----------------نقل قول:
من متوجه نشدم! یعنی شما با Nokia Software Updater داری آپدیت می کنی یا Jaf که این اتفاق رخ می ده؟
Printable View
----------------نقل قول:
من متوجه نشدم! یعنی شما با Nokia Software Updater داری آپدیت می کنی یا Jaf که این اتفاق رخ می ده؟
عزیزم من دوتا پست قبل توضیح دادم
با Nokia Software Updater اپدیت می کنم
یعنی وقتی فایل اپدیت دانلود میشه می ره توی اپدیت گوشی گوشی خاموش میشه
و وقتی دوباره روشنش می کنم دوبارهخ همون اش و همون کاسه
چه کنم؟
ممنون
سلام
اگر موقع آپگرید فریمور گوشی با nsu اینترنت احیانا قطع بشه میشه دوباره ادامه داد یا همه چی می پره؟؟؟
نه عزیز Resume داره ، نمیپره .. !نقل قول:
سلام
من گوشی E50 خودمو وصل کردم با nsu آپدیت بشه و داداشم حواسش نبود از کامپیوتر جداش کرد. حالا هر چی میزنم دوباره آپدیت بشه nsu شروع که میکنه به آپدیت یهو همه حجم 69 مگ پر میشه و بعدش میگه آپدیت موفقیت آمیز نبود! فریمور گوشی همون قبلی هستش و تغییری نکرده
کسی میتونه کمکم کنه
نقل قول:سلام دوست عزیز یکبار گوشی رو ریست بزنید و دوباره از اول برنامه رو اجرا و امتحان کنید :46:
موفق باشید!:40:
چی شد؟نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟:19:
ایول
دمت گرم گوشیم را آپدیت کردم
قبلا بعضی جاها ریست می کرد
الان عالی شده
مرسی
بچه ها با تعويض firm ware دفترچه تلفن و مسيج ها هم پاك مي شه؟
نقل قول:سلام . همه چی پاک میشـــه مثل روز اولــش :20:
ولی قبل از تغییر فریمور میتونی با برنامه PC Suite از مخاطب ها و مسج ها بک آپ بگیری :46:
سلام لطفا راهنمای نحوه اچدیت کردن گوشی نوکیا x6 را توضیح دهید . ممنون
نقل قول:سلام دوست عزیز پست دوم و سوم همین تایپک توضیح داده شــده :46:
آخرین ورژن نوکیا ان 97 Latest available software for your device:
Version:: 22.0.110
Compare numbers:
اینه؟
نقل قول:سلام . آره همینــــه :46:
سلام بچه ها گوشی من n90 هستش ولی هر چی میگردم هیچ اپدیتی واسش نیست
یکی کمکم کنه
نقل قول:سلام دوست عزیز شما با برنامه Nokia Software Updater تسـت کنید ببینید براش آپدیت جدید اومــده !
سلام
گوشی من ورژن 21.004 هست ولی وقتی پروداکت کد رو میزنم توی سایت نوکیا نوشته
چه کنم؟نقل قول:
Latest available software for your device:
Version:: 20.0.005
Compare numbers:
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements.
نقل قول:سلام . مدل گوشیـــتون چیــه دوست عزیز تا ببینم آخرین ورژن آپدیت براش چنــده ؟ :20:
ببخشيد يادم رفت بگمنقل قول:
X6 16GB
نقل قول:سلام دوست عزیز آخرین ورژن برای گوشی شمــا 21.0.004
دوست عزیز این پروداکت کد ها رو وارد کن ببین براش چه ورژنی میـــزنه ؟
0589448
0582260
0581537
0581456
0581632
پروداکت کد های رنگ های مختلف از این گوشی هستش :46:
دوستان من x6-16gigدارم . دراواسط آپدیت برناه پی سی سویت گوشی را نمی شناسد و آپدیت کامل نمی شود. اتصالات را هم کامل چک کرده ام.اگر ممکن است مرا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
میخوام گوشی n97 رو آپدیت کنم، وقتی تا حدود نصفش رو میرم میگه Connection lost during update، از ایرانسل استفاده میکنم. من همین کارو با 5800 کردم و آپدیتش کردم.
به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام
موقع آپدیت 6500 این پیغام میده. یعنی چی؟
sorry,the nokia siftware updater service is currently unavailable.
میگم میشه n95 8gb رو بوسیله وایرلس خودش آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟ که دیگه نیازی به وصل کردن به کامپیوتر اینام نباشه؟؟
روش OTA رو انتخاب کن..کد 0000 رو بزن بعد check for update رو انتخاب کن..یا با جی پی ار اس یا وایرلسنقل قول:
دوباره امتحان کن..اگه نشد با وایرلس برونقل قول:
معلومه دیگه..سرویس نمیده..بعدا امتحان کن..یا با یه سیستم دیگه تست کننقل قول:
اگه OTA داشته باشه میشه...کد 0000 رو بزن ببین گزینه check for update داره؟نقل قول:
سلام .
موقعی که میخواستم گوشی N73 را آپدیت کنم ( از طریق خود Pc Suite ) ، بعد از طی کردن مراحلی ، همه نرم افزار های گوشی را پاک کرد ، اما بعدش کامپیوتر گوشی را دیگه نشناخت و پیام میداد که دستگاهتون را به کامپیوتر وصل کنید .
الان هم گوشی روشن نمیشه . وقتی گوشی را روشن میکنم صفحه lcd خاموشه و فقط کلیدها روشنه .
برای خاموش کردن هم باید باتری را جدا کنم .
بهم بگید باید چیکار کنم :19:
سلام
من امروز گوشیمو update کردم.اما فارسی نشد,چی کار باید کنم.من با اینترنت updateکردم
گوشی من n82
سلام من گوشیم n86 رو با nsu اپدیت کردم قبل از اپدیت زبان عربی داشت و بعد از اپدیت پاک شده لطفا کمکم کنید؟
نقل قول:هر دو دوست عزیز باید قبل از آپدیت پروداکت کد گوشیتون را به پروداکت کد فارسی یا در صورت نبود کد فارسی به کد عربی تغییر می دادید و بعد آپدیت می کردید! دوباره پروداکت کد گوشیتون را عوض کنید و از اول عمل آپدیت را انجام بدیدنقل قول:
موفق باشید
سلام وخسته نباشید
من می خواستم گوشی N97 را از طرق اینتر نت وایرلس آپدیت کنم ولی پیغام میده که آپدیتی وجود نداره در صورتیکه فیرم ور من 12 می باشد . میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانم از طریق خود گوشی و با استفاده از اینترنت وایرلس فیرمور را بالا ببرم .
با تشکر . :11:
دوستان اگه میشه پراکد فارسی 5530 رو بزارن
+ این نکته که نظرشون چیه در مورد آپدیتش ؟! الان ورژنش 10.0.050 هستش ! با آپدیت چیزی اضافه یا کم میشه ؟! -- چی میشه ؟ اصلا جدیدترین ورژنش چیه !:دی؟
نقل قول:سلام .
پروداکت کد های فارســـی :
0577076
0577951
0583731
0583906
0584052
0591328
با توجه به رنگ گوشی پروداکت کد ها رو گذاشتــم !
آخرین ورژن هم 31.0.005
آپدیت کنیـــد از نظــر سرعــت خوب میشــه بقیه امکانات اضـافه شده رو نمیدونم تو کلوپش بپرسیـد بهتون میگن :46:
سلام، من گوشيم 5800
ورژن :
51.0.006
ولي الان هرچي ميزنم آپديت بشه اين ارور رو ميده
server certificate is untrusted
چيكار كنم؟
كمكـــــ
ميخوام آپديت كنم گوشيمو
راستي من از طريق خود گوشي آپ ميكنم گوشيو
يعني با *#0000# ميرم و آپ ميكنم
هميشه اينجوري آپش كردم
ولي حالا اين ارور رو ميده
دوست عزیز ورژن 51 اخرین ورژنه و هنوز آپدیت نیومده
نیازی به اپدیت نیست
با سلام به دوستان عزیز :
من گوشی خواهرم را که 5200 بود را اپدیت کردم
هم منوی فارسیش از بین رفت
هم اینکه در قسمت زبان ها برای sms دیگه عربی یا فارسی نیست برای نوشتن sms فارسی
ورژن نرم افزاری دستگاه هم اکنون:
v 07.20
08-10-23
rm-174
با تشکر.
هادی
باید قبل از آپدیت پروداکت کد گوشیت را به کد فارسی یا عربی ساپورت تغییر می دادی و آپریت می کردی ولی مشکلی نیست شما الان پروداکت کدت را عوض کن و دوباره آپدیت کننقل قول:
می تونی از یکی از کدهای زیر استفاده کنی
0541045
0541046
0545507
0551039
0554710
از کدها با توجه به رنگی که نوشتم استفاده کن و هر کدوم مربوط به همون رنگ از گوشی شما می شه
موفق باشی
با تشکر.نقل قول:
با کمک شما توانستم دوباره زبان شیرین فارسی را بعد از 1 سال اضافه کنم.
فقط یه سوال من 6300 شکلاتی دارم که اپدیت کردم ولی از اول منو این مدل انگلیسی بود.
ایا با تغییر پروداکت کد این مدل به فارسی و بعد دوباره اپدیت کردن ان منو فارسی به ان اضافه می شود؟
با تشکر.
هادی
با یکی از کدهای زیر آپدیت کنی زبان فارسی اضافه می شهنقل قول:
رنگ مشكي نقره اي : 0537631
رنگ قرمز : 0554236
رنگ سفيد : 0554275
رنگ تمام سياه : 0554547
رنگ طلائي : 0563765
رنگ شكلاتي : 0563766
موفق باشی
پروداکت کد NOKIA C5 سفید را می خواستم تا بعد از اپدیت منوی فارسی ان از بین نره.(هم اکنون دارای منوی فارسی است)
با تشکر.
هادی
دقیقا نمی دونم فارسی هست یا عربی ولی اگر فارسی نباشه 100% زبان عربی دارهنقل قول:
0592677
موفق باشی