سلام
اگه می تونی شماره داوطلبی رو بدی ممنون می شم . به احتمال زیاد عمومی و زمین بالا زد .
ممنون
سلام
اگه می تونی شماره داوطلبی رو بدی ممنون می شم . به احتمال زیاد عمومی و زمین بالا زد .
ممنون
شماره داوطلبیش اینه.
733155
زمینشو 73 زده.عمومیاشم خوبه.
البته من اشتباه کردم.رتبش 71 شده
کسی میدونه کارت ورود به جلسه ی دانشگاه آزاد و سراسری کی نوزیع میشه؟
اصلا" اعلام شده؟
راستی سنجش این دفعه غلطاشو درست کرده بود.توی عمومی ادبیاتو درست کرده بود و توی اختصاصیامونو هم یه چنتایی غلط داشت که برای اولین باری که توی این 5تا سنجشی که میدم درست کردن
جالب اینجاست که ادبیات که 56 درصد زدم توی کل کشور نفر347 شدم.البته داوطلبای انسانی 47هزار نفر بیشتر نبودن
صفحه قبل فکر کنم گفته شده یا 2صفحه قبلنقل قول:
ممنون مال سراسری رو داشت
دانشگاه آزاد چطور؟
سلام من امسال یعنی 87 کنکور دارم تا الان هم هرچی خوندم خودم می دونم که به پزشکی نمی رسم
با تجربه های کمی که امسال بدست اوردم می خوام بخونم برای 88
حالا موندم کدوم کنکور ازمایشی ثبت نام کنم ؟ گزینه 2 چطوره ؟
ایا شرایط برای من که پشت کنکوری ام سال بعد سخت می شه؟
ایا اصلا می شه تو 88 موفق شد؟؟
ممنون می شم از جوابتون
نقل قول:
سلام آقا سهیل میشه بگی این ادبیات به این سختی رو چه جوری 78 زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13: حالا باز بقیه درصد هات قابل توجیه اند من که 40 زدم البته ریاضی هم خیلی خوب زدی !!
درصداش خوب و متعادل بود . راستی چه جالب 71 شد تو شهر چهارم شد !!!!
ادبیات و عربی بیشتر زدم و دینی و زبان کمتر زدم .
ریاضی و فیزیک بیشتر زدم و شیمی و زیست کمتر زدم .
ولی زمینشو عالی زد . چون ریاضی هم بالا زد زیرگروه 3 زمین ضریب 4 و ریاضی ضریب 3 داره واسه همین خیلی نمرش بالا رفت .
ولی زیر گروه 1 رتبه من حدود 10 تا بهتر بود .
خیلی ممنون
جناب ساش تابستان گزینه 2 برو ولی بقیه سالو قلمچی بری بهتره .
چرا موفق نشی درس بخون انشاالله می شی.
بای
ها!نقل قول:
اره من ادبیاتم خوبه
خیلی از ادبیات خوشم میاد
و از همه بیشتر از قرابت معنایی:31:
ریاضی و فیزیک که دیگه جای خودش رو داره
به نظرم این دفعه هم عمومی یا ادبیات سخته
یا زبان
اختصاصی هم فیزیک
موفق باشی:11:
با سلام تو تجربی ادبیات و زیست سخت طرح شده است
خواهش میکنم.کاری نکردم.نقل قول:
یزدیا درس خون انگار خیلی زیاد دارن.اینو شانسی دفعه پیش وقتی دنبال انسانیای شهرای دیگه میگشتم پیدا کردم و سیوش کردم برای یه تجربی نزدیک خودم.بعد اینبار هم رفتم درصدای جدیدشو گرفتم که یادم افتاد تو هم تجربی هستی گفتم شاید به دردت بخوره.
شماره داوطلبی ای از بچه های برتر ریاضی هم دارین؟
شماره داوطلبی یکی از بچه ها را دارم.
دفعه قبل شده بود 30
این دفعه شد 52
شماره پروندش 157834
البته بگم المپیادی هم هست این دفعه ریاضی قلمچی هم 93 زد و ....
در مورد سوالای سخت تو تجربی این دفعه ادبیات که وحشتناک بود زیستشم وقت گیر بود ولی سخت نبود من 100 زدم ولی 40 دقیقه وقت گرفت
این دفعه مطمئنا عربی و فیزیک سخت میاد .
راستی نیمه نهایی جام ملت های اروپا 5 و 6 تیره یعنی قبل از کنکور ما . می بینیم حال میده . فینالشم 9 تیره (یکشنبه)
راستی به بچه های تجربی می گم که وقتشه زمین شناسی را شروع کنید و این موهبت الهی را از دست ندین. (البته سخته امروز بخونی 2 روز بعد تست بزنی بالای 10% نمی شه)
آی گفتینقل قول:
این هم بد شانسی ما دیگه که کنکور مقارن شده با جام ملت ها
ممنون از شمانقل قول:
شماره داوطلبی یکی از بچه ها را دارم.
دفعه قبل شده بود 30
این دفعه شد 52
شماره پروندش 157834
البته بگم المپیادی هم هست این دفعه ریاضی قلمچی هم 93 زد و ....
.................................................. ........................
به نظرتون این دانش آموز میتونه توی 1 رشته ی مهندسی(غیر انتفاععی سراسری یا هر دانشگاهی.. )
قبول بشه؟722661
سلام بچه ها به نظرتون با این درصد ها می تونم کدوم رشته توی اصفهان در بیام
ادبیات 60
عربی 40
دینی 90
زبان 94
ریاضی 85
فیزیک 80
شیمی 75
شماها واقعاً خیلی درسخونید. با این درصدایی که شما می زنید حتماً دو رقمی هستید.
راستی واقعآً اینجا دانش آموز متوسط پیدا نمی شه؟ داوطلب 87؟
شماها چطور درصدای ریاضیتون اینقدر بالا رفته؟ من که تو کنکور اگه 50 بزنم از خوشحالی
دیوونه میشم. البته فقط وضع ریاضیم خیطه وگرنه فیزیکو بین 85 تا 95 و شیمی رو 80 به
بالا می زنم ولی واقعاً کمیت ریاضیم لنگه...
حیف که دیگه نمیشه کاریش کرد... چقدر من از عربی و شیمی بدم میاد...واقعاً ازشون
متنفرم...
بچه ها من این دفه سنجش گند زدم
2300 رتبه ام
ریاضی 88
فیزیک و شیمی 73
چطوری دلت می یاد از شیمی بدت بیاد درسی به این باحالی و آسونی
عربی هم اگه یک ذره می خوندی به جای اینکه ازش بدت بیاد می فهمیدی آسونترین درس عمومیه . هیچی نداره
راستی من گفتم جام ملت ها منظورم این بود که خیلی خوبه اون موقع است . چون هر چی روزهای قبل آزمون درس نخونی نتیجه بهتره . تجربه من تو 47 تا آزمون (که 3 تا دیگه مونده فردا و پس فردا و هفته دیگه) اینو می گه . تاثیر فوق العاده ای داره . مثلا پنج شنبه به ترتیب اول فیلم سینمایی کانال 3 ، بعد کانال 1 و بعد خواب .
نقل قول:
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور، جزئیات آزمون سراسری امسال دانشگاهها را اعلام کرد.
حسین توکلی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: آزمون سراسری سال 87 بر اساس برنامه زمان بندی شده ، صبح و بعد از ظهر روزهای پنج شنبه ششم ، جمعه هفتم و صبح شنبه هشتم تیر در 368 شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود : بر اساس این جدول زمان بندی شده ، آزمون علوم ریاضی و فنی صبح پنجشنبه ششم ، آزمون هنر بعد از ظهر این روز ، آزمون علوم تجربی صبح جمعه هفتم، آزمون زبانهای خارجی بعد ازظهر این روز و آزمون علوم انسانی صبح شنبه هشتم تیر 1387 برگزار می شود.
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : آزمون سراسری سال 87 در یک مرحله برگزار می شود و داوطلبان هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه در یک نیم روز به پرسشهای عمومی و اختصاصی مربوط به خود پاسخ می دهند.
توکلی شمار کلی متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 87 را یک میلیون و 344 هزار و 978 نفرعنوان واضافه کرد: ازاین رقم،317 هزار و 905 نفر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، 458 هزار و 842 نفر درگروه آزمایشی علوم تجربی، 516 هزار و 618 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی ،32 هزار و 526 نفر در گروه آزمایشی هنر و 19 هزار و 87 نفر در گروه آزمایشی زبانهای خارجی متقاضی شده اند.
وی افزود : در آزمون سراسری سال 87 به داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، تجربی ، انسانی و زبانهای خارجی اجازه داده شده بود در صورت علاقمندی به شرکت در گروه آزمایشی هنر ، تمایل خود را در کارت تقاضا نامه ثبت نام مشخص کنند که 34 هزار و هفت نفر از این چهار گروه ، تمایل خود را برای شرکت در آزمون هنر نیز اعلام کرده اند.
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : بر این اساس با توجه به آمار واقعی متقاضیان گروه آزمایشی هنر که 32 هزار و 526 نفر است و احتساب آن با آمار علاقمندان دیگر گروه های آزمایشی در مجموع 66 هزار و 533 نفر در آزمون هنر شرکت می کنند.
توکلی افزود : همچنین به داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، تجربی ، انسانی و هنر اجازه داده شده بود در صورت علاقمندی به شرکت در آزمون گروه آزمایشی زبان خارجی ، تمایل خود را در تقاضانامه ثبت نام مشخص کنند که 127 هزار و 566 نفر از این گروه ها ، تمایل خود را برای شرکت در آزمون زبانهای خارجی نیز اعلام کرده اند.
وی اضافه کرد : بر این اساس با توجه به آمار واقعی متقاضیان شرکت در آزمون زبانهای خارجی که19 هزار و 87 نفر است واحتساب آن با آمار علاقمندان دیگر گروههای آزمایشی ،در مجموع 146 هزار و 653 نفر در آزمون زبانهای خارجی شرکت می کنند.
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال 1387دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر در 387 شهرستان و بخش کشور توزیع می شود .
دکتر حسین توکلی افزود : علاوه بر کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال 1387، دفترچه راهنمای شرکت در آزمون و برگه راهنمای حوزه های امتحانی نیز توزیع می شود .
وی گفت : با توجه به این که آزمون هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه ، جداگانه برگزار می شود ، داوطلبان برای حضور در جلسه هریک از این گروه ها باید کارت ورود به جلسه آزمون گروه آزمایشی مربوط را همراه داشته باشند که بر این اساس یک میلیون و 506 هزار و 551 کارت ورود به جلسه امتحانی صادر خواهد شد .
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور افزود : هر یک از داوطلبان برای دریافت کارت ورودی باید شخصا به حوزه توزیع کارت مربوط مراجعه کنند و ارائه کارت ملی یا شناسنامه عکس دار یا هر نوع کارت شناسایی عکسدار معتبر الزامی است .
توکلی گفت : داوطلبانی که در دو یا سه گروه آزمایشی شرکت کرده اند باید هنگام دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی گروه اصلی خود ، کارت ورود به جلسه آزمایشی دوم یا سوم را نیز دریافت کنند .
وی افزود : ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسری 1387 از 16 آذر تا 10 دی به شکل اینترنتی انجام شد و هریک ازداوطلبان مجاز بودند بدون توجه به نوع دیپلم (نظام قدیم) یا نوع گواهینامه پیش دانشگاهی برای هر یک از گروه های آزمایشی پنج گانه علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، هنر و زبان های خارجی داوطلب شوند.
از شانس گند ما داوطلبای انسانی توی کنکور بیش از 10برابر سنجش هستن البته خیلیا میگن اصلیای انسانی دارن شرکت میکنن.
خیلی دوست دارم ببینم نفر آخر انسانی درصداش چه جوریه.آخه تو انسانی به 20 هزار اینا میرسه دیگه هر کسی پایینتر باشه چند تا منفی تو درصداش داره.مثلا نفر22هزار پارسال بالاترین درصدش 30 معارف بود و 2تا هم منفی داشت.نفر 500هزار ببین چیکار کرده.
خبر از reza2pars عزیز هستش
منطقه 2 چقد تو رتبه تاثیر میذاره؟؟؟؟
اصلا سنجش چرته بهش توجه نکننقل قول:
منم شدم 854
درصدام هم ریاضی 88
فیزیک 88
و شیمی 67
بود
امتحانی که انقدر اسون باشه
معلومه اخرش اینطوری میشه دیگه:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
بیخود 4 ساعت و 10 وقتمو صرف یه امتحان چرت مزخرف کردم:2::2::2:
نقل قول:
شما که انقد درسخونی میتونی به ما بگی چطوری درس بخونیم تهران قبول شیم من الان سومم میخوام بدونم تو تابستون چه کلاسی برم که هم درس بده هم آزمون
ایشاا... همتون قبول شید:46::46::46::46:
ميگن اين دفترچه ي ترازها رو گذاشتن رو سايت كانون،
ندادن بهمون بر خلاف سالاي قبل.
كجا پيداش كنم؟
منطقه دو تا اونجا که می دونم تو رشته تجربی تقریبا رتبه رو نصف می کنه و تو رشته ریاضی یک سوم می کنه.
منطقه 2 شامل چه شهرایی میشه؟
منطقه یک که از شانس ما هیچ فرقی نداره نسبت به آزمونایی که رتبش کشوریه.
mantaghe 3 chetor?kheili moassere?
منطقه دو خیلی موثره (شانس ما) . منطقه سه موثرتره ولی نه خیلی زیاد یک کم . هر دانشگاه برای هر یک از مناطق یک سهمیه ای داره . منطقه 2 و 3 زیاد با هم فرقی نمی کنه.
دنبال من میگشتی ...؟نقل قول:
شماها واقعاً خیلی درسخونید. با این درصدایی که شما می زنید حتماً دو رقمی هستید.
راستی واقعآً اینجا دانش آموز متوسط پیدا نمی شه؟ داوطلب 87؟
شماها چطور درصدای ریاضیتون اینقدر بالا رفته؟ من که تو کنکور اگه 50 بزنم از خوشحالی
دیوونه میشم. البته فقط وضع ریاضیم خیطه وگرنه فیزیکو بین 85 تا 95 و شیمی رو 80 به
بالا می زنم ولی واقعاً کمیت ریاضیم لنگه...
حیف که دیگه نمیشه کاریش کرد... چقدر من از عربی و شیمی بدم میاد...واقعاً ازشون
متنفرم...
من خیلی هنر بکنم ریاضی رو 70 -60 میزنم , اونم زمانیکه سوالش سخت نباشه ...
من حاضرم نفر آخر کنکور بشم ولی عربی رو نزنم....نقل قول:
عربی هم اگه یک ذره می خوندی به جای اینکه ازش بدت بیاد می فهمیدی آسونترین درس عمومیه . هیچی نداره
آخه ما که رشتمون ریاضیه عربی به چه دردمون میخوره ... ؟
نفرات برتر عربیشون رو بالای 90 میزنن.
شما ها یه عربی عمومی دارید.ما بیچاره ها که علاوه بر عمومی 20تا سوال از عربی اختصاصی انسانی هم باید بزنیم.
نگفتید منطقه 2 شامل چه شهرایی هستش؟از کجا میتونم شهرای جزو مناطق مختلف رو ببینم؟
عربی چون تو کنکور میاد باید دوستش داشته باشی.و خوب بزنیش.نقل قول:
هر چی بالاتر بزنیش نسبت به درسای دیگ عمومیه ارزش بیشتری پیدا میکنه.
عزیزم.عربیو دوست داشته باش و خوب بزنش.
خیلی مهمه.
موفق باشید.
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کسی جواب منو نمی دهنقل قول:
نقل قول:
اگه عربی رو بالای55 برسونی براحتی میتونی مکانیک صنعتی اصفهان رو بیاری
صنعتی اصفهان مهندسی مکانیک البته عربی رو باید بالای 55 برسهنقل قول:
البته من منطقه 2 هستم ها!!!!!! البته عربی رو خودم رو بکشم می رسه به 50 البته دیگه نمی خونمش شیمی رو با لاتر می تونم بیارمنقل قول:
این دفه هم که کانون 2باره سخت بود
فیزیکش یه حالی بود
من که فکر کنم بد تر دفعه قبل بشم
ها! دفعه پیش فقط ریاضیش سخت بودنقل قول:
ولی این