اى بی وفا ما را وفا كن
اگر تركت كنم
لعنت به ما كن
Printable View
اى بی وفا ما را وفا كن
اگر تركت كنم
لعنت به ما كن
دوستت دارم به اندازه ي هر جي آدم نامرد توي دنياست . . . .
ستاره ها وقتي ميشكنن ميشن شهاب
اما دلي كه ميشكنه ميشه يه سوال بي جواب . . .
خدايا به آنان كه ادعاي عاشقي تو را دارند بياموز . . .
كه بزرگترين گناه شكستن دل آدميان است ...
تو مرا مي فهمي من تورا مي خواهم و همين ساده ترين قصه ي يك انسان است
تو مرا مي خواني من تورا ناب ترين شعر زمان مي دانم
و تو هم مي داني تا ابد در دل من مي ماني
چقدر سخته كه دلت مي خواد سرتو باز به ديواري تكيه بدي كه يه بار زير آوار غرورش همه وجودت له شده . . .
دگر حس شقايق را نداري
هواي قلب عاشق را نداري
واز چشمان خونسرد تو پيداست كه شور عشق سابق را نداري
لحظه ها در پي هم مي گذرند و ميان آنها تو فقط مي ماني
لحظه اي با من باش، تا ابد در دل من مهماني
مارک تواين مي گويد: بهتر است دهان خود را ببنديد و ابله به نظر برسيد تا اينکه آن را باز کنيد و همه ترديدها را از ميان ببريد
خسته ام ...! خسته نبودنت ...! خسته از روزهايي كه بي تو شب ميشود و شبهايي كه باز هم بي تو ميگذرد تا كه طلوعي و غروبي ديگر بيايند و باز هم گذر زمانها كه بي تو ميگذرد ...! ميگذرد ...! ميگذرد و باز هم ميگذرد ...!
بگير از من تو اين دل يادبودي، که تنها لايق اين دل تو بودي، هزاران خواستند اين دل بگيرند، ندادم چون عزيز دل تو بودي
غربت ديرينه ام را با تو قسمت مي كنم ... تا ابد با درد و رنج خويش خلوت مي كنم
يادت در ذهنم و عشقت در قلبم و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم و بدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است
اگر مي دانستي دل ترک خورده ي من با ياد چشمان باراني ات شکسته تر مي شود هيچ گاه به من پشت نمي کردي
گاه انقدر غرق در آرزوهای خود میشوی که فراموش میکنی خود آرزوی کسی هستی
دوستي من و تو مثل ميخ طويله ميمونه كه هيچ خري قادر به كندن اون نيست !!!
برو جلوی آینه
کیو میبینی؟؟؟
.
خودتو؟؟؟
.
نه! اینکه میبینی همه ی دنیای منه!
رفاقت ماجراست و جدايي يك قانون
پس به اين ماجرا دل نبند چون قانون هميشه اجرا ميشه !
یه نقطه ی قرمز توی آسمون حرکت میکنه ، میدونی چیه ؟ اون قلب من که از دلتنگی داره به طرف تو پرواز میکنه نیست ! یه مگسه که ماتیک زده !
به مجنون زد شبی لیلی اس ام اس / که آخر تا به کی تاخیر و فس فس / اگر عقدم نکنی سال جال / روم تهران شوم دختر فراری
اگر روزی به یادت گریه کردم / بدان آن روز پیازی رنده کردم
این تویی >--->---0
این منم >->-0
گرفتی مطلبو ؟
بابا میگم کوچیکتم !
توی دنیا یکی هست که فقط برای تو نفس میکشه ... میدونی کیه ؟ دماغته …
این منم . اگه گفتی چرا به این حال و روز افتادم !
0-<--<
نه خیر ، از دوریت نمردم ، دارم آفتاب می گیرم برنزه شم !
غربت را نبايد در الفباي شهر غريب جستجو كرد. همين كه عزيزت نگاهش را به ديگري فروخت تو غريبي...
خداوندا، اگر روزي بشر گردي، ز حال ما خبر گردي، پشيمان مي شوي از قصه خلقت، از اين بودن از اين بدعت. خداوندا! نمي داني كه انسان بودن و ماندن، در اين دنيا چه دشوار است. چه زجري مي كشد آن كس كه انسان است و از احساس سرشار است.
قلب سرزمين عجيبي است. زيرا هم زادگاه عشق است هم آرامگاه آن.
دوست داشتن مثل بازي الاكلنگ مي مونه. اوني كه عاشق تره هميشه خودشو مياره پايين تا عشقش از بالا بودن لذت ببره.
اگر سلطنت بلد نباشم .سلطنت نمیکنم...اگر زندگی بلد نباشم زندگی نمی کنم ...اما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطر تو یاد میگیرم
خدا به تو دو تا پا داد تا با آنها راه بروی. دو تا دست داد تا نگه داری. دو گوش برای شنیدن و دو چشم برای دیدن داد ولی چرا فقط یک قلب به تو داد؟ چون قلب دوم تو رو به کس دیگری داد تا تو آن را پیدا کنی
گل را دوست دارم تو را هم دوست دارم گل را برای بوییدن تو را برای بوسیدن گل را برای یک لحظه تو را برای همیشه
از زندگي آن چيزي نصيب تو مي شود كه لياقت آن را داري نه آن چيز كه آرزويش را داري!
گاهي وقتها از نردبون بالا ميري تا خدا رو با دستات بگيري ولي اينو نميدوني كه خدا همين پايين، نردبونو نگه داشته تا نيفتي...
دوستت دارم كمتر از خدا و بيشتر از خودم ، چون به تو احتياج دارم و به خــــدا اِِِِِِِِِِِِِِِِيِِِِِــ ـــــــــــمان .
sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq sooq
hamash taghdim be to be sharti ke gooshito bar ax begiri
l<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
تمام اين قلبها فداي قلب اون كسي كه داره اين تاپيك رو مي خونه!
غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند. ما انسان ها هديه شيطان را به هم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يكديگر پنهان مي كنيم.
زندگي زيباست حتي اگر کور باشي. خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي. مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي. اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي
__________________________________________________ ________________________________________
بهتر است غرورتان را به خاطر كسي كه دوستش داريد از دست بدهيد تا اينكه او را به خاطر غرورتان
__________________________________________________ ________________________________________
موبايلم حالش بده، نورش كم شده، شارژ نداره، كليدش كار نميكنه، رنگش پريده، مي دوني چرا؟... آخه «اينباكسش» بدجوري هواتو كرده!
شب برات اس ام اس زدم که بگم: دنیام تاریکه مثل شب، تنهام مثل ماه، کوچیکم مثل ستاره، اما دوستت دارم اندازه آسمونی که اندازه نداره...
قاب عکست رو زدم به دیوار، جای ساعت دیواری...
از اون به بعد، تو شدی تمام لحظه هام
کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم
واست شب sms زدم كه بهت بگم:
دنيام تاريكه مثل شب، تنهام مثل ماه، كوچيكم مثل ستاره، اما دوست دارم اندازه ي آسموني كه اندازه نداره
چيه؟ ..... فكر كردي يه sms جديده؟ ............ يا مثلا فكر كردي كارت دارم؟ ........نه
بابا ....... فقط مي خواستم خيلي دوست دارم .......
نخ داخل شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من مي سوزم تو آب مي شي؟
شمع جواب داد : مگه مي شه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم؟
عكستو زدم جاي ساعت ديواري از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام
----------------------------------------------------------
عمري با غم عشقت نشستم به تو پيوستم و از خود گسستم وليكن سرنوشتم اين 3حرف بود تورا ديدم ، پسنديدم ، گسستم
ميدوني فرق تو با عشق زندگي و گل چيه ؟ عشق يك كلمه هست ولي تو معني ان هستي ، زندگي يك اجبار هست ولي تو دليل آن هستي ، گل يك گياه هست ولي تو عطر آن هستي
فهميدن عشق را چه مشکل کردند ما را ز درون خويش غافل کردند انگار کسي به فکر ماهي ها نيست سهراب بيا که آب را گل کردند
پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون تاحالا تورو نديدم
موفق باشيد!:40:
یک روزی بالاخره من و تو هم دیگه رو میبینیم. اما تو جهنم. تو اونجایی به جرم این که قلب منو دزدیدی و من اونجام به جرم این که خدا رو ول کردم و تورو پرستیدم.
دوستت دارم كمتر از خدا و بيشتر از خودم، چون به تو احتياج دارم و به خدا ايـــــــــــــــــــــــ ـمان
+
بيست و يكي دوست دارم، بيستاش به خاطر 20 بودنت، يكيش به خاطر تك بودنت
+
هر وقت بعد 120 سال رفتي اون دنيا و خواستي از پل صراط رد شي و بهت گفتن يكي حلالت نكرده بدون اون منم كه به اين بهونه ميخوام يه بار ديگه ببينمت.
+
سلام.
اگه خوبي بدي از ما ديدي حلال كن.
من فردا ميرم بيمارستان واسه جراحي قلب
آخه ميخوام يه دريچه توش بذارم كه فقط به روي تو باز بشه!!!!!!!!
+
مي گن شيشه ها احساس ندارن، اما اون روز كه روي شيشه ي مه گرفته اي نوشتم دوستت دارم ارام گريست.
+
شبي پرسيدمت با بيقراري به غير از من كسي را دوست داري؟//
دو چشمت از خجالت آب افتاد مميان گريه هايت گفتي آري!!!!!!!!!!!!
آن زمان كه بايد دوست بداريم كوتاهي ميكنيم. آن زمان كه دوستمان دارند لجبازي ميكنيم. و بعد.........
براي آنچه از دست رفته فقط آه ميكشيم......
+
آمدي چه زيبا....
گفتم دوستت دارم چه صادقانه......
پذيرفتي چه فريبانه......
آغوشم برايت باز شد چه ابلهانه.......
با تو خوش بودم چه كودكانه..........
همه چيزم شدي چه زود....
به خاطر يك كلمه مرا ترك كردي چه ناجوانمردانه..
نيازمندت شدم چه حقيرانه......
واژه هاي قريب خداحافظ به ميان آمد چه بي رحمانه...
و من سوختم چه عاشقانه.....
ولي هنوزم دوستت دارم غريبه........
+
دوستت دارم ، سعي كن بفهمي وگرنه من مجبورم براي هميشه برم اما كجا .........
آره اون دنيا......
فقط به خاطر تو عزيزم....
+
پرنده اي رو كه خيلي دوسش داري آزادش كن اگه برگشت بدون مال تو بوده و گر نه بهتر كه رفت........
پرنده اي رو كه خيلي دوسش داري آزادش كن اگه برگشت بدون مال تو بوده و گر نه بهتر كه رفت........
+
مي دوني امسال سال كبيسه است؟؟؟؟
پس مي خواي 366 روز تنهام بذاري؟؟؟
كمكم كن خدايا..........
+
اي كاش ميشد دوباره برگرديم عقب و زندگي را از سر بگيريم......
بيا جفتمون براي برگشتنش دعا كنيم......
اگه برگرده قول ميدم ديگه اشتباه هاي گذشته رو تكرار نكنم.
تو چي؟؟؟
تو اينقدر مغروري كه حاضر نيستي حتي حرفامو تاييد كني!!!!!
+
دوستت دارم ، سعي كن بفهمي وگرنه من مجبورم براي هميشه برم اما كجا .........
آره اون دنيا......
فقط به خاطر تو عزيزم....
اومدي تو سرنوشتم ، بي بهونه پا گذاشتي
اما تا قايقي اومد از منو عشقم گذشتي
واسه هر كي دل من تنگ ميشه / تا ميفهمه دلش از سنگ ميشه
دوستان
اگه ميخواين تعداد زيادي sms اينجا قرار بديد , لطف كنيد هر 5_6 تا رو تو يك پست بذارين....
ممنون.
دست همتون درد نکنه واقعا عالین!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديوونهها رو محبت آروم ميكنه. محبت تو من رو ديوونه كرده.
من براي سالها مينويسم
سال ها بعد كه چشمان تو عاشق مي شوند....
افسوس كه قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يكي بود يكي نبود ....
+ در خواب ناز بودم شبی .... دیدم کسی در می زند ..... در را گشودم روی او .... دیدم غم است در می زند ..... ای دوستان بی وفا .... غم با این همه بیگانگی ... هر شب به ما سر میزند .
+ فراموش نکن که تو برای دنیا یک نفر هستی ..... اما اینو خوب بدون که برای یک نفر همه ی دنیا هستی
+ همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته
+ چرا وقتی بارون میگیره دل آدما میگیره اما وقتی دل آدما میگره بارون نمی گیره؟
+ تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
+ سرنوشت ننوشت ، گرنوشت بد نوشت اما باور کن سرنوشت را نمی توان از سر نوشت!
+ کاش میشد با تو بودن را نوشت تا که زیبا را کشم بر هرچه زشت
کاش میشد روی این رنگین کمان می نوشتم تا ابد با من بمان
+ در زندگی بارون نباش که فکر کنن با منت داری خودتو به شیشه میکوبی ،
ابر باش که منتظرت باشن که بباری!
+ شهاب یاد تو در آسمان خاطر من خط زر کشید بیا ، ز غضه تو رنگ من و رنگ شب پرید بیا
+ جان چه باشد که فدای قدم دوست کنم این متاعیست که هر بی سر و پایی دارد !
+ بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست.
+ محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب نمیشه درش آورد. اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی!
+ سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد
+ آنگاه که ........... ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت حس مي کني, به خاطر بياور که ................
زيابيي شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است.
+ هر موقع خواستي از كسي جدا بشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار،
شايد طرف مقابلت ناراحت بشه و قلبش بشكنه ولي بهتر از اينكه منتظر بمونه
+ براي هزارمين بار پرسيد: تا حالا شده من دل تو را بشكنم؟من هم براي هزارمين بار به او دروغ گفتم : نه! هيچوقت...
تا مبادا دلش بشكند
می دانی قلب که خودش جایگاه بسیار بزرگی
و بعضا بسیار نورانی است خود در قلب تاریکی است
............ ......... ......... ......... ......... ....
آدما وقتى از هم دورن واسه هم اس ام اس می فرستن
من واسه تو که تو قلبمى چى بفرستم؟ ها؟
............ ......... ......... ......... ......... .......
می گن شیشه عمر آدما اگه خیس بشه عمرشون کم می شه!
می دونستی چشات شیشه عمر منه؟
ینو من نباید بهت بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری که... نمی شه دوستت نداشت!
............ ......... ......... ......... ......... ......
بی اجازه تو دفتره 365 برگه جديدتو دادم به خدا
تا بهترين تقديرو برات نقاشی کنه
............ ......... ......... ......... ......... .
می دونی آدما بین " الف " تا " ی " قرار دارند. بعضی ها مثل " ب " برات می میرند، مثل " د " دوستت دارند، مثل " ع " عاشقت می شوند، مثل " م " منتظر می مونند تا یه روز مثل " ی " یارت بشن.
انیس قلب خود تنها خدا کن خدا در دل شبها صدا کن ز خوف حق چو اشکی را چکاندی به حال این رفیقت هم دعا کن
وقتی از غربت ایام دلم می گیرد مرغ امید من ازشدت غم می میرد دل به رویای خوش خاطره ها می بندم باز هم خاطره دست مرا می گیرد
و خداوند فرمود عشق نام من است که مشتی از خاک را به نور بدل می کند
زندگی غصه ی مرد یخ فروشی است که از او پرسیدند فروختی ؟ گفت نه اما تمام شد
عظمت بهید در نگاه تو باشد نه آنچه بدان می نگری