر
setti جان! فقط به خاطر تو چون خيلي اين ستو مي خواي!نقل قول:
عزيزان ديگه، اين لينك مربوط به ست Ultra Lounge هست(بقيه ي چيزا توي همون لينكه تورنته)! داخل تورنت غير از اين ست، مو و لباس هست و چيز ديگه اي هم نيست!، اگه چيزاي بيشتري مي خوايد h_r_v جان لينك چندتا سايت خوب دادن چند پست قبل تر!.
لينك دانلود :
[HTML]http://www.4shared.com/file/119299882/8fb8c772/UltraLounge_Full.html
[/HTML]
آدم خیر لطفا این ها رو بدون تورنت آپ کن...خواهشا
!!!!!!!نقل قول:
بابا آپ كردم ديگه!! Ultra Lounge توي لينكي كه 2 پست قبل دادم هست!!، چيو ديگه آپ كنم؟!!.
The.Sims.3.Store.Content.Update.July.2009-Unleashed
The Sims 3 Store Content Update July 2009
Release Date : 20-07-2009 ISO By : Razor1911
Release Type : Content addon Game Genre : Simulator
Release Notes:
The Sims 3 - Store Update July 2009
Here we present you a fresh package of new stuff available on The Sims 3
Store featuring a new, complete, 70s-styled set along with some other
minor addons to your favourite simulation game
Full Set:
* Ultra Lounge (50 items!)
Clothes:
* Relaxed Sweater
* Goddess Tanktop
* Riot Grrrl
* Summer Shell Top
* The Betty Blouse
Hair:
* Mock Hawk
* Barrette and No Bangs
* Dramatic Ponytail
* Long Feathered
Outfits:
* 5th Avenue
* Jackie Oh My Suit
* Summer Ties
* Danger Darling
* International Intrigue Raincoat
* Belle
* Dimensional Dress
* The Octane Suit
* Siren
* Take a Bow
* Ala Mod
Patterns:
* Abstract Circles
* Floral Hawaiian
* Fluid Vines
* Mod Squares
* Retro Geometric
1. Unpack this release and it's files into:
My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
If the path is not there, then be sure you have started the game a least
once through the launcher.
2. Install the package by using the launcher.
3. Enjoy!
Download
کد:http://uploaded.to/file/onsgcu
&
SIMs 3 Add-on Mod v0.01 by IW
This MOD will add new/enhance textures to your Sims 3 game.
Add-on on in this MOD are below.
1) Muscle tone for Male's (so they don't look like a barbie doll as much, more realistic). Beta v0.1
2) Female are more defined (more realistic, not so barbie like) Final v.1.0
3) Brest Mesh (Brest are more defined when in swimwear, with gravity effects) Beta v0.1
4) Eye Replacements (Gives you slicker/better shine in the eyes) Final v2.0
5) Nails (This will give your males & females new nail colors, fully customizable) Final v1.0
6) Toe Nails (For women only, do there nails, fully customizable) Final v1.0
7) Censor Patch (This will remove those ugly pixel blocks on your Sims)
8) Hidden Traits (This will un-lock some extra traits for your Sims)
Download
کد:http://ifile.it/azulhsm
کد:http://stashbox.org/572726/Sims_3_Mod_v0.1.rar
ببخشید میشه کمی در مورد این پکی که دوستمون x-207 گذاشته توضیح بدید؟
سلام
دوستان این ارور برای چیه ؟
البتّه می تونم بازی کنم نمی تونم لانچر رو اجرا کنم :
به خاطر وجود .net fream work که نمی تونه باشه ؟ آخه قبلاً راحت بازی می کردم
در کل اروریه که تازه وارده :31:
منم این ارور رو داشتم
آخر سرم دوباره نصب کردم
ولی اگه بخواین آبجکت نصب کنین باید سی دی دوباره نصب شه
در غیر این صورت
میشه از توی فایل اصلی که نصب کردین توش
TS3 گمونم
بزنین بازی میاد براتون
واقعاً ممنوننقل قول:
امّا همون طور که گفتم می تونم بازی کنم .
می خواستم اگه چیز اظافی دانلود کردم بتونم بریزم .
