باهات موافقمنقل قول:
شما که دنبال کرک هستید میتونید در تاپیک سیمز زندگی به قولا رویایی برید و دانلود کنید
اونجا خیلی توضیح دادم
Printable View
باهات موافقمنقل قول:
شما که دنبال کرک هستید میتونید در تاپیک سیمز زندگی به قولا رویایی برید و دانلود کنید
اونجا خیلی توضیح دادم
فایل کرک سالم را بعد از دانلود کجا کپی کنم
ساختن زامبی
ورژن:Night Life
شما ميتونيد آدم هاي مرده اي را كه با آنها رابطه داشتيد دوباره زنده كنيد
به وسيله ي يه تلفن خاص به نام The Resurrect-O-Nomitron كه تو قسمت
Career Rewards هست فقط بايد با اين تلفن به ازرائيل(Grim Repaer)
زنگ بزنيد و زنده شدن مرده تون رو ازش بخواييد البته اون هم در مقابل ازتون
مبلقي رو دريافت مي كنه كه اگه اين مبلغ كم باشه مردتون رو زنده مي كنه
اما بصورت ناقص و تكامل نيافته كه بهش ميگن زامبي.
دوست عزیز من این مطلب را در صفحات قبل با نام زنده کردن مره گذاشتمنقل قول:
دقت کن
ببخشید مرضیه جون finder در کدام قسمت برنامه است؟نقل قول:
چندتا مطلب داشتم که همراه با عکس است می خواستم بدونم چطور عکسها را همراه با متن نمایش بدم
باید آپولود کنینقل قول:
سایت برای آپولود در .....قرار داده خواهد شد
سلام
قضیه عوض شدن تاپیک Sims چیه؟
مگه همین چه اشکالی داره؟که می خواید بره ترش و یکی دیگه بزنید؟
این تاپیک خیلی شلوغ شده و اگر مطالب اونو نگاه کنید البته از صفحه ی اول زیادیش نامربوطه یا تشکر و...نقل قول:
بنابراینfrnsh و من و اکثریت افراد که اگر شما بگید همشون رو معرفی میکنم خواستن تا تاپیک حذف بشه و جدیدش درست بشه.
البته maggy_p با این طرح مخالف بود و به toodi هم فعلآ اطلاع داده نشده.شما میدونید که رای اکثریت مورد قبوله و البته فردی که تاپیک رو ساخته
دوستان در این تاپیک دیگه مطلب نزارن و به تاپیکی که به محض بسته شدن این تاپیک با نامThe SiMs ایجاد خواهد شد بروند.
البته تا زمانی که تاپیک بسته نشده میتوانند از پیام خصوصی استفاده و یا همین جا مطلب خود را بگزارند ولی باید بدانند که مطالب آنها حذف خواهذد شد
باتشکر از سام فیشر و تمام افراد تاپیک:40:
سلامنقل قول:
آقای سم من و مرضیه جان مخالفیم چون تمام پست هایی که ما اینجا دادیم و زحماتی که کشیدیم از بین میره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرضیه جان نمیتونه که همه چی رو از اول بگه...آقای سید میگن که ما این تاپیک رو ببریم ترش و یک تاپیک جدید باز کنیم...
بعد هرکس اونجا یک پست رزو کنه و هروقت کاری داشت اون پست رو ویرایش کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این تاپیک چشه؟مگه بقیه تاپیک ها شلوغ نشده؟این تاپیک با بقیه ی تاپیک ها مثل وورلد آف وارکرفت که بیش از 100 صفحه شده ، آیا کسی میاد که این تاپیک رو ببره ترش و تاپیکی که بیش از 100 صفحه بوده رو از بین ببره و روزی از نو روزی از نو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال ما اینجا کلی زحمت کشیدیم و حاضر نیستیم که این تاپیک رو ببریم به ترش... :27:
منو مرضیه جان چند بار در یاهو درمورد این مسئله بحث کردیم ولی با نتایجی که ما به دست آوردیم انجام دادن چنین کاری غیر ممکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا برای ترش شدن تاپیک دلایل محکم تری بیاورید...چون تاپیک قبلی هم معلوم نشد که به چه دلیل به ترش رفت و تمام درس ها و زحماتی که کشیده بودیم از بین رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام تاپیک رو به علت بیشتر شدن صفحاتش و شلوغ شدنش بردن ترش؟ :13:
ما که وقتمون رو به قول معروف از سر راه گیر نیاوردیم که دوباره تاپیک دیگه باز کنیم...اگر تاپیک دیگه هم باز بشه این تاپیک بره ترش هیچ فرقی نمیکنه چون اون تاپیک هم شلوغ میشه پس لطفا همین جا این بحث رو تموم کنین بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاملآ موافقم که این تاپیک حذف ودوباره بازگشایی شود:5:نقل قول:
خوب شما دليلتون رو واضح و منطقي بگيد شلوغ شدن تاپيك دليل منطقي نيست و اگرم چيزي رو ميخوايد پيدا كنيد ميتونيد سرچ كنيد كه اگرم بلد نيستيد ميتونيد ياد بگيريد.نقل قول:
من قبلا هم گفته بودم كه سوالات زيادي اينجا جواب داده شده و حتي نكات زيادي گفته شده كه واقعا روشون وقت گذاشتيم و بايد بگم كه با اين كار داريد بهمون ثابت ميكنيد كه وقتي كه گذاشتيم براتون بي ارزشه
اگر واقعا فكر ميكنيد وقت و انرژي كه ما روي اين تاپيك گذاشتيم بي ارزشه ميتونه بره ترش :27:
جواب ها به ترتیب شماره:نقل قول:
1-مطالب به درد بخور قبلی از جمله آموزش های مرضیه به هیچ عنوان حذف نمی شه و در تاپیک جدید قرار داده خواهد شد.بعدشم فقط من نمی خوام که تاپیک حذف بشه بلکه اکثریت با من موافقن
2-از کل این تاپیک فقط 10 صفحه ش مفیده و بقیه اش تشکر و... . من با شلوغ با مطالب مفید اصلآ مخالف نیستم.درمورد ویرایش هم فقط یک نظر بود
3-چرا غیر ممکنه.مرضیه مگه چقدر درس داده؟!
تازه اکثریت با من موافقن و برای من پیام خصوصی فرستادم از جملهfrnsh
4-دلیل از این محکم تر که مطالب تاپیک به غیر از چند مورد محدود بی فایده و نا مربوط با سیمز2 است و در قالب
سیمز2 تاپیک را پر کرده. دلیل حذف تاپیک قبلی هم حتمآ همینه
5-همان طور که گفتم مطالب به درد بخور قبلی حفظ می شه.من نمیگم که شلوغ نشه با مطالب درست و صحیح شلوغ بشه
امید وارم که توجیح شده باشی
من نمی خواستم این رو بگم و فقط نوشتم موافقمنقل قول:
ولی مثل این که باید بگم: بجز تعداد محدودی پست(توهین نباشه) بیشترشان دری وری و چرت پرت بوده
می توانید سرچ کنید و ببینید:4:
خوب باشه اگه به نظرتون دريوريه ميتونه بره ترش ديگه اصلا برام اهميت نداره مخصوصا بازي سيمز
لااقل چند نفر خوشحال ميشن
موافقم :27:نقل قول:
ما برای این تاپیک جوش نمیزنیم جوش میزنیم که وقتمون رو گذاشتیم سر این تاپیک تا بتونیم همیشه بالا نگهش داریم ، ما میتونستیم اون وقتی رو که صرف این تاپیک کردیم برای یک کار مفید تر انجام میدادیم ...
به هرحال برای منم هیچ فرقی نمیکنه ...
به هرحال ما دلمون برای این همه وقتی که گذاشتیم میسوزه همین و بس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من امروز يه dvd گرفتم كه 8 تا از پتچايه بازي رو داشت من الان همهرو نصب كردم ميخواستم بدونم با اجرايه بازي همه يه پتچا اجرا ميشن يا نه براي استفاده از امكانات هر پتچ بايد خودشو اجرا كني؟
شما یکی رو اجرا کنی همه ی سیمزا بالا میاد :27:نقل قول:
البته باید جدید ترین سیمز از طرف کمپانی رو اجرا کنین که خودش بهتون میگه :10:
ببین تودی عزیز من قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم.بالاخره مام دلی داریم:40:نقل قول:
همون طور که گفتم تمام مطالب مفید تاپک،نه شما بلکه همه توی تاپیک جدید قرار داده خواهد شد و من الان یک کپی کامل از تاپیک رو به صورت آفلاین در سیستم خودم دارم و مشغول گلچین کردنم.
به هیچ وجه وقتی که شما گذاشین پای تاپیک هدر نمیره واین کار برای بهبودی تاپیک انجام میشه
ببین مگی جان تمام مطالب که ترش نمیرهنقل قول:
شما موافقت کن بقیه اش با من
اگه ناراحتت کردم منو ببخش ولی این نظر بسیاری از افراد تاپیکه
ببخشيد جديد ترين سيمز چيه ميشه اسمه انگليسيشو بنويسيدنقل قول:
خوب جديد ترين سيمزي كه شما نصب كردي چيه؟ بايد اونو اجرا كني ديگه:10:نقل قول:
لطفا موضوع رو كشش نديد چون تاپيك ترش نميرهنقل قول:
اين بحث ها هم الكي الكي باعث ميشه تاپيك شلوغ بشه
دوستان و طرفداران بازی سیمز 2 این تاپیک با موافقت من و اکثریت افرادی که در این تاپیک فعالیت می کنند بسته خواهد شد و تاپیک جدید ایجاد می شود که شما میتوانید به آنجا مراجعه کنید.
این تاپیک به دلیل شلوغی و مطالب نامربوط موجود در آن بسته میشود.
لطفآ دیگر در این تاپیک نظر نگذارید.
از مدیریت محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن
ببخشید دو تا پست شد اما میشه یکی آدرس جدیده رو به من بده؟ :6: :)
مجبورم به مديرا اطلاع بدم مثل اينكه هر چي من حرف ميزنم كسي متوجه نميشه!نقل قول:
نقل قول:
میشه بگی چیو متوجه نمیشیم؟:18:
آخه ببین این تاپیک خیلی شلوغ و بده. هردفعه کلی گیج میشیم. مطالب زائد هم زیاد داره. ما هم که توی این تاپیک هستیم اصلا تا حالا به صفحه های قبلش مراجعه نکردیم که.
با رای اکثریت هم موافقت کردیم که یه تاپیک جدید بزنیم. اگه تاپیک جدید بیاد خیلی بهتره.
میشه دلایلت رو برای مخالفتت بگی؟
تا حالا 10000 تا از این تاپیک سمیز ما داشتیمه...من تو یکیشون فعالیت زیاد کردمه..میتونید برید ببینیدنقل قول:
دوستان و طرفداران بازی سیمز 2 این تاپیک با موافقت من و اکثریت افرادی که در این تاپیک فعالیت می کنند بسته خواهد شد و تاپیک جدید ایجاد می شود که شما میتوانید به آنجا مراجعه کنید.
این تاپیک به دلیل شلوغی و مطالب نامربوط موجود در آن بسته میشود.
لطفآ دیگر در این تاپیک نظر نگذارید.
از مدیریت محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن
هيچ خبري نيستنقل قول:
يك سري مشكلات بود كه رفع شد:10:
درستهنقل قول:
مشکلات حل شده
فعالیت این تاپیک از سر گرفته میشه
به نظر من یه ذره هم صبر کنید ..... درسته که بعضی از پست ها به درد نمی خوره ولی آخه مردم چی میگن..... تا حالا فکر کنم بازی The sims 2 در زمینه ی تاپیک بندی رکرد دار باشه......بابا تو رو خدا آبروی ما رو کمی در نظر بگیرید
1- آیا بسته ی The Sims 2 Bon Voyage Expansion Pack در رابطه با (Stories) ها این بازی است یا نه؟؟!
2- آیا The Sims 2 H & M Fashion Syuff ، همون The Sims 2 H&M Fashion Runaway هست؟؟! یا نه و دو نسخه ی جداگانه هستند؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - -
بسته ی سفر بخیر توی سری Stories نیستش و به جاش Cast Away هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد اون 2 تا فشن هم The Sims 2 H & M Fashion Stuff یک مدل دیگس The Sims 2 H&M Fashion Runaway هم یک مدل دیگس و هیچ شباهتی به هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا منم سوال دارم :27:
میخوام بدونم که توی سیمز The Sims 2 H & M Fashion Stuff چه جوری میشه مدل لباس درست کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جور میشه در سیمز(در کدام بسته الحاقی؟با چه روش-ترفند-رمز؟) آدم گرگ نما تبدیل یا ساخت؟:5::5:
سلام.من با تودي و مرضيه موافقم.لزومي نداره كه يه تاپيك با اين همه هوادار بره ترش.در ضمن اونايي كه ادعا دارن اين تاپيك مطالب زايد زياد داره بايد خودشونم رعايت كنن.مثلا مرضيه 1000 بار در مورد كرك سيمز توضيح داده ولي بازم ميپرسين. بياين يه قراري با هم بذاريم:هركس كه مطالب زايد و بي ربط نوشت بقيه به پليس تاپيك اطلاع بدن يا فورا مطلبش رو ويرايش كنه.مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــوافقيـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــد؟حالا بگذريم.... من چند تا سوال داشتم:1ـــ نرم افزاري واسه سيمز سراغ ندارين كه تمام لباسها و ... كه دانلود كرديم سريع تو پوشه دانلود بزاره؟منظورم winraنيست.
2_ يه رمز ندارين كه تمام مهارت هاي كاراكتر رو پركنه؟3_ كجا گير مياد بخرم؟اگه تو اينترنت سايتي واسه فروش داره لطفا بگين (ايراني)sim2 h&m fashion stuff
4_ يه رمز دارين كه تمام لباسهارو بدون رفتن به مغازه باز كنه؟
5ــ توي سيمز2 open for business بالاي صفحه يه قسمت داره به نام rank منظور چيه؟
6ــ توي سيمز2glamour life stuff ميتونيم به خونه ي همسايه مون بريم اما من تا حالا نتونستم. حتي تو
قسمت تلفن هم كه ميرم وگزينه اش رو ميزنم نميتونم برم مهموني.
با تشكــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــر
واسه اینکه تاپیک دوباره رونق پیدا کنه چندتا چیز باحال میزارم
آموزش نحوه ی بازی کردن بازی سیمز به صورت pdf
ترینرکد:file.uploadr.com/13438-embed
ترینرکد:file.uploadr.com/1343a-embed
کرک اصلی سیمزکد:file.uploadr.com/1343d-embed
کد:www.dcinpc.com/files/Sims 2%20Final%Crack.rar
نقل قول:
در مورد جوابی که دادی خیلی مطمعن هستی؟؟؟؟!!!!!!!!!
در مورد سوالت هم باید بگم که نمی دونم.....ولی خیلی دوست داشتم مطلع بشم......مرضیه خانم برس به دادمون
شما هیچ می دونستید که..........................
Sims 2
Sims 2 Open For Business
Sims 2 Bon Voyage
Sims 2 Celebration Stuff
Sims 2 Deluxe
Sims 2 Cztery pory roku
Sims 2 Erotic Dreams
Sims 2 Glamour Life Stuff Addon
Sims 2 Happy Holiday Stuff Addon
Sims 2 Moda z H&M
Sims 2 No Studiach
Sims 2 Nocne Zycie
Sims 2 Pets
Sims 2 Rozrywka Rodzinna
Sims 2 Seasons
Sims 2 Szyk i elegancia
Sims 2 Teen Style Stuff
Sims University
Sims 2 Wlansy Biznes
Sims 2 Zestaw Swiateczny
Sims 2 Zwierzaki
Sims 2 H&M Fashion Stuff
Sims 2 Summer Life Pack
داریم. من که خیلی از اینا رو ندارم و نشنیدم
میخوای به مرضیه بگم بیادنقل قول:
درمورد اون کاملا مطمعنم :27:نقل قول:
- - -
مرسی بهضی هاش رو نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود جواب مارو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sims 2
تفاوت The sims life stories با The sims 2 چیه؟