به يكي از ادامين خصوصي بدين شما وايسا يكم بگذره وا ميشهنقل قول:
به يكي از ادامين خصوصي بدين شما وايسا يكم بگذره وا ميشهنقل قول:
آقا تنثنکی:5:و
بچه ها،این کاربر فعالای انجمن چه نوع کاربران فعالی هستند؟ :31:
پدرام،بهروز و خیلیای دیگه،کاربر فعال انجمن هستند! کدوم انجمن؟ این یعنی اینکه تو همه انجمنا هستند؟ یا تو چند تا انجمن بودند،جا نبوده همه رو بنویسن،نوشتن کاربر فعال انجمن؟!
من مطمين نيستم ولي فكر ميكنم وقتي كه كاربر فعال يه انجمن تو خود همون انجمن باشه جلوش كاربر فعال مينويسننقل قول:
مثلا اگه شما به يكي از پستهاي پدرام توي انجمن بازيهاي انلاين نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن ولي اگه به يكي ديگه از پستهاش تو انجمن متفرقه نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن بازيها:20:
راستي چرا پستهاي انجمن بازيهاي آنلاين شمارش نميشن؟
آخه من كه هيچ دليلي براش نمي بينم خوب يا همه انجمن بازيها شمارش نشن يا همه بشن ديگه
نه عزیز،من تا حالا تو انمن متفرقه همچین چیزی جلو اسم این دوستان ندیدم...نقل قول:
واسه این که بازی های آنلاین هم یه جورایی عین متفرقه می مونه...پست دادنشو میگم...خیلی پست ها بی محتواس...همه یا می خوان رکورداشون رو بگن یا بیان کرکری بخونن! :20:نقل قول:
راستي چرا پستهاي انجمن بازيهاي آنلاين شمارش نميشن؟
آخه من كه هيچ دليلي براش نمي بينم خوب يا همه انجمن بازيها شمارش نشن يا همه بشن ديگه
من چه جوری میتونم سوالات خودمو در مورد هر چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2روزه میام نمی دونم کجا باید بنویسم!!!!!!!!!!
اصلا قضیه پست چیه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما اول موضوعت رو با کلمات کلیدی و اساسی که میتونی ازش داشته باشی جستجو کن
اگر نتیجه ای نداشت و قبلاً در موردش بحث نشده بود , ببین موضوعت با کدوم انجمن مرتب هستشکد:http://forum.p30world.com/search.php
بعد از انتخاب انجمن مربوطه دقت کن با کدوم زیر مجموعه مرتب هست
به زیر مجموعه مربوطه برو و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کن و اقدام به پرسش سوالتون بکنید
به همین سادگی :20:
فایرفوکس2 بهتره یا 3beta1
آقا فایر فوکس 2 بهتره یا 3beta1
سلام
چند وقته که موقعی که میخوام وارد دو تایپک زیر بشم با پیغام Invalid پست مواجه میشم .نمیدونم مشکل کار از
کجاست.دیگه دارم قید این دوتا تایپک رو میزنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی نداره !!!نقل قول:
فکرکنم سایه و سعید رونالدو هم فعال هستن ! ولی سالی یه بارم به زور سر میزنن
من هم نمی دونم جریان چیه !
چگونه کنار اسم خود عکس بگذاریم؟
فکر کنم منظور شما همون آواتار باشهنقل قول:
بعد از لوگین کردن توی انجمن به این لینک برید :
کد:http://forum.p30world.com/profile.php?do=editavatar
سلام دوستان
چرا در قسمت تنظیمات امضا و در بخش مربوط به بزرگی فونت به من اجازه نمیده تا سایز فونت را از 3 بیشتر تنظیم کنم(یعنی اگر شد4 پیغام خطا میده) آیا شما هم با این موضوع روبرو هستید.
خب خیلی سادستنقل قول:
گروه کاربری من و شما گروه افراد ثبت نام شده است و
در اختیارات جدید اندازه فونت امضاها مدیران این طور برنامه ریزی و تعیین کرده اند که برای جلوگیری از بهم ریختگیری احتمالی صفحات حداکثر سایز برای نوشتن امضا 3 باشد.
با تشکر یه بچه پر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا میثم یه انتقاد دارم ! چرا پستهای بخش بازی آنلاین شمارش نمیشه فرقش با بحث های دیگه چیه !
به خاطر این کار شما من یدونه privat masage نمیتونم بفرستم اینم شد قانون !
خوب اونم واسه خودش انجمن توش بچه ها زحمت میکشن ای بی انصافی نیست زحمتشون نادیده گرفته بشه !
اگه بخش بازی از نظر شما بی ارزش هست کلا پاکش کنید:41:
اینطوری خیال همه راهت تره !
یا اگه این کارم نمیکنید واسه بچه های گیم Private mesage رو باز کنید خودایی آدم لنگ میمونه :41:
اگه توجه کنید ترفدارای بخش بازی کمتر از بخشای دیگه نیستن شایدم بیشتر باشن !
من موندم شما رو چه حسابی میگید که پستای بخش بازی شمارش نمیشن !
لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید ممنون:11:
سلام
يه مسئله اي هست كه كمي منو دلگير و ناراحت كرده
و اونم تذكر مديران به كاربراي تازه وارد هست
من كاربري هستم كه چندماه پيش در اين سايت ثبت نام و تازه چند روزه كه فعاليت خودم رو آغاز كردم ...
و به خاطر تازه وارد بودنم و آشنايي نداشتن با قسمت هاي مختلف سايت و انجمن ها ، به مقالات جديد من تذكر دادن
ناراحتم براي اينكه كساني كه به من تذكر دادن متوجه نشدن كه من تازه وارد هستم و تازه شروع به فعاليت كردم و هنوز نمي دونم كه مقاله جديد رو بايد تو كدوم قسمت ايجاد كنم !
و اين كه من هنوز با سايت كامل آشنا نشدم اشكالي داره ؟ و بايد به من تذكر بدن ؟ حتي زير آي دي من نوشته شده در آغاز فعاليت ولي كسي توجهي نمي كنه
كاشكي يكم درك كنيد
و به ما تازه وارد ها كه هنوز با قسمت هاي مختلف سايت آشنا نيستيم و ممكنه كه مقالات جديد رو در قسمت نامربوط ايجاد كنيم ، كمي حق بديد
البته ايجاد كردن مقالات در انجمن و قسمت هاي نامربوط هميشه ادامه پيدا نمي كنه و بعد از اينكه چند بار در سايت فعاليت كرديم و با قسمت ها آشنا شديم آن وقت مي فهميم كه مقاله جديد رو بايد در قسمت مربوطه و مشخصي ايجاد كرد
ولي خب..من بازم معذرت مي خوام كه مقاله ايي رو در انجمن نامربوط به خودش ايجاد كردم.اميدوارم ديگه تكرار نشه :20:
ناراحتی نداره که !نقل قول:
مدیران به طور دوستانه تذکر می دن در واقع تذکر که نیمشه گفت
می خوان یادتون بدن !
اتفاقا" این مورد تو همه انجمن ها باید رعایت شه...تو انجمن موسیقی اگه کاربر پستاش کم باشه،و به نوعی تازه وارد باشه،اگه تاپیک خلافی بزنه،همکارای عزیز،تاپیکش رو قفل نمی کنن،تا دلسرد نشه...یا اگه پست اشتباهی بزنن،به دوستانه ترین تذکر اقدام می کنن...نقل قول:
اونجا هم احتمالا" دوستانه تذکر دادن...نمی دونم والا:41:
آقای مدیر من منتظر جواب هستمنقل قول:
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم :41:
انجمن بازی برای p30world که یک وب سایت کامپیوتری هستش و فعالیتش رو با انجمن های "نرم افزار " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" درخواست کرک و سریال " شروع کرد , ارجحیت نداره عزیز دل برادر بسیجی !
كولبي جان خيلي خوشحالم كه ميبينم از بن در اومديد نبوديد واقعا جاتون خالي بودش
به جای اسپم زدن یه چیزه مفید بنویس Avatar copier
نقل قول:من هم برام سواله !نقل قول:
آقای مدیر من منتظر جواب هستم
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم
حالا هی مدیران میان می گن هدف کامپیوتره ولی کم کم دارن همه رو می بندن !
من یه بار نظر برداشتن شمارش پست ها رو دادم ادمین ها گفتند:
نه بچه ها دلسرد میشن !
ولی فکر کنم این طوری بیشتر دلسرد بشن !!
این طور نیست ؟
سلام Solears عزیز
به نظر من دلسرد بشن خیلی عالیه ...
فرومهای فارسی زبان زیادی وجود داره که تخصص شون فقط بازی هستش و از این جور حرفها ...
در کل یا باید اسم p30 world عوض بشه یا این چندتا انجمن پلوم بشن
البته این نظر منه .... :11:
خب این هم حرفیه !نقل قول:
چرا مدیران خودشون رو این قدر اذیت کنن !
به قول شما بیان انجمن هایی که اصلا ربطی به کامپیوتر نداره رو قفل و غیر فعال کنن بهتره !
نه اسپم نه درگیری با اعضا ...
راحت راحت ...
منم نمگن پاک یا غیر فعال کنن به طور کامل
یه مدت یک هفته ای ببندن درشون رو بعد نتایج رو بسنجن ...:!:...
هم عمر سرور طولانی میشه .... هم هوای کانادا یا امریکا آلوده نمیشه !!!...!!!
همم اینکه اسپم ها توی انجمن های کامپیوتری ابراز وجود میکنن و حساب کار دستشون میاد
خلـــــــــــــاص
اولا بسیجی خودتی با رفیقاتنقل قول:
دوما اگه ارجخیت نداره خوب کلا حذفش کنه بهتر از اینه که کسی نفهمه کی چقد فعالیت داشته و چی کار کرده !
وقطی آقای مدیر سایت میاد یک بخش رو درست میکنه واسه بحث و تبادل نظر پس نباید این براش فرقی داشته باشه مه این بحث در مورد کدوم رشته از کامپیوتر هست / خودتم حرف منو تایید کردی : " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" نکنه بازی های آنلاین جزو زیر شاخه های کامپیوتر به حساب نمیاد !؟ حتما شما تو روستاتون بازی یه غول دو غول یا الک دولک یا گل یا پوج رو به صورت آنلاین بازی میکنید واسه همون فکر کردید که دیگه بازی زیر شاخه کامپیوتر نیستش ؟!
------------------------------
در ظمن من کم کم دارم به این نتیجه دارم میرسم که این انجمن داره رو هوا میچرخه و آقای مدیر کل سالی 1 بار هم بهش سر نمیزنه ! انجمن رو سپرده دست مدیر های جزء و خیالش راحته و دارن از فروشگاه پول به جیب میزنن !
چون اگه اینطور نبود به مشکلات رسیده میکردن !
برید سایت مجید آنلاین شما کمتر پستی پیدا میکنید که آقای مدیر (مجید) توش شرکت نکرده باشه.
----------------------------
اینجا انجمن بازی آنلاین رو راه انداختن بعد ولش کردن به امان خدا !
اینطوری آدم کلا دل سرد میشه از کار تو سایت !:41:
حالا چرا ناراحت شدی ؟!
الان فصل امتحانات هستش ...
بعضی از این انجمن های p30world فصلی هستن یعنی اینکه تویه فصل خاصی طرفدار زیاد دارن و سرور هم کلی حال میاد ...
فصل این انجمن "بازی" هم تابستان هست ... پس لطفا بحث رو ادامه ندهید اگه میبینید مدیری جوابتون رو نمیده عزیز دل برادر !
چرا من توی "پيشنهادات و انتقادات" نمی تونم تایک برنم ؟
امروز زدم اصلا چیزی هم نگفت ،که قرار بررسی بشه تا بعدا نشون داده بشه .
پ.ن :Kolubive جان شما واسه چی بازم بن شدید !
برای تغییر دادن نام کاربری چکارکنم؟
شکر خدا مثل اینکه همه خوابن
فقط بلدن اخطار بدن
خوب بیا ن جواب بدین دیگه
به میثم پی ام بدهنقل قول:
به مدیر کل meisam پیغام خصوصی بزنید.نقل قول:
البته ...
MaFia
Babak
Ali
sina
هم می تونن برات انجامش بدن.
عزیزان دل،تا اطلاع ثانوی،تغییر نام کاربری انجام نمیشه (میثم گفت)...من قبلا" امتحان کردم...
سلام
مشكل من قرار دادن لينك هست
آدرسو مي چسبونم مثلأ
وقتي از كدهاي بالا استفاده ميكنم اين شكلي ميشه:( جمله هاي اضافي براي چيه؟!)
قرار دادن لینک فعال برای کاربران غیر فعاله این رو می دونستی ؟نقل قول:
بعدشم لینک ها رو باید توی تگ کد قرار بدی نه کد اچ تی ام ال ...
از تگ url نمی تونی استفاده کنید.
بله، ميدونم غير فعالهنقل قول:
اين لينكو از آدرس بار كپي ميكنم و توي تگ كد ميذارم. چرا اينطورميشه؟
هیچ احتیاجی نیست که لینکها رو کد کنی یا ...
فقط لینک رو کپی کن خودش تبدیل میشه با کد .