نه.حمید جان زحمت میکشن هر چند وقت اپدیت میکنن.(hamed1297)نقل قول:
Printable View
نه.حمید جان زحمت میکشن هر چند وقت اپدیت میکنن.(hamed1297)نقل قول:
اتفاقا اولین بار هم چون خیلی مهم بود دقت کردم و شارژ اولیه رو حداقل 7 ساعت گذاشتمنقل قول:
X1 در فیلم برداری چطوره با چه فرمتی ذخیره میکنه و نهایت رزولیشنش چقدره؟
مرسی
پس شاید باتری یه مشکلی داره.چون انقدر زود که میگی خالی نمیشه.البته هر کارخانه ای هر چیزی که میسازه از هر 500 تا یا 1000 تاش 1 دونش مشکل داره.شاید این 1 دونه باتری شانس شما بوده...حالا مشکل مهمی نیست.با خرید یه باتری نو مشسکل حل میشه.البته باتریش تو ایران که نیست.از اونور باید بگی بیارن:20:نقل قول:
فرمت 3gpنقل قول:
30 فریم در ثانیه.رزولوشن vga و qvga
به صورت واید هم میگیره
اخرین رزولوشن هم 480*640
[quote=hesamkowsar;3449259]نقل قول:
من یه فایل درست کردم برای افزودن حروفی که عربا ندارن به resco، اگه خواستی یه جا آپش می کنم
با سلام خدمت دوستان.
دوستان امروز یه دونه رم 16 گیگ خریدم و روی اکسپریا هم به راحتی جواب میده.چون برام مموری کارت با حجم زیاد لازم بود مجبور شدم همون کلاس 2 بگیرم که فقط مارک sandisk موجود بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت امروز x1 تو پاساژ علاعدین:
ایرافون 620.000
سیتاتل 650.000
کامتل 620.000
پرشین تله کام 650.000
اتسالات 670.000
اتسالات 650.000
خدمات طلایی 660.000
سیتادل 655.000
رافون 640.000
سیتاتل 620.000
کامتل 680.000
نیکاتل 660.000
سیتاتل 620.000
سیتادل 670.000
سیتادل 650.000
سیتادل 790.000
سیتادل 800.000
سیتادل 820.000
کامتل 610.000
خدمات طلایی النصر 660.000
ایرافون 680.000
کامتل 630.000
بدون گارانتی 640.000
کامتل 610.000
(دیگه اکسپریا تو علاعدین نموند که قیمتشو نگرفته باشم)
[QUOTE=alien-enemy;3452115]اگر بگی چجوری میشه یه کیبر کامل فارسی داشت ممنون میشم:11:نقل قول:
[QUOTE=ninja3000sh;3452454]با سلام خدمت دوستان.
دوستان امروز یه دونه رم 16 گیگ خریدم و روی اکسپریا هم به راحتی جواب میده.چون برام مموری کارت با حجم زیاد لازم بود مجبور شدم همون کلاس 2 بگیرم که فقط مارک sandisk موجود بود.
نینجا جان از کجا گرفتی؟من اکسپریا گرفتم از یه چیز ناراحت بودم که رم 8 گیگ بیشتر گیرم نیومد...چند گرفتی؟انقدر لازم دارم که بگی از کجا گرفتی همون موقع میرم میگیرم...
از مجتمع پایتخت طبق سوم مغازه ای که فقط تو کار پاکت پیسی هست خریدم.به نظرم فقط اونجا مموری 16گیگ با پک اورجینال sandisk داره.قیمتش هم 103 تومن دادم.نقل قول:
هر کی این پست رو ببینه این شکلی میشه:18:نقل قول:
قیمتات خیلی مشکوکه آخه یه گارانتیو این همه اختلاف؟ پرسیدی سیتادل ها اصلن؟ اگه اصل باشه میارزه 20و30 تومن بیشتر بده آدم.نقل قول:
قیمت امروز x1 تو پاساژ علاعدین:
ایرافون 620.000
سیتاتل 650.000
کامتل 620.000
پرشین تله کام 650.000
اتسالات 670.000
اتسالات 650.000
خدمات طلایی 660.000
سیتادل 655.000
رافون 640.000
سیتاتل 620.000
کامتل 680.000
نیکاتل 660.000
سیتاتل 620.000
سیتادل 670.000
سیتادل 650.000
سیتادل 790.000
سیتادل 800.000
سیتادل 820.000
کامتل 610.000
خدمات طلایی النصر 660.000
ایرافون 680.000
کامتل 630.000
بدون گارانتی 640.000
کامتل 610.000
(دیگه اکسپریا تو علاعدین نموند که قیمتشو نگرفته باشم)
ممنون
دوستان محبت میکنید بگین موقع خرید گوشی و تستش چه نکاتی رو مد نظر قرار بدیم؟
به نظرت درسته که پست به اون طول و درازی رو نقل قول کرد ؟!نقل قول:
من قبلا فایلش رو در پست زیر آپلود کردم :نقل قول:
ممنون از فرشید ، تهیه کنندهء اون فایل .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=3338459#post3338459
...
دوست عزیز موقع خرید گوشی سعی کن از یه جای مطمئن بخری.نقل قول:
در مورد تستش هم گوشیهای ویندوز موبایل رو وقتی برای اولین بار میخواهی روشن کنی دیرتر از گوشیهای سیمبین و یا غیره بالا میان چون باید مراحل نسب وبندوز روی گوشی و ...رو انجام بده.
توی پک گوشی هم باید یه دونه شارژر و سیم usb و cd و مداد اضافه و مموری کارت که بستگی داره تو پکش چقدر باشه و دفترچه که مهم نیست بهش حساس باشی باید باشه.
در ضمن در مدت این 2 ماهی که این گوشی رو دارم لازم میدونم معایب این گوشی رو بگم که دوستان موقع خریدش سر دو راهی قرار نگیرند.
1:lcd این گوشی زیر نور خورشید به هیچ وجه تعریفی نداره.
2:ویبره این گوشی حالت استانداردی نداره.(تو جیب اصلا معلوم نمیکنه وقتی کسی داره بهتون زنگ میزنه)
3:درسته صدای هدفون تو این گوشی حرفی برای گفتن نداره.ولی صدای اسپیکر این گوشی با اینکه کیفیت خوبی داره ولی صداش ضعیف هست و برای کسانی که کارشان اکثرا تو جاهای شلوغ و پر رفت و امده میتونه مشکل ساز باشه.
موفق باشید.
يعني اين قدر صداي هدفونش بده؟نقل قول:
درسته صدای هدفون تو این گوشی حرفی برای گفتن نداره
ما نفهميديم چي شد .. يكي مي گه خيلي خوبه... يكي مي گه خيلي بده كه حرفي براي گفتن نداره!
به نظر شما میشه سیتادل یه جا 620 تومان بده یه جام 800؟نمایندگیش واسه او 800 میده که تاریخ گارانتی رو همون روز میزنه.اما اون سیتادلایی که قیمت پایین میدن گارانتیش تاریخی که اون فروشنده خریده.مثلآ 2 3 ماه از گارانتیش رفته...یه علت اینه...و علت دوم بعضی ها گوشی رو خریدن و به هر جهت زود فروختن(مثلآ 1 2 هفته دستش بوده).بعد میاد به همون فروشنده پس میده و یه درصدی از پولشو کم میکنه و میده.و فروشتدم نمیاد گوشیو بزاره دست دوم که...به عنوان نو میفروشه.خودم شاهد بودم.تو پستای قبلم گفتم...به نظر من یا از سیتادل اصلی که جنب پاساژ هست بگیر یا گارانتی معمولی...:20:نقل قول:
نه میگه هدفونش خوبه ..صدای اسپیکرش کمه.نقل قول:
يعني اين قدر صداي هدفونش بده؟
ما نفهميديم چي شد .. يكي مي گه خيلي خوبه... يكي مي گه خيلي بده كه حرفي براي گفتن نداره!
