این نکته رو هم دقت کنید که بعضی از این قلمهای یدکی استاندارد نیستن و اون قسمت نوکشون مشکل داره و ممکمنه روی Lcd خط بندازه.
پس دقت کنید موقع خرید.
Printable View
این نکته رو هم دقت کنید که بعضی از این قلمهای یدکی استاندارد نیستن و اون قسمت نوکشون مشکل داره و ممکمنه روی Lcd خط بندازه.
پس دقت کنید موقع خرید.
یه سوال؟
قلم P1 با قلم P990 فرق میکنه؟
ممنون.
به نظرم یک مقدار بزرگتر هست.آره.تا حدودی فرق میکنه.
سلام .آره قسمت بالای قلم p990 بزرگتره نصبت به p1i و اصلا امکان نداره جایگزین کنیم:41: و این یکی از اختلافات این 2 گوشیست:27:نقل قول:
G900 انگار بهتره از P1، ولی همه چیزاش به زودی پورت میشه، سلامتی روسا!! هیپ هیپ!!!
کی گفته بهتره؟!!!! دوست عزیز:5: اینجا کلوپ p1 فکر کنم مسیر اشتباهی اومدی اولا بحس این حرفا نیست دوما هر گوشی خوبی و بدیهای خودشو داره و هر روزم شرکت سونی اریکسون 1 مدل میاره توی بازار:46:و برند های جدید با ماقبل خودشون زمین تا آسمون فرق می کنند.:46:نقل قول:
همونطور که دوستتون گفت این دوربین دارای اتوفوکوس هستش کاملا طبیعی است که فاصله کانونی رو تنظیم بکنه و پشت سر مات باشهنقل قول:
سلام دوستم، چرا میزنی؟ مسیر درسته، نرمافزارایی که روی فیرم ور G900 نصب هستش خیلی کامل تر و بهتر از P1 هستش، من خودم P1 دارم، ولی برنامه های پورت شده مثل Notes و Flash Lite ، Tourch و اینا چیزاییه که برتری نرمافزاریشو نشون میده ولی همونطور که گفتم سلامتی روسا! خیالی نیست!!نقل قول:
و البته دوربین 5mp رو یادم رفت که رابط نرمافزاری خیلی حرفه ای تر و امکاناتی مثل منظره یاب و ... رو داره، قیافشم خوشکلتره ولی من شخصا P1 رو ترجیح میدم، QWERTYشو به هیچی نمیفروشم، LCDشم بزرگتره.
هر دو پست تایید میشه.
قیمت الانش چنده؟اصلی هاشون چه جوریند؟
از معایب این گوشی بیشتر بگید.
اگه روش واکمن3 نصب بشه کیفیت صداش آیا بهتر میشه؟
با هک کردن صدا نمیشه کیفیتش رو بالاتر برد؟
توی هندسفری آیا به دبلیو810 یا 850 میرسه؟
سلام . ببینین نمی خوام بحس کش بدم اولا من کوچیک شما هستم و اگه تایپم از لحاظ تندی اذیتتون کرده بنده شرمندم:11: بذارین روی علاقه بیش از حد به این گوشی :46: اما از لحاظ Programing بله دنیا رو به پیشرفته و با کارت سبزهای سونی بعید نیست بجای دوربین5 مگاپیکسلی 12 پیگسلی و ... بیاد به بازار این چیزا دیگه تعجب نداره!! :8:نقل قول:
Hscsdو edge یعنی چی؟
"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)
سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟
توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟
چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)
ببخشید اگه زیاد می پرسم
اولی سیستم مخابراتی مثل GSM هست که خیلی پر سرعت تر از اون هم هست.دومی یک راه ارتباط با اینترنت هست که سرعتش از GPRS بیشتره.نقل قول:
Hscsdو edge یعنی چی؟
وقتی برنامه رو باز کنید دوربین فعال میشه و شما میتونید از یک کارت ویزیت عکس بگیرید.اگر کارت ویزیت استاندارد باشه تمامی اطلاعاتش مثل اسم طرف شماره تلفن فاکس و غیره رو دستگاه تشخیص میده و ذخیره میکنه.چیزه جالبی هست.نقل قول:
"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)
کاملانقل قول:
سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
همه رو به راحتی باز میکنه.مطمئنا هرچی حجمش بالاتر باشه دیرتر باز میشه.هم باز میکنه هم قابلیت ادیت داره.نقل قول:
فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟
فعلا براش موجود نیست.نقل قول:
توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟
wifi داره.نقل قول:
چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)
نقل قول:
ممنونم از پاسختون
به جواب یه سوالم نرسیدم----چطوری از پی وان به عنوان مودم وایرلس استفاده کنیم؟؟
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
راستی میشه به به مودم وایرلس خانگی وصل شد باهاش دیگه؟
اصلا خودش وایر لس داره دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
بله میشه شما میتونید حتا به وسیله p1 از Adsl یا دیال آپ خانگی هم استفاده کنید که در این مورد باید بگم که نیاز به کارت وایرلس دارید بر روی سیستمتون :46:
نقل قول:
برای چه کاری ؟ می خواین از طریق گوشی بتونی با سیستم یا لپ تاپ آنلاین بشی؟ یه کم بیشتر توضیح بده اگه منظورت این باشه آره فکر کنم میشه اما من تنظیماتشو بلد نیستم یه جای دیدم می گردم اگه پیدا شد می ذارم براتون
نقل قول:
هم از طریق گوشی هم از طریق پی سی
اون وقت پولش چه جوریه؟(اصلا پولیه؟)
ممنونم:10::11:
شما دوست عزیزم بجز ACC wireless که باید داشته باشی و کارت وایرلس شاید مودمی که به صورت جدا و تبدیل کابل های گوشی و به صورت مودم اکسترنال ( External ) وصل بشه به گوشی باید خریداری کنین ولی من حدس میزنم مودم اکسترنال لازم نباشهنقل قول:
سلام
من توی خونه ADSL دارم.یک Access Point هم به اون وصل کردم که بتونم با wifi لپ تاپ بهش وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم.با wifi گوشی هم خیلی راحت تونستم به Access Point وصل بشم و استفاده کنم.تنظیمات هم نداشت.جستجو کرد و خودش پیدا کرد.
نقل قول:
منظورم دقیقا همینه . میشه از adsl خونگی با مودم وایرلس استفاده کرد؟ اونوقت مخابراط هزینه میگیره؟!سخته؟
نقل قول:
جان نه اصلا هزینه ای نداره خیالتون راحت باشه شما اون وقت چه از سیستمتون استفاده کنید چه از p1 فرقی نمیکنه فقط پول باید به isp بدین چون p1 هم مثل سیستمتون داره تغذیه می کنه از نت تون و هزینه اضافه ای نیست که متقبل بشید :11:
آقا یکی از آشنا های ما ی 990 داشت بیشتر بازی جاوا ها رو اجرا نمی کرد (یعنی اجرا می کرد خیلی کند) مشکل از چی؟
ایا p1هم اینجوری من که ی بار ی بازی برا ش فرستادم باز یکم کند بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیزم این مشکل من توی p1i ندیدم و سرعتشم نصبت به p990 بیشتره و خوب این طبیعیه که مدل به مدل بهتر بشه ...:10:نقل قول:
دوست عزیز من نصب نمی کم خود اجرا رو می گم مثلا ی بازی که روی گوشی خودم W850 ریختم به صورت روان اجرا می کنم بازی می کنم وقتی ریختم اونجا خیلی کند بود و یک بار هم روی p1 هم امتحان کردم!!!!!!!
قضیه چی
سلام دوستان. لطفا" یه سایت برای دانلود نرم افزار معرفی کنید که به راحتی قابل نصب و اجرا باشه و بشه به راحتی ساینشون کرد .(فقط ساین بدون نیاز به هک )
درست! من که تا حالا هرچی بازی جاوا ریختم به مشکلی از هر لحاظ که بگی بر نخوردم:5:نقل قول:
نقل قول:
شما فايل cer از سايت symbiansigned داري؟
از سايت OPDA چي؟
اگه نداري بايد از هك استفاده كني چاره اي هم نداري.
بزودي قسمت انجمن نرم افزار و بازي UIQ تكميل ميشه و شما ميتوني از همين جا دانلود كني.
موفق باشي.
آقا بخوایم p1 بخرین اصلی یا تقلبی داره؟
راه های تشخیص اصل از قلابی چی؟
----------------------------------------------
راستی آپدیت کنی برنامه هارو بهتر اجرا می کنه؟
چطور آپدیت مب کنن همونی که باید ADSL داشته باشی و چند مرحله داره یا مثلا از اون جدید ترشم هست (کلی من اصلا تا بحال گوشیمو آپدیت نکردم!!!!!!! می شه کامل توضیح دهید)
نقل قول:
آره آپديت همونه كه گفتي.بايد بري تو سايت سوني اريكسون فايل آپديت سرويس رو دانلود كني و بعد نصبش كني.در همه مراحل هم بايد به اينترنت وصل باشي.
در مورد اصل و فرع گوشي P1 هم اساتيد كمكت ميكنن.
موفق باشي.
نقل قول:
سلام . دوست عزیز ببینین یه مدل اونم پشت لیبلش زده Made in China و بر چسب پشت گوشی که شماره سریال و غیره رو نوشته باید یه حالت بریدگی بریدگی حالت چند تیکه داشته باشه این برای اینه که کسی نتونه برچسب در بیاره اصله و معمولا پکج های p1 مختلفه توی مواردی wayfinder navigator که GPS اکسترناله وجود داره که لظومی نیست و بیشتر برای اروپا و ... میفرستن و معمولان بخوای با Gps بخرین باید پول اضافی بدین توی ایرانم فعلا جواب نمیده به صورت کامل.و نمونه بعدی با هندسفری بلوتوس هستش و نونه ای دیگه هم ساده هستش که GPS و هندسفری بلوتوس نداره اینم اضافه کنم که فرق همه این پک ها فقط همین gps و هندسفری بلوتوس هستش و خود گوشی و دیگر امکاناتش فرقی نمی کنن اینجوری بگم این 2 مورد موارد جانبی و اضافه هست که خریدار نصبت به استفادش خریداری می کنه و غیر از پول پکج اصلی باید پول اضافه ای هم بده :46:
در مورد آپدیتم دوست عزیزم shahshahani کامل بهتون توضیح دادن:11:
نقل قول:
ممنون از همه ی راهنماییهاتون. :11:
قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟
به نظرم با این وضع بازار از گارانتی کامتل بخر که گارانتی اصل هست و قیمتش حدود325-30 باید باشه.بدون گارانتی و یا متفرقه حتی تا 305-10 تومان هم هست
نقل قول:
تایید میشه :46:
بله توی همه پک ها موجوده کیف گوشی, که کیفشم معمولا مشکیهنقل قول:
قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟
پست شماره 2050 بدون جواب مونده.
نقل قول:
معایب بنظر من نداره دوست عزیزم :11:
من واکمن 3 ریختم و خیلیم راضیم از لحاظ صدا فرقی نمیکنه البته ولی امکاناتش خیلی بیشتره از player خود گوشی, و قشنگترم هست والکمن3 :10:
با هک کردن هم میشه صدای هندسفری و اسپیکر افزایش داد :46:
از w810 و 850 هم بیشتر:5::8:
من نمیتونم sms فارسی بگیرم مربع مربع نشون میده
چیکار باید کنم چه برنامه ای بگیرم ؟ لینک دارید ؟
نقل قول:
گوشیتون اگه p1 هستش در حالت default باید فارسی بگیره اما اگه نمیگیره فکر کنم باید توی فلدر resource فنت بریزین یعنی داخل resource یه فلدر به نام Font ایجاد میکنین و فنتهای فارسیو کپی میکنین که فنتهای خاصی هستند باید مخصوص گوشی باشه.ولی اگه نشد باید گوشی رو آپدیت کنید:46:
شما گوشیت p990هست که این مشکل رو داری p1فونت فارسی رو نشون میده.نقل قول: