سوالم جا افتاد یا کسی نمیدونه؟سایت مرجع هست که ببینم گیج های کابل ها تا چند وات تحمل میکنند؟نقل قول:
سوالم جا افتاد یا کسی نمیدونه؟سایت مرجع هست که ببینم گیج های کابل ها تا چند وات تحمل میکنند؟نقل قول:
اون آمپ براي 1070 ضعيفه باند هاي DLS اگه اشتب نزنم 150 وات آر ام اس هستن و اين آمپ چهار كانال 80 وات هست به نظر من خرج اضافيه همون كنوود ها رو بگير :11::11:نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ارادتمند
ممنون از پاسخ سریعتون دوست عزیز
امروز فکر کنم بله خیابان عباسی بود 2-3 مغازه که رفتم خیلی به 595 لیمیتد تاکید داشتند و میگفتند اگر با آمپ خوب بتونید صدای واقعی این باند رو در بیاورید واقعا معرکه خواهد بود
خواستم بدونم آمپ برای تیونرها باید تا چه واتی باشند و برای ووفرها ؟
صدای این باندو هم شنیدم بدون آمپ هم جالب بود
و نظرتون در مورد باند kicker ks6930 هم بفرمایید
سپاسگزارم از شما
موفق باشید
سلامنقل قول:
ببین این به دردت میخوره :
اینم به دردت میخوره :کد:http://www.caraudiohelp.com/newsletter/choosing_wire_gauge_amplifiers.htm
:46:کد:http://www.bcae1.com/wire.htm
همچنان منتظره جواب هستم؟!:19:نقل قول:
سلام ارادتمند
عزیزان اساتید میبخشید آمپ
soundstream tra 640.4 چند کاناله هست ؟
و اینکه برای باند 595 لیمیتد خوب جواب میدهد ؟؟
این لینک آمپ های ساند استریم . قسمت پایین آخر trx 4.640
]نقل قول:
کد:http://www.soundstream.com/amplifiers-tarantula.htm
بهترین آمپ 4 کاناله تا 200.000 تومان چی هست ؟
بهترین باند هم تا 180 رنج کمک کنید
باندهای زیر :
dls1073
jbl limited
vtek 693
kicker 6930
لطفا به من کمک کنید . من تا شنبه باید اندیمشک باشم لطفا کمک کنید
باید باند و آمپ را همینجا بخرم چون ماشینم را نیاوردم به همینخاطر زیاد میپرسم نمیتونم تست کنم
اگر لیمیتد بگیرم با یه آمپ 4 کاناله قوی میتونم 2 کانالش را مثلا 1 و 3 را به تیونرها بدم و 2 تا رو به ووفرها
کمک کنید خواهش میکنم
از دوستان تا الان کسی 8200bt یا 5100dvd توی ایران دیده؟ و میدونه قیمتش چنده؟ در مورد گارانتی دار بودنش هم بهم اطلاعات بدید ممنون میشم.
ممنون میشم مدل های مشابه و بهتر در همین رده رو هم بهم معرفی کنید.
آرنولد جان بين اين باندها به نظر من 1073 رو بردار البته اساتيدي چون امير جان هم نظر بدن!!!!1
سلام ارادتمند
ممنون از شما رضا جان . راستش در اساتید فقط شما نظر دادید لطف کردید
اقا امیر و بقیه اساتید هم نظر بدند
باند تا 200.000
آمپ هم تا همین حدود
من تمام این 205 صفحه را خواندم یک سری اصطلاح هم یاد گرفتم
خوب من حجم صدا و قدرت صدای بالا میخوام + بیسی که در لو بیس و مید بیس عالی باشه و بیسش قوی باشه کوبش قوی داشته باشه ولی خشک و تیز نباشد
از عزیزان کسی vtek693 و یا 1070 رو گوش نکرده
آمپ قوی هم معرفی بفرمایید
سپاسگزارم . الان بنده برای باند و آمپ 2روز باز باید بیشتر بمونم اینجا لطفا کمک کنید
بچه های تهران چون تعداد پست های من کمه کمک نمیکنید یا دارید به من کم محلی میکنید؟
هممون ایرانی هستیم
یه خورده صبر کن تا حمید خان بیان و نظرشون رو بدننقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون خیلی خیلی وارد تر و با تجربه تر هستن
من در حد سوال های ساده رو میتونم جواب بدم :46:
من دیروز پایونیر 4150ub گرفتم 142 هزار تومان
البته 4150sd هم داشت 2هزار تومان گرونتر بود ولی usb از جلو میخورد نگرفتم در ضمن SD هم واسم خیلی کاربرد نداره...
ولی خداییش کیفیتش عالیه (پخش قبلیم 1150 بود پایونیر ، کیفیتش خیلی پایین بود) واقعا از پولی که دادم راضیم در ضمن امکاناتش در حد 7150 و 6050 هست فقط صفحه اش از این دمودارها نیست...
:31:سلام به همه ی اساتید محترم
1سیستم میخواستم بردارم مخواستم یه کمکی به من بکنید
هديونيت:7150
باند:كنوود 718 اي ايكس با 718 معمولی یا< gbl t595
(قیمتشم زده 129 تومان سایت pioneershop.ir
آمپ هم pcx 540 یا کنود 8401 یا 8404
یه باکس لوله ای jbl هم میخوام بردارم
اگه لطف کنید بگین من کدوماشو بردارم یا اگه لازمه چیزی اضافه کنم ممنون میشم:31:
لطفا قیمتا رو هم بگین مخصوصن باکس و آمپو
و اینک خودمون ساب بگیریم (مثل 306 پایونر) بعد براش باکس درست کنیم فایده ای داره یا آماده بگیریم بهتره؟:13:
واسه کامار چه ساب و باند و امپی پیشنهاد میکنید.ماشین رو دارم آماده میکنم واسه مسابقات.البته نه مسابقات سیستم صوتی واسه نمایشی.در کل میخوام برام 500 600 بیشتر نشه.ظبتش پنل برقی خوبه.البته سیستم تکمیله ولی خوب جواب نمیده میخوام اوزش کنم
:8:
سلام وبا تشكر از محبت دوستان.خوشحال ميشم بتونم تو اين فروم تا آنجا كه اطلاع دارم دوستان رو راهنمائي كنم.البته من شاگرد همه دوستان هم هستم و دارم درس پس ميدم.نقل قول:
به نظر من بيس 1070 پرتر هستش.بلندگوي خوبيه،ووفرش 10*7هستش.با توجه به اينكه 2Way هستش صداي تيوتر نرمتري داره.آمپ هم تو برند JBL ميتوني انتخابهاي مناسبي داشته باشيد.واتهاي خروجي كه JBL ارائه ميده واقعا درسته و RMS واقعي هستش.كلا طراحي آمپهاش بي نظيره.نمايندگي عكاض كيش وارد كننده اين برند هستش.
موفق باشيد.
با عرض سلام دوباره خدمت دوستان
من با کمک و راهنمایی شما اساتید یه سیستم خوب(البته نسبت به قیمتش) بستم که واقعا ازش راضیم.
حالا یکی از دوستام میخواد یه باند 718ex ببنده , میخواستم ازتون بپرسم آمپ کنوود مدلKAC-5203 واسش کافیه یا بالاتر میخواد؟
اگه بالاتر میخواد لطفا مدل و قیمتشو دقیق بگین(کنوود باشه)
من بحث های قبلی را خوندم و از این سیستم خوشم اومد :
پخش Pioneer 5050
2 تا باند jbl 953
و
امپ JBL CS60.2
یا Pioneer GM-3300T 300W
کدوم بهتره ؟
و کلا این سیستم خوبی هست یا نه؟
و کل قیمت این سیستم چقدر می شه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم!! :11:
نقل قول:
5050 كه ديگه گير نمياد برو تو كار اين
5150 به قيمت 160 تومن
باند رو نميدونم آمپ پايونير هم حدودا 80 تومن هست به نظر اين كوچيك باند رو 718 اي ايكس بگير
آقا رضا مرسی!
پخشو 5150 می گیرم
آمپو Pioneer GM-5400T
ولی از jbl 953 که خیلی تعریف شده....!
علي جون اگه نظرت رو jbl خوب همونو بگير
اقا یکیم به داد من برسه یه راهنمایی چیزی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
سلامنقل قول:
من که در بازار بودم میگفتن این باند خیلی خوبه
البته به نظرم با یک آمپ ساند استریم متچ کنید بهتر هست . آمپ سوند استریم تا 100.000 پیدا کنید
jbl 953 رو روی یک جن 2 داشتند تست میکردند بیسهای توپر و خوبی میزد . کیفیت خوبی هم داشت
اصلا با 718 ex قابل مقایسه نیست
سلام به همه ی اساتید محترم
1سیستم میخواستم بردارم مخواستم یه کمکی به من بکنید
هديونيت:7150
باند:كنوود 718 اي ايكس با 718 معمولی یا< gbl t595
(قیمتشم زده 129 تومان سایت pioneershop.ir
آمپ هم کنود8404
یه باکس لوله ای jbl (بوم باکس )هم میخوام بردارم
اگه لطف کنید بگین من کدوماشو بردارم یا اگه لازمه چیزی اضافه کنم ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا قیمتا رو هم بگین مخصوصن باکس و آمپو
و اینک خودمون ساب بگیریم (مثل 307 پایونر) بعد براش باکس درست کنیم فایده ای داره یا آماده بگیریم بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا از اساتید کسی بهت کمک نمیکند
جز که خودمون گره گشای هم باشیم
با این حال
من باند 595 لیمیتد خریدم صداشو با 1070 تست کردم خوشم اومد
با گارانتی عکاظ قیمت همکاری 155 تومان
حالا فقط یک آمپ 4 کانال قوی که هم قدرت داشته و هم کیفیت قیمتش تا 220.000 معرفی کنید
بعد برای نصب این 595 باید بریج بدم به ووفر ؟
چون یه 4-5 ماه دیگه میخام ساب اضافه کنم به نظرتون یه آمپ 4 کانال بردارم تا 2 تا 2 کانال بهتر نیست
؟
به ما هم کمک کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چون چند تا باند را اینروزا برای خرید تست کردم بهت میگم وگرنه نه استاد هستم نه جوجه شاگرد
الان من خودم هم 595 لیمیتد گرفتم
صداش رو فقط باید با آمپ بشنوی . بیس ما فوق العاده ای داره . باند کیفیتی که نیست باند قدرتیه ولی کیفیتش هم قابله قبوله . مید بیس این باند دیوانه کننده است
در مورد بوم باکس و باکس که خودت بسازی باور کن اونکه خودت بسازی هم خوبه . الان بوم باکس 130-140 هزار هست فقط کلاسه کار و شیک بودن بیشتره وگرنه بیس ساب در یک حده
اگر بخای 595 برداری یه آمپ 4 کانال کننود 845 بردار 120.000 تومان
کنوود 718 ای ایکس از 718 کیفیتش بهتره
ولی باند قدرتی فقط و فقط و فقط 595 لیمیتد
بیس :
.1. 595 لیمیتد
2. 1070
3.. ویتک 693
کیفیت :
1070
ویتک 693
.3.لیمیتد
ولی نه که کیفیت پایینه چون اون 2 تا تقریبا کیفیتی تر هستن
اگر خواستی کنوود 718 ببندی با یک آمپ ارزون ببندی هم خوب میشه
ولی 6975 اصل اگر گیرتون اومد با یه آمپ گرونتر که البته اصلش خیلی کم هست
سلام از کمکت ممنون
من از چنتا مغازه دار که یکیشونم اشنا بود پرسیدم گفت لیمیتد بعد 6 ماه افت صدا پیدا میکنه همون کنوود ای ایکس ببند
و منم خیلی پول ندارم که بتونم دوتا آمپ ببندم میخوام یه دونه کنوود 8404 ببندم اه قیمتم دارین بگین مر30
در مورد باکسم بهم گفت اگه میخوای خیلی بیس بالایی داشته باشه بوم باکس gbl ببند که من گفتم اگه دوتا 307 پایونر تو یه باکس دوقولو ببندم بهتر نیست گفت اگه بیس میخوای بوم باکس ببند ولی از نظر قیمت هر دوتاش 130 میشه البته اصلیش
یه چیزه دیگه هم شنیدم که جالب بود بهم گفت این 7150 دو مدل داره که یکیش 20 تومن ارزونتره و 215 بهم قیمت داد یعنی دروغ گفته؟
سلام دوستان تا 200 تومان برای 405 چه سیستمی پیشنهاد میکنین؟(بدون ضبط)یه ظبط پایونیر دارم.
نقل قول:
نظر من اینه
یه جفت 718 ex قیمت از 80 -85
آمپلی pionner gm 3000t قیمت 70-75
تا اینجا شد 160 تومن البته حداکثر
دیگه باقی ماجرا به فروشنده بستگی داره که بخواد چقدر برا طاقچه و سیم کشیو اینا ازت بگیره ولی فک میکنم بیشتر از 200 تومن بشه .
سلام ارادتمند دوست عزیزنقل قول:
عزیزم بله من هم باورت نمیشه تمام مغازه ها و زیر و رو کردم ولی :
595 لیمیتد با یک آمپ خیلی قوی باید راه بیفته
البته فکر نکنم افت کیفیت پیدا کنه چون مثل اینکه نصابش باید حرفه ای باشه
کنوود 718 ای ایکس هم خوب هست . اگر از بیس 718 خوشتون اومده به نظر من روی ویتک 693 هم فکر کنید . بیسش مانند 718 هست ولی حجم صدا و قدرت و کیفیت بیشتری داره 150 تومان ولی با یه آمپ عادی هم راه میوفتد
در مورد بوم باکس بیسش با باکس دست ساز آنچنان محسوس نیست . کمی بیسا قشنگتر میشه ولی مثلا 100.000 تومان بیشتر بخاد آدم بده برای یه ظاهر شیکتر بجاش روی باند و آمپ و یا ساب مانور بیشتری میدهد
خیر فکر نکنم 7150 فقط یک مدل داره که دموی سفید رنگی داره . فقط قیمت مغازه متفاوته خودش از 200-220
اگر پول آمپ 150.000 به بالا داری لیمیتد ببند
اگر بوم باکس نخواستی بگیری پول زیادشو باند ویتک 693 بگیر
اگر آمپ ارزون میخوای 718 بگیر چون 718 یه باندی هست با آمپ و بدون آمپ تقریبا در یک سطحه با توجه به اینکه پخشتون هم7150 خواهد بود
موفق باشید
سلام
میخوام یه BT5100 سونی بخرم،بلوتوث داره،ولی usb نداره،caller id،دفترچه تلفن 50تایی و میکروفون داخلی داره!
قیمتش چنده؟کارش خوب هست؟برای ولوم دادن و...نمیخوام چون موسیقی اصیل گوش میدم،بیشتر واسه مکالمشه که میخوام بخرم
الان تو سایت سونی مدل 5750 رو دیدم،هم USB داره هم بلوتوث.این بهتره یابالایی؟!
قیمت این چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش پایونر بگیرید بهتر هست
سونی ها لنز و اپتیک ضعیف دارند و خروجی وات کمی دارند و بعد در استفاده از باند و آمپ مشکل ایجاد میشود
کسی خبرداره که پایونیر 7250 توی بازار هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟؟؟
گفتم اهل آمپ وباندهای آنچنانی نیستم...نقل قول:
ازلحاظ اپتیتکم که مدل دوم USB داره،خب دراین صورت زیاد از CD استفاده نمیشه!
قیمت ندارین؟
سونی هد یونیتاش از هم قیمت پایونیره...بین 150 تا 250 باید باشه....یه مدلش بود که همه چی داشت 320 تومان بود.همه چیااا
سلام..نقل قول:
یعنی کسی جواب سئوالم رو نمیدونه؟!:18:
مدلش یادته؟اینم تقریبا کاملهنقل قول:
بلوتوث
کالر آی دی
دفترچه تلفن
Usb
ریموت فرمون بیسیم
آرنولد عزیز یه چیزی گفتی که جالب بود مگه چقدر قیمت یه ساب و یه باکس در میاد که یوم باکس یه 100 تومن بیشتر بشه؟!
تازه صداش در مقایسه با باکسایه هم قیمتی خودش بهتره اینطور نیست؟
در کل شما چی پیشنهاد میکنین؟یعنی خودم ساب بگیرم و بزارم تو باکس؟ که بله چه سای و چه قیمتی؟!:20:
یه لطفی هم بکنید در مورد اینکه آمپه 8404 قیمتش چقدره و آیا تو این رنج قیمت آمپ بهتر از این هست یا نه یه توضیحی بدبن
در مورد باند gbl595 قیمتشا زده 128 تومان ولی میترسم با همین امپ(8404) راه نیفته آخه یه بوم باک یا دوتا ساب میخوام حالا میگین چیکار کنم؟:13:
و ضبط پایونر مدل 4150 چطوره چون dvd میخوره و divx هم میخونه قیمتشم 208 تومنه
بازم ممنون