برنامه pocket music رو بریزی صداش تو هدفون عالی میشه.ولی با مدیا پلیر چون اکولایزر نداره تعریفی نداره...من صدای توی هدفون واسم خیلی مهم بود.چون اگه خوب نبود جدن میفروختم...من اهنگو با صدای زیاد گوش نمیدم.کیفیت و باس واسم مهمه.نقل قول:
منظورم اینه که صداش تو هدفون عالیه ولی تو اسپیکر صداش ضعیف هست.نقل قول:
راستی دوستان.هدفونای فابریک اکسپریا کیفیتش پایینه.من این هدفونو خریدم و عالیه... mdr-ex85
چند خریدی حسام ؟؟؟ اینا فک کنم 70 80 هست
میشه بگی از کجا و چند گرفتی؟نقل قول:
40 تومان خریدم.همه نمایندگی های سونی جمهوری دارن همه هم 40 تومان میدن.یه مدل جدیدشم تولید شده اما ایران نیومده...این مدلی که زیر هست 300$ قیمتشه...!!!گرونه...اینی که من گرفتم درایورش 13.5 میلیمتر هست اما این جدیده 16 میلیمتره....!!!!!:8::8::8::8::8::8:نقل قول:
مدلش MDR-EX700LP ببینید چقدر قطعه داره...بیخود گرون نیست...یعنی هیچ گرونی بی دلیل نیست...!!!
اون 9 میلیمتری از همیناست که رو سونی اریکسونا هست...
نقل قول:
این مدل تو نمایندگی های خود سونی از 40 تا45 تمن قیمت داره
من خودم یه NC22 گرفتم که از لحاظ اسپیکرا همین هدفونه ولی یه مداره ضد نویزم داره که این مدار یه میکرو میکروفون تو خودش داره که صدای محیط رو میگیره وطول موجی کاملا قرینه ی اون تو خود هدفون تولید میکنه که همراه صدای موسیقی تو گوش پخش میشه و وقتی این طول موج معکوس به طول موجاصلی میرسه اینا با هم تداخل می کنن و دیگه به غیر صدای موسیقی چیز زیادی نمیشنوین ، این مدار باعث می شه که حتی اگه تو شلوغ ترین جا ها مثل مترو و خیابون و اتوبوس باشین و صدارم تا نصف کم کرده باشین بغیر از موسیقی چیزی نشنوین که واقعا لذت بخشه!!!
این هد فون تو مدارش یه امپلیفایر کوچیکم داره که وقتی نویز کنسلینگ گوشی رو روشن میکنین فعال می شه و صدارو به اندازه ی یه درجه بالا میبره
هد فون برا تغزیه ی خودش به یه باطری AAA نیاز داره که پشت مدار قرار میگیره
یه مشکلی که من با این هدفون دارم فراموش کردن خاموش کردنش بعد از اینکهکارم باهاش تموم شد اینم باعث می شه شارژش تموم شه البته با یه بار شارژ 55 ساعت موزیک پخش میکنه و بدون شارژم فقط نویز کنسلینگ و آمپلی غیر فعال میشه یعنی بازم می تونین از کیفیت عالی یه هدفون لذت ببرین
پس اونایی که علاوه بر کیفیت عالی یه صدا یه محیط آروم برا موزیک گوش دادن میخوان: NC22
قیمت 70 تا 94 تمن
اونایی که می خوان از کیفیت عالی یه هدفون لذت ببرن: EX85
عکسایه دیگه از NC22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم خیلی راضیم مخصوصا از نویز کنسلینگش به نظرم هدفون بدون نویز کنسلینگ ارزش نداره
خوبه اما قیمت 70 تا 94 تومان یکم زیاد نیست برای هدفون؟ قیمت توی خود سایت رسمیش هم همین قدره ؟
اون روزی که داشتم هدفون میخریدم این نویز کنسلینگم دیدم.75 تومان بود.اما واسه همون قسمتی که باتری میخوره نگرفتم.چون یه هدفون ساده و بهترین کیفیت میخواستم..نقل قول:
این هدفونایی که میره تو گوشو پر میکنه که دیگه نویز کنسلینگ نیاز نداره...مگه شمه با گوش پر صدای اطرافو میشنوید؟!
[quote=hesamkowsar;3456067]اون روزی که داشتم هدفون میخریدم این نویز کنسلینگم دیدم.75 تومان بود.اما واسه همون قسمتی که باتری میخوره نگرفتم.چون یه هدفون ساده و بهترین کیفیت میخواستم..[
آره ولی پشتش یه گیره ی خیلی خوب داره که می تونی اونو با این گیره به کمربندت وصل کنی من الان 2 ماهی دارم استفاده میکنم و اصلا اضیتم نمی کنه نه وزنشو احساس میکنم نه هدفونو پایین میکشه با این حال اون قابلیتی که این تیکه حاصل میکنه به حمل کردنش می ارزه کیفیتشم به رغم اون آمپیلی ای که گفتم یه نموره بهتره همبنطور صداش یه نموره بیشتر بیشتره وگرنه واحد تولید صداشون یکی یه اینو از شکلشونم میتونی بفهمی البته باز به سلایق افراد بر می گرده ولی بازم می گم این قابلیت واقعا ارزش داره
فکر کن تو یه اتوبوس نشستی و کنارتم یه نفر داره به خاطر جا با یکی دیگه دعوا می کنه وتوهم به جای شنیدن صدای دادو هوار (که می تونه کلی عصاب آدم و به هم بریزه ) فقط صدای آهنگ مورد علاقتو می شنوی (مجبورم نیستی صدای هدفونو زیاد کنی )
البته اینم بگم که توانایی حذف نویز این هدفون 100 در صد نیست این هدفون 75 در صد نویزو حذف می کنه
برای مقداره بالاتر باید هدفونای بالاتره این سری رو بخرین این سری تا 670 دلارم ( یه اکسپریا ) هدفون داره
در ضمن قیمت این هدفون تو آمریکا 99.99 دلاره (تو ایران ارزون تره:31:)
نقل قول:
من 70 خریدم بگردی 65 شم پیدا می کنی( اون 94 رم یه آدم خوشحال می گفت مارم کلی خوشحال کرد)
این دو تا هدفون ارزششو دارن
نقل قول:
حالا ببین با نویز کنسلینگ چی میشه تازه این هد فونا علاوه بر همون گوش پر کن که گفتی دور همون دایره سیاه که روی اون قسمتی که میره تو گوش تو عکسا میبینی یه حلقه ی پلاستیکی هست که اگه هدفونو خوب تو گوشت بزاری علاوه بر اینکه باعث می شه هدفون راحت تر تو گوش باشه تا حدی هم از صدای اطراف کم می کنه
پس مدار نویز کنسلینگ
پلاستیک حلقه ای
بالشتک گوش پر کن
تو این هدفون همه چیز در خدمت حذف نویزه
اره خوبه ولی من که هدفونو مستقیم به گوشی نمیزنم...به هندز فری بلوتوس hbh-ds220...میزنم.اگه ازون نویز کنسلینگا میگرفتم فکر کن چی میشد دیگه...1متر سیم تازه به دستگاه بلوتوس رسیده...:20:نقل قول:
نقل قول:
:27:آره جالب می شد
من مستقیم به گوشی وصل می کنم عوضش برا کنترل موزیک یه ساعت بولوتوس سونی اریکسون خریدم مدل mbw-100 به قیمت 180.000 تمن اگه از اینا استفاده می کردم ساعت جواب نمی داد دو تا به یه گوشی وصل نمی شد من ساعت رو ترجیح دادم
خب یه کمم برگردیم به اکسپریا...دوستان پنل Spb Mobile Shell Panels رو گوشی مشکلی ایجاد میکنه؟دقیقآ یادم نمیاد ...اما فکر کنم یه جا نوشته بود گوشیو به هم ریخته بود...اگه نصب کردید و مشکلی نداره بگید منم نصب کنم.ممنون
حمید میشه از ساعتت عکس بذاری
آخه این زیاد طبیعی نیست
من خودم هنوز یه ساعت درست حسابی ندارم !! خواستم سیکو یا کاسیو بگیرم !! با خودم فک کردم یدونه از این سونی اریکسونا بگیریم
راستی مدار ساعتش هم واسه سونی اریکسونه ؟؟؟
میخوام ببینم تو دست چطوره :دی
سلام
یه نظر بدین راجع به اینکه آیفون بهتره یا x1?
سلام
ببخشید مموری 16گیگ الان چنده ؟
وقت آپلود کردن عکس نداشتم ( بدا این کارو می کنم )ولی یه سری عکس رو اینترنت هست برات میزارم:نقل قول:
ظاهرش یه خورده یوغوره البته من خودم این یوغوری رو خیلی دوست دارم ولی بعضی از دوستام خوششون نیومد( البته یکیشون که اونم هیچی حالیش نیست:27:)یعنی هر کسی ظاهرشو نمی پسنده باید خودت از نزدیک بیبینی
اینم شارپرش
علاوه بر سیلور یه رنگ دیگه هم داره:
مدل های دیگه ی ساعت های SE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن دخترونشم هست: