دقیقا اتفاقا برعکس وزن 206 SD V1 سبکتره .نقل قول:
دقیقا اتفاقا برعکس وزن 206 SD V1 سبکتره .نقل قول:
نه عزيز .206 اين مدلي فقط تو ايران توليد ميشه و در اروپا ديگه اين شكلي توليد نميشه.نقل قول:
باید خدمتت عرض کنم که 206 هم ماشین روز اروپاس و حتی با تولید پژو 207 باز هم 206 هواداران زیادی داره و به دلیل استقبال زیاد همچنان تولید میشه و یکی از پرفروشترین و رو بورسترین های اروپاس .
کدوم مدلی تولید میشه ؟نقل قول:
206 این مدلی یعنی چی ؟!!!! :27:نقل قول:
عزیز جون !!! 206 در ایران و دیگر نقاط دنیا در یه قالب و در یه مدل ساخته میشه چیزی که توشون فرق فوکوله کیفیت مونتاژ و قطعات و همچنین آپشنهای اوناس . :46:
405 و پرشیا در موتور, شاسی, بدنه, سیستم تعلیق و قطعات با هم فرقی ندارن. تفاوتشو ن فقط تو ظاهره. من 405 مدل 83 دارم که شیشه عقی دستیه. نمی دونم مدل های جدید برقی شدن یا نه. ولی به نظر من یه شیشه عقب برقی و طرح چوب داشبورد و مه شکن زیر سپر چند ملیون تومن نمی ارزه. با این مبلق هم پرشیای لگن گیر می یاد.
برای تست ماشین هم حتما تعمیر کار حرفه ای نیاز داری. ولی اگه خودت می خوای تست کنی:
1- تست سیستم تعلیق از بقیه ساده تره. موقع روندن می تونی به سر وصدای زیر بندی گوش بدی. کمک ها رو وارسی کنی تا روغن نزده باشن. چک کن که تایر ها لاستیک سابی نداشته باشن به خصوص در چرخ های عقب ( ممکنه بالبورینگ پولوس خورد شده باشه و چرخ کجکی وایسه). موقع دور زدن با فرمون قفل صدای تتغ تتغ نده( سیبک و طبق). وقتی وزنتو رو کمک فنر ها میاری قژقژ نکنن. ( همه اینا رو یه آهنگر تو سوت ثانیه واست انجام میده)
2- تست موتور و گیر باکس و کلاچ: قبل از تست میزان آب رو چک کن. باید موتور رو گرم کنی پس سوار شو و کشش موتور رو چک کن. دنده ها رو امتحان کن و مطمئن شو که راحت و بی سر وصدا جا می افتن. یه گوشه پارک کن و دستی رو بکش. برای تست دیسک و صفحه با دستی بالا سعی کن راه بیفتی و ببین که خوب زور می زنه یا نه. اگه دور موتور هرز بچرخه یعنی دیسک و صفحه ضعیفه. اگه دنده ها سخت جا بره می تونه از گیر باکس و برنجی باشه یا از سیستم کلاچ. اگه شرایطش رو داری سرعت رو به 140 برسون و یهو پدال گاز رو تخته کن. باید چسبیدنت به صندلی و شتاب ماشین محسوس باشه به طوری که این اطمینان رو بده که تا 170 رو راحت پر می کنه. بزن کنار و کاپوت رو بزن بالا و درب موتور (همونجایی که ازش روغن می ریزی) رو بردار. (موتور باید گرم باشه) ببین چقدر بخار ازش خارج می شه. کم ایراد نداره ولی نباید محسوس باشه. لوله های منتحی به هوای سر سیلندر رو باز کن و توشو نگاه کن. نباید کف روغن سفید توش باشه. تاکید می کنم موتور باید گروم باشه. بعد از اینا هر وقت تونستی بزار تا موتور کاملا خنک بشه و آب رادیات رو دوباره چک کم. نباید کم کرده باشه. اگه کم کنه یا تو لوله های منتهی به سر سیلندر کف باشه یعنی سرسیلندر ضعیفه. در حالت خوب با تراش و دو واشاره کردن سر سیلندر حل می شه. در حالت بد تعویض سر سیلندر داری. هیچ راه سریعی برای فهمیدن روغن کم کردن وجود نداره. مگر اینکه دو هفته ای ماشین دستت باشه و باهاش را بری تا ببینی چقدر روغن کم می منه. یه راه نسبی هست و اون اینه که گازه شدید تو دور های بالا بدی و ببینی که آیا دود آبی از اگزوز بیرون می زنه یا نه. اگه بزنه از رینگ و یاتاقان و پیستون حنا بندون داری. اگه دوده سیاه ( دوده) دیدی سیستم سوخت رسانیت ایراد داره. شمع ها رو باز کن و تمیز کن یا شمع نو جاشون بذار. اگه خوب شد که هیچی اگه زیاد فرقی نکرد احتمال مستحلک شدن سوزن های انژکتور زیاده که قیمتشون هم زیاده.
3- ابزار و ادوات: کولر خیلی مهمه. با وجودی که به سمت فصل سرد می ریم فراموش نکن که فن و کولر رو حتما چک کنی. یه کمپرسور کولر چند صد تومن می تونه واست آب بخوره. چیزای برقی دیگه مثله شیشه ها, گرم کم شیشه عقب و پخش صوت رو چک کن.
4- یه سر هم به یه باتری ساز بزن تا از سالم بودن کوییل , دینام , دلکو و آوانس (تقدم) یا ریتارد( تاخیر) نبودن دلکو اطمینان پیدا کنی.
اینا که سالم باشن با قیش خورده خرجه. صد تومن پایین بالا تموم کن. راستی, هیدرولیک فرمون و کمپرسور هیدرولیک رو هم چک کن.
مبارکت باشه:11:
عزيز دلم منظورم اينكه 206 با اين شكل و شمايلي كه تو ايران هست ديگه اين شكلي تو اروپا توليد نميشه.الان از لحاظ تيپ و شكل و شمايل زياد فرق كرده.نقل قول:
عزیز جون !!! 206 در ایران و دیگر نقاط دنیا در یه قالب و در یه مدل ساخته میشه چیزی که توشون فرق فوکوله کیفیت مونتاژ و قطعات و همچنین آپشنهای اوناس .
اين 206 كه تو ايران توليد ميشه به درد عمشون ميخوره:27:
206 با شکل و شمایل و تغییرات جدید = پژو 207 :27:نقل قول:
206 هنوز تولید میشه و تولیدش به قوت خودش باقیه !
میشه یه عکس از 206 اروپا بزارید ببینیم خب چیه !! :20:
در سایت ایران خودرو شتاب 206 تیپ دو 14.1 ثانیه ذکر شده و شتاب 405 , 11.8 ثانیه. تجربه شخصی من می گه 206 در حدود 13 ثانیه و 405 در حدود 12 ثانیه. از این گذشته حد اکثر سرعت 405 , 15-14 کیلومتر بیشتر از 206. تحمل شتاب جانبیه 405 از 205 بالاتره. ( رفرنسی وجود نداره یا من ندیدم اما تجربی به چنین چیزی رسیدم.) امنیت تیپ دو خیلی کم تر از 405 ه. کابین 405 چند هوا از 206 بزرگتره. 206 در مقایسه با 405, تقریبا صندوق عقب نداره و به قول یکی از دوستان 4 تا جنازه تو صندوق عقب 405 جا می شه. از شوخی گذشته مناسب یرای مسافرت و حتی حمل بارهای کوچیکه. قطعات یدک 405 خیلی ارزون تر از 206 ه. هزینه نگهداری 405 هم از 206 خیلی کمتره. من در خارج از شهر با 405 , 7 لیتر و در شهر حدود 9 لیتر می سوزونم .( در صد تا). از حق هم نگذریم, کیفیت مونتاژ 206 از 405 بالاتره.
در ضمن اصلا از 405 خوشم نمی یاد ولی به خاطر برتریش تو این رنج قیمت, سوار می شم.
تو اروپا شرقی فکر کنم یکی دو تا کشور قرار بوده تولید بشه حالا نمیدونم الان تولید میشه یا نه وگرنه تو کشورهای پیشرفته اروپایه غربی که در حد جوکه این ماشین .
با اجازت برو سايت ايرانخودرو رو نگاه كن ميفهمي !!!نقل قول:
وزن V1 هم 1086 كيلوگرم هست . اما وزن ال 90 980 كيلوگرمه !!!
ال نود رو پارس خودرو زده 1100 کیلو
ایران خودرو هم زده با با ک پر 1100 کیلو گرم
مجله ماشین هم زده بود 1115 کیلو گرم
برادر این ال نود بهش میاد 980 کیلو باشه
206 تقریبا هم تیراژ 207 در اروپاس ! و ربطی به اروپای و غربی نداره !!نقل قول:
من با توجه به تجربیاتی که کسب کردم فهمیدم به هیچ وجه نمیشه کسی رو که از اتوموبیلی تعریف میکنه قانع کرد که از یه کی دیگه تعریف کنه. خودمم همین جوریم:31: پس دیگه نمیخواد با هم بحث کنید که این بهتره یا اون. اطاعات فنی دو تاشون که لازم بود دونستیم . تجربیات دیگران رو هم شنیدیم. پس جای بحث باقی نمیمونه. اون عزیزی که میخواد ماشینو بخره باید تصمیم بگیره که چی بگیره.
با تشکر
مرسی دیروز ال90 فول ثبت نام کردم.قبلا 206 داشتم زیاد راضیم نکرد خواستم چیزه دیگه ای امتحان کنم.راستی گفتن تحویل آبانماهه فکر میکنید راست ویگولنزج؟؟؟؟؟
تجربه کردم میام و توضیح میدم
کلا خرج 206 بيشتره يا تندر؟
والا من بدون تعصب بگم
من با این ماشین تاحالا 12000 تا رفتم
تا حالا 1000 تومن پول تنظیم باد دادم بهش
40هزار تومن هم برای سرویس های دوره ای
درسته.نقل قول:
البته سرشار جون این اختلاف اپشنها اینقدر زیاده که میشه گفت مدل دیگه هم داره.
مثلا 206 2 دیفرانسیل که توی یکی از نمایشگاه ها در روسیه به نمایش درومده بود.
و...
:11:
هااااااا :18:اين ديگه چي بودهنقل قول:
با سلام
از توضیحات خوب جناب سباستین و نظرات بقیه دوستان ممنونم.
می خواستم ببینم 405 کاربراتوری بگیرم بهتره یا انژکتوری؟ از نظر مصرف و سرعت و شتاب برام فرقی نمیکنه. میخوام ببینم کدومش کمتر اذیت میکنه؟ (به هر حال دست دومه دیگه! ) در ضمن برای تست اگه نمایندگی ایران خودرو ببریم خوبه یا جای بهتری سراغ دارید؟
اقا من ميگم نه 405 نه پرشيا .
پرشيا كه الان جديدترين تكنولوزيش abs كه مال 20 سال پيش تو اروپاست
حالا خودت حساب 405 كن
L90 هرچقدر هم بد باشه حداقل ماشين جديدتريه
البته 206 هم خوبه
سلام به همه دوستان گلم.
من 12 میلیون پول دارم.
چه ماشینی بگیرم؟
سلام عزیز.
اول بهتره بگی واسه چه استفاده ای میخوای؟ چند نفر معمولا میشینید توی ماشین؟ مسافرتی کار میکنی یا بیشتر واسه داخل شهر میخوای؟ مصرف و استهلاک تا چه حد مهمه؟ دست دوم میخوای یا نو؟
================
در دو دسته بندی کلی
، دست دوم: شما میتونی 206 تیپ 2و3 نسبتا تمیز بگیری که برای زوج خوبه.
405 تمیز میشه گرفت، این مورد از بالایی برای خانواده بهتره.
و...
اما از بین خودرو های نو،
پول شما به روا و انواع پراید و همچنین تندر 90 تیپ E0 میرسه و از تندر 90 تیپ E1 فول تقریبا 1 میلیون کمتر هست.
که اگه بتونید زور خودتون رو بزنید و گزینه آخر رو بگیرید بهتر از بقیه هست. تقریبا از هر لحاظ. اگر هم 12 تومن آخر زورتون هست ، بگو از یه خودرو چه انتظاراتی داری تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. شاید گزینه های جدیدی بازم به ذهن بیاد.
:46:
دوست عزیز ما 4 نفر هستیم و برای شهر میخوایم.نقل قول:
نو باشه.
:40:
میتونید روا و پراید بگیرید. (تندر 90 تیپ E0 هم میتونید بگیرید ولی چون کولر نداره و حتی شیشه بالابراش هم دسیتیه)نقل قول:
پراید: جوون پسند تر. استهلاک کمتر. بازار فروش بهتر و...
روا: جادار تر، خانوادگی تر، امنیت بیشتر و ...
اگه 1 تومن هم بذارید روش میتونی تندر 90 تیپ E1 فول بگیری که وافعا نسبت به بقیه بهتره.
نظرت در مورد 141 چیه؟چجور ماشینی هست؟
ممنون از راهنماییت عزیزم >:d<
دوست عزيز سلام
اگه من باشم يه ماشين كاركرده (تميز ميگيرم اينجوري خيلي گزينه جديد واست باز ميشه 206,405,samand ,.....
دوست عزیز برای ماشین کار کرده باید کلی دوندگی کنه آدم و بگرده.خیرشو زدم نو میگیرم
141 ماشین زیاد جالبی نیست. حتی در بین پراید ها هم از همه پایینتره به نظر من. بیشترین دلیل هم اینه که کیفیت ساختش از بقیه خرابه و تغییراتی که توی قسمت عقب خودرو دادن غیر مهندسی بوده.نقل قول:
در حال حاضر به نظر من شما که میخوایید برای استفاده بگیرید، اگه میخوایید پرابد بگیرید 132 بگیرید. تقریبا از همه لحاظ از بقیه بهتره. ولی بازار فروش خوبی نداره.
سوالی بود، بپرسید، در خدمتم.
دوست عزيز اتفاقا 141 ماشين خوبيه !!!
من اگه به جاي شما باشم يه پرايد صفر ميگيرم(نه 141)
سلام دوستان یهراهنمایی می خاستم از دوستانی که تو زمینه قیمت 206 اطلاع دارن
یه 206 تیپ 2 می خوام بخرم با 11 میلیون تا حداکثر 11و پنصد چه مدلی گیرم می یاد ( تمیز می خوام باشه ) ؟؟
سلام.
بستگی به این داره که چقدر بگردی.
اگه خیلی زیاد بگردی حتی ممکنه 85 تمیز هم پیدا کنی.
ولی فکر کنم الان با این پول بتونی-83 تمییز گیر بیاری.
تو روزنامه مدل های آخر 84 و اوایل 85 بود که 11.5 می دادن
از بنگاه بخوام بخرم چه طوره می شه به تمیزی ماشینی که از بنگاه می گیری اعتماد کرد 100 تومان بیشتر بیدی ولی خیالت ر احت تر باشه ؟
همون 100 تومن بیشتر رو لازم نیست بدی بنگاه دار.نقل قول:
کمتر از یک یک دوم و یا یک سومش رو بدی به یه تعمیر کار 206 و بگی که کامل برات تست کنه کافیه. (رانندگی، رنگ، موتوری، دیاگ و ...)
اگه مبشه با دلیل و استدلال بگید ممنون میشمنقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه میخوایید پراید بگیرید اینجا رو ببینید.
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
مشخصات کامل (مقایسه جدولی) انواع پراید به صورت Pdf
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265512
به نظر من هیچکدوم از این ماشین های مونتاژ داخل ارزش سوار شدن ندارن ...
با این پول من از بین میتسوبیشی گالانت جی ال - هوندا آکورد ای ایکس - یا هوندا سیویک یکی رو انتخاب میکنم . هم کم اصطحلاک و هم نرم و ایمن . تاز از نظر ظاهر هم خیلی خیلی از پژو ال 90 پراید این چیزا بهترند . با 12 میلیون میتونی یه تمیزش رو بخری
درسته عزیز.نقل قول:
البته بعید میدونم چیزایی که گفتی از نظر ایمنی هم از L90 بالاتر باشن.
توی پست فکر کنم سوم بود که دوستمون گفت ماشین نو میخواد.:11:
خرید اتومبیل دست دوم یکی از بزرگترین ریسک هایی است که ممکن است هر کس هر کس در زندگی مرتکب شود خریداران تازه کارمعمولا شیفته وضع ظاهری خودرو می شوند و البته مکافات این زودباوری را نیز پس خواهند داد .
در این مطلب برخی از نشانه های کلیدی که به شما در خرید اتومبیل دست دوم کمک میکند ذکر شده است:
1(به خوردگی و زنگ زدگی بدنه ماشین توجه کنید راه تشخیص آن حرکت دادن آهن ربا روی بدنه ماشین است .اگر آهن ربا به قسمت وسیعی از بدنه نچسبد نشانگر آن است که این قسمت به خاطر تصادف از بین رفته و با بتونه پر شده است اگر قسمتهایی از بین رفته زیاد باشد ازخریدن ماشین صرف نظر کنید.
2)به همه جای ماشین به صورت عمودی فشار زیادی وارد کنید در حالت طبیعی باید ماشین به شکل اولیه خویش بازگردد اما اگر ماشین شروع به لرزیدن کرد نشانگر آن است که سیستم تعلیق اتومبیل نیاز به تعمیر دارد.
3)درها و پنجره ها و در کاپوت و صندوق عقب را چک کنید و ببینید که به راحتی باز و بسته میشوند و کلیدها راحت در قفل ها می چرخند.
4)پارگی صندلی ها را بررسی کنید و کفی ماشین را کنار بزنید اگر قسمتی از کف ماشین زنگ زده باشد این به آن معناست که آب به زودی به داخل ماشین نفوذ می کند.
5)برق ماشین را به دقت بررسی کنید چراغها ,راهنماها , بوق .....و آب پاشها .اگر فروشنده به شما گفت با این قیمتی که می فروشد ضبط و چیزهای دیگر روی ماشین نصب شده است آنها را نیز بررسی کنید.
6)به کیلومتر شمار نگاه کنید و ببینید که کیلومتر نسب شده با ظاهر ماشین مطابقت میکند راننده معمولی در سال 12 هزار کیلومتر ماشین میراند اما اتومبیلی که در خدمت شرکت است در سال 40 هزار کیلومتر راه می پیماید باید ظاهر اتومبیل با کیلومتر ثبت شده فرقی نکند زیرا هر کسی می تواند کیلومتر شمار را دستکاری کند .
7)موتور را بررسی کنید تا هر گونه علامت تعمیری را در آن بیابید این علامات عبارتند از:روغن کاری جدید یا لحیم و گاهی اوقات تمیزی غیر عادی زیر در پوش موتور.
8 )مکانهایی را که آب به بیرون ترشح میکند به دقت بررسی کنید تعویض شیلنگ آب کار آسانی است اما اگر آب از رادیاتور ترشح کند باید آن را تعویض کنید و این کار هزینه سنگینی در بر دارد .
9)موتور را روشن کنید و بگذارید به آرامی حرکت کند (بچرخد)دیده شده که بعضی از بنگاه داران متقلب روغن غلیظ در موتور و جعبه دنده میریزند تا مانع شنیده شدن صداهای ناهنجار موتور شوند .
10)میله اندازه گیری روغن را بررسی کنید اگر روی آن خیابانهای مایل به خاکستری رنگ و یا قطرات آب دیدید نشانه خرابی رینگ پیستون است.
11)در پوش کارتر را بر دارید به گونه ای که از رو غن پر شود وجود بخار یا دود نشانگر خرابی بزرگ است که باید موتور را تعویض کنید بعد از اینکه موتور را 5 دقیقه روشن گذاشتیداگر دود ساه از اگزوز خارج شد دلالت بر وقفه بر کاربراتور میکند اما اگر دود آبی بود نشانگر این است که کاربراتور باید با هزینه سنگینی تعمیر شود .
12)باطری را بررسی کنید یعنی ابتدا چند دقیقه روشن کنید و ببینید که بعد از آن موتور به راحتی روشن میشود .
سپس فرمان را در سرازیری که شیبش تند و پر پیچ و خم باشد امتحان کنید و ببینید که صدایی از آن خارج نمی شود سپس ماشین باید در مسیر مستقیم به سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
13)ترمزها را امتحان کنید اگر مجبور باشید آن را تا آخر و یا ماشین هنگام ترمز گرفتن به این سو و آن سو مایل شود و یا صدایی از آن خارج شود نیاز به تعمیر فوری دارد زیرا این امور خطری جدی برای راننده به وجود می آورد.
14)به هر صدای غیر عادی داخل ماشین گوش کنید اگر هنگام پیچیدن از چرخهای جلو صدای بلندی خارج شد نشانگر وجود مشکل در سیستم کمک فنر اتومبیل است.
15)در سرعت زیاد(50کیلومتر در ساعت)دست خود را از روی فرمان بردارید اگر ماشین لرزید و یا به این سمت و آن سمت کشیده شد یا از خط مستقیم خارج شد فرمان ها نیاز به میزان شدن و تعمیر دارند.
قبل از اینکه تصمیم نهایی را برای خرید ماشین دست دوم بگیرید بهتر است که از کارشناسی کمک بگیرید تا ماشین را به دقت بررسی کند.
منبع: نت