پس باید دوباره بازیو نصب کنم .
آقا يه سوال خيلي منو داشت آزار ميداد اونم اينكه توي هر شهر فقط يه خونواده رو ميشه بازي كرد؟چون توي The sims 1 و The Sims 2 همه خونواده ها رو ميشد بازي كرد.بعدم اينكه نميشه شهر ساخت؟ببخشيد اگه سوالام يكم ابتداييه ولي چون از طرفداراي قديمي سيمزم ولي اين سري رو زياد بازي نكردم دوست داشتم تا جايي كه ميشه باهاش حال كنم.:8:
سلام دوست خوب!, چرا می شه با یه خونواده ی دیگه بازی کرد, کافیه از منویی که با دکمه ی سه نقطه میاد Edit Town رو انتخاب کنید بعد که شهر رو دیدید سمت چپ صفحه یه دکمه ی آبی هست روش وایسید می نویسه Change Active Household اونرو بزنید بعد اون خانواده ای رو که می خواید انتخاب کنید(آلبته آرزوهای سیمی داشتید باهاش بازی می کردید پاک میشه!نقل قول:
آقا يه سوال خيلي منو داشت آزار ميداد اونم اينكه توي هر شهر فقط يه خونواده رو ميشه بازي كرد؟چون توي The sims 1 و The Sims 2 همه خونواده ها رو ميشد بازي كرد.بعدم اينكه نميشه شهر ساخت؟ببخشيد اگه سوالام يكم ابتداييه ولي چون از طرفداراي قديمي سيمزم ولي اين سري رو زياد بازي نكردم دوست داشتم تا جايي كه ميشه باهاش حال كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به شهر هم نمی شه ساخت!!(شاید هم فعلا نمی شه!:31:)
موفق باشید.
SIMs 3 Add-on Mod v0.02 by IW
This MOD will add new/enhance textures to your Sims 3 game.
Add-on on in this MOD are below. What is New in this version is in RED.
1) Muscle tone for Male's (so they don't look like a barbie doll as much, more realistic). Beta v0.1
2) Female are more defined (more realistic, not so barbie like) Final v.1.0
3) Brest Mesh (Brest are more defined when in swimwear, with gravity effects) Beta v0.1
4) Eye Replacements (Gives you slicker/better shine in the eyes, fully customizable) Final v2.0
5) Nails (This will give your males & females new nail colors, fully customizable) Final v1.0
6) Toe Nails (For women only, do there nails, fully customizable) Final v1.0
7) Baby Bottle (Real Milk look know, no more of that green goo) Final v1.0
8) Shiny Lip Gloss (Just give a better shine to your lip glows colors, fully customizable) Final v1.0
9) Life & Flame Fruit (Now you can just buy these fruits at the store and no need to plant them)
10) Censor Patch (This will remove those ugly pixel blocks on your Sims)
11) Hidden Traits (This will un-lock some extra traits for your Sims)
MOD v0.02
کد:http://ifile.it/7csw03h
کد:http://stashbox.org/576312/Sims%203%20Mod%20v0.02.rar
مرسي داداش خيلي لطق كردي.نقل قول:
این دیگه آخر مسخره بازیه !
من تو خونمم دزد میاد جلو چشمم مبلمو می دزده می بره و هیچکاری هم نمی تونم بکنم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوست عزيز، يه دزدگير بخريد بزاريد كنار در ورودي تا پليس بياد خودش كارا رو بكنه!:20:.نقل قول:
دزدگير يه شكل مكعبي داره!.
موفق باشيد.
میخواستم بگم من حدود 2 هفته است که sims 3 بازی می کنم.بازی رو از آشنا گرفتم.اما چون احتمالا بازی از ارشاد مجوز نمی گیره نباید تو ویترین مغازه ها دنبالش باشید.88/5/1
سلامنقل قول:
ولی فکر کنم باشه ...
چند تا از دوستان تو همین تاپیک گفتن که بازی سیمز خیلی زودتر از این که در فروشگاه های اینترنتی بیاد تو مغازه ها اوده بود...
شاید یه مدت دیگه پیدا نشه ولی الان که تازه اولشه فکر کنم میشه پیداش کرد ...:20: