آفرین به فرگوسن!:40:نقل قول:
تیمای دیگه جهان هر چقدر هم پول خرج کنن یه چیزو نمیتونن به دست بیارن، اونم هوش، زیرکی و مدیریت فرگوسن هستش.:46:
آفرین به فرگوسن!:40:نقل قول:
تیمای دیگه جهان هر چقدر هم پول خرج کنن یه چیزو نمیتونن به دست بیارن، اونم هوش، زیرکی و مدیریت فرگوسن هستش.:46:
100 در 100 تایید میشه!نقل قول:
منچستريونايتد به دنبال مهاجم اتلتيكو
ساعتي 850 يورو براي آخرو
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني اتلتيكو مادريد در صورت انتقال به فوتبال ليگ برتر انگليس ميتواند به كسب درآمد 850 يورو در ساعت اميدوار باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، سرخيو آخرو بازيكن كليدي اتلتيكو مادريد از چند باشگاه انگليسي پيشنهاد رسمي دريافت كرده و در اين ميان پيشنهاد منچستريونايتد به صورت 120 هزار يورو در هفته بيش از سايرين داماد سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين را وسوسه كرده است. رقم دقيق اين پيشنهاد اعلام نشده است.
كمترين اثر انتشار اين اخبار بالا بردن ميزان توقع آخرو در اتلتيكو مادريد است.
آخرو همچنان مدعي است كه مي خواهد قرارداد خود را با اتلتيكو مادريد تمديد كند.
قبلا حامي ليورپول بودم
پله: اكنون طرفدار منچستريونايتد هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن طلايي فوتبال جهان گفت: قبلا طرفدار ليورپول بودم؛ اما اكنون حامي منچستريونايتد هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپرت، ادسون آرانتس دوناسيمنتو معروف به پله اظهار داشت: هميشه از فوتبال انگليس خوشم آمده است. در دهه هفتاد و هشتاد طرفدار ليورپول بودم. نمي دانم دليل اين حمايت چه بود. شايد به اين دليل كه آنها تيم قوي ديگري نيز در كنار تيم اصلي خود دارند.
وي ادامه داد: در 10 تا 15 سال اخير، تحت تاثير منچستر يونايتد قرار گرفته و از نحوه بازي اين تيم بسيار لذت برده ام.
پله در مورد قهرمان فصل اخير ليگ برتر انگليس عنوان كرد: منچستري ها بسيار زيبا بازي مي كنند و ساختار بازيشان در مسير درستي است. در برزيل، مردم به علت بعد مسافت با منچستر فاصله دارند؛ اما مرتب اخبار محبوبترين تيم دنيا را مي كنند.
وي اظهار داشت: اگر از من در مورد هيجان انگيزترين ليگ دنيا سئوال شود، آن وقت پاسخ خواهم داد، ليگ برتر انگليس. چرا كه در اين ليگ همه تيمها پرطرفدار و پرشور هستند و زيبا بازي مي كنند.
پله كه نظرات خويش را در مورد فوتبال انگليس بيان كرد، از سوي مجله تايم به عنوان يكي از صد چهره تاثيرگذار جهان در قرن بيستم معرفي شد.
نبرد منچستر و رئال بر سر بنزما
سران دو باشگاه بزرگ اروپایی برای به خدمت گرفتن ستاره فرانسوی ---- دوئل بزرگی خواهند داشت.
سایت گل: رئال مادرید و منچستر یونایتد برای جذب کریم بنزما، با یکدیگر رقابت خواهند کرد. به نقل از روزنامه دیلی میل، سران دو باشگاه پس از ناامیدی در به خدمت گرفتن گزینه های دیگر، بی صبرانه به دنبال جذب این ستاره فرانسوی هستند . زین الدین زیدان نیز وارد عمل شده تا مقدمات انتقال او به تیم مادریدی را فراهم آورد ولی ولخرجی های سران باشگاه مادریدی برای خریداری کاکا و کریس رونالدو ممکن است باعث شود که سران این باشگاه برای به خدمت گرفتن این ستاره، با کمبود بودجه مواجه شوند.
از سوی دیگر سرالکس فرگوسن نیز از سران باشگاه ---- خواسته تا قیمتی معقول را برای به فروش رساندن این ستاره اعلام کنند. به نقل از دیلی استار،مسئولان منچستریونایتد آماده اند تا پیشنهادی 30 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن بنزما به دفتر ---- ارسال کنند وبه نظر می رسد که ژان میشل آئولاس نیز برای پذیرش این پیشنهاد وسوسه خواهد شد. بایددید که کدام یک از دو باشگاه رئال یا منچستر موفق به جذب بنزما خواهند شد.
نقشه یونایتد برای خرید یایاتوره
درحالی که چند روز پیش یایا توره قراردادش را با باشگاه کاتالان تمدید کرد ولی این ماجرا نمی تواند مانع از جدایی او از این تیم شود.
سایت گل-سران باشگاه منچستر یونایتد عزم خود را برای به خدمت گرفتن یایا توره جزم کرده اند.البته این امکان وجود دارد که سران منچستر مجبور شوند تا ماه ژانویه منتظر این انتقال بمانند. روسای باشگاه منچستر اعتقاد دارند که ستاره ملی پوش ساحل عاجی می تواند زوج خوبی با اون هارگریوز تشکیل دهد و آماده اند تا پیشنهادی29.5 میلیون یورویی را برای خریداری او ارائه کنند.
این در حالی است که مسئولان شیاطین سرخ، عملکرد یایا توره را در فصل گذشته با دقت زیر نظر داشتند و امیدوارند که با پیوستن احتمالی خاویر ماسچرانو به بارسلونا، بتوانند راحت تر یایا توره را به خدمت بگیرند. این در حالی است که سران بارسا هنوز پیشنهادی رسمی برای جذب ستاره آرژانتینی لیورپول را ارائه نکرده اند و توانسته اند یایا توره را برای امضا کردن قرارداد جدیدش متقاعد کنند.قرارداد جدید یایا بدین مفهوم است که او نمی تواند تابستان امسال نوکمپ را ترک کند ولی سران منچستر می توانند برای به خدمت گرفتن او در بازار نقل و انتقالات زمستانی وارد عمل شوند.
مدیر برنامه های یایا توره در هفته های اخیر اعلام کرده بود که در صورتی که توره حس کند که مورد تقدیر و توجه سران بارساست و دستمزد خوبی را از رختکن این تیم دریافت کنند، او در این تیم خواهد ماند و در غیر این صورت ممکن است بارسا را ترک کند.
رئال مثل اينكه با منچستر سر خريد بازيكن مشكل داره ..
نه عزیز. رئال چون استعداد یاب خوبی نداره منتظر میشه ببینه که منچستر کدوم بازیکنان رو میخواد جذب کنه بعد با یه مبلغ بالاتر اونها رو راضی میکنه. چون تو این سالها همه دنیا فهمیدن که فرگوسن بیخودی دست روی هیچ بازیکنی نمیذاره.نقل قول:
ايول :21:نقل قول:
..
آنتونی والنسیا با 17.5 میلیون تقریبا یه منچستریه .
(هافبک ویگان بود )
یه بازکن نوجوون هم میخان از برزیل بخرن که با چند تیم سرش دعوا داشتن. احتمالا میاد منچستر.
سلام
آقا یه مدافع جوون بود که فرگوسن میخواست برای فصل قبل بگیره ولی نشد و قرار شد یه فصل دیگه هم صبر کنن. اسمش الان یادم نیست. تو لیگ صربستان بازی میکرد. کسی خبری چیزی نداره؟
موفق باشین.
88/4/9
رونی: میتوانم جای خالی رونالدو و تهوز را پر کنم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Ariensport.com: " وین رونی " معتقد است میتواند در مرکز خط حمله جای خالی " کریستیانو رونالدو " و " کارلوس تهوز " را پر کند.
با انتقال 80 میلیون پوندی " رونالدو " به رئال مادرید و جدایی حتمی " کارلوس تهوز "، منچستر یونایتد سخت به دنبال جذب یک مهاجم گلزن است اما " رونی " اعلام کرد میتواند در حط حمله شیاطین سرخ بدرخشد.
" رونی " به تایمز گفت: « ما دو بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم و طبیعتاً امیدوارم بازیکنان جدیدی به خدمت بگیریم. در میان آنها کریستیانو و کارلوس در فصل گذشته و فصلهای قبل از آن گلهای زیادی برای ما به ثمر رساندنداما فکر میکنم بتوانم جای خالی آنها را پر کنم. قبلاً هم گفتهام، اگر در پست اصلی خودم بازی کنم، توانایی انجام این کار را دارم. »
ستاره انگلیسی منچستر یونایتد افزود: « میخواهم در جایی بازی کنم که احساس میکنم بهترینم. خیلی از مردم فکر میکنند بهترین پست برای من، مرکز خط حمله است نه کنارههای زمین. »
منبع:اسکای اسپورت
منچستر با همین تیمی که داره میتونه پوز رئال رو به خاک بمالونه و به همه ثابت کنه که منچستر تیم واقعی دنیای فوتباله که تنها بازیکن میسازه و اصلاً اهل ستاره خریدن نیست
به نظر من رونی میتونه کل بار منچستر رو به دوش بکشه و این تیمو دوباره قهرمان کنه
به امید قهرمانی منچستر در فصل آینده
اصلا رئال با منچستر نباید مقایسه کرد تیمی که 6 ساله هیچ حرفی برای گفتن ندار که نباید با برترین تیم دنیا تو این چند سال مقایسه کرد
امسال سال خونه تکونی بود این اتفاق هر چند سال یه بار میفته مثلا زمانی که کانتئنا رفت یا بعد از قهرمانی اروپا تو سال 99
این که البته اغراقه!نقل قول:
قابل پیش بینی نیست، شاید اونا هم امسال بدرخشن.نقل قول:
در نهایت مهم،
ثبات (منچستر از زمان تاسیس لیگ برتر در سال 92 هرگز خارج از سه تیم برتر لیگ انگلیس قرار نگرفت که از این حیث هیچ یک از 9 باشگاه بزرگ دیگه اروپا در این بازه زمانی چنین رکوردی رو نزدن و تا الآن هم پابرجاست؛ تعدد قهرمانیها در انگلیس و حضورهای مداوم و معمولا قابل توجه در لیگ قهرمانان هم که بر همه آشکاره) ،
مدیریت درست(با توجه به مشکلات مدیریتی زیاد اعم از تبانی و سو ء استفاده های مالی و بحرانهای مالی که باشگاههای بزرگ زیادی در جهان باهاشون درگیر بوده یا هستن)
و از همه مهمتر مربیگری ممتازه که منچستر رو متفاوت جلوه میده و خیلی از باشگاههای بزرگ از این فاکتورها کم بهره یا بی بهرن.
و اینک چند خبر خوش به نقل از گل :
والنسیا رسما به منچستر پیوست :
Breaking News: Manchester United Sign Atonio Valencia From Wigan Athletic
خبر بعدی تقریبا بنزما رو باید یه منچستری دونست :
Benzema Is Close To Joining Manchester United - Lyon Teammate Pjanic
گاهی اوقات بازیکنا بهتر خبر دارن .
خش خبر باشي:31:نقل قول:
ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم
ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.
2009/7/1 14:43:02
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.
ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.
متاسفانه بايد بهت بگم كه بنزما هم به رئال اومدنقل قول:
نقل قول:
ونگر: چرا به رئال نرفتم
مربی آرسنال از وفاداریاش به توپچیها گفته است.
2009/7/1 2:28:57
سایت گل: آرسن ونگر مدتها مورد توجه رئال مادرید بود و این باشگاه به دنبال آن بود که مربی فرانسوی را به هدایت تیم بگمارد، اما ونگر در کنار آرسنال ماند.
او گفته است پروژهای که در آرسنال شروع کرده بود دارد به ثمر مینشیند و به همین دلیل دوست داشت در آرسنال بماند. او همچنین گفته در آرسنال از آزادی کامل برخوردار است و شاید در تیمهای دیگر نمیتوانست تا این حد آزاد باشد و تیم، باشگاه و تجهیزات ورزشی را مدیریت کند. گفته میشود ونگر طراحی کوچکترین جزئیات ورزشگاه امارات را هم به عهده داشته و او بوده که خواسته طبق رسوم فنگشویی رختکن به شکل منحنی طراحی شود.
ونگر میگوید: «رئال مادرید یک نمایش مبتنی بر فوتبال است. اما در این ورزش جنبههای دیگری هم هست: این که یک تیم و بازیکنان را با فرهنگی که میخواهید بسازید و دانش و سبک خاص خود را در آن به کار برید اهمیت بسیاری دارد. پروژه ما در آرسنال دارد ادامه مییابد و میخواهم آن را تا پایان ببینم. از این سبک فوتبال بسیار لذت میبرم.»
گفت وگو با حسن نظري، ملي پوش سابق فوتبال ايران در آمريكا:منچستريونايتد، باشگاه مرا انتخاب كرد
در ابتداي سال ميلادي 2009 خبرگزاريها از عقد قرارداد همكاري باشگاه منچستريونايتد با «دالاس تكزسان» نظري خبري دادند. با حسن نظري در تكزاس تماس گرفتيم تا از كم و كيف قرارداد با منچستريونايتد بيشتر آماده شويم.
2009/6/23 16:09:19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت گل - در اواسط دهه پنجاه شمسي يكي از بازيكنان جواني كه در فوتبال ايران گل كرد حسن نظري بود. نظري بازي فوتبال را در آبادان آغاز كرد و در استقبال (تاج) بود كه شكوفا شد. بازي در سپه آبادان و استقلال نظري را به تيم ملي جوانان و رساند و نظري كاپيتان تيم را به عهده گرفت. او در سن نوزده سالگي به تيم ملي دعوت شد و در كنار چهرههايي چون علي پروين و ناصر حجازي قهرماني جام ملتهاي آسيا را در سال 1976 تجربه كرد و به عنوان دفاع رأس ثابت تيم ملي به جام جهاني 1987 آرژانتين رسيد.اين روزها نظري به عنوان يك مربي موفق و موسس و مدير يكي از موفقترين باشگاههاي بزرگ نوجوانان آمريكا در شهر دالاس ايالت تگزاس به فعاليت مشغول است.
* چطور شد كه منچستريونايتد باشگاه شما را انتخاب كرد؟
فوتبال در آمريكا در حال رشد است و كيفيت و كميت اين ورزش در مدارس و به خصوص سطوح نوجوانان و جوانان به شدت بالارفته است. اينكه ميبيند كه كمپاني بزرگي مانند آديداس يا نايكي اسپانسر تيمهاي جوانان و تورنمنتهاي متفاوت ميشوند. منچستريونايتد از نايكي خواست كه چند باشگاه در سطح جوانان را در آمريكا به آنان معرفي كنند تا منچستر يكي از آنان را انتخاب كند. در همان زمان چلسي هم دست به كار مشابهاي زد. چلسي يك تيم در ايالت كاروليناي شمالي انتخاب كرد و منچستر باشگاه ما در دالاس. اين پروسه نزديك به 7 ماه طول كشيد.
* چه تعداد بازيكن در سيستم باشگاهي شما پرورش مييابند؟
در كل ما حدود هشتاد تيم داريم تا در ردههاي سني 11 تا 19 سالگي پسران و دختران فعاليت ميكنند. تنها در دالاس ما 1500 بازيكن داريم و با در نظر گرفتن چند باشگاه ديگر كه تحت نظر ما اداره ميشوند حدود 12 هزار بازيكن در سيستم باشگاهي ما به فعاليت مشغولند.
* با اين آمار و ارقام در سطح آمريكا چه موفقيتهايي داشتهايد؟
پارسال تيم پسران ما قهرمان آمريكا شد و دختران نايب قهرمان شدند. امسال برعكس شد و پسران دوم و دختران قهرمان. در دهه اخير ما بارها در هر دو سطح پسران و دختران در ردههاي مختلف سني قهرمان آمريكا شديم.
* امكانات باشگاهيتان در چه سطحي هست؟
ببينيد، اين باشگاه را در سال 1985 تأسيس كردم و الگويش را از آژاكس هلند الهام گرفتم. در شهر دالاس باشگاه شش زمين قانوني با نورافكن دارد و 55 مربي و بدنساز با بازيكنان كار ميكنند.
* كار مربيگري را چگونه پيگيري كرديد؟
من از طرف فدراسيون فوتبال آمريكا هر سال به كلاسهاي آموزشي در كشورهاي مختلف فرستاده شده ام و دورههاي مختلفي در آژاكس هلند، منچستريونايتد انگلستان، ميلان ايتاليا، بايرمونيخ آلمان و سائوپولو برزيل ديدهام.
*بين دوره مربيگري و سال 78 در جام جهاني چكار ميكرديد؟
من در كنار حسن روشن در الاهلي دبي بازي كردم و سپس مدتي در ليگهاي آمريكا توپ زدم. خاطرات خوب فوتبال من به سالهاي جواني بازميگردد آن هنگامي كه در دبيرستانهاي اميركبير و ابنسينا در آبادان و در تاج بازي ميكردم.
*اگر امكان مربيگري در ايران را داشتيد از آن استقبال ميكنيد؟
البته و با كمال ميل. البته من كسي نيستم كه از ديگران بخواهم مرا به كار دعوت كنند ولي مايه افتخارست تا در وطنم كار كنم.
كاوه محجوب
ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم
ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.
ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.
نقل قول:
: بابا توجه :
نقل قول:
:5:
SPAIN/ OFFICIAL, Real Madrid sign Benzema
Real Madrid have signed French forward Karim Benzema (21) from Olympique Lyon for 35 million Euros.
اینجا تاپیک 6 تایی هاست دیگه ؟نقل قول:
نه اون بالارو بخون نوشته تاپيك كيهنقل قول:
محض اطلاع رساني بود
آخه يه زماني قرار بود فرگي كريم رو بگيره
طبق خبر خودت:
نقل قول:
کريم ؟ :18:نقل قول:
شوخيه بابا : گذاشتتون سر کار :27:
کريم خودش گفت که ميخواد در پرسپوليس فوتبالش رو تموم کنه : دي :21:
اين والنسيا كه از تيم ويگان گرفتن چجور بازيكنيه؟
گوبا قراره جانشين رونالدو بشه
مایکل لوون مثل اینکه میخاد بره منچستر یونایتد !
خبر :
Michael Owen Will Sign For Manchester United Pending A Medical - Report
مایکل اوون ؟؟؟
چه زوجی بشن این و رونی ...
راستی مثل اینکه فرگی Luis Antonio که اکواردوی هست رو خریذه من یه هفته هست که اصلا تو این دنیا نیستم اینم تازه فهمیدم ... این چه جور بازیکنی هستش ؟؟ قرار جایگزین Cris بشه دیگه ؟؟؟
.................................................. ....................................
دوستان میگم این رئالی ها گناه دارن یه تاپیک واسشون بزنیم که انقدر آواره نباشن .. :27:
اوون در یک قدمی اولدترافورد
ستاره با تجربه فوتبال انگلستان پس از طی مراحل پزشکی، قراردادی را با تیم شیاطین سرخ به امضا می رساند.
سایت گل:این روزها اخبار فراوانی به گوش می رسد که مایکل اوون را در نزدکی اولدترافورد می بیند و به نقل از رونازمه گاردین این انتقال را باید یک شوک بزرگ دانست. این طور به نظر می رسد که سران باشگاه یونایتد پس از جدایی کریستیانو رونالدو و کارلوس تبس از این تیم به دنبال یک مهاجم گلزن هستند . آنها مایکل اوون را به همین منظور برگزیده اند و در حال حاضر همه چیز منتظر نتایج معاینات پزشکی این ستاره است.
گزارشات حاکی از آن است که اوون در حال حاضر مشغول مذاکره باسران تیم قهرمان لیگ برتر است و در صورتی که انتقال این ستاره به اولدترافورد صورت بگیرد باید آن را یکی از کم سر و صداترین و غیرمنتظره ترین نقل و انتقالات تاریخ لیگ برتر دانست.
اخباری که پیش از این در مورد اوون 29 ساله به گوش می رسید او را به تیمهای متوسط فوتبال انگلیس مربوط می کرد ولی به نظر می رسد که بخت و اقبال به او رو کرده است. این انتقال بزرگ دوگانگی و بحث های زیادی را در میان هواداران منچستر بهه پا خواهد کرد. هر چند مربی بزرگی مثل سرالکس فرگوسن ایمان دارد که با کمک اوون می تواند خط حمله تیمش را شکل دهد.
(مورد عجیب اوون اینه که زمانی در لیورپول بازی کرده. هر بازیکنی هم که در لیورپول بازی کنه منفور هوادارای منچستر میشه. احتمالا بشه منفور لیورپولیا )
Manchester United Offer €46m To Atletico Madrid For Sergio Aguero - Report
منچستر پیشنهاد 46 میلیونی به اتلتیکو مادرید بابت آگرو داده .
در حال صحبت با لوییس فابیانو هم هستن .
ممنون وحيد
..
24 ساعت آني ديگه ؟!
خواهش . نه 4 ساعت می خوابم ! ولی کامپیوتر روشنه 24 ساعت !نقل قول:
این اخبار هم خود فرگوسن و لاپورتا بهم اس ام اس میدن ! ( توضیح : اس ام اس تقریبا وصل شده ! )
پیشنهاد دوباره منچستر به آگوئرو
تلاش سران باشگاه منچستریونایتد برای خریداری یک مهاجم جدید در این ساعات افزایش زیادی داشته است.
سایت گل:طبق گزارشات منتشره سران منچستریونایتد در یک قدمی امضای قرارداد با مایکل اوون هستند و البته در این میان شایعات متعددی در مورد خریدهای دیگر شیاطین سرخ به گوش می رسد. سرالکس فرگوسن آماده است تا با پیشنهادی 18.7 میلیون یورویی لوئیس فابیانو را از سویا خریداری کند و به نقل از روزنامه دیلی میرر، مسئولان منچستر پیشنهادی 46 میلیون یورویی (40 میلیون پوندی) را به دفتر بیسنته کالدرون ارائه کرده اند تا بتوانند ستاره آرژانتینی این تیم را به منچستر ببرند.
البته بسیار بعید به نظر می رسد که انریکو سرسو، مدیر باشگاه اسپانیایی این پیشنهاد را پذیرد، چرا که چندی پیش کرده بود که هیچ پیشنهادی در راستای فروش سرخیو آگوئرو و دیه گو فورلان، مهاجمان توانای این تیم را را نخواهد شنید، مگر آنکه مبلغ پیشنهادی از رقم بندی که در قرارداد این دو برای ترک زودهنگام باشگاه قرار دارد،بیشتر باشد. مبلغی که در قرارداد آگوئرو ذکر شده، 60 میلیون یورو و در قرارداد فورلان 36 میلیون یورو است.
در حالی که سران منچستر به تازگی 94 میلیون از فروش کریستیانو رونالدو به دست آورده اند، سرالکس فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرده که در نظر ندارد که در بازار نقل و انتقالات تابستانی ولخرجی کند.
================================================== ===================
Inter Ace Zlatan Ibrahimovic Wanted By Manchester United – Report
منچستر خواستار ابراهیموویچ شده . بازیکنی که فکر نمیکنم زیاد به درد منچستر بخوره !
زلاتان ، انتخاب جدید منچستر
سران منچستر یونایتد گزینه جدیدی را به لیست خریدشان اضافه کرده اند. آنها در نظر دارند تا آقای گل فوتبال ایتالیا را در ترکیب تیم خود ببینند.
سایت گل:سرالکس فرگوسن آماده است تا برای خرید زلاتان ایبراهیموویچ وارد عمل شوند. او آماده است تا با ژوزه مورینیو برسر میز مذاکره نشسته تا در مورد انتقال این ستاره سوئدی به صحبت بپردازد به نقل از روزنامه کوریره دلوسپورت این ستاره سوئدی پیش از این در مورد احتمال جدایی اش از سن سیرو گفته بود ولی روند کنونی بازار نقل و انتقالات گویای آن است که او در نرآتزوری خواهد ماند.
در این میان شایعات متعددی در مورد پیوستن زلاتان به بارسلونا و رئال مادرید به گوش می رسید ولی کاتالونیایی ها سرگرم جذب داوید ویا هستند و مسئولان رئال نیز مشغول خرید کریم بنزما می باشند. بدین ترتیب منچستر تنها تیمی است که در حال حاضر خواهان جذب زلاتان است. آنها کریس رونالدو را به رئال واگذار کرده اند و تبس نیز در رختکن این تیم نخواهد ماند.آنها با وجهی که از فروش رونالدو به جیب زنده اند،توانایی لازم برای خریداری زلاتان را دارند.
البته گزارشها از انگلیس و اسپانیا حاکی از آن است که سران یونایتد ترجیح می دهند تا سرخیو آگوئرو، مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید را به خدمت بگیرند ، حتی با وجودی که این انتقال ممکن است حدود 60 میلیون یورو هزینه در بر داشته باشد. سران اینتر پیش از این اعلام کرده اند که در صورتی که پیشنهاد مناسبی برای زلاتان دریافت کنند، آماده فروش این ستاره سوئدی هستند.
وحید جون شماره ایرانسل فرگی چنده ؟؟؟ :31: بگو ما هم باهاش SMS بازی کنیم ...نقل قول:
وحید یه صحبت بکن بگو با آگوئرو تموم کنن
زلاتان پرو هست و اوون هم خیلی پیر شده و فایده نداره
باشه اگه دیدمش بهش میگم ! ولی اوون رو دارن آزاد میخرن ! 29 سالش هم هست !نقل قول:
پول زیادی بابتش نمیدن ! تازه اگه هم بد باشه میفروشنش سود میکنن !
زلاتان رو منم حال نمیکنم !
ولی دنبال هانتلار هستن . قبلا هم فرگی میخاستش ولی اینبار ارزونتر میخردش !
لوییس فابیانو - هانتلار - آگرو ...الان داره باهاشون صحبت میشه .
اوون هم تست پزشکی داره انجام میده توافقاشون تموم شده . دیگه دست من نیست ! :46:
اوون چند سالشه مگه ؟؟
از آنري سن دار تره ؟
..