من که چیزی ندیدم که بخواهد تغییر کنه!!!نقل قول:
Printable View
من که چیزی ندیدم که بخواهد تغییر کنه!!!نقل قول:
یه پچی نیست که به صورت فایل exe باشه وبا اجراش اون راحت تغییرا اعمال بشه؟
سلام بچه ها
خسته نباشيد با اين تايپيكي كه ادامه دار شده با زحمات شما :31:
بچه ها من تقريبا تمام پست هاي تايپيك قبلي كه هنوز بازي نيومده بود رو خوندم يعني با شما پيش ميومدم . بعد كه بازي اومد تو اين تايپيك كمتر اومدم ولي بازم حداقل 2 سوم پستهاي تايپيك رو خوندم . پس اگه اين چيزي كه دارم ميفرستم تكراريه خودتون منو مي بيخشيد.
بچه ها من اين رو تا حالا اينجا نديدم و امروز تو يه وبلاگ ديدم . اگه آدرس گذاشتن مجاز بود بگيد تا آدرس رو هم بگم .
اون وبلاگ مدعي بود در اين پچ اسامي و پيراهن و قيافه هاي بازيكنان ايراني وجود داره و همچنين (مهمش اينجاست ) استاديوم آزادي هم داره .
اينم عكسش :20:
اينم لينك دانلودش :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود كردم ولي هنوز تو بازي نريختمش و نميدونم درسته يا نه .
يا حق
سلام بچه ها
خسته نباشيد با اين تايپيكي كه ادامه دار شده با زحمات شما :31:
بچه ها من تقريبا تمام پست هاي تايپيك قبلي كه هنوز بازي نيومده بود رو خوندم يعني با شما پيش ميومدم . بعد كه بازي اومد تو اين تايپيك كمتر اومدم ولي بازم حداقل 2 سوم پستهاي تايپيك رو خوندم . پس اگه اين چيزي كه دارم ميفرستم تكراريه خودتون منو مي بيخشيد.
بچه ها من اين رو تا حالا اينجا نديدم و امروز تو يه وبلاگ ديدم . اگه آدرس گذاشتن مجاز بود بگيد تا آدرس رو هم بگم .
اون وبلاگ مدعي بود در اين پچ اسامي و پيراهن و قيافه هاي بازيكنان ايراني وجود داره و همچنين (مهمش اينجاست ) استاديوم آزادي هم داره .
اينم عكسش :20:
اينم لينك دانلودش :5:
من دانلود كردم ولي هنوز تو بازي نريختمش و نميدونم درسته يا نه .
يا حق
چرا دو تا پست شد ؟
در مورد پچ دروازبانها باید بگم که من این پچ و خیلی وقت پیش امتحان کردم ولی خبری از این چیزا نبود (دروزبانها تغییری نکردن) فقط چند تا فایل بودن پسوندشون idx بود نمیدونم به چه دردی می خورن بقیشون اصلا تاکید اصلا ریطی به دروازبان نداشتن.
این پچ لیگ ترکیه رو می ذاره جای لیگ هلند(که به نظر من خیلی مزخرفه -به نظر من-)
درباره ورزشگاه هم که فکر کنم این مال ساکر 6 هست چون من اینو قبلا دیده بودم.
دوستان اگه امکان داره یکی راه وارد کردن این پچ ها رو به صورت کاملا ابتدایی
واسه اونایی که مثل من مبتدی هستن توضیح بده :10:
ممنون میشم:11:
آقا راس میگه ،منم یه پچ 77 مگابایتی دانلود کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم خیلی ممنون میشیم اگه یکی کامل توضیح بده.نقل قول:
مخصوصا اون پچ 77 مگابایتی رو!:11:
سلام بچه ها
من پچه pes_2008_tsl_pro_patch رو دانلود كردم . و هم برنامه ي afs explorer دارم و هم game graphic رو ولي نميتونم پچ هارو جايگزين كنم . يعني قبول نميكنه . يكي هست راه نمايي كنه ؟
ممنون .
نقل قول:
پچ pes_2008_tsl-pro_patch رو نگيريد، زياد جالب نيست. ليگ ترکيه به چه درد ما مي خوره !!!!
اين پچ که منم گرفتم خيلي کامله اگه مي تونيد اينو تست کنيد ..
- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesligaکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16506#vb_images
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium�s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams
طریقه ی نصب
بعد از دریافت , فایل فشرده را در مکانی استخراج کنید . محتویات فایل :
پوشه ی cv_0.img
پوشه ی cv_1.img
پوشه ی OF
پوشه ی pdata.img
پوشه ی rv_x.img
اول یک کپی از فایل های اصلی از قبیل (cv_0-cv_1-rs_e-rv_e) تهیه کنید
حالا PES2008_EDIT01 را از پوشه ی OF به مکانی که بازی سیو شده است کپی کنید. معمولا :
..\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
برنامه ی AFS Explorer را اجرا کنید .بعد از اجرای برنامه , کلید های ترکیبی ctr+i را فشار دهید یک پنجره نماش داده میشود , در اینجا شما باید در جایی که بازی رو نصب کردید در پوشه ی img فایل cv_0 را انتخب کنید. (file type برنامه روی all files باشه)
بعد از انتخاب کردن cv_0 برنامه شروع به باز کردن فایل میکنه بعد از چند لحظه پیغامی حاوی بر گرفتن یک نسخه ی پشتیبان از فایل میکند که شما روی no کلیک کنید.بعد از باز شدن کامل فایل .کلید های ترکیبی ctrl+3 را فشار دهید .حالا یک پنجره ی دیگر ظاهر میشود که شما باید پوشه ی cv_0 را انتخاب کنید (در مکانی که فایل فشرده را استخراج کردید)
اگر فایل cv_0 اصلی شما فضای خالی برای جایگزی فایل های فرعی نداشته باشه, پیغامی حاوی بر ساختن یک فایل جدید ظاهر میشود که در انجا شما باشد yes را انتخاب کنید و بعد از دادن یک نام مثلا cv_0edit ان فایل را بسازید . بعد از ساختن فایل برنامه شروع به جابجایی فایل ها میکند و پیغامی مبنی بر نمایش فایل جدید ظاهر میشود که شما با تایید کردن ان مراحل را باید پشت سر بگزارید. و در اخر برنامه را AFS Explorer را ببندید.حالا فایل جدیدی که ساختین (cv_0edit) را به cv_0 تغییر نام داده و جایگزین cv_0 اصلی در پوشه ی img بازی , کنید.
برای پوشه های,بقيه هم ,همین مراحل را باید تکرار کنید . مثلا بری پوشه ی cv_1 باید با استفاده از برنامه ,فایل اصلی cv_1 را از پوشه ی img باز کنید.
نکته
- بعد از اینکه فایل جدید را ساختید حواستون باشه پسوند فایل باید IMG باشه اگه پسوندی نداشت فایل را به نام (مثلا) cv_0edit.img تغییر دهید.
حالا آدرس وبلاگ رو بگو .نقل قول:
( اگه فکر میکنی ----- میکنن با فاصله بنویس .)
این ورزشگاه ماله pes 6 هست و دوم اینکه اولین ورزشگاه ساخته شده برای pes 2008 ایمپورت شد که فقط مشکل تماشاگر داره
بازی در اینئ نسخه خیلی مذخرف شد.
اماگرافیک قشنگی داشت مخصوصا تماشاچیها
کسی لینک دانلود این دو تا برنامه رو نداره؟نقل قول:
afs explorer و game graphic
نقل قول:
برات اپش کردم ..
کد:http://rapidshare.com/files/83520364/AFS_Explorer_3.7___GGS716.rar
سلام دوست من .نقل قول:
اينم لينك اين دو برنامه اميدوارم كارت راه بيوفته .
AFS - Explorer
Game Graphic Studioکد:http://www.4shared.com/file/32877500/8d853090/afs-explorer_37.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/4373032/3c85288b/game_graphic_studio_611.html?s=1
سلام ممنون از راه نمايت . آموزشت كامل بود .نقل قول:
ولي يه چيزي , اطمينان داري كه اون پچ فقط ليگ تركيه هست . تو همين تايپيك هم كه در موردش دوستان نوشتن چيزاي ديگه اي گفتن . من پدرم در اومد تا تونستم اونو دانلود كنم 77 مگ بود حالا يعني واقعا بدرد نميخوره ؟ :18:
من نميدونم چرا بعضي از دوستان ميگن كه اين پچه خوبي نيستنقل قول:
من وقتي قسمت CS اين پچ رو ريختم مشكل دروازه بان هام حل شد
وحالا همه دروازه بانها به اين راحتي ها گل نمي خورن
سلام به همه پی اسی ها:46:
سه تا سوال داشتم :19: یک نکته هم می خواستم بگم:10:
1- بازیکن هایی مثل پله و مارادونا دیگه نیستند یا ما نمی تونیم بیاریمشون>:13:
2- میشه بازیکنی را همه چیزشو 99 کنیم بعد تو مستر لیگ با همون قیمت کم بخریم؟؟؟:27:
3-رمزی ترینری نداره پول بی نهایت بشه:31:
نکته - من چند تا صوتی عالی گرفتم :2:از این ورژن می گم یه تاپیک باز کنیم همه صوتی ها را جمع کنیم یه جا برای کونامی بفرستیم:11:
:3:
نقل قول:
اقا ممنون خیلی لطف کردی:10: ..... امیدوارم بتونم باهاش کار کنم:11:
نقل قول:
خواهش مي کنم ..
امیدوارم بتوني باهاش کار کني.. :10:
نقل قول:
فقط ليگ ترکيه که نيست. اينم بقيه کارهايي که مي کنه ..
League - EPL - Ligue 1 - Seri A - Turkcell spüer lig - Primeira division -
Bundes liga Kits - All EPL kits - All Turckcell Super Lig Kits - All Bundes Liga - All National team kits -
New EPL fonts and numbers -
New fonts and numbers for all National kits Faces - 60 New faces (turkcell sper lig) -
new balls -
All logos -
Chants (fenerbahce, Galatasaray, Besiktas) -
All national teams have real player names -
All real transfers -
All big international clubs have actual formations -
All Premier League teams have real names - All TSL have real names - All Bundes Liga have real names - All cups have the correct names -
Correct collars, numbers position, names curve - Turkey Adboards
اگه کسی کامل ترین پچ رو داره من می خرم ازش
PC Widescreen Resolution Fixes
کد:http://rapidshare.com/files/83752497/PES_2008_Final_Widescreen_Resolution_fixes.rar
The files contained are
1152settings.exe = 1152×864 (800400006003)
1360settings.exe = 1360×768 (500500000003)
1440settings.exe = 1440×900 (A00500008403)
1680settings.exe = 1680×1050 (900600001A04
چیزی که من دیدم این بود که به غیر از قسمتی که فایلهایی با پسوند idx داشت بقیش ربطی به دروازبان نداشت.نقل قول:
به نظر من پچ FKuyt تا حدودی بهتره که اون هم ایراداتی داره از جمله عوض کردن بازیکنهایی که تو مستر لیگ ظاهر میش(master liga hide).
کسی میتونه بگه دقیقا کدوم فایلها مشکل دروازبانها رو حل میکنه(شماره فایل و پوشه).
من حدود 20 تا پچ نصب کردم و امتحان کردم،اما تو قسمت بازی دوستانه هنوز دروازبانها راحت گل می خورن.البته تو مستر لیگ تیم من آرسناله که دروازبان خودم (حتی اگه fabianki باشه) به راحتی گل نمیخوره به زور یکی یا با تیمهای خیلی خیلی قوی 2تا.
در ضمن دارم یه پچ جمع و جور میکنم که همه چیزش درست شده باشه.
حتی چیزای بیشتری هم داشته باشه اگه سفارشی دارین که به نفع همه باشه تو پست خصوصی بهم بدین، سعی میکنم براتون درستش کنم(پول هم نمی خوام). احتمالا حداکثر 10 روز دیگه طول بکشه چون تو ایام امتحانات هستم.
برخی امکانات تصحیح شده:
1-تمام لباسها، فونتها، شماره ها حتی تیمهای کلاسیک
2-تمام اسامی و لوگوی تیمها و بازیکنان لیسانس نشده
3-اسامی تمام کاپها، استادیوم ها لیگها و...
4-منو ها و آرم های جدید
5-چهره واقعی بیش از 100 بازیکن
و...
فکر نمیکنم مشکل دروازه بان با اینجور پچها درست بشه . این پچ ها کارشون تغییرات گرافیکی و صوتی هست .
درضمن فایلهای با پسوند idx هم مربوط به صداها و موزیکهای بازیه .
بابت لینک اون دو برنامه ممنون فقط بفرمایید اون همون پچ قبلی هست که شما پیشنهاد داده بود یا یکی دیگه هست واگخ یکی دیگه هست کدوم بهتره وکلا به نظر دوستان الان بهترین پچ چیه؟نقل قول:
بچه ها من یه چیز می خواستم بگم.
اون پچ 77 مگ واقعا مزخرفه ، فقط تنها خوبی که داره اینه که یکم قیافه بازیکنها بهتر میشه. لوگوی روی لباسهای باشگاههای انگلیس رو که درست نکرده در ضمن یه بوندس لیگا درست کرده که نه اسم بازیکنها رو نوشته نه قیافشون درسته (همه بازیکنان بوندس لیگا کچل هستند و skill همه اونها 70 هست!!!!) لیگ ترکیه هم به درد ما که نمی خوره، واس خودشون درست کردن
ما که دهنمون سرویس شد اینو دانلود کردیم »مثل چی(؟) هم پشیمون شدیم. خود دانید.
البته این نظر شخصی من بود:31:
اگه کسی یه پچ میشناسه که لوگوی روی لباسهای باشگاههای انگلیس رو که درست بکنه لطفا لینکش رو بزاره.
اگه میخواید خیالتون از نصب هر چی پچه راحت بشه ، پچ YNWA رو نصب کنید .
البته حجمش یه خورده بالاست . ( 295مگ خودش و 28مگ هم اپدیتش )
خودم هم از همین پچ استفاده میکنم و کاملا تضمینیه .
لینک خودش و اپدیتش :
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15367
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15687
من لوگو و اسکوربرد شبکه 3رو از کجا می تونم دانلود کنم؟ لینک قبلیا کار نمی کنه
من واقعا نميدونم كه چرا بعضي از دوستان به اين بازي ايراد مي گيرن:41:
همين امروز با تيم هاي منتخبي كه ساخته بودم دوتا بازي كردم كه خيلي توپ بود و به سختي تونستم پيروز بشم:5:
اگه درمورد دروازه بان ها بخوام بگم باورتون نميشه كه چه توپ هايي رو ميگرفتن:18:
به طوري كه در آخر بازي پيتر چك دروازه بان من بهترين بازيكن ميدان شناخته شد:21:
به نظر من اين بازي كاملترين وطبيعي ترين بازيه فوتباله كه تا حالا باهاش بازي كردم:20:
اگه دوستان به جاي اين كه بشينن از اين بازي انتقاد كنن بهتره كه برن پچ هاي تكميلي اين بازي رو نسب كنن وسعي كنن هوش مصنوعي اين بازي رو ارتقاع بدن تا بتونن از اين بازي نهايت لذت رو ببرن:8:
Konami توي اين بازي ميخواسته هوادارهاي واقعيش رو تشخيص بده
وبراي اونهايي كه كمي صبر و حوصله (والبته سيستم توپ وگرافيك آلي) دارند، نهايت لذت از بازي فوتبال رو فراهم كرده:31:
ومن نمیدونم چرا بعضی از دوستان از این بازی خششون میاد؟نقل قول:
كلا فقط از لحاظ گرافيك بازيه توپيه
ولي از نظر گيم پلي از pes6 بدتره
متاسفانه...
نقل قول:
با کمال احترام با نظر شما مخالفم.
گرافیک بازی که خوب همه کسایی که سیستم به روز و قوی دارن دیدن که چه شاهکاریه.
من خودم از عشاق سینه چاک PES 6 بودم ولی بعد از این 3 هفته ای که 2008 بازی کردم گفتم برم یه سری به Pes 6 بزنم ولی به خدا یه لحظه هم نتونستم تحملش کنم.
احساس کسی رو داشتم که بعد از یه عمر PS3 بازی کردن یه دفعه بشینه پای آتاری.
احساس یه بازی فوتبال واقعی چه از نظر گیم پلی و چه گرافیک رو فقط تو 2008 می شه حس کرد.
امیدوارم مخالفتا فقط سلیقه ای باشه و از روی عادت به ورژن قدیمی نباشه مثل وقتی که تازه ویندوز Xp اومده بود و خیلی ها که اصلا با تغییرات مخالفن می گفتن فقط ویندوز 98.
حرف من هم همينه:31:نقل قول:
نمرديم و يكي پيدا شد كه ازما حمايت كنه:18:
خيلي متشكرم:11:
چون بازیه توپیهنقل قول:
بشینیم فیفا بازی کنیم؟:2:
نقل قول:
من که پچ f_kuyt رو ريختم ، نسبت به حجمش که 87mg است مي شه گفت که پچ کامل و خوبيه ..
به نظر من که از پچ ترکيه که خيلي خيلي بهتره ..
اما امروز تو پست 2069 که آقا hossein_bahal گذاشته يه پچ به اسم YNWA PES 2008 Patch 0.5 هستش که خيلي کامله اما حجمش هم خيلي زياده که با پچ اپديتش حدوده 322.48mg مي شه حالا هر جور راحتي رفيق ..
سلام.
این بازی رو اومدم من برای کسی نصب کنم این اررور رو داد .
this application has failed to start because d3dxp-30.dll file was not found.
re-installing the application may fix this problem.
مشکل از نسخه ی dirext ؟
----------
نکته ی دیگه اینکه من ورژن 06 این بازی رو دارم .
کسی میتونه بگه من چجوری ضربه آزاد بزنم که گل باشه یا ضربه آزاد تمیزی باشه :دی
هرکار میکنم نمیتونم .
زیاد که من حرفه ای نیستم.
پیشیش ممنونم :10:
نقل قول:
کسانی که پچ ترکیه رو دانلود کردن این option file را حتما دانلود کنند تا اسم تیمها و بازیکنها و....... درست شه
کد:http://rs72.rapidshare.com/files/78691650/KONAMI.rar
دوستان به جای بحثهای بی نتیجه سر اینکه pes 2008 خوب هست یا نه ،یه پچ واس لوگوی روی لباسهای باشگاههای انگلیس بزارید.
مطمئنا اگه کسی از این بازی خوشش نیاد هرروز نمیاد اینجا و پست بزاره.
لیییییییییییننننننننننننن ککککککککککک.:2: