سلام بر اساتید
و عرض ارادت به wordist عزیز
مشکل : توی ورد 2007 برای ساخت ماکرو باید به security warning اون مراجعه کنم (طبق راهنمای آموزشی) که هر چقدر گشتم پیداش نکردم که نکردم .
Printable View
سلام بر اساتید
و عرض ارادت به wordist عزیز
مشکل : توی ورد 2007 برای ساخت ماکرو باید به security warning اون مراجعه کنم (طبق راهنمای آموزشی) که هر چقدر گشتم پیداش نکردم که نکردم .
سلامنقل قول:
Word Option --> Trust Center --> Trust Center Setting (Button) --> Macro Setting
wordist جان من این کارایی که گفتی رو انجام دادم قبلانقل قول:
در بخش macro settings هم گذاشتم رو حالت Enable یا همون گزینه ی آخر (باید همین کار رو بکنم دیگه؟)
ولی بازم اون security warning اکتیو نشد ...
هنوز هم اونایی که گفتم ندارم (تو شکل پست قبلم) رو ندارم.
سلام دوستان من وقتي چيزي رو تايپ مي كنم تو يه يك كادر به نام formatted توضيحاتي را مي نويسد و نميشه پاكشون كرد رنگ قلمم هم قرمز است و تغيير نمي كنه چه كار بايد بكنم تا رنگ قلم تغيير كنه و اون كادر formatted پاك بشه؟:13:
درودنقل قول:
این مشکل و یا ویروس نیست، بلکه گزینه Track Changes برنامه ورد فعال و روشن هست. اگر از نسخه ورد 2007 استفاده می کنید می توانید روی گزینه نوار وضعیت در پایین پنجره ورد با کلیک روی آن، آن را روشن یا خاموش کنید (فعال یا غیر فعال) اگر نوشته Track Changes را نمی بینید، روی نوار وضعیت راست کلیک کنید و این گزینه را تیک بزنید.
یا می توانید از قسمت نوار تب بالا به تب Review بروید آیکون Track Changes را در اینجا می بینید. اگر روی آن کلیک کنید روشن و اگر دوباره کلیک کنید خاموش می شود. و دوباره به حالت سابق بر می گردد.
البته با راست کلیک روی کادر Formatted که فرمودید و انتخاب گزینه Rejected (اگر درست نوشته باشم) می توانید عدم تایید کنید و کادر را حذف کنید و تغییر انجام شده را نپذیرید. ولی در کل باید 'گزینه Track Changes را خاموش کنید تا دیگر وقتی چیزی تایپ می کنید به رنگ قرمز نباشد و همان حالت عادی نوشته ها را نشان دهد.
اما اینکه نوشته ها به رنگ قرمز و خطی از میان نوشته ها عبور کرده و ورد به شما اجازه نمی دهد پاک کنید به این خاطر است که Track Changes فعال است و جلوی تغییرات شما را به صورت عادی (عمل پاک کردن و یا هر تغییری) می گیرد. یعنی وقتی شما خطی را پاک می کنید به این صورت به شما نشان می دهد که این خط از متن شما عمل حذف و یا هر عمل دیگری رویش واقع شده است. و در مواقعی که کاربری دیگری روی این متن کار می کند آن کاربر آگاه می شود که شما می خواستید این خط حذف شود.
دوست عزیز به قسمت Track Changes Options… بروید، در آنجا با تنظیمات این بخش زیبا و بسیار بدرد بخور برنامه واژه پرداز ورد بیشتر آشنا می شوید. در ضمن شما می توانید تنظیمات دلخواه خود را از جمله رنگ دلخواه برای بعضی از اعمال ویرایش خود را در در همین قسمت از نو تعریف کنید.
در آخر همه اینها در ورد 2003 می باشد و فرقی نمی کند ولی چون من از ورد 2007 استفاده می کنم در حال حاضر به یاد ندارم از کدام گزینه از نوار منوی 2003 انجام می شد. ولی با می توانید به راحتی این گزینه را پیدا کنید.
در پایان اگر نکته ای از قلم افتاده و یا اشتباهی مرتکب شدم از دوستان با تجربه ترم مثل دوست خوبم وردیست گرامی درخواست اصلاح می نمایم.
موفق باشی
بدرود
کلیدهای ترکیبی( shift + space) همونطور که میدونید براین برداشتن فاصله بین حروف یک کلمه تو word است .این کلیدها برای من کار نمیکنه .
میخواستم بدونم این مشکل رو چطوری باید رفع کنم ؟ لطفا سریعتر کمک کنید کارم گیره .
با تشکر
ممنون دوست عزيز، رنگ قلم تغيير كرد ولي اون كادرها پاك نمي شه كليك راست هم كه مي كنم reject نداره با اون reject بالا هم كه كار ميكنم كل متني كه توضيحات براش نوشته و همچنين توضيحاتش پاك ميشه.چه بايد بكنم؟!:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
اميرجان كامل ، باحوصله و دقيق توضيح بده چيكار ميخواي بكني و چي ميخواي؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
بصورت پيش فرض توي ويندوز اون كليد تركيبي كه اشاره كردي فعال نيست و با نصب DLL هاي مخصوص اون يا برنامههايي كه اينكارو ميكنن ميتوني مشكل رو بر طرف كني
مانند اين دو تا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما چك كنيد ببينيد اصلا فايلتون نسبت به تغييرات قفل شده هستش يا نه
بعضي اوقات براي محافظت از فايلها اينكار رو انجام ميدن كه اصل فايل تغييرپذير نباشه و هر تغييري به همون صورت كه ديديد به چشم بياد
از منوي tools ببينيد گزينه Unprotect Document داريد يا نه
اگه اين گزينه باشه به اين معني هست كه سند شما محافظت شده هست و سندهاي محافظت شده به اينگونه قابل Reject كردن تغييرات نيستند
درودنقل قول:
کلیدهای برداشتن فاصله روی صفحه کلید من Ctrl + - ( خط تیره، بین دو کلید + و پرانتز در ردیف بالا) شاید برای شما هم این کلیدها فعال باشند.
موفق باشی
بدرود.
درودنقل قول:
امکان دارد طبق فرموده دوستم وردیست سند شما در حالت محافظت شده باشد و با انجام تغییرات قادر به ذخیره آن نیستید. فکر کنم حالت Read only باشد. کنترل کنید ببینید همینطور است. یا خیر؟
بدرود
نقل قول:نقل قول:
سلام
مناسب ديدم اينجا يه نكته اي رو اشاره كنم و اونم اينكه كار دكمه كنترل و منها ( - + CTRL) در حقيقت ايجاد يك شكست در درون كلمه است كه اگر مثلا اون كلمه در آخر خط قرار گرفت از يك مكان مناسب مابقي آن به خط بعد منتقل شود و اين دقيقا مخالف علت استفاده از نيم فاصله يا فاصله ميان واژهاي (Shift+Space) هست
يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيمفاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: ميشود
پس بكار بردن آن كليد تركيبي (- + CTRL) درست نيست و بايد از همان (Shift+Space) استفاده گردد
:11:
نه Unprotect Document ندارمنقل قول:
نقل قول:
وردیست عزیز درود و ممنون از نکته ای که فرمودید، اما یک سوال پیش آمد. شما فرموید :
يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيمفاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: ميشود.
من یک خط مطلب نوشتم و طوری تنظیم کردم که مثلا همین کلمه می شود در آخر خط قرار :):10:بگیرد و از Shift + Space استفاده کردم و کلمه (می شود) را در آخر خط نگه نداشت و از (می) آن را شکست و (شود) را به اول خط دوم برد.
البته با زدن این دو کلید فقط همان فاصله عادی که با زدن Space بوجود می آید را انجام می دهد. و ضمنا من از دو برنامه ای که معرفی کرده اید استفاده نکردم. البته الان Persian Activator را دانلود می کنم ببینم چه طور می شود.
ممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
بدرود
:)
wordist عزیز از راهنماییت ممونمنقل قول:
من هر دو رو گرفتم ولی اون اولی که برام نصب نشد .ولی دومی رو نصب کردم ولی اون قابلیت فعال نشد . احتیاج به تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
از طرف دیگه بعضی از کلیدهای قبلی هم کاربردهاشون تغییر کرده ٰ مثلا قبلا با shift +T ویرگول رو تایب میکرد و لی الان یه چیز دیگه است و جای بعضی حروف هم تغییر کرده . میشه بگید قضیه چیه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
شما دقيق يه بار ديگه مشكلتون رو با جزئيات كامل بيان كنيد
اگه شما شيفت و اسپيس رو زدي و همون فاصله طبيعي ايجاد شده كه خب مشخصا معلومه كه اين كليد تركيبي براي شما فعال نيست و بايد از يكي از اون دو برنامه استفاده كنيد كه معرفي كردمنقل قول:
به نظر مياد دومي بهتر باشه چون ك و ي عربي رو هم درست ميكنه
اون موقع از كليدهاي تركيبي استفاده كنيد
از دعاي خير شما و ممنون از اظهار لطف و محبتتون :11:نقل قول:
ممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
بدرود
سلامنقل قول:
میشه اول بگی چرا اولی نصب نشد و پیغامی خطایی اگه داد چی بود ؟
دومي هم ديگه تنظيم اينكه چي توي صفحه كليد كجا باشه با شماست از تنظيماتش ميشه به همه چي دسترسي پيدا كرد توي صفحه كليد
بايد باهاش كار كني
ديگه جزئيات نداره كامل توضيح دادم.نقل قول:
يك چيزه ديگه: چه طور ميشه روي عكسي چيزي بنويسم؟:13::13::13::13:
دیروز هر کار کردم نصب نمی شد هیچ اروری هم نمی داد فقط به آخر نصب که میرسید همونطور می موند. ولی امروز تونستم نصبش کنم . نمیدونم مشکل از کجا بود.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
موفق باشید
نقل قول:
با سلام ببخشید که من نقل قولهای مختلف رو در اینجا آوردم.
اول میخواستم از زحمتهای همه دوستانی که توی این فروم زحمت میکشن کمال تشکر رو کنم
میخواستم بدونم آیا این مطالب به صورت منظم ودر یکجا گردآوری شدن که کاربرانی که مثل من تازه وارد هستن بتونن سریع به خواستشون برسن و سوال تکراری نپرسن
دوم من تمام راههای موجود بالا در مورد نیم فاصله(فاصله جامد) رو امتحان کردم جواب نگرفتم در مورد "ی" هم همینطور حتی نرم افزاری هم نصب کردم اما بازهم موفق نشدم (Farsi-keyboard-standard،،KBDFAGNA،،KBDFAGNF) آفیس من 2003 در صورت امکان منو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
ورودتون رو تبريك ميگم
مطالب بصورت يكجا و جمعآوري شده وجود نداره
براي سوالتون هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
یه ماکرو میخوام بسازم... اما security warning فعال نمیشه و ماکروی من هم کار نمیکنهنقل قول:
یعنی بعد از اضافه کردن word template باید security warning رو داشته باشم (طبق آموزشش...همونی که تو عکس پست قبلی گذاشتم) اما ندارم و ماکرو هم اجرا نمیشه..
نمیدونمتونستم منظورو بفهمونم یا نه ...
اگر متوجه نشدی چی میگم بگو که کلا pdf آموزشیشو بدم تا ببینی مشکل از کجاست....
مرسی وردیست عزیز...
موفق باشی:11:
سلامنقل قول:
بذار پي دي اف رو ببينم چيه
درود
سوالات در ورد 2007 است
سوال اول:
آیا راهی هست که تمام تنظیمات ورد مثل چپ به راست شروع شدن متن هنگام باز کردن سند جدید و دیگر موارد بخصوص نوار Quick Access Toolbar که ابزارهای دلخواه و پرکاربرد را در آن قرار می دهیم ذخیره کرد که بعد از نصب ویندوز جدید همگی را مثل قبل فراخوانی کنیم. آیا با برداشتن فایلهایی از پوشته نصب آفیس این کار امکان پذیر است، چرا که در ورد 2003 ترتیب نوار ابزارها را می شد ذخیره کرد.
سوال دوم:
فرض کنید یک سند به دست شما رسیده و یا یک متن طولانی را از صفحه وب به داخل سند ورد Paste کردید، حالا در این سند پر از لغاتی است که فاصله های اضافه ای دارد مثل کلمه (می شود، می دانیم و ...) و از این قبیل لغات، چطور می شود همگی را یکباره اصلاح کرد که مجبور به اصلاح تک تک نباشیم ؟ آیا از قسمت Find and Replace امکان پذیر است؟ در ضمن با محبت وردیست من برنامه TrayLayout را برای اصلاح فاصله های اضافی بر روی سیستم نصب کردم. این مشکل و سوالم در ایندیزاین با یک دستور و در کادر Find and Replace رفع می شد که خودم بارها انجام دادم و بسیار لذت بخش بود ولی الان چون مدت بیش از یکسال است که از این نرم افزار استفاده نکردم یادم رفته و سعی می کنم پیداش کنم. اما باید در ورد این کار عملی باشد.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوتا سوال داشتم
1- چطور میتونم نوشته ای رو داخل کادر مستطیلی گوشه سمت چپ پایین قرار بدم ؟
2- حاشیه های دور صفحه که از قسمت format - --- boraders and shading ------paghe borader
تو تب art: نوار یا حاشیه اضافه کنم باسه من داخلش هیچی نیست .ایا میشه حاشیه های اضافه از جایی تهیه و نصب کرد ؟
درودنقل قول:
من جواب سوال شما را در ورد 2007 می دهم.
جواب سوال اول: از سربرگ Insert به کادر Text نگاه کنید و گزینه Text Box را کلیک کنید تعدادی تکست باکس آماده جالب اینجا به طور پیش فرض وجود دارد اما اگر خودتان می خواهید یکی به اندازه دلخواه رسم کنید در پایین گزینه Draw Text Box را انتخاب کنید نشانگر موس به شکل علامت جمع در می آید و شما با درگ در صفحه سند ورد آن را می توانید رسم کنید ، بعد از رسم نوشته خود را داخل کادر تایپ نمایید. حالا می توانید به راحتی کادر را جابجا کنید. برای اینکه اختیارات بیشتری در رابطه با کادر و متن بیرون از کادر داشته باشید با انتخاب کادرتان گزینه و سربرگ Format در بالا ظاهر می شود.
جواب سوال دوم: عجب است که شما می فرمائید هیچ شکل در سربرگ Art مشاهده نمی کنید شاید هنگام نصب گزینه هایی را نصب نکردید و این قسمت خاموش است. یکبار دیگر از نو نصب کنید و این بار به صورت سفارشی یعنی Customize قسمتهای دیگری که ممکن است نصب نکردید را فعال کنید و همگی را نصب کنید ببینید باز نشان نمی دهد.
موفق باشی
بدرود
سلام دوست عزيزمنقل قول:
در مورد سوال اول بايد بگم كه يه بار ديگه در اين مورد در همين تاپيك بحث شده بود و من اونجا هم كامل توضيح دادم
اسناد در برنامه ورد بر پايه يك فايل به نام Normal.Dotx در 2007 و Normal.Dot در ورد 2003 باز ميشوند
يعني يك فايل مبدا هميشگي وجود دارد كه هنگام باز شدن ورد يك نمونه از فايلهاي نامبرده بصورت سند خالي و با تمامي خصوصيات ذخيره شده در آن باز خواهد شد.
پس در نتيجه هرگونه تغييراتي در آن فايلها باعث خواهد شد تا هر گاه ورد باز ميشود همه تغييرات اخير در آن نمايش داده شود
با تهيه يك كپي از آن ميتوان براي هميشه تنظيمات را در آن نگهداري كرد
فايلهاي مذكور در آدرس زير موجود ميباشد
C:/Documents and Settings/YOUR ACCOUNT NAME/Application Data/Microsoft/Templates/Normal.dotx
در مورد سوال دوم بايد بگم يكي از دلايلي كه منو به استفاده هميشگي از برنامه Tray Layout ترغيب نميكنه ايجاد تغيير در كد پيج برخي حروف پر كاربرد مانند ي و ك هست
چون خودم از شروع كار با اين سيستمم از اين برنامه استفاده نمي كردم و همه فايلهايم بر مبناي كدپيج هاي قبلي حروف ي و ك مي باشد هنگام Find يا replace و حتي برخي فرمول نويسيهاي اكسل يا اكسس دچار دردسر و مشكل مي شوم ترجيح ميدم بدون استفاده از اين برنامه كارم رو ادامه بدم
شما هم اگه ميخواي كار Find & Replace رو انجام بدي بايد اول با كپي گرفتن از كلمه موردنظر و پيست كردن اون در كادر Find و سپس با نوشتن كلمه جايگزين در كادر Replace اين كارو به انجام برسوني
به نظر مياد اون برنامه اولي كه معرفي كردم از اين لحاظ بهتر باشه Persian Activator
موفق باشي
آیا میشه برای ورد 2007 تم انتخاب کرد این کار رو در اکسل 2007 انجام دادم ولی در ورد موفق نشدم
منظورتون از تم چيه؟نقل قول:
اون كاري كه در اكسل كرديد چيه ؟
هر دو رو توضيح بديد
در قسمت page layton - themes را انتخاب می کنیم در اکسل اگر شما جدولی کشیده و آن را رنگ کرده باشید با انتخاب این گزینه می توانید قسمتهای رنگی را به دلخواه تغییر داده ولی در ورد هر چه امتحان کردم نمی تونم از این گزینه استفاده کنم
سلامنقل قول:
اگه براي جداول ميخواي بعد از وارد كردن يك جدول در 2007 سر برگ Design از Table Tools اينا رو داره
سلامنقل قول:
من احتمال ميدم كه فايلهاي كميك و پشتيباني كه ورد ساخته اجازه نميده كه فايل باز بشه
به نظرم محيط ورد را ببنديد
بعد از ان در همان مكاني كه فايل مذكور را داريد رفته و فايلهاي پشتيبان را كه مخفي هستند از آنجا به جاي ديگري منتقل كنيد ولي پاك نكيند كه اگه نياز شد بتونيد دوباره ازشون استفاده كنيد
و حالا دوباره فايل رو باز كنيد
تو ورد 2007 هستش
وقتی روی برنامه کلیک می کنم میاد یعنی فایلی رو باز نمی کنم.
از پاسختون ممنوننقل قول:
اما Persian Activator در حین نصب یک پیغام خطا که مربوط به Acrobat Distiller می باشد را نشان می دهد و نصب را مجبورم کنسل کنم. اما TrayLayout این مشکل را ندارد ولی یک مشکل دیگر با آن دارم و آن اینکه صفحه کلید مجازی برنامه را وقتی با صفحه کلید واقعی خودم تنظیم می کنم بعد از Restart یا Hibernate دوباره به تنظیمات خودش بر می گردد. مثلا بطور پیش فرض علامت ویرگول که روی کلید (ف یا T) می باشد جایش به روی کلید (ع یا U) رفته و تنظیمات من فقط موقتی عمل می کند و با خاموش شدن سیستم باز بصورت پیش فرض برنامه بر می گردد. راستی من در مورد این (ک و ی) عربی که فرمودید دقیق منظورتان را متوجه نشدم منظور شما از ک عربی ک بدون سرکش و از ی عربی ی با دو نقطه زیر آن می باشد؟ من چنین مشکلی تا بحال با حرف ک نداشتم ولی حرف ی زمانیکه از ویندوز شرکت MRT استفاده می کردم این مشکل را داشت ولی حالا بطور عادی و درست تمام کلیدها علامتهای فارسی را تایپ می کند.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام و تشکر از شما دوست عزیز سوال دیگری هم برام پیش اومد
من چطور میتونم تو وسط صفحه یه خط نصفه عمودی بکشم ؟
پیشاپش ممنون
اگر ورد شما نسخه 2007 هست از سربرگ Insert گزینه Shapes را انتخاب کنید شکلی که یک خط ساده را نشان می دهد انتخاب کنید به دلخواه اندازه آن را رسم کنید. خط را مانند یک شکل در هر جای صفحه جابجا کنید با استفاده از نقاط سبز رنگ در اول و انتهای خط آن را بچرخانید و یا کوتاه و بلند کنید تا به اندازه و موقعیت دلخواه برسید.نقل قول:
یادتان باشد کلید Shift را هنگام ترسیم خط یا شکل نگه دارید تا خط صاف رسم شود.
در ورد 2003 هم باید یکی از نوار ابزارها را فعال کنید (الان یادم نیست اسمش چی بود) که در آن اشکال و این خط در آن هست. به راحتی می توانید پیدا کنید.
موفق باشی
بدرود
سلام دوست عزيزمنقل قول:
منظورم از ي و ك همون بود كه گفتي
در مورد Tray layout چون خودم خيلي كار نكردم نمي تونم نظر بدم مگر اينكه چك كنم
و در آخر بايد بگم من اصلا از ويندوزهاي MRT خوشم نمياد و قبولشون ندارم چون تغييراتي نسبت به XP واقعي دارن كه حاصل دستكاري كردن DLL ها و قسمتهاي ديگه در ويندوز اصلي هستش