تبریک میگم
البته اشتوتگارت هم خیلی بد بازی می کرد
تبریک میگم
البته اشتوتگارت هم خیلی بد بازی می کرد
منم اين برد رو تبريك ميگم. امسال تيم خيلي اماده هست.
ليگ قهرمانان در انتظار بايرنه.
هامبورگ يكى از بهترين هاى آلمان است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باستين شواين اشتايگر در آستانه بازى حساس تيمش مقابل هامبورگ به همتيمى هايش هشدار داد. جمعه بازى هاى بوندس ليگا در نيم فصل دوم با ديدار تيم هاى هامبورگ - بايرن مونيخ سوت خواهد خورد. ۲ تيم در حالى به مصاف يكديگر خواهند رفت كه هر ۲ به عنوان مدعى در كورس قهرمانى قرار دارند. وضعيت جدول در صدر باعث شده حساسيت هاى اين بازى كه در آلمان به «دربى جنوب» معروف است بيشتر به چشم آيد. شواين اشتايگر در آستانه دربى جنوب به خبرنگار اشپيگل گفت: «بازى مقابل هامبورگ هميشه سخت است. مطمئناً در بندر هامبورگ كار دشوارى خواهيم داشت. هامبورگ يكى از بهترين تيم هاى حال حاضر فوتبال آلمان است. اين تيم هنوز هم به عنوان يكى از مدعيان در جدول رده بندى قرار دارد. آنها در خانه خود طبيعتاً به دنبال كسب ۳ امتياز خواهند بود. ما اگر بخواهيم با دست پر از دربى جنوب برگرديم بايد با آمادگى كامل پا به ميدان بگذاريم.» شواينى در ادامه صحبت هاى خود نسبت به تعطيلات بلندمدت زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرد و گفت: «مدت هاست كه كارشناسان، مربيان و بازيكنان شاغل در فوتبال آلمان نسبت به تعطيلات زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرده اند هيچ كس مخالف تعطيلات زمستانى نيست اما اين تعطيلات بايد بين يك تا ۲ هفته متغير باشد. در همه جاى اروپا تيم ها در ماه ژانويه ۱۰ تا ۱۵ روز تعطيل هستند اما در آلمان اين تعطيلات بسيار طولانى تر است. آخرين بازى ما در بوندس ليگا برمى گردد به سيزدهم آخرين ماه از سال ۲۰۰۸ ميلادى. جمعه كه قرار است به ميدان برويم سى ام ماه ژانويه است اين يعنى بيش از يك ماه و نيم تعطيلى. اين همه تعطيلى براى چه؟ مطمئناً اين تعطيلات بلندمدت افت بدنى بازيكنان و به دنبال آن افت فنى تيم ها را به همراه دارد. جمعه هر ۲ تيم براى كسب ۳ امتياز تلاش خواهند كرد اما با توجه به اين تعطيلات بلندمدت نبايد انتظار ديدن يك بازى فوق العاده را داشته باشيم. اميدوارم ما نسبت به حريف آماده تر ظاهر شويم و بتوانيم نيم فصل دوم را با كسب ۳ امتياز خارج از خانه آغاز كنيم.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
ديه گو به يووه فكر نمى كند
هافبك برزيلى وردربرمن اعلام كرد كه بر روى بازى هاى تيمش متمركز شده است و فعلاً قصدى درخصوص انتقال به باشگاهى ديگر ندارد. ديه گو ريباس هافبك برزيلى وردربرمن هرگونه خبر درخصوص ترك اين باشگاه آلمانى را تكذيب كرد. اين بازيكن ضمن سپاسگزارى از برمنى ها اعلام كرد كه مى خواهد تمام تمركزش را بر روى كمك به تيمش بگذارد و سپس در پايان فصل درباره آينده خود تصميم بگيرد. او در اين باره به نشريه اسكاى گفت: خوشحالم كه مى بينم تيم هاى بزرگى علاقه مند به امضاى قرارداد با من هستند. من تا سال ۲۰۱۱ با وردربرمن قرارداد دارم. هنوز به تمديد قرارداد فكر نكرده ام و البته سران باشگاه نيز هنوز پيشنهادى را ارائه نكرده اند.ديه گو در ادامه عنوان كرد:اين درست است كه پيشنهاداتى از تيم هاى ديگر دريافت كرده ام،اما هنوز در خصوص ترك باشگاه قصدى ندارم. رسانه ها خبر انتقال قريب الوقوع اين هافبك را به يوونتوس منتشر كردند اما ديه گوى ۲۳ ساله تأكيد كرد كه هيچ صحبتى با سران اين باشگاه ايتاليايى نداشته است. او اظهار داشت:درباره بازى در ايتاليا هنوز چيزى نمى دانم. تيم هاى بزرگ زيادى در ليگ ايتاليا وجود دارند كه آنها را دوست دارم اما تا به اين لحظه چيزى در اين خصوص نمى دانم. يوونتوس تيم بزرگى است كه بازى براى اين باشگاه بسيار افتخار آميز مى باشد اما اكنون بايد به تيمم احترام گذاشته و براى آنها توپ بزنم. هافبك خلاق برمن افزود: هيچ توافقى با سران يووه صورت نگرفته است. آنها تيم بزرگى هستند كه همواره تحسينشان مى كنم اما تاكنون هيچ قراردادى امضاء نشده است. گفتنى است ديه گو از سال ۲۰۰۶ تاكنون ۷۵ بار پيراهن وردربرمن را بر تن كرده و ۳۴ گل نيز به ثمر رسانده است.
نتیجه عالی بود . هرچند اشتوتگارت افتضاح بازی کرد . ولی بایرن قشنگ بازی کرد . گل دوم قشنگ ترین گل بود.
بایرن شانس اول قهرمانی بوندسلیگا
فوتبالدوستان آلمانى بر اين باورند كه تيم بايرن مونيخ در اين فصل از عنوان قهرمانى خود در رقابت هاى بوندس ليگا دفاع خواهد كرد. نتايج به دست آمده از يك نظرسنجى كه توسط وب سايت رسمى فدراسيون فوتبال آلمان صورت گرفته به قهرمانى پرافتخارترين تيم كشور آلمان رأى مى دهد. طبق اين نظرسنجى ۷۲ درصد معتقدند بايرن در اين فصل يك عنوان قهرمانى ديگر به كلكسيون افتخارات خود اضافه مى كند.نكته قابل توجه اينجاست كه تنها ۱۴ درصد به قهرمانى هافنهايم رأى داده اند. ۹ درصد نيز تيم هرتابرلين را قهرمان دانسته اند. ۵ درصد مابقى هم به تيم هاى هامبورگ و وردربرمن رأى داده اند.
با این بازیکن حتما تقویت میشه!نقل قول:
بايرنيها تاكنون مهاجمي همانند ايويكا اوليچ را از هامبورگ براي فصل آينده به خدمت گرفتهاند. از آلكساندر باوم يوهان (بوروسيا مونشن گلادباخ) و آناتولي تيموچوك (زنيت سنت پترزبورگ) به عنوان بازيكنان بعدي موردنظر بايرن ياد ميشود.
پولی که به اینا دادن رو با هم سر جمع می کردن یه بازیکن خوب می گرفتن : دی
امسال تو اروپا حریف می طلبیم
جمعه 11 بهمن ماه 1387
اولین بازی دور برگشت بوندس لیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هامبورگ ============== بایرن مونیخ
ساعت 23 از:
Dubai Sport 1
TPS Star
ARD Das Erste
HSV NORDBANK ARENA
هورا اسپرت, برند شوستر, سرمربی سابق رئال مادرید به طور غیرمستقیم از علاقه خود به هدایت مردان اشتوتگارت خبر داد
مارکوس بابل, سرمربی موقت اشتوتگارت به علت نداشتن پراونه مربیگری دائمی آلمان نمی تواند پس از پایان این فصل نیز به همکاری خود با این تیم ادامه دهد.
گفته می شود, مقامات این تیم بوندس لیگایی به شوستر پیشنهاد امضای قرارداد دو ساله داده اند و او در صورت قبول این پیشنهاد می تواند در فصل آینده سکان هدایت اشتوتگارت را برعهده بگیرد.
با اینکه شوستر به صراحت اعلام نکرده است خواهان همکاری با اشتوتگارت است اما گفت:"موفقیت های بزرگی در لیگ اسپانیا به دست آوردم اما فعلا قصد دارم مدتی به عنوان سرمربی در این لیگ کار کنم. لیگ انگلیس نیز واقعا لیگ مورد علاقه من نیست اما بوندس لیگا همیشه برایم جالب و جذاب بوده است.قصد دارم به آگسبورگ نزد مادرم بروم زیرا او دیگر مثل سابق جوان نیست و به من نیاز دارد."
انتقاد متزلدر به رونالدو
هورااسپرت, کریستوف متزلدر, مدافع رئال مادرید کریستیانو رونالدو, ستاره پرتغالی منچستریونایتد را مورد انتقاد قرار داد.
این ملی پوش آلمانی از اینکه رونالدو ادعا کرده است بازیکنان استثنایی 100 میلیون پوند می ارزند, ناراحت شده است.او در واکنش به این گفته رونالدو اظهار داشت:" آنها بازیکنانی استثنایی هستند که می توانند یک تیم را متحول کنند,اما در شرایط فعلی که همه با مشکلات مالی و بحران اقتصادی روبرو هستند , نباید گفته شود که یک بازی 100 میلیون پوند می ارزد و اتفاق نادری است."
سانيول: مصدوميت بخشى از وجودم شده است
سرانجام و پس از ماه ها مبارزه، ويلى سانيول مغلوب مصدوميت كهنه خود شد. در حالى كه هواداران بايرن مونيخ منتظر بازگشت ويلى سانيول به ميادين بودند، اين مدافع ملى پوش فرانسوى تصميم گرفت براى هميشه با مستطيل سبز خداحافظى كند.
در حالى كه حدود يك هفته از خداحافظى سانيول مى گذرد، اين مدافع فرانسوى درباره علت تصميم خود به خبرنگار «بيلد» گفت: «ديگر خسته شده بودم. هر چه تلاش كردم بى فايده بود. هر كارى كه براى خلاصى از اين مصدوميت كردم فايده اى نداشت. اين مصدوميت لعنتى بخشى از وجودم شده، احساس مى كنم همه جا با من است و قصد جدايى هم ندارد!
سانيول در خصوص دوران نقاهت خود به خبرنگار بيلد گفت: «پس از مصدوميت با خودم عهد كردم كه از هيچ تلاشى براى بازگشت به دنياى فوتبال دريغ نكنم. واقعاً هم به عهد خود وفا كردم و با تمام تلاش سعى كردم اين مصدوميت را مغلوب كنم و دوران نقاهتم را با موفقيت پشت سر بگذارم. اگر پزشكان مى گفتند كه روزى ۲ ساعت فيزيوتراپى كنم، روزى ۳ تا ۴ ساعت اين كار را مى كردم. در طى يك سال گذشته زندگى ام در فيزيوتراپى و آب درمانى خلاصه شده بود. براى بازگشت به ميادين عزم خود را جزم كرده بودم، اما متأسفانه هفته پيش به نتيجه اى كه دوست نداشتم رسيدم. همه چيز بى فايده بود. اين مصدوميت لعنتى خيال ندارد من را رها كند. من ديگر توان مبارزه كردن با آن را ندارم. اعتراف مى كنم كه او از من قوى تر است!»
سانيول در ادامه در خصوص تمرينات چند هفته اخير خود گفت: «وقتى پزشكان احساس كردند كه مصدوميتم تا حدى بر طرف شده به من اجازه دادند تا تمريناتم را شروع كنم. از همان اولين روزى كه دويدن و تمرينات سبكم را آغاز كردم، درد شديدى را به همراه داشت. در چند روز اول سعى كردم بدون توجه به اين درد شديد، به كارم ادامه دهم اما واقعاً بعد از چند روز به اين نتيجه رسيدم كه قادر به ادامه تمرينات نيستم. درد، تمام توانم را گرفته بود. در پايان هم مجبور شدم بر خلاف ميل باطنى ام تصميم بگيرم و براى هميشه از دنياى حرفه اى فوتبال خداحافظى كنم.»
سانيول در ادامه صحبت هايش اين تصميم را يكى از سخت ترين تصميم هاى زندگى اش خواند و گفت: «واقعاً سخت است، تلخ ترين لحظه براى انسان زمانى است كه بخواهد از چيزى كه دوست دارد جدا شود، من عاشق فوتبال بودم. بيشتر زندگى ام را با فوتبال گذرانده بودم. فوتبال به بخشى از زندگى ام تبديل شده بود. هيچ وقت، حتى در دوران مصدوميتم هم به جدا شدن از فوتبال فكر نمى كردم. واقعاً تصميم سختى بود. مى توانم به جرأت بگويم كه سخت ترين تصميم زندگى ام را گرفتم. متأسفانه ديگر نبايد به حضور در مستطيل سبز فكر كنم. تمام فكر و ذكرم بايد دنياى پس از فوتبال باشد. بايد براى خودم دنياى جديد را بسازم. در زندگى يك چيز را ياد گرفته ام. ياد گرفته ام كه نبايد حسرت گذشته را بخورم. بايد فقط به آينده فكر كنم. شايد بتوانم در آينده به عنوان يك مربى موفق به دنياى توپ گرد باز گردم.
سانوگو جانشين اییبسویچ
مهاجم ساحل عاجى باشگاه وردربرمن با قراردادى قرضى تا پايان فصل جارى بوندس ليگا به تيم صدرنشين هافنهايم پيوست.
مصدوميت وداد ايبيسويچ بهترين گلزن حال حاضر ليگ آلمان كه تا پايان فصل قادر به حضور در ميادين نخواهد بود، مسئولان اين باشگاه را بر آن داشت تا يك مهاجم گلزن ديگر به خدمت بگيرند و بر همين اساس نيز بوبكر سانوگو مهاجم ساحل عاجى وردربرمن با قراردادى قرضى كه در پايان فصل جارى مى تواند تمديد شود، به تركيب اين تيم پيوست.
سانوگو در اين باره گفت: اين واقعاً شگفت انگيز و جالب توجه است. در حال حاضر هم خوشحال هستم و هم ناراحت. من در برمن راحت بودم اما مى خواستم شانس بيشترى براى بازى پيدا كنم و به همين دليل نيز به هافنهايم پيوستم.
مهاجم جديد تيم صدرنشين ليگ آلمان كه سابقه بازى در تيم هايى همچون العين امارات، كايزرسلاترن و هامبورگ را نيز در كارنامه دارد۸۴، بار در بوندس ليگا به ميدان رفته و ۲۴ گل به ثمر رسانده است. او در ۱۶ بازى ملى نيز ۸ گل وارد دروازه حريفان كرده است.
ابرارورزشي
وداع زودهنگام دورتموند از مسابقات فوتبال جام حذفي آلمان
تيم پرسابقه بورسيا دورتموند وداع زود هنگامي از رقابتهاي فوتبال جام حذفي
باشگاههاي آلمان (ليگا پوكال) داشت. به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات شب گذشته/ چهارشنبه/ با صعود دو تيم مدعي وردربرمن و بايرلوركوزن به جمع هشت تيم پاياني و حذف دورتموند به پايان رسيد.
در حساسترين بازي اين مرحله تيم بورسيا دورتموند در ورزشگاه خانگي خودوست فالن با حساب ۲بر يك مغلوب وردربرمن ديگر تيم مطرح فوتبال آلمان شد.
براساس اين گزارش نتايج مسابقات به شرح ذيل است:
- دورتموند يك - وردربرمن ۲
گل ها: الكساندر فري ( (۱۱براي دورتموند و هوگوآلميدا ( (۶۲و كلوديو پيزارو ( (۸۱براي وردربرمن
- بايرلوركوزن - ۳انرگي كوتبوس يك
گل ها: پاتريك هلمس ( ،(۱۲ميشل كادلچ ( (۲۹و ريناتو آگوستو ( (۴۳براي بايرلوركوزن و اروين اسكلا ( (۹۰براي انرگي كوتبوس
- ولفسبورگ - ۵هانزاروستوك يك
گل ها: گرافيته ( ۸۶ ،۵۸و ،(۹۰كاي بولو ( - ۶۵گل به خودي) و كريستين گنتنر ( (۷۹براي ولفسبورگ و فيلينگر ( (۶۸براي هانزاروستوك
- كارلسروهه صفر - وهن يك
گل: كانيگ ( (۷۳براي وهن
/لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا/
دژاگه غايب ولفسبورگ مقابل كلن
خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم ولفسبورگ در اولين بازي دور برگشت بوندس ليگا امكان همراهي هم تيمي هاي خود را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم فوتبال ولفسبورگ فردا(شنبه) در ورزشگاه راين انرژي ميهمان اف.ث.كلن در است.
براي اين بازي فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ مجاز به استفاده از اشكان دژاگه نيست. اين بازيكن به علت دريافت كارت زرد در آخرين بازي دور رفت و پنج كارته شدن ، محروم شده است.
دژاگه در بازي هايي كه در جدول زير درج شده كارت زرد گرفت تا از انجام بازي با كلن محروم شود:
هفته دوم: بازي با بوخوم - تساوي 2 بر 2
هفته سوم: بازي با فرانكفورت،تساوي 2 بر 2(دژاگه يكي از 2 گل تيمش را زد)
هفته پنجم: بازي با هامبورگ ،برد 3 بر صفر(دژاگه يكي از گل هاي تيمش را زد)
هفته شانزدهم: بازي با هانوفر ،برد 2 بر يك
هفته هفدهم:بازي با وردربرمن،باخت 2 بر يك
تركيب مورد نظر ماگات اينچنين گزارش شده است:
دروازه بان:
بنگاليو
خط دفاع:
ريتر، سيمونيچ،بارزاگلي، شفر
خط مياني:
خوزه،هاسبه،زاكاردو، ميسموويچ
خط حمله:
گرافيت ،دژكو
فرانكفورتر نويه پرسه: مهدوي كيا در آستانه بازگشتروزنامه فرانكفورتر نويه پرسه چاپ آلمان نوشت: مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در آستانه بازگشت به روزهاي اوج خود است.
اين روزنامه افزود، مهدوي كيا در تمرينات زمستاني پيش از شروع نيمه دوم مسابقات فصل بوندسليگا، پيشرفت خوبي از خود نشان داده است.
مهدوي كيا به دنبال عملكردي متوسط در اوايل فصل، با بازي خوبش در ديدارهاي دوستانه اخير، توجه سرمربي تيم فرانكفورت را به خود جلب كرده است به طوريكه فردهلم فونكل ضمن ابراز رضايت از وي گفت: مهدوي كيا به زودي در تركيب اصلي تيم قرار خواهد گرفت.
خود اين بازيكن هم اظهار داشت: در آمادگي مطلوبي به سر ميبرم و از اينكه ميتوانم بدون هيچ مصدوميتي بازي كنم، خوشحالم. اميدوارم در برلين در تركيب اصلي تيم قرار بگيرم.
دوستان بايرني امشب بازي بايرن مونيخ و هامبورگ رو ميتونيد از شبكه ard المان براحتي نگاه كنيد
یک هوادار دورتمند جان خود را از دست داد
دیدار میان بورسیا دورتمند و وردربرمن در چهارچوب رقابت های جام حذفی آلمان حادثه آفرید و یک طرفدار 21 ساله دورتمند جان خود را از دست داد.
یکی از هواداران دورتمند قبل از سوت پایان دیدار که سعی می کرد از نرده های ورزشگاه بالا برود، هفت متر سقوط کرد و بطور جدی آسیب دید.
این طرفدار جوان که به گفته پلیس آلمان مقدار زیادی الکل مصرف کرده بود، اهل " داتلن " بود و بعد از رساندن وی به بیمارستان درگذشت. همچنین به گفته پلیس در این حادثه هیچ فرد دیگری دخالت نداشته است.
باید بازی زیبایی باشه
ان شا ا.. می بریم و انتقام نیم فصل اول رو می گیریم
اولیچ هم که محرومه کارمون راحتتر خواهد بود
ماركوس بابل، مربي كنوني اشتوتگارت و بازيكن پيشين بايرنمونيخ، پس از شكست سنگين خانگي پنج بر يك برابر تيم سابق خود در جام حذفي گفت: «من خيلي خوشحال بودم كه داور سوت پايان بازي را زد.» او واقعا حق داشت. چون BMW ساخت مونيخ سهشنبه اين هفته در جام حذفي آلمان در زمين شهر BENZ (اشتوتگارت) آنگونه گاز داد كه همه هواداران فوتبال در آلمان انگشت به دهان ماندند. در اين بازي باز هم ثابت شد كه فرانك ريبري هنوز حرف اول را در بايرنمونيخ ميزند. ستاره فرانسوي بايرنمونيخ در دقيقه 16، گل دوم بايرنمونيخ را به ثمر رسانده بود، حتي در دقيقه 75 (كه داور يك پنالتي اشتباه را براي بايرنمونيخ گرفته بود) خواست توپ را با يك ضربه چيپ وارد دروازه كند چون ديده بود كه اين تصميم داور درست نبود و ينسلمان، دروازهبان اشتوتگارت توانست به راحتي توپ او را مهار كند و زماني كه پس از پايان بازي، خبرنگاران كانال ZDF آلمان از او پرسيد كه چرا توپ وارد دروازه نشده است؟ او با حالت شوخي گفت كه پاي او هنگام شليك توپ ليز خورده است. بايرنمونيخ چنان خوب بازي كرد كه اوتمار هيتسفلد، مربي پيشين بايرنمونيخ و كنوني تيم ملي سوييس، گفت: «بايرنمونيخ امشب برابر اشتوتگارت، نه تنها در بوندسليگا بلكه حتي در ليگ قهرمانان نيز يك نامزد بزرگ قهرماني است. آنها در همه سمتها واقعا عالي هستند. شواين اشتايگر در اين بازي نشان داد كه ميتواند در آينده به خوبي هر چه تمامتر جاي بالاك را در تيم ملي آلمان پر كند. من بايد از يورگن كلينزمان كه خيليها در شروع فصل از او ايراد ميگرفتند تعريف كنم كه توانسته است از شواين اشتايگر و فرانك ريبري در جناحين راست و چپ مياني خود يك زوج خوب به وجود بياورد.
باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز پنج شنبه اعلام کرد انتظار مي رود آینده مارک فان بومل و زي روبرتو بازيکنان اين باشگاه تا اواسط ماه آينده مشخص شود.
قرارداد مارک فان بومل سي و يک ساله و زي روبرتو سي و چهار ساله ژوئن امسال به پايان مي رسد و باشگاه بايرن مونيخ به انها پيشنهاد کرده است قرارداد خود را براي يکسال با اين باشگاه تمديد کنند و منتظر تصميم اين دو بازيکن در اين خصوص است.
يورگن کلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت : اگر فان بومل و زي روبرتو به يک يا دو هفته ديگر براي تصميم گيري نياز دارند مشکلي وجود ندارد.
کيلنزمن خاطر نشان کرد :زي روبرتو بازيکني موثر است و در بالاترين سطح تمرين و به همين شيوه نيز بازي کرده و از ان نوع بازيکناني است که مورد نياز ماست.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين وي افزود : ما اميدواريم زي روبرتو قرارداد خود را با بايرن مونيخ تمديد کند.
Iribnews
آلیانز آرنا میزبان فینال لیگ قهرمانان در سال 2012 خواهد بود...به امید خدا جشن قهرمانی رو در آلیانز خواهیم گرفت.
پدرام ! ماکای الان کجا بازی میکنه ؟؟ یادش به خیر کارش خیلی درست بود .
آقا يکی بگه از اينترنت از کجا ميشه بازی را ديد خواهشاً
منظورم بازی امشب بايرن و هامبورگ هستش،اگه کسی ميدونه خواهشاً بگه.
تورو خدا این رنسینگ بی همه چیزو بندازین بیرون . سوراخ فوری . آخه این توپ که تو دستش بود .چرا اسپک زد انداخت جلو یارو .
اون کمک داور عوضی هم که گل صد در صد درست تونی رو مردود کرد .
دو تا گل صد در صد بایرن رو قبول نکردن . توپ کلوزه از خط رد شد .
چه فرصتایی نرفت تو گل !!!!!!!!!!!!!
فقط دمیکلیس عالی بود .
ولی حتما قهرمانه .تیم هجومی و قشنگ بازی میکنه .
سلام هومن؟!نقل قول:
رفته به تیم فاینورد هلند...البته مصدومه و هنوز 100 در 100 خوب نشده:41:
بله واقعا بازیکن بزرگی بود و چه ایام خوشی با هم سپردیم....گل ثانیه 10 به رئال هم که در تاریخ ثبت هست و هیچ وقت از یاد ها نخواهد رفت:8::27:
بايرن دور برگشت را با شكست آغاز كرد
كلينزمن: خواب بوديم و دست خالي به مونيخ برميگرديم
بايرن مونيخ نيم فصل دوم رقابتهاي بوندسليگا را با شكست خارج از خانه برابر هامبورگ آغاز كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع عنوان قهرماني كه در فصل جاري براي دفاع از عنوان قهرمانياش رقابت تنگاتنگي با هوفنهايم تازهوارد به بوندسليگاي يك دارد، جمعه شب در نخستين بازي از هفتهي هجدهم رقابتهاي بوندسليگا كه نخستين هفته از دور برگشت اين رقابتها نيز بود، برابر هامبورگ با تك گل دقيقهي 44 پتريچ تن به شكست داد.
مارتين يول سرمربي هلندي هامبورگ پس از پيروزي ارزشمند شاگردانش گفت: «در نيمهي نخست خوب بازي كرديم. در شروع نيمهي دوم هم بايد ميتوانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم. پس از آن بخت با ما يار بود اما، بايرن هم در صحنههايي از بازي شانس آورد. بازي باور نكردني بود.»
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ هم پس از شكست شاگردانش در نشست خبري پايان بازي گفت: «در 30 دقيقهي نخست خواب بوديم. در جريان بازي نبوديم و فشاري به روي بازي حريف نياورديم. تمام تيم در جريان بازي نبودند. پس از 30 دقيقه ما به آهستگي ريتم بازي را پيدا كرديم اما، آن گل احمقانه را در فاصلهي كوتاهي تا پايان نيمهي نخست بازي دريافت كرديم. نيمهي دوم بدون شك از نظر بازي خوب بود. ما فرصتهاي گلزني بسياري را فراهم كرديم اما، توپ نميخواست وارد دروازه شود. ما اكنون عصباني و ناراحت هستيم. پيش از اين دربارهي اين بازي وعدههايي را داده بوديم فرصتهاي كافي را داشتيم كه گل هامبورگ را جبران كنيم اما، اين طور نشد. برهمين اساس ما دست خالي به مونيخ برميگرديم.»
يك بازي سراسر مسخره. هر چي زديم يا داور قبول نكرد يا شانسي به پاي مدافع حريف خورد . اين رنسينگ احمق
هم كه شده سيرك زمين با اون واكنشهاي خنده دارش.
دیشب دو تا گل صد درصد بایرن رو قبول نکردن ولی کمترین اعتراض رو بازیکنا و نیمکت بایرن کردن .نقل قول:
کلینزمن هم اصلا تو مصاحبش هیچی نگفته درباره داوری . اینا واقعا کلاس آموزشیه . ولی کو گوش شنوا ؟
گل احمقانه !! منظورش این دروازبانه احمقه . با این هیچی تو اروپا نمیشه .
اره منم از اين رنسينگ خيلي ميترسم.
هامبورگ با شکست بایرن صدرنشین شد
تیم فوتبال هامبورگ دیشب در نخستین دیدار پس از تعطیلات زمستانی بایرن مونیخ را شکست داد و به صدر جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا صعود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، هامبورگ دیشب در چارچوب هفته هجدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه یک بر صفر مقابل میهمان خود بایرن به برتری رسید. تک گل هامبورگ را ملادن پتریچ در دقیقه 44 به ثمر رساند. هامبورگ با این پیروزی به روند 11 بازی بدون شکست بایرن مونیخ خاتمه داد.
در ادامه این رقابت ها امشب بازی های زیر برگزار می شود:
* کلن - ولفسبورگ
* دورتموند - بایر لورکوزن
* هانوفر - شالکه
* هرتا - اینتراخت
* هوفنهایم - انرگی کوتبوس
* اشتوتگارت - مونشن گلادباخ
فردا نیز دو دیدار به ترتیب زیر برگزار خواهد شد:
* بوخوم - کارلسروهه
* وردربرمن - آرمنیا بیله فلد
جدول رده بندی:
1- هامبورگ 36 امتیاز (یک بازی بیشتر)
3- بایرن مونیخ 35 امتیاز(یک بازی بیشتر)
4- هرتابرلین 3 امتیاز
16-انرگی کوتبوس 13 امتیاز
18- مونشن گلادباخ 11 امتیاز
2- هوفنهایم 35 امتیاز
17- بوخوم 11 امتیاز
رنسینگ اصلا دروازه بان مطمئنی نیست.
واقعا بازی افتضاحی بود
عصبانیت کلینزمن از باخت برابر هامبورگ
بایرن مونیخ با قبول شکست برابر هامبورگ نیم فصل دوم بوندسلیگا را نا امید کننده آغاز کرد و " یورگن کلینزمن " از بدست آمدن این نتیجه بسیار عصبانی است.
" یورگن کلینزمن " گفت: « ما در نیم ساعت اول بازی خواب بودیم. بازیکنان ما خیلی دور از انتظار ظاهر شدند. ما به حریف فشار نیاوردیم و به هامبورگ اجازه داریم راحت بازی کند. هیچ کدام از بازیکنان تیم در حد خود ظاهر نشدند. »
سرمربی بایرن مونیخ افزود: « بعد از نیم ساعت اول بازی، سرعت بازی ما رفته رفته بهبود یافت.، اما یک گل احمقانه قبل از سوت پایان نیمه اول دریافت کردیم. نیمه دوم بازی هوشمندانه ای ارائه کردیم، موقعیت های زیادی ایجاد کردیم اما توپ به هر طریقی نمی خواست وارد دروازه شود. »
" کلینزمن " افزود: « زمانی که به نتیجه نگاه می کنیم نا امید و عصبانی می شویم. ما موقعیت های کافی برای جبران تک گل هامبورگ داشتیم اما موفق به انجام این کار نشدیم و دست خالی به خانه بازگشتیم. »
منبع:سایت رسمی بایرن مونیخ
لام دوباره اوج مى گيرد
براى سومين سال پياپى كاربران سايت يوفا، فيليپ لام را به عنوان دفاع چپ تيم منتخب خود برگزيدند. درست مانند جام جهانى گذشته، مدافع بايرن مونيخ و تيم ملى آلمان در مسابقات يورو ۲۰۰۸ يك گل چشم نواز به ثمر رساند تا تيمش در مرحله نيمه نهايى با نتيجه ۳ بر ۲ از سد تركيه بگذرد. وى در مصاحبه اى با سايت يوفا گفت: «به عنوان يك بازيكن هميشه دوست داريد موفق شويد. اين همان چيزى است كه شما را در زمين تحريك مى كند. هميشه سعى داريد توانايى هاى خود را نشان دهيد و به همين دليل همه چيز به خوبى پيش مى رود.
نقش دوگانه
لام براى تيم ملى آلمان تنها ۳ گل به ثمر رسانده است كه ۲ تاى آن با زيبايى هر چه تمام تر وارد دروازه حريفان شد به همين دليل اين مدافع سريع توجه همه را به خود جلب كرد. در زمان نوجوانى او به عنوان يك مهاجم و يا بال بازى مى كرد به همين دليل حالا كه در نقش يك مدافع به ميدان مى رود روحيه هجومى خود را از دست نداده است. اين بازيكن كه با قدرت نهايى در سمت چپ و راست خط دفاعى به يك مدافع مدرن تبديل شده است بايد در كارهاى دفاعى و هجومى شركت كند: «به خوبى از انجام همزمان كارهاى هجومى و دفاعى برمى آيم. اين امر براى حفظ موقعيتم اهميت زيادى دارد.»
بازيكن محلى
لام در مونيخ به دنيا آمده است و جدا از ۲ سال حضورش در اشتوتگارت بقيه دوران بازيگرى اش را در بايرن سپرى كرده است. وى از تيم نوجوانان به تيم اصلى راه يافت و توانست خود را در تيم ملى نيز جا بيندازد. فيليپ تنها ۲۵ سال دارد اما ۵۳ بار براى ژرمن ها به ميدان رفته است و مدت هاست كه به عنوان يك بازيكن ثابت براى بايرن بازى مى كند. ثبات و عملكرد درخشان او باعث شد تا بايرن مونيخ در خط حمله نيز قدرتى مضاعف پيدا كند. وى از عوامل قهرمانى بايرن در سال هاى ۲۰۰۸-۲۰۰۶ محسوب مى شد. او و همتيمى هايش از اينكه نيم فصل اول را هم امتيار با هافنهايم به پايان بردند بسيار خوشحال هستند.
اعتقادات
«هميشه اعتقاد داشتم كه مى توانيم اوضاع را دگرگون كنيم. مربى جديد (كلينزمن) مسئوليت را بر عهده گرفت و فلسفه جديدى را به آليانتس آره نا آورد. چيزهاى زيادى تغيير كرد و سؤالات زيادى مطرح شد. اين كار براى پيشرفت كردن لازم است. حالا نتيجه مورد نظر را گرفته ايم و بهتر بازى مى كنيم.»
سال باشكوه
اگرچه بايرن مونيخ در بوندس ليگا شرايط ايده آلى ندارد اما در ليگ قهرمانان به شرايط پايدارى دست پيدا كرده است.آنها از گروه f با ۱۴ امتياز به عنوان تيم اول به مرحله حذفى راه يافتند. در اين مرحله نيز بايد با تيم خوش روحيه اسپورتينگ جدال كنند. اگر سال ۲۰۰۷ دوره اى گذرا براى قرمزى هاى مونيخ بود به نظر مى رسد فصل جارى مى تواند آنها را دوباره به اوج برساند و اين درست همان كارى است كه لام قصد انجام آن را دارد.
افكار بلند پروازانه
«راهيابى به ليگ قهرمانان بسيار مهم است چون هر تيمى مى خواهد قدرت خود را در اروپا بسنجد. بهترين تيم ها در ليگ قهرمانان بازى مى كنند. حضور در اين رقابت ها معيارى براى ارزش گذارى تيم ها مى باشد. طى سال هاى اخير هميشه در اروپا حضور داشته ايم و فقط يك سال غايب بوديم. اين امر هدف تمام بازيكنان است.»
تمجيد از ريبرى
لام با وجود اشتباه در فينال يورو ۲۰۰۸ شايستگى حضور در تيم منتخب سال ۲۰۰۸ را داشت. ۲ بازيكن از بايرن در اين ليست قرار گرفتند. فرانك ريبرى، مرد فرانسوى اين تيم هم به عنوان يكى از بهترين هاى اروپا برگزيده شد. لام اعتقاد دارد ريبرى با وجود مصدوميت مچ پا مى تواند خيلى زود به تركيب اصلى بايرن راه يابد: «فرانك يكى از بهترين بازيكنان هجومى اروپاست. در شرايط تك به تك بسيار خطرناك است و به راحتى مى تواند از سد هر بازيكنى عبور كند.»
ابرار ورزشی
بازی قشنگی بود. لوسیو و دمیکلیس عالی بودن. گل کلوزه هم گل بود . ولی تونی آفساید بود.
سلام
دوباره اومدم
ولی متاسفانه باختیم
چرا بات رو نمیزاره؟تجربش خیلی زیاده،تا کی باید چوب بی تجربگی رنسینگ رو بخوریم؟
تا موقعي كه از ليگ قهرمانان حذف بشيم:27:نقل قول:
تا کی باید چوب بی تجربگی رنسینگ رو بخوریم؟
هوفنهایم صدرجدول را از هامبورگ پس گرفت
تیم فوتبال هوفنهایم دیشب با برتری مقابل انرگی کوتبوس به صدر جدول رده بندی رقابتهای بوندس لیگا بازگشت. به گزارش خبرگزاری مهر، هوفنهایم دیشب با نتیجه 2 بر صفر در ورزشگاه جدید خود به نام "راین نکار" مقابل انرگی کوتبوس پیروز شد و به صدرنشینی یک روزه هامبورگ در جدول رده بندی مسابقات بوندس لیگا پایان داد. برای هوفنهایم در این دیدار دمبا با (28) و سانوگو (63) گلزنی کردند.
در سایر دیدارهای دیشب نتایج زیر حاصل شد:
* کلن یک - ولفسبورگ یک
* دورتموند یک - بایرلورکوزن یک
* هانوفر یک - شالکه صفر
* هرتابرلن 2 - اینتراخت فرانکفورت یک
* اشتوتگارت 2 - مونشن گلادباخ صفر
رقابت های هفته هجدهم بوندس لیگا امشب با دو دیدار زیر به پایان می رسد:
* بوخوم - کارلسروهه
* وردربرمن - آرمنیا بیله فلد
جدول رده بندی:
1- هوفنهایم 38 امتیاز
2- هرتابرلین 36 امتیاز
3- هامبورگ 36 امتیاز
4- بایرن مونیخ 35 امتیاز
.......................................
16- انرگی کوتبوس 13 امتیاز
17- بوخوم 11 امتیاز (یک بازی کمتر)
18- مونشن گلادباخ 11 امتیاز
س از باخت اينتراخت
فونكل: هرتا در استفاده از فرصتها استاد بود
اينتراخت فرانكفورت نخستين بازي دور برگشت رقابتهاي بوندسليگا را واگذار كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اينتراخت عصر شنبه مهمان هرتابرلين بود و برابر اين تيم دو بر يك تن به شكست داد. هرتا در حالي برابر مهمانش به پيروزي رسيد كه در هفت بازي خانگي گذشتهاش در ورزشگاه المپيك برلين نتوانسته بود به پيروزي برسد.
اين پيروزي موقعيت اين تيم را در جدول رقابتهاي بوندسليگا نيز بهبود بخشيد. شاگردان لوسين فاوره با اين پيروزي 36 امتيازي شده و در مكان دوم جدول جاي گرفتند.
فريد هلم فونكل، سرمربي اينتراخت كه در بازي عصر شنبه مهدي مهدويكيا را روي نيمكت نشاند و به او فرصت بازي نداد، در پايان مسابقه گفت: «برلينيها در اين بازي استاد انجام بازي موثر بودند. آنها به ويژه در استفاده از فرصتهاي گلزنيشان موثر بودند. در نيمه نخست همه متوجه شدند كه اين نخستين بازي ما در پايان تعطيلات زمستاني بود. ما در اين نيمه تهاجمي و منظم نبوديم و قاطعيت لازم را هم نداشتيم. در نيمه دوم همه چيز داشتيم. روي هم رفته اين برد با كمي خوش شانسي همراه بود.»
فونكل چندي پيش قراردادش با اينتراخت را براي يك سال ديگر تمديد كرد.