خوزه گفته هیچ چیز بیشتر از برگشتش به چلسی خوشحالش نمیکنه !نقل قول:
خوزه
امیدوارم این آبراموویچ لعنتی از این تیم بره و خوزه برگرده:40:
Printable View
خوزه گفته هیچ چیز بیشتر از برگشتش به چلسی خوشحالش نمیکنه !نقل قول:
خوزه
امیدوارم این آبراموویچ لعنتی از این تیم بره و خوزه برگرده:40:
روزي به چلسي باز ميگردم
مورينيو: بخشي از تاريخ آبيها هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو در گفت و گويي اعلام كرد، مشتاق بازگشت به چلسي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي پيشين چلسي و حال حاضر اينتر در گفت و گو با روزنامه ي انگليسي News of the World با اعلام علاقه براي بازگشت به چلسي زمان بازگشت خود به استمفورد بريج را فاش نكرد.
مورينيوي پرتغالي از تابستان گذشته در روي نيمكت اينتر حضور دارد. با اين حال همواره شايعههايي دربارهي بازگشت او به جزيره به گوش مي رسد. از منچسترسيتي و ليورپول به عنوان گزينههاي احتمالي پيش روي آقاي خاص ياد مي شود. اما خود اين مربي بر اين باور است كه روزي به چلسي باز خواهد گشت.
اين مربي 46 ساله در اين باره گفت: "اگر از من پرسيده شود، آيا باور دارم روزي دوباره در چلسي كار خواهم كرد، مي گويم: آري، اين طور فكر مي كنم. با اين حال نمي توانم بگويم، چه زماني."
او در سال 2004 از پورتو راهي چلسي شد و با لندنيها 2 بار قهرماني در ليگ برتر را جشن گرفت. رومان آبراموويچ، ميلياردر روس و مالك چلسي در سپتامبر 2007 مورينيو را كنار گذاشت.
مربي كنوني اينتر، صدرنشين كنوني فوتبال باشگاه هاي ايتاليا در اين گفت و گو همچنين عنوان كرد: "ما با هم واقعا خوشبخت بوديم. با هواداران چلسي رابطهي بسيار خوب و نزديكي داشتم. براي آنها هميشه بهترين ها را آرزو دارم، چرا كه چلسي باشگاه به خصوصي است و در آنجا دوستان خاصي دارم. من بخشي از تاريخ آنها هستم و آنها هم جزئي از وجود من هستند. اميدوارم آنها دوباره قدرت گذشتهي شان را پيدا كنند، چرا كه اين باشگاه دستخوش تغيير شده است."
با مصاحبه ای که خوزه کرد دیگه مشخصه منظورش چیه و عملاً و علناً علاقه خودشو برای برگشتن اعلام میکنه :40:نقل قول:
آبراموویچ هم مالک باشگاهه و عمراً ولش نمیکنه ولی تا الان احتمالاً هم خودش و هم دستیاراش باید خیلی چیزها دستشون اومده باشه :46:
هواداران چلسی هم که عاشق مورینیو هستن و تقریباً تو این مدت که اسکولاری اخراج شده بود و چلسی دنبال مربی می گشت تمام سایتهای و خبرگذاری در نظر سنجیهایی که انجام دادن مشخص شد که همه طرفدارا گزینه ی اولشون خوزه هست :40: :40: دیگه آدم باید خیلی گاو باشه که یه اشتباه و سه بار تکرار کنه !!
نمونش همین مصاحبه ای خوزه رو شما ببین و تعداد کامنتها و نظرات رو بخون , همه چیز دستت میاد.
اگه ابراموویچ یه ذره عقل سلیم براش مونده باشه و با توجه به این سیگنالی که خوزه فرستاده و با توجه به محبوبیت خوزه و سابقه و آمارش جای تردید و تاملی براش نخواهد ماند .کد:http://www.goal.com/en/news/1711/chelsea/2009/02/15/1110090/jose-mourinho-i-will-return-to-chelsea
هیچ چیزی را بیشتر از بازگشت به تیم فوتبال چلسی دوست ندارم
هورا اسپرت : "خوزه مورینیو" اعتراف کرد که هیچ چیزی را بیشتر از بازگشت به تیم فوتبال چلسی دوست ندارد .
مربی پرتغالی اینتر از زمان جانشینی "روبرتو مانچینی" در این تیم ، با سوالات مکرری در مورد حضور طولانی مدت در ایتالیا و اینکه آیا به انگلیس بازخواهد گشت یا خیر، مواجه شده است.
"آقای خاص" نیز به وضوح از تمایل خود برای گذراندن دوره دیگری در لیگ برتر خبر داده و گزارشهای زیادی او را به تیم هایی چون لیورپول، منچسترسیتی و حتی منچستریونایتد نسبت دادهاند.
مورینیو طی شش ماه گذشته هر وقت به این شایعات پاسخ داده، گفته است چالش جدیدی را به جای بازگشت به چلسی ترجیح میدهد.
با وجود این روزنامه "نیوز آو د ورلد" به نقل از سرمربی سابق پورتو نوشت: اگر از من بپرسید که آیا به بازگشت به چلسی فکر میکنم یا خیر، میگویم، بله اما نمیدانم چه وقت.
وی افزود: ما روزهای خوبی با هم داشتیم. هواداران چلسی، احساس خاصی نسبت به من داشتند. همیشه برای آنها آرزوی موفقیت میکنم چون چلسی باشگاه خاصی برای من است و من دوستان خوبی در آنجا دارم.
گفته میشود، تعدادی از هواداران چلسی خواستار بازگشت مورینیو، در صورت عدم ادامه همکاری "گاس هیدینک" بعد از پایان فصل شدهاند.
هیدینک به جای "لوییس فیلیپه اسکولاری"، مربیگری این تیم را بر عهده گرفته است.
مورینیو تاکید کرد: سرنوشت من و چلسی به هم گره خورده است. امیدوارم آنها به جایگاهی که قبلا قرار داشتند، برگردند
UnderCover عزیز عمرا آبراموییچ این کار رو بکنه.نقل قول:
اصلا یادت میاد مورینیو رو برای چی از تیم اخراج کردن؟
برگشتن مورینیو در صورتی امکان پذیره که مالک باشگاه عوض بشه. همین
یا حق
قضیه مورینیو دقیقاً مشخص نشد !! یعده می گفتم اختلافاتی با آبراموویچ داره! یه عده می گفتن با مسئول آکادمیه باشگاه *** آرنسن مشکل داره باز یه عده می گفتن به خاطر اومدن آورام گرانت و دخالتهای بیجای اون تو کار مورینیو بوده . یه عده گفتن بخاطر نتایج ضعیفه اون برهه از زمان بوده که چلسی تو مرحله گروهی جام باشگاهها خوب نتیجه نمی گرفت. یه عده هم می گفتن چندتا بازیکن زیرآبش رو زدن مثل شوچنکو و... ابعاد ماجرا تا این لحظه برای کسی مشخص نیست بجز دست اندکاران باشگاه !! ;-)
و اما نکته! : نکته اینجاست , که همه میگن باید مالک باشگاه عوض بشه تا احتمال اومدن مورینیو بیشتر بشه! ببینید مالک باشگاه آبراموویچه و باشگاه رو خریده یعنی کل سهامش برای اونه و تا حالا هم صدبار گفته قصد واگذاریش رو به عهد و الناسی نداره ( این یعنی غیر ممکن یعنی از محالاته یه همین چیزی رخ بده حداقل تا 30 , 40 آینده!! :) اما اوردن مورینو یا اومدش به این محالی نیست. هست ؟! )
اما چیزی که من گفتم این هست که در این برهه و با توجه به نتایج و حوادثی که دقیقاً بعد از رفتن مورینیو به وجود اومده (که تا الان باید کاملاً این قضیه رو مسئولین چلسی درک کرده باشن!) بهتر هست و به صلاح خود باشگاه هست که اگرهم اختلافی هست (که من شک دارم اگه هم چیزی بوده الانم باشه!!) کنار گذاشته بشه چون هیچ تضمینی نخواهد بود که دوباره همین مشکلاتی جلومون سبز نشه و باز به یه مصیبت دیگه گرفتار نشیم پس چه بهتر از این مشکلات درس بگیریم و کسی اورده بشه که امتحانش و پس داده و همه دنیا قبولش دارن و حالا هم که سیگنالهایی فرستاده شده ! حداقل ارزش یه تلاش رو داره . نداره ؟
این شعار خود باشگاهه !! Impossible Is Nothing
بهرحال زمان همه چیز رو مشخص میکنه و تا تابستون هم چیزی نمونده اما نکته مهمتر اینجاست هر مربی که بیاد و هر اتفاقی که بیوفته ما چلسی هستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبراموویچ دقیقه ای 340 دلار در چلسی هزینه می کند
رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه فوتبال چلسی، دقیقه ای 340 دلار برای این تیم هزینه می کند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، آبراموویچ که از سال 2003 مالکیت باشگاه لندنی را در اختیار گرفته تا به حال یک میلیارد و 30 میلیون دلار برای این باشگاه هزینه کرده که معادل است با دقیقه ای 342 دلار.
علیرغم سرمایه گذاری آبراموویچ، باشگاه هنوز به سوددهی نرسیده و طبق گزارش باشگاه چلسی، این تیم تا 30 ژوئن سال 2008 به میزان 95 میلیون دلار متضرر شده است.
بیشترین هزینه باشگاه چلسی مربوط به خرید بازیکن بوده که در این خصوص می توان به دیدیه دروگبا و ریکاردو کاروالیو اشاره کرد. این در حالی است که این باشگاه تا به حال 30 میلیون دلار بابت اخراج مورینیو، آورام گرانت و لوییز فیلیپه اسکولاری هزینه کرده است.
بر پایه این گزارش، با احتساب هر دقیقه 342 دلار، باشگاه چلسی روزانه 500 هزار دلار هزینه می کند.
خربزه خورده پای لرزش هم میشینه : دینقل قول:
آبراموویچ دقیقه ای 340 دلار در چلسی هزینه می کند
بریم صفحه بعد ! ;-)
شش هزارطرفدار تيم فوتبال چلسي انگليس در نخستين تمرين اين تيم با سرمربيگري گاس هدينگ هلندي حضور يافتند.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره گاس هدينگ در بازي روز شنبه چلسي مقابل استون ويلا در ليگ برتر انگليس و روز چهارشنبه در بازي چلسي مقابل يوونتوس ايتاليا در ليگ برتر انگليس اين تيم را هدايت خواهد کرد .چلسي با هفت امتياز اختلاف نسبت به منچستريونايتد صدرنشين در رده چهارم جدول رده بندي قرار دارد.
هدينگ تا پايان فصل تيم چلسي را همزمان با مربيگري در تيم ملي فوتبال روسيه هدايت خواهد کرد .
ه گزارش خبرگزاري فارس ديديه دروگبا اظهار داشت: روش هاي كاري و تمريني اسكولاري همخواني با شرايط تيم و ليگ برتر نداشت. متاسفانه در اين زمينه او پافشاري مي كرد و تيم بيشتر دچار مشكل مي شد.
اين مهاجم ساحل عاجي دو هفته پس از عزل مربي برزيلي از كادر فني چلسي افزود: يكي از عادت نادرست او، اين بود كه يك نفر از بازيكنان را عامل شكست معرفي مي كرد كه چنين مسئله اي در دنياي فوتبال امروزي، رايج و مطرح نيست.
او ادامه داد: من از خود مي پرسم چطور امكان دارد بابت هفته ها كسب نتايج نامطلوب فقط يك عضو تيم، مسئول باشد؟
دروگبا عنوان كرد: اگر اسكولاري دقت لازم را به خرج مي داد، تيم از صدر جدول فاصله نمي گرفت.
++++++++++
دروگبا: اگر مالك چلسی بودم، مورينيو هنوز اينجا بود
مهاجم ساحل عاجي چلسي به اتحاد دوباره آبي هاي لندن اميدوار است.
در حالي که آبي هاي لندن اين روزها فراز و نشيب هاي بسياري را پشت سر مي گذارند، چشم اميد هواداران چلسي به سرمربي جديد اين تيم است.
پس از برکناري لوئيس فليپه اسکولاري، گاس هيدينک به عنوان سرمربي جديد چلسي برگزيده شد و مهاجم ساحل عاجي اين تيم اعتقاد دارد که هيدينک هلندي مي تواند اتحاد از دست رفته را به چلسي بازگرداند.
ديديه دروگبا در گفت و گو با روزنامه Sun اظهار داشت: «هيدينک دقيقاً همان چيزي است که چلسي در حال حاضر به آن نياز دارد. زماني که شما تيمي همچون چلسي را هدايت مي کنيد بايد در هنگام سختي به تيم اتحاد ببخشيد نه اينکه بازيکنان را از يکديگر جدا کنيد. چلسي يک خانواده است، و خانواده به باهم بودن نياز دارد.»
دروگبا همچنين گفت: «وقتي اسکولاري شروع به مقصر جلوه دادن بازيکنان کرد، اين کار او بسيار بد بود. عنوان کردن نام يک بازيکن به عنوان مقصر در آنچه براي يک تيم 24 نفره رخ داده، کار اشتباهي است.»
مهاجم ساحل عاجي چلسي که گفته مي شود در برکناري آورام گرانت سرمربي سابق چلسي نقش عمده اي داشته است، چندي پيش از سوي اسکولاري مورد اتهام قرار گرفت که سعي در تخريب وضعيت سرمربي برزيلي داشته است.
دروگبا دراين باره گفت: «از اينکه اسکولاري چنين حرفي زده بود حيرت زده شدم. يک بازيکن چگونه مي تواند پاسخگوي پيروزي ها در چند هفته و از دست دادن امتيازها باشد؟»
وي خاطرنشان کرد: «فوتبال يک ورزش تک نفره نيست. وقتي شما بازي ها را با پيروزي پشت سر مي گذاريد، همه خوشحال هستند و درکنار يکديگر از اين مساله لذت مي برند. اما از طرفي، در زمان شکست هم، تمامي اعضاي تيم در کنار يکديگر متحمل شکست مي شوند.»
وي در پايان خاطرنشان كرد: «اگر به اندازه مالك باشگاه قدرت داشتم، ژوزه مورينيو هنوز اينجا بود. من براي اسكولاري به عنوان يك انسان و يك مربي احترام قائل هستم، اما من در هيچ گفت و گويي با مالك باشگاه مبني بر بركناري او حضور نداشتم.»
سلام
1-0 استون ویلا رو بردیم و رفتیم سوم ....
نسبتا خوب بازی کردیم موقعیت های خوبی داشتیم . استون ویلا هم تیم خوبی بود
خوشحالم که بعد از چند سال استون ویلا رو تو خونش بردیم
تبریک:40:
هورآآآ هورآآآ بردیم بازی رو :7:
ولی من نتونستم بازیو ببینم :45:
بعد از یه دهه تونستیم تو زمینشون ببریمشون :5:
حالا با روحیه ای عالی به مصاف یوونتوس میریم....
منم تبریک میگم.
واقعا بچه ها دارن به خودشون میان.
امیدوارم روحیه از دست رفتشون رو کاملا به دست بیارن
یا حق
سرمربی هلندی تیم چلسی دوست داشت زمان بیشتری برای مقابله با یوونتوس در اختیار داشت.
چلسی و یوونتوس در جام قهرمانان یک دیدار خارق العاده در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهند کرد. " گاس هیدینک " سرمربی آبی ها معتقد است شب فوق العاده ای در مقابل یووه خواهند داشت.
سرمربی سابق استرالیا به " ANSA " گفت:« من دوست داشتم زمان بیشتری برای آماده کردن تیم برای این نبرد در اختیار داشتم، اگرچه ممکن نبود. عذر یا بهانه ای نمی آورم.»
از " هیدینک " در مورد یوونتوس پرسیدند که او گفت:« یوونتوس؟ آن ها یک تیم بزرگ هستند اما من برای آن ها شانسی باقی نمی گذارم.»
" هیدینک " سرمربی سابق چلسی، " کلودیو رانیری " را یک مربی و آقای محترم خطاب کرده است. " رانیری " در بین سال های 2000 تا 2004 سرمربی چلسی بود و در سال 2007 بعد از صعود یوونتوس از سری B هدایت این تیم را به عهده گرفت.
دوستان امشب قراره تلویزیون اول بازی لیورپول و رئال رو نشون بده. بعد بازی چلسی رو با تاخیر...
کسی نمیدونه از کدوم کانال ماهواره میشه مستقیم بازی امشب چلسی رو ببینیم؟
SKI sport 1
ART Sport
Nova Sport
من که بازیهای چلسی رو ساعت 4 صبح هم بزاره میشینم میبینم!!!
ایشالا امشب میترکونیم ... پیش بینی من : چلسی 2-0 یووه
فکر کنم اگه جان تری امشب کارت زرد بگیره بازی بعدی رو محروم میشه !! :(
امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
به امید پیروزی در دو بازی رفت و برگشت :7:
عجب پس اوضاع خطریه!!! از یوونتوس چطور ؟ کسی یک کارته نیست؟نقل قول:
فکر کنم اگه جان تری امشب کارت زرد بگیره بازی بعدی رو محروم میشه !! :(
امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
البته شک دارم !!! اگه 3 کارته بشن محرومن دیگه ؟ هوم؟!
اگه اینطور باشه لمپارد و jt هر کدوم دو تا کارت زرد دارن :(
از یووه هم آمائوری دو کارتس :)
منم دقیق نمیدونم!!!نقل قول:
البته شک دارم !!! اگه 3 کارته بشن محرومن دیگه ؟ هوم؟
پس بهتره امیدوار باشیم که من اشتباه کرده باشم :20:
به امید له کردن یوونتوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب چلسی و یوونتوس طبق سایت یوفا:
چلسی: چک - تری - الکس - بوسینگوا -اشلی کول - لمپارد- بالاک - میکل - کالو - دروگبا - آنلکا
یوونتوس: بوفون - کیه لینی - ملبرگ - لگروتالیه - مولینارو - تیاگو - سیسوکو - ندود - کامورانزی - دل پیرو - آمائوری
بچه ها تبریک میگم.
خدا وکیلی این گاس هدینگ داره جای مورینیو رو پر میکنه.
به امید قهرمانی
راسته که افشين قطبي رو ميخواد برا آناليزور و مشاور ؟؟
تبريك مي گم
خوب خدا رو شکر بردیم . ولی این داور بی همه چیز باز نزدیک بود تو آخرین ثانیه ها ب**مون بده!
نمی دونم چرا هر چی داور بونجوله به ما می یوفته ?؟
خوشبختانه خیلی هوشمندانه بازی کردیم . بغیر از یه خطای هند دروگبا (که بنظر من نبود) اطراف محوطه جریمه دیگه هیچ خطایی بهشون ندادیم.
من مطمئن بودم اگه خطا می کردیم دلپیرو حداقل یه گل رو زده بود!
تنها مشکل بازی هم بنظر من داور بود ! که انگار قسم خورده بود برای ما پنالتی نگیره !
خیر .نقل قول:
مشاور می خواد چیکار ! فعلاً ری ویلکینز هست . فکر کنم برای این 3 ماه باقی مونده احتیاج به همچین کسی نداشته باشه.
آخر فصل هم که معلوم چه خواهد شد ! :46:
سلام بچه ها
خدایی خوب بازی کردیم . اگه یه کم شانس داشتیم گل دوم رو هم میزدیم ... یه پنالتی هم روی دروگبا انجام شد که داور **** اونو نگرفت! هرچقدر کمک اولش خوب بود داور **** بود!
هيدينگ در چلسي ميماند، ادووكات به روسيه ميرود
درصورت رفتن ديك ادووكات به تيم ملي فوتبال روسيه، گاس هيدينك به عنوان سرمربي در تيم چلسي انگليس خواهد ماند. روزنامه ديلي ميل در اينباره نوشت، رومن آبراموويچ مالك روسي باشگاه چلسي قصد دارد ادووكات سرمربي هلندي تيم زنيت سنت پترزبورگ روسيه را متقاعد كند به تيم ملي اين كشور برود تا هيدينك بتواند در چلسي بماند.
هيدينك همزمان با مربيگري تيم ملي فوتبال روسيه، با امضاي قرارداد كوتاه مدتي به استمفوردبريج رفته اما علمكرد فوقالعاده او در انگليس (دو مسابقه، دو برد)، مسوولان باشگاه را بر آن داشته از او بخواهند در اين تيم بماند.
به همين دليل آبراموويچ كه به دليل سرمايهگذاري هاي هنگفت در فوتبال روسيه، نفوذ زيادي پيدا كرده است قصد دارد به ادووكات پيشنهاد كند هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور را به دست بگيرد تا هيدينگ بتواند در لندن بماند اما بايد ديد آيا هيدينگ با توجه به رقابت تيم ملي روسيه براي صعود به جام جهاني ،۲۰۱۰با حضور تمام وقت در چلسي موافقت ميكند يا خير.
ایول به هیدینگ خوب داره تیمو جمع میکنه دروگبا هم داره برمیگرده رو فرم اصلیش...راستی بازیه فردا با ویگان رو tv نشون میده؟ کسی خبر داره؟
شنبه 10/12/87 چلسی و ویگان ساعت 18:30نقل قول:
یکشنبه 11/12/87 منچستریونایتد و تاتنهام ساعت 18:30
چهارشنبه 14/12/87 نیوکاسل و منچستر یونایتد ساعت 23:00
گاس هیدینک در مصاحبه مطبوعاتی هفتگی خود از بازگشت هافبک غنایی تیم چلسی مایکل اسین که ماه سپتامبر در بازی های ملی از ناحیه رباط سلیبی دچار مصدومیت شده بود خبر داد .
هیدینک در مورد اسیین گفت : " او به خوبی در حال پیشرفت است . به سختی تمرین می کند و از روحیه بالای برخوردار است و بسیار مستعد !
ما در این چند روز با او در تیم های 5 تا 8 نفره کار کردیم و فکر می کنم در مدت زمان کوتاهی آماده باشد . اما فعلاً خیر ! ما قصد داریم در بازی روز دوشنبه تیم دوم با استون ویلا از او استفاده کنیم . اگه همین الان او را ببینید متوجه وضعیت مناسب او خواهید شد و من از موضوع خوشحالم . "
چلسی باگل جان تری یک بر0 از ویگان جلوست :10:
:18::18::18::40::40::40::18::18::18:
وای خدا !! :40::40: باورم نمیشه:8: عجب بازی بود ... گل دقیق ۹۰ لمپارد از یک مساوی بدتر از باخت نجاتمون داد ! در روزی که لیورپول ۲ بر صفر به میدلزبرو باخت , ما باید حتما میبردیم ... :40: تبریک میگم :40: