نقل قول:
تاسف برانگیز ترین چیز تو اون شب خطا کردن مکرر رو مسی بود... واقعآ واسه رئال و اون کارش متاثر شدم
نقل قول:
تاسف برانگیز ترین چیز تو اون شب خطا کردن مکرر رو مسی بود... واقعآ واسه رئال و اون کارش متاثر شدم
---- هیچ وقت جلوی بارسا حرفی واسه گفتن نداشته.
قرعه خوبی بود به نسبت تیمایی که میشد بخورن به بارسا.
بارسلونا، با کفایت ترین صدرنشین اروپا
Ariensport.com: تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی در 80% بازی های خود و 8 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دو لالیگا، بهترین صدرنشین در بین لیگ های معتبر اروپایی است.
تسلط بارسا فقط در اسپانیا نبوده، بلکه در اروپا نیز چنین است. شاگردان " پپ گواردیولا " 12 بازی از 15 بازی لیگ را برده اند، یعنی 80% بازی ها را با پیروزی پشت سر گذاشتند. علاوه بر این با 8 امتیاز اختلاف و تفاضل گل +37 در صدر جدول قرار دارند. با نگاه به لیگ های مطرح اروپایی، تنها تیم اینتر میلان تا حدودی موفقیت خیره کننده ای داشته است.
موقعیت ایده آل اینتر
شاگردان " مورینیو " با 12 پیروزی از 16 بازی خود(75%) با 6 امتیاز اختلاف نسبت به یوونتوس در صدر جدول ایستاده اند. اما تفاضل گل آن ها همانند بارسا خیره کننده نیست. +19 تفاضل گل اینتر میلان است.(29 گل زده و 10 گل خورده)
بوندسلیگا و لیگ برتر انگلیس
در آلمان و انگلیس، درصد پیروزی یکسان است. بعد از 17 بازی، تیم شگفتی ساز هافنهایم همچنان با 11 پیروزی(64.7%) در صدر جدول قرار دارد، اگرچه بایرن مونیخ تنها بخاطر تفاضل گل کمتر نسبت به هافنهایم در جایگاه دوم قرار گرفته است. در لیگ برتر انگلیس، لیورپول با یک امتیاز بیشتر نسبت به چلسی در صدر قرار دارند و از 17 بازی 11 برد بدست آورده اند.(64.7%)
کار دشوار ----
در لیگ فرانسه، المپیک ---- یکی از حریفان احتمالی بارسا در مرحله بعدی جام قهرمانان اروپا، با 3 امتیاز بیشتر نسبت به تیم های مارسی، بوردو و پاریسن ژرمن دوباره در صدر جدول ایستاده است. قهرمان هفت دوره قبلی لیگ فرانسه 10 بازی از 18 بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است(55.5%) و تفاضل گل ---- +10 است.
منبع: سایت رسمی بارسلونا
ترجمه: آرین اسپورت دات کام
لی یون(اسمlion در انجمن فیلطر هست:18:) بهترین قرعه برای بارسا بود.
اما بدم هم نمیومد همین اولین بازی با یک تیم خفن می افتادیم تا زهر چشم بگیریم.
چه جالب لی ون توسط انجمن فیتیله شد !
پس تلویزیون هم بازیشو نشون نمیده !
واقعا این تیم فرانسوی خیلی بی ادبه با این اسم انتخاب کردنش !
و البته فرانسه با این اسم شهر انتخاب کردنش که فیتیله میشه !!
خیلی خندیدم !
تفرقه بنداز و حکومت کن !نقل قول:
بزار تیمای دیگه خودشون خودشون رو داغون کنن بعد ما بهشون حمله میکنیم !
اینجا جنگه !
اگه به تیمای ایتالیایی میخوردیم وارد بازیای مافیایی میشدیم !
انگلیسی ها هم یعنی چلسی و آرسنال توی لیگ قهرمانان بدجور دفاعی بازی میکنن که اعصاب ما رو خورد میکنن.
این تیمه که اسمش هم فیتیله شده فوتبال بازی میکنه.
پارسال هم باخت. بنزما و جونینیو یکم خفنن.
سلام
درود بر آقا وحید و بقیه دوستان
آقا بحث حاشیه ای رو زیاد نکنید ( عاقبت نداره :دی)
سران بارسلونا خواهان حضور فن پرسي در نيوکمپ
مسئولان تيم فوتبال بارسلونا به دنبال آن هستند تا مهاجم چپ پا و هلندي باشگاه آرسنال را به خدمت بگيرند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نشريه "ديلي ميل" در اين باره گزارش داد که "رابين فن پرسي" مناسب ترين گزينه براي حضور در سمت چپ سيستم هجومي آبي و اناري پوشان است. قرارداد اين ملي پوش هلندي تا سال 2011 معتبر است و همين مساله مي تواند شرايط انتقالش به بارسا را راحت تر کند. گفتني است در ابتداي فصل جاري نيز "الکساندر هلب" از جمع توپچي ها جدا شد و به بارسلونا پيوست و اگر فن پرسي نيز راه ملي پوش بلاروسي را در پيش بگيرد،دومين آرسنالي خواهد بود که مي تواند در کنار "تيري هانري" کاپيتان سابق باشگاه لندني بازي کند.
قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا
رم - آرسنال
بارسلونا - لــیون
منچستر - اینتر
پاناتینایکوس - ویارئال
لیورپول - رئال مادرید
بایرن مونیخ - اسپورتینگ لیسبون
پورتو - اتلتیکو
یوونتوس - چلسی
واكنش چهرهها به قرعه كشي مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان
ليونل مسي مهاجم آرژانتيني باشگاه بارسلونا اسپانيا اظهارداشت هيچكس در اين تيم تصور نميكند رويارويي با المپيك ---- در مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا (چمپيونزليگ) كار راحتي است.
به اعتقاد مسي -در اين مرحله از رقابتها بازي با هيچ حريفي ساده نيست.> وي گفت:-برنامه ما فقط مهار كريم بنزما نيست چون حريف فرانسوي، ستارگان زيادي دارد.>
به گزارش سايت گل، درحاليكه تمام توجه رسانههاي جمعي به قرعه كشي جام قهرمانان معطوف شده، مسي معتقد است هنوز دو ماه تا برگزاري ديدارهاي مرحله يك هشتم مانده و بارسلونا فعلا به ديدار پيش رو با ويارئال بيشتر اهميت ميدهد.
واكنش ادميلسون به موفقيت هاي اخير بارسلونا :
روزهاي بحراني بارسا هم فرا مي رسد
خبرگزاري فارس: مدافع سابق بارسلونا و حال حاضر ويارئال اسپانيا گفت: روزي شاهد شرايط بحراني بارسلونا خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، ادميلسون عنوان كرد: اكنون بارسلونا در همه بازي هاي خود به پيروزي دست پيدا مي كند. وقتي يك تيم مدام پيروز مي شود همه چيز خوب است و كارها درست پيش مي رود.
وي افزود: بگذاريد تا زمان بحراني بارسا هم فرا برسد آن وقت درباره پپ گوارديولا قضاوت كنيد. ريكارد در بدترين شرايط مارا به مقصود مي رساند او بهترين بود و ما بدترين.
ژاوی به لیگ قهرمانان می اندیشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرناندز: منچستر شانس بزرگ، لیورپول خطرناک
ژاوی هرناندز در حالی نظاره گر قهرمانی هم تیمی هایش در فینال لیگ قهرمانان سال 2006 بود که خود بر روی نیمکت تیم بارسلونا نشسته بود. بارسلونای رویایی آن سال که رونالدینیو را نیز در اختیار داشت با اقتدار قهرمان برجسته ترین لیگ فوتبال دنیا یعنی لیگ قهرمانان اروپا شد. ژاوی در آن ایام دچار مصدومیت شده بود و به تازگی از مصدومیت بازگشته بود. هرناندز 28 ساله درباره آن روزها میگوید: من مصدومیت داشتم. من سر موقع بازگشته بودم اما برای بازی فینال لیگ قهرمانان آماده نبودم و تیم نیز به من نیازی نداشت. من می خواهم تا در فینال با بارسلونا بازی کنم و قهرمان شویم.
بارسلونا در فصل جاری با کنار گذاشتن فرانک رایکارد و جدایی ستاره تاثیرگذارش رونالدینیو که در دوران طلایی بارسلونا نقش مهمی را بر عهده داشت کار را با پپ گواردیولای جوان شروع کرد. تیم بارسا علیرغم استارت ضعیف در ابتدای فصل اکنون قدرتمندانه در صدر لالیگا قرار گرفته است و همین هفته گذشته بود که توانست حریف قدر خود یعنی رئال مادرید را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد. بارسلونای متحول شده در لیگ قهرمانان نیز نمایش خوبی از خود به اجرا گذاشته است. ژاوی و هم تیمی هایش بعد از مشخص شدن حریفشان در مرحله اول حذفی لیگ قهرمانان که تیم ---- فرانسه است می گوید: شما هرگز نمی دانید که آیا شما شانس قهرمانی هستید چرا که همانند بارسا تیمهای خوب دیگری نیز هستند. من فکر میکنم منچستریونایتد بزرگترین شانس قهرمانی است ولی شما هرگز نمی دانید در رقابتی با قابلیت غیر قابل پیش بینی بودن لیگ قهرمانان چه می گذرد. شما کارتان را تا ماه مارس خوب انجام می دهید و در یک مسابقه شما ممکن است حذف شده باشید. شما باید در اوج عملکردتان باشید. همین مسئله دلیل سخت بودن کسب پیروزی در این رقابتهاست.
ژاوی که همچنان نقش موثرش را در خط میانی بارسا حفظ کرده درباره لیورپول و مربی و ستاره اسپانیایی اش نیز هشدار می دهد. او می گوید: من تیم لیورپول را تیم خیلی قوی ای دیدم. آنها خیلی منسجم هستند و خیلی آماده و دقیق به همراه یک مربی باهوش. من همچنین اینترمیلان را نیز دوست دارم. آنها خیلی تهاجمی بازی نمی کنند اما گل زدن در مقابل آنها مشکل است و معدود مسابقه ای را می بازند.
بارسلونا در فصل گذشته به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسیده بود ولی حریفشان منچستریونایتدی بود که سرانجام قهرمانی را از آن خود کردند. پیامد حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان همان تحولاتی بود که پیشتر ذکر شد. ژاوی در این باره می افزاید: ما از دو سال با کسب دو قهرمانی در لیگ و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان آمده بودیم و شاید مردم به تجدید جاه طلبی هایشان نیاز داشتند. اساساً آنچه که (گواردیولا) تغییر داده است نظمی است که برقرار شده است. ما بعنوان یک تیم از این مسئله سود برده ایم و این کار در ورزشهایی که تیمی هستند بنیادی است. در سطح فوتبالی او یک سیستم خیلی تهاجمی را اجرا کرده است که هم برای هواداران و هم برای ما خیلی جذاب است. ما در طول هر مسابقه درصد بالایی از تصاحب توپ را در اختیار داریم و این سبب میشود که هم ما و هم هواداران از بازی لذت ببرند.
ژاوی درباره نگاهش به گواردیولا از جهتی دیگر می گوید: روابط من با پپ همیشه براساس احترام استوار بوده است. او همیشه بعنوان یک فوتبالیست تحسین شده است و من این شانس را داشته ام که شخصاً او را بشناسم. بنابراین روابط شخصی ما خیلی خوب است. این روابط همانند آن دورانی است که سه سال ما با هم تیمی بودیم و اکنون او بعنوان یک مربی شگفت انگیز است. در فوتبال، شناخت دوطرفه ما از همدیگر فوق العاده است.
گواردیولا در سال 92 توانسته است بعنوان بازیکن افتخار کسب قهرمانی لیگ قهرمانان را تجربه کند و اکنون که مربیگری این تیم بزرگ را بر عهده دارد میتواند از این شانس بهره ببرد که همچون مربی بزرگ پیشین بارسلونا یعنی رایکارد هم در سمت بازیکن و هم مربی به این افتخار دست یابد. ژاوی در پایان درباره دشواریهای قهرمانی در این لیگ می گوید: لیگ قهرمانان چیزی است که ما را بیشتر تحریک می کند. اما اجازه بدهید که محتاط و هوشیار باشیم، بدانید که ما میتوانیم آن را ببریم ولی تیمهای دیگری نیز هستند که اینگونه هستند. در لیگ قهرمانان شما هرگز نمی دانید که چه می گذرد. یک بازی بد همراه است با اینکه شما کنار بروید.
قرعه کشی مرحله دوم لیگ قهرمانان
قرعه کشی مرحله حذفی رقابتهای لیگ قهرمانان دقایقی پیش انجام شد و بارسلونا در این مرحله به مصاف المپیک ---- می رود.
بازی رفت در تاریخ سه شنبه 7 اسفند (25 فوریه) در فرانسه و در ورزشگاه اختصاصی ---- و بازی برگشت در تاریخ سه شنبه 20 اسفند (10 مارچ) در ورزشگاه نوکمپ برگذار میشود.
دور رفت
سه شنبه 24 فوریه ( 6 اسفند )
چلسی - یوونتوس
ویارئال - پاناتینایکوس
اسپورتینگ لیسبون - بایرن مونیخ
اتلتیکو مادرید - پورتو
چهار شنبه 25 فوریه ( 7 اسفند )
المپیک ---- - بارسلونا
رئال مادرید - لیورپول
آرسنال - آث رم
اینتر میلان - منچستر یونایتد
دور برگشت
سه شنبه 20 اسفند (10 مارچ)
بارسلونا - ----
لیورپول - رئال مادرید
آث رم - آرسنال
منچستر یونایتد - اینتر میلان
چهار شنبه 21 اسفند (11 مارچ)
یوونتوس چلسی
پاناتینایکوس - ویارئال
بایرن مونیخ - اسپورتینگ لیسبون
پورتو - اتلتیکو مادرید
اینیستا: بازگشتم نزدیک است.
این سه شنبه 6 هفته از مصدوم شدن آندرس اینیستا در دیدار مقابل بازل می گذرد. این هافبک در مصاحبه با تلوزیون بارسا، در مورد وضعیت خودش و تیم در این زمان از فصل توضیح داد.
تصویر آندرس اینیستا در حالی که در میانه بازی لیگ قهرمانان از زمین مسابقه بیرون رفت و ران راست خود را مورد مداوا قرار می داد، تصویری است که هوارداران بارسا می خواهند فراموش کنند. شش هفته بعد، او تقریبا به پایان دوران درمان خود رسیده است.
هشت امتیاز اختلاف با تیم دوم جدول و 12 امتیاز اختلاف با رئال مادرید. اکنون چه؟
خب، ادامه دادن به همین روش در آخرین بازی قبل از تعطیلات. مهمترین موضوع، استحکام روحی تیم است و ما باید تا آخر آن را حفظ کنیم.
بدون این روحیه، وقتی اتوئو پنالتی را از دست داد، ممکن بود شما برنده نشوید. اما بازیکنان رو به جلو ادامه دادند.
این یکی از نقاط کلیدی در مورد این تیم است. از همان ابتدا ما به شیوه خود بازی کردیم و رفتیم که ببریم. بعضی بازیها آسانتر هستند و برخی سخت تر، اما این روحیه است که تا پایان شما را محکم نگه می دارد.
به چه فکر می کردید وقتی درنته آن فرصت فوق العاده را داشت؟
من ایمان زیادی به ویکتور والدس دارم و او در تک به تکها واقعا خوب است. خوشبختانه توانست ضربه درنته را بگیرد و ما بردیم.
و بعد از اینکه بارسا دو گل زد، همه دیوانه شدند؟
مادرید دو فرصت داشت و ما پنالتی را از دست داده بودیم. به همین دلیل گل اتوئو حیاتی بود. و گل مسی لذت کار را بیشتر کرد و ما با مادرید 12 امتیاز اختلاف پیدا کردیم.
با هشت امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم جدول، تیم چگونه تصمیم دارد این فرم را حفظ کند؟
هشت امتیاز فاصله زیادی است اما هنوز بازیهای زیادی وجود دارند و ما باید این موضوع را همواره در ذهن خود داشته باشیم.
امروز دقیقا 6 هفته از مصدومیتت می گذرد. چه احساسی داری؟
من احساس خوبی دارم و در آستانه بازگشت هستم.
تو هفته پیش تمرین کردی. باید حس خیلی خوبی بوده باشد.
خیلی زیاد، چون مصدوم شدن بدترین اتفاقی است که می تواند برای یک بازیکن رخ دهد. وقتی به کار کردن و تمرین کردن با هم تیمی هایتان برمیگردید، احساس خیلی خوبی است. زمان زیادی طول نخواهد کشید تا دوباره بازی کنم، و این چیزی است که واقعا می خواهم.
آیا این اتفاق روز یکشنبه مقابل ویارئال رخ خواهد داد؟
من دارم به روتین عادی برمی گردم و باید ببینیم این هفته چگونه پیش می رود. هروقت آماده باشم، بازی خواهم کرد. وقتی مصدوم شدم، گفتم که تا 100% آماده نباشم، برنمی گردم. نمی خواهم زودتر از آنچه باید برگردم چون ممکن است با مصدومیتی طولانی تر روبرو شوم.
برداشتت از تیم، زمانی که خودت بیرون بودی چه بود؟
از بیرون نمی توانی کار زیادی انجام دهی و این حس خوبی نیست. اما من خوب بوده ام چون تیم خیلی خوب کار کرده است.
در مورد این فصل تا اینجا چه نظری داری؟
تیم خیلی خوب است. ما از ابتدا سخت کار کردیم و اکنون داریم نتایج آن را می بینیم. اما ما در دو بازی نخست، به نومانسیا باختیم و با راسینگ مساوی کردیم و مردم نگران بودند. از آن موقع، نتایج خوب شده اند و ما باید به تلاش ادامه دهیم تا همین روند ادامه داشته باشد.
به هوادارن چه می گویی تا این احساس خوشی زیاد مهار شود؟
مردم می دانند که بردن لیگ و برنده شدن در هر بازی چقدر سخت است. خیلی قبل نبود که ما چیزی نمی بردیم. این نشان می دهد که باید پاهایمان رو محکم روی زمین بگذاریم.
آیا می توانید اتفاقات فصل پیش را به بازیکنان جدید منتقل کنید؟
آسان است چون سال خیلی سختی بود. حال ما باید او زمانهای خوب نهایت استفاده را کنیم و از آن لذت ببریم. بعلاوه، ما می خواهیم در پایان فصل کار اصلی را انجام دهیم و فهرمانی به دست بیاوریم.
تو با وجود سن کم، چیزهای زیادی را با بارسا تجربه کرده ای. چگونه بوده است؟
اوقات خوب و همچنین اوقات خیلی بد وجود داشته اند اما همه به من کمک کرده اند رشد کنم. شما از زمانهای خوب و زمانهای بدی که می توانید نقاط مثبت آن را استخراج کنید، درس می گیرید. ما اکنون باید از وضعیتمان لذت ببریم و بدانیم که در انتهای فصل اوضاع می تواند بهتر نیز شود.
همه بازیکنان آماده هستند.
تمام بازیکنان تیم اول باشگاه بارسلونا، در دومین جلسه تمرینی این هفته، برای آمادگی بازی مقابل ویارئال که در روز یکشنبه انجام می شود، حاضر بودند و کارلس پویول، رافائل مارکز و یحیی توره، همگی به تمرینات بازگشتند.
آبی اناری ها، به ال مادریگال سفر می کنند تا آخرین بازی را قبل از تعطیلات کریسمس، انجام دهند و ایالت کاتالان آماده می شود که این تعطیلات را با یک پیروزی دیگر جشن بگیرد. تمرینات سختی روز چهارشنبه انجام شد و همه بازیکنان در پست خود حاضر شدند و به تمرین پرداختند و به غیر از گابریل میلیتو، پپ گواردیولا، تمام بازیکنان خود را در اختیار داشت.
پویول، مارکز و توره
پویول، مارکز و توره، که تمرین روز سه شنبه را بدلایل مختلفی از دست داده بودند، به تمرینات بازگشتند و در تمرین روز چهارشنبه، حاضر بودند. کاپیتان پویول، به دلیل دردی که از ناحیه دندان احساس می کرد، به دندانپزشکی رفته بود، مدافع مکزیکی کشش ماهیچه ای داشت و استراحت کرد و هافبک ساحل عاجی، سردرد خفیفی داشت. این سه نفر با اینکه احساس درد داشتند، اما در تمرین روز چهارشنبه، به موقع حاضر شدند و به بقیه بازیکنان ملحق شدند.
دیدار مدرسه فوتبال استویچکف
مانند همیشه، بازیکنان به گرم کردن بدن خود پرداختند و در ادامه کار، تمرینات همیشگی خود را انجام دادند. در ادامه تمرین، بازیکنانی از بلغارستان بر روی سکوی تماشگران، به تماشای تمرین بارسا پرداختند. این بازیکنان همگی عضو مدرسه فوتبال هریستو استویچکف بودند و در روز دوشنبه در یک بازی، مقابل تیم منتخب جوانان بارسا، قرار گرفتند و تیم میزبان 1-5 به پیروزی رسید.
اتوو در بازی حمایت از بیماران مالاریا
ساموئل اتوو، بعد از اینکه در یک بازی خیرخواهانه حاضر شده بود، در تمرین صبح چهارشنبه شرکت کرد. مهاجم کامرونی، در یک بازی، که به حمایت از بیماران مالاریا انجام شده بود، شرکت کرد. این بازی بین دو تیم، یاران ایکر (کاسیاس) و یاران رافا (نادال)، برگزار شد. اتوو در این بازی، دو بار گلزنی کرد. در این بازی اشخاص مشهوری همچون کاسیاس، نادال، سانتی کازورلا، مارکوس سنا، رائول، فردریک کانوته، فرناندو آلونسو، خورخه لورنزو، آلبرتو کنتادور و نواک جوکوویچ حاضر بودند.
ژاوی قراردادش را تا 2014 تمدید کرد!
ژاوی هرناندز، بعد از ظهر جمعه، تمدید قراردادش با باشگاه را به امضا رساند، که باعث می شود او تا سال 2014 در نیوکمپ باقی بماند.
قرارداد جدید بدین معنی است که این هافبک بارسا، حداقل تا 30 ژوئن 2014، در باشگاه خواهد بود؛ 4 سال بیشتر از قرارداد قبلی او که در سال 2010 منقضی می شد. قیمت فسخ قرارداد ژاوی نیز، 80 میلیون یورو تعیین شده است.
رئیس خوان لاپورتا، به همراه نماینده بازیکن، ایوان کورخا، رئیس ورزشی باشگاه، رافائل یوسته، مدیر حقوقی، خوان اولیور، عضو هیئت مدیره، آلبرت پرین، مدیر ورزشی، تیکی بگریستین و مدیر فوتبال و ارتباطات با تشکیلات ورزشی، رائول سانیهی در جلسه تمدید قرارداد ژاوی حاضر بودند.
مسی بیشتر گل می زند.
بعد از گلزنی مسی مقابل مادرید، در حال حاضر مسی در 19 مسابقه، 16 گل بثمر رسانده است. این بیشتر از فصل های قبل بوده است.
مسی همیشه یک بازیکن دریبل زن برجسته ای بوده است چون سرعتش زیاد است و توپ در هنگام حرکت به پاهایش چسبیده است. مسی این فصل، گل های بیشتری بثمر رسانده است. گواردیولا، مسی را به محوطه جریمه بیشتر نزدیک کرده است و این باعث شده است که مرد آرژانتینی، گل های بیشتری به ثمر برساند.
هر 107 دقیقه در لیگ، یک گل
مرد شماره 10 بارسا، در 13 مسابقه ای که در لیگ انجام داده است، 10 گل بثمر رسانده است و این رکورد شگفت آوری است چون هر 107 دقیقه در لیگ، 1 گل بثمر رسانده است. در تمام فصل پیش، او در 28 مسابقه حاضر شد و 10 گل زد. در تنها فصلی که او بیشتر گل زد، برمی گردد به فصل 2006/07 که او در 26 مسابقه، 14 گل بثمر رساند و رکوردش، هر 142 دقیقه یک گل بود.
انواع گل ها
مسی، این ده گلی را که ثمر رسانده است، مخلوطی از انواع گل ها بوده است. گل های او شامل، دو پنالتی مقابل ریسینگ و اسپانیول، یک ضربه سر مقابل اسپورتینگ و دو ضربه آزاد که یکی مقابل اتلتیکو مادرید بود و دیگری نیز روی پاس ژاوی مقابل رکرتیوو بثمر رسید.
همچنین لیگ قهرمانان
لیونل مسی در لیگ قهرمانان نیز گل های زیادی بثمر رسانده است. پنج گل در پنج مسابقه. با رکورد هر 60 دقیقه یک گل. مسی فصل پیش شش گل در لیگ قهرمانان بثمر رساند. یک گل از رکورد کنونی بیشتر. و این در حالی بود که در بازی های بیشتری نسبت به این فصل انجام داده بود.
بهترین رکورد گلزنی
مسی در اولین فصل بازی در تیم اصلی بارسا، به بهترین رکورد گلزنی اش دست یافت. در فصل 2004/05، مسی بطور مداوم بازی نمی کرد ولی او هر 77 دقیقه که در بازی بود، گلزنی می کرد.
پایان شایعه پراکنی ها در مورد آینده ژاوی در نیوکمپ
هورا اسپرت, ژاوی, هافبک سرشناس بارسلونا با تمدید قراردادش با آبی و اناری پوشان به چند ماه شایعه پراکنی در مورد آینده اش در نیوکمپ پایان داد.
با آنکه روند تمدید قرارداد ژاوی با بارسلونا کند و نه چندان آسان پیش رفت, اما با انتشار خبر تمدید قرارداد وی با این تیم به شایعه پراکنی های مستمر در مورد احتمال جدایی وی از این تیم پایان داده شد و او بر اساس قرارداد جدیدش تا سال 2014 در نیوکمپ به فوتبال خود ادامه خواهد داد.
قرارداد فعلی این ستاره 28 ساله با بارسا تا 18 ماه دیگر اعتبار دارد, اما قرارداد جدید و طولانی مدت وی مشمول شرط 80 میلیون یورویی برای ترک این باشگاه شده است تا او با اطمینان در جمع کاتالانها بازی کند و فعلا به فکر جدایی از این تیم نباشد.
بازی بعدی بارسا و شبکه های پخش کننده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویارئـــــــــال - بارسلونـــــــــــا
ساعت 21:30 از :
Al Jazeera Sport +2
C+ Sport 1 Poland
Imedi TV
Nova Sports 2
NTV Spor
SKY Calcio 9
SKY Sports 1 UK (پكيج BFBS - يوتلست دبليو 3) {فقط نيمه دوم}
SKY Super Calcio
+Sport
شبکه سوم سیما
لباس ویارئالو نمیدونم ولی چرا لباس پارسال بارسا رو گذاشتی؟
ایول خوبه شبکه3 پخش میکنه.
در ضمن دوستان رئال رو از الان باید حذف شده دونست.بیچاره.
سلام دوست خوب
فقط جنبه تزئین و اعلام رو داره شرمنده به روز نیست
در واكنش به اظهارات بن زما
مسي: خواب راحت ما به كابوس تبديل نمي شود
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: ---- در سطحي نيست كه بتواند اردوي ما را به چالش بكشاند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ليونل مسي تصريح كرد: المپيك ---- بازيكني ندارد كه بتواند كابوس بارسا باشد. هيچ تيمي آرامش بارسلونا را تخريب نمي كند و قدرت انجام اين كار را ندارد.
وي افزود: وقتي بازيكنان بزرگي مثل كلوزه و جرارد چنين حرف هايي نمي زنند ما جوانان نيز بايد خاموش باشيم و تنها به انجام وظيفه بينديشيم.
---- فرانسه در يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف بارسلونا مي رود.
ايشا... که باز هم يک رئال ديگر رو بترکونيم : ميترکونيم
پاسخ به انتقادهاي "كاناوارو"
مسي: نگران تيم خودت باش!
"ليونل مسي" نسبت به انتقادهاي "فابيو كاناوارو" واكنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع ايتاليايي كهكشانيها به تازگي از ستاره آرژانتيني آبي - اناريها انتقاد كرد. كاناوارو دربارهي مسي گفت كه با او در نبردهاي دو نفره خيلي راحت خود را نقش بر زمين ميكند. او بايد به بازي ادامه بدهد و كمتر شكايت كند.
مهاجم اهل آمريكاي جنوبي بارسلونا درباره انتقادهاي كاناوارو به "ماركا" گفت: «كاناوارو بايد نگران وضعيت رئال مادريد باشد و درباره تيم خودش ابراز نظر كند. من از داوران مسابقهها هيچ تقاضايي ندارم. مي دانم آنها كارشان را انجام ميدهند و بهترين عملكرد خود را بروز ميدهند.»
پيش از اين يوهان كرايف، ستاره هلندي بارسلونا هم از مسي انتقاد داشت و به او توصيه كرد شيوه بازياش را اصلاح كند تا اين همه مورد خطاي بازيكنان حريف قرار نگيرد.
مسي در پاسخ به مربي دههي 90 بارسلونا هم گفت: «علاقه چنداني به حرفهاي كرايف ندارم.»
ببین کی اومده از مسی انتقاد میکنه!
کاناوارو بهتره تمرکزش را بذاره برای سرو سامان دادن به دفاع ابکش مادریدی ها
تو ال کلاسیکو مسی شانس اورد که مصدوم نشد وحشتناک میزدندش.
واکنش مسی به انتقاد کاناوارو
هورا اسپرت, لیونل مسی, مهاجم بارسلونا انتقاد فابیو کاناوارو, مدافع رئال مادرید را نپذیرفت.
کاناوارو روز گذشته گفت, مسی بیش از آن اندازه که توجه مدافعان رئال مادرید را در جدال بزرگ این دو تیم در شنبه شب به خود جلب کند, توجه دیگران را جلب کرده است.
اما مسی در پاسخ به وی عنوان کرد:" او نباید نگران من باشد. او باید بیشتر نگران تیم خودش باشد و فکری به حال آن کند."
مهاجم آرژانتینی نیوکمپ در ادامه افزود:"من نباید از او چیزی در مورد داورها سوال کنم. داورها برای این در مسابقات هستند که وظایفشان را انجام دهند و سعی کنند این وظایف را نیز تا جایی که می توانند به بهترین نحو انجام دهند.باید به آنها اجازه داده شود بدون اینکه دیگران فشار مضاعفی را بر آنها وارد کنند, کارشان را انجام دهند."
راز بازی خیرخواهانه فاش شد
کاسیاس برای آنکه اتوئو را به شرکت در این بازی انساندوستانه ترغیب کند اشاره ای هم به داربی چند روز پیش داشت و در نامه اش نوشت به مادرید بیا و باز هم پنالتی بزن....
بعد از انجام بازی خیرخواهانه ای که 100 هزار یورو برای کمک به مبارزه با مالاریا جمع آوری کرد مشخص شد چرا ساموئل اتوئو در آن روز خاص در بازی حضور داشت.
شماره یک های ورزش اسپانیا و تنیس دنیا در اقدامی انساندوستانه دور هم جمع شدند و در یک فوتبال نمایشی برای ریشه کن کردن مالاریا در آفریقا100 هزار دلار جمع کردند تا آن را به سفیر کشور کالی در اسپانیا هدیه کنند.
حضور سامی اتوئو در آن بازی خیریه در شهر مادرید خیلی ها را شگفت زده کرد. چرا که اتوئو اصلا رابطه ای مناسب با مادریدی ها نداشت و تازه چند روز از ال کلاسیکو گذشته بود.
روزنامه آ اس اسپانیا دیروز راز حضور سامی اتوئو را فاش کرد تا میزان بهت اهالی فوتبال در اسپانیا و دنیا به صفر برسد.
این روزنامه نوشت: دلیل حضور اتوئو در این بازی نامه ای بود که دروازه بان ملی پوش رئال مادرید برای اتوئو نوشت و او را به صورت رسمی برای شرکت در یک کار انساندوستانه دعوت کرد.
در این روزنامه آمده است: دروازه بان ملی پوش رئال مادرید از مهاجم کامرونی بارسلونا خواست او را در کمک رسانی به کودکان آفریقایی یاری کند. او در این نامه تاکید کرد که حضور اتوئو می تواند ارزش این کار را بالا ببرد.
ایکر کاسیاس دو سالی است به عنوان سفیر صلح و دوستی سازمان ملل متحد در اسپانیا شناخته می شود و یکی از 4 ورزشکار این کشور است که در زمینه فعالیت های بشردوستانه با یونیسف و سازمان ملل همکاری می کند.
او در نامه ای از ساموئل اتوئو خواست برای کمک به کودکان آفریقایی که مالاریا آنها را تهدید می کند، او را راهنمایی کند.
کاسیاس در نامه خود خطاب به اتوئو اشاره ای هم به بازی حساس ال کلاسیکو داشت تا نشان دهد چقدر زود آن بازی را برای یک حرکت انسانی فراموش کرده است. او در نامه اش آورده: به مادرید بیا و یک بار دیگر به من پنالتی بزن. این بار در زمین چمن مصنوعی سان گوادالا. اگر این کار را انجام دهی حاضرن همراهت به آفریقا بیایم و حتی در زمین آکادمی فوتبالت مقابل تو درون دروازه بایتم تا پنالتی بزنی. حاضرم با تو به تمام نقاط آفریقا سفر می کنم. ما می توانیم در کنار هم به انسانهایی کمک کنیم که از هر نظر تنها هستند و نگاهشان به ماست.
کاسیاس در پایان نامه اش نوشته: قصد دارم در پروژه ای 10 ساله مالاریا را در آفریقا ریشه کن کنم. در این راه خوشحال می شوم که بازیکنانی بزرگ نظیر تو در کنارم باشند.
در آن بازی خیرخواهانه که با همت ایکر کاسیاس و رافائل نادال در مادرید برگزار شد، بزرگان ورزش دنیا، هم یک روز شاد را با تنیس، کارتینگ و فوتبال داخل سان گذراندند و هم برای کمک به مبارزه با مالاریا از تماشگاران حاضر در سالن پول جمع آوری کردند.
در آن بازی رافائل نادال (مرد شماره یک تنیس دنیا)، فرناندو آلونسو (قهرمان مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک)، رائول، ایکر کاسیاس، نوواک جوکوویچ (مرد شماره 3 تنیس دنیا)، ساموئل اتوئو، سرجیو گارسیا (قهرمان اسپانیایی گلف اروپا)، آلوارو باتیستا و خورخه لورنزو (قهرمانان شناخته شده مسابقات موتور250 سیسی )، سانتی کازورلا (مهاجم ویارئال)، سرجیو آگوئهرو (بازیکن آتلتیکو مادرید)، کارلوس مویا، خوان کارلوس فرهرو و داوید فرر (قهرمانان شناخته شده تنیس دنیا) و کارلوس ساینز(قهرمان مسابقات رالی اتومبیلرانی) در کنار ورزشکاران بزرگ اسپانیا حضور داشتند و در پایان یک روز شاد، در سالن مسابقه ای فوتبال تحت نام یاران نادادل و یاران کاسیاس برگزار کردند که در آخر آن مسابقه، یاران کاسیاس 12 بر 9 پیروز شدند.
زندگی با آبی و اناری ها
مربیان، هیئت مدیره، هواداران و بازیكنان، همگی موافق هستند كه ژاوی هرناندز در طول دورانش در بارسلونا برای شخصیت و توانایی باورنكردنی اش در زمین دوام آورده است.
ژاوی می توانست با یك توپ فوتبال جلوی پایش متولد شود و پدرش، خواكیم هرناندز توضیح داد: «در خانه ما همیشه هوادار بزرگ فوتبال بوده ایم. ژاوی با این فكر دائم بزرگ شد. او با یك توپ خوشحال بود.» این بازیساز خیلی زود آغاز به نشان دادن نشانه های توانایی اش كرد. «هنگامی كه جوان بود، من متوجه شدم كه او چیزهای ویژه ای دارد و اكنون او آن را نشان داده است.»
پیوستن به بارسا
در سال 1991، در یازده سالگی، ژاوی به بارسا پیوست و به یاران اوریول تورت پیوست. گرچه این جوانك نتوانست در لاماسیا مستقر شود، و به سفر روزانه از تراسا ادامه داد. به نظر خوان ویلا، مربی ژاوی برای چهار سال در سطح تیم جوانان، «محیط خانواده او بسیار خوب است و این به او خیلی كمك كرد.» انضباط بیرون از زمینش تحت تاثیر آن موضوع آغاز به درخشش كرد، این مربی ادامه داد: «ژاوی كیفیت های یكسانی نسبت به زمانی كه 12 سالش بود، دارد، چون موارد را سریع می بیند و همیشه پاس درست را برای دادن به هم تیمی هایش برمی گزیند. همچنین، او دوست دارد مستقیم بازی کند و بازیسازی انجام دهد.»
از زمان پیوستنش به باشگاه، ژاوی در پستی بازی كرده است كه توسط یوهان كرایف درست شده بود كه او با اختلاف كمی جلوی دفاع بازی می كند و دفاع را با خط هافبك و مهاجمان پیوند می زند. ویلا افزود: «او بازیكنی در نمایه بارسا است. این شیوه و نحوه بازی اش را توصیف می كند.»
جایگاه تیم اصلی
رشد او در درخشش سریع بود و در تابستان 1998 رخ داد، در 18 سالگی، او نخستین بازی اش برای تیم اصلی را در پیكار ســـوپر جام اسپانیا در رئال مایوركا انجام داد. چند ماه پیش از آن، هافبكی نمادین باشگاه را ترك كرده بود كه گوئیلرمو امور تصمیم به تحول گرفت و ژاوی جانشین او دیده شد. «من فكر می كنم او خوش شانس بوده است كه یك فلسفه، دقیقا از لوئیس ونگال تا پپ گواردیولا نگه داشته شده است. ولی باید شخصیت از عهده فشار بازی برای این تیم بر آمدن را داشته باشی، به ویژه زمانی كه اوضاع مشكل است و تیم نمی برد.»
شماره یك
افراد كمی ژاوی هرناندز را مانند آلبرت خوركرا می شناسند، چون این دو از رده های جوانان بالا آمدند و در بین نفرات تیم از سال 2003 با هم بوده اند. این دروازبان توضیح داد: «ژاوی همیشه مثبت است، همیشه خوشحال و به ما در رختكن كمك می كند. در زمین می توانی به او پاس بدی بدهی و بدانی كه او آن را مهار خواهد كرد و یك پاس را پیش از هركس دیگری خواهد دید و می تواند یك بازی را كنترل كند. این چیزی است كه او را در پستش شماره یك می كند.»
بیشتر موفقیتی كه ژاوی با بارسا از آن لذت برده است، هنگامی بدست آمد كه فرانك رایكارد سرمربی بود و این هلندی كسی بود كه او را تشویق به پیشروی بیشتر و تهاجمی تر شدن كرد. پپ گواردیولا نیز قدر توانایی او را می داند و او را بخش بنیادی از تیمش كرده است. خوركرا باور دارد: «به دلیل قدرت بدنی و توانایی تكنیكی، او خواهد توانست برای مدت بلندی به بازی كردن ادامه دهد. او همه حرفه اش را با بارسا خواهد گذراند و تنها زمانی به بازی كردن خاتمه خواهد داد، كه دیگر نتواند در بهترینش عمل كند.»
ژاوی:سلطنت 23 ساله
ژاوی یازدهمین فصل خود را در تیم بزرگسالان می گذارند اما در واقع او هفده سالست که در بارسا به سر می برد.
تمدید قرارداد او به منزله ی ماندن او تا سال 2014 است که او را برای 23 سال در باشگاه حفظ میکند تا او یکی از متعهد ترین بازیکنان تاریخ پرشکوه بارسا باشد...
پس از حضور او در اولین دیدارش برای بارسا در مقابل مایورکا در 18 آگوست 1998 در ســـوپر کاپ اسپانیا، ژاوی تبدیل به بازی ساز آبی انری ها شده و با 442 بازی پس از میگلی با 548 بازی و رکساچ با 452 بازی در رده ی سوم قرار میگیرد.
از 1191 تا 2014
بسیار شگفت انگیز است زیرا او شش سال پیش از حضورش در تیم اصلی بارسا به اینجا آمد و اکنون نیز تا 34 سالگی در بارسا خواهد ماند. تنها کسی که صاحب رکوردی اینچنینی است کارلس رکساچ با 16سال حضور در تیم اصلی و 6 سال حضور در تیم جوانان است.
بازیهای فراوان
در طی 11 سال او تقریبا در تمامی بازیها حضور داشته و ویژگی اصلی او حضور در 87 بازی لیگ قهرمانان است که برای بازیکنان بارسا یک رکورد محسوب می شود.ژاوی 297 بار در لیگ،37 بار در کوپا دل ری، 13 بار در جام یوفا،5 بار در سـوپر کاپ اسپانیا، 2 بار در جام باشگاههای جهان و یک بار نیز در سـوپر کاپ اسپانیا برای بارسا به میدان رفته است.
هیچ شکی نسبت به تیم ندارم
باوجودیکه در طول هفته ای که گذشت حرف زیادی در باره سختی بازی با ویارئال زده نشده اما گواردیولا معتقدست که بازیکنانش در تمام 90 دقیقه بازی متمرکز و دقیق خواهند بود.
گواردیولا معتقد است که بازیکنانش به دنبال آخرین پیروزی پیش از کریسمس در مقابل رقیب سرسخت خود خواهند بود،او میگوید: "این آخری، بازی ای است که در اذهان می ماند نه آنهایی که قبلا گذرانده ایم."
سه دوربین
او برای اینکه نشان دهد که رسانه ها برای این بازی ارزش زیادی قائل نشده اند، گفت: "امروز بازی با سه دوربین فیلمبرداری می شود در حالی که در ال کلاسیکو 37 دوربین در ورزشگاه مستقر بودند."
گواردیولا میداند که بارسا برای مسابقه ی یکشنبه نیاز به آمادگی دارد و از آماده بودن آنها مطمئن است: "ما در این هفته خوب تمرین کرده ایم،شاید ببریم و شاید ببازیم. اما من نسبت به بازیکنانم و تیمم مطمئنم."
ویارئال تاثیرگذار
مربی بارسا فکر می کند که کیفیت بالای بازیکنان ویارئال آنها را در لیگ تاثیر گذار کرده است: "آنها باشگاهی دارند که دقیقا می دانند که چه می خواهند و این را از تیمهای پایه ی خود رعایت می کنند. آنها در دراز مدت ساختاری عالی داشته اند و از آن نتیجه ی خوبی گرفته اند."
----
گواردیولا ---- را می ستاید و می گوید: "هرگز نمی فهمم چرا مردم معتقدند که یک تیم از تیم دیگر ساده تر است. آنها هر سال بازیکنانی را در اختیار تیمهای دیگر می گذارند،اما در عوض بازیکنان جایگزینی نیز دارند که به کمک آنها تاکنون 7 بار متوالی لیگ داخلی کشورشان را فتح کرده اند و هم اکنون نیز در راه هشتمین قهرمانی هستند. باید تا فوریه صبر کرد و شرایط آنزمان را بررسی کرد."
آینده آبیدال و سیلوینیو در نیوکمپ به خطر می افتد
براساس شایعات موجود در اسپانیا یوری ژرکوف, مدافع زسکا مسکو سال آینده به بارسلونا منتقل خواهد شد.
بازار شایعات اسپانیا در آستانه ماه ژانویه داغ تر از پیش شده و به نقل از مارکا تاکسیکی بگیرستاین, مدیر ورزشی بارسا به یوری ژرکوف,مدافع کناری زسکا پیشنهاد همکاری داده است و کاتالان ها بر علاقه شان به جذب این بازیکن ارزنده اصرار دارند.
با این وجود هرگونه امضای قرارداد با ژرکوف در بازار نقل و انتقالات تابستانی انجام خواهد شد و شکی نیز وجود ندارد که آینده طولانی مدت اریک آبیدال و سیلوینیو در نیوکمپ به خطر خواهد افتاد.
تنها مانع بزرگ بر سر راه انتقال ژرکوف به بارسلونا این است زسکا مسکو در شرایط مالی بسیار خوبی قرار دارد و این باشگاه نیازی به فروش بازیکن ندارند. با این حال به نظر می رسد که این بازیکن که 5 سال است در زسکا بازی می کند قصد دارد برای پیوستن به لیگ های بزرگ اروپایی باشگاهش را ترک کند.
باشگاه های بسیاری علاقمند به استخدام ژرکوف هستند اما آبی و اناری پوشان برای به خدمت گیری این ملی پوش روسی, رقابت تنگاتنگی را با همتایانشان در میلان, منچستریونایتد و چلسی خواهند داشت.
گوارديولا: مسي اهل تمارض نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا سخنان اخير مدافع رئال مادريد را تلاش براي سرپوش گذاشتن بر عملكرد بد خود دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، جوزپ گوارديولا گفت: كاناوارو يك مدافع بزرگ و ميدان ديده است. از او بعيد بود اين چنين به خاطر سرپوش گذاشتن بر عملكرد بد خود سخن بگويد.
وي افزود: مسي اهل تمارض نيست. او در ال كلاسيكو بارها توسط كاناوارو آسيب ديد و هر بار بلند شد و ايستاد.
ایول الله .. ایول
Let's go Barca Boom Boom Boo Boo Boom
قوی ترین تیم بعد از بارسا تو لیگ رو بردیم.بازی مهمی بود.تبریک.
فکر کنم دیگه قهرمان نیم فصل شدیم از حالا.
جالب اینجاست هم اتلتیکو هم ویارئال و رئال و والنسیا رو بردیم و اگه اشتباه نکنم در مجموع به این 4 تا 14 گل زدیم و فقط 1 گل خوردیم! فکر کن !
اون 4 5 هفته ترسناک رو همشو بردیم! قهرمانی نیم فصل مبارک (زودهنگام)
بارسا با اختلاف 10 امتیاز در صدر جدول ایستاده.
سویا و والنسیا و اتلتیکو دوم تا چهارمن.
بازی بارسا و ویارئال چند چند شد؟!
من تا دقیقه ی 48 بازی رو دیدم که بارسا یه گل عقب افتاده بود...
2-1 بارسلونا برد. ولی داور خیلی به نفع ویارئال می گرفت
ويرايش شددددددددددددددددددددد
سلام به دوستان عزیز بارسائی
این برد شیرین رو تبریک میگم
واقعا بازی نفس گیر و جذابی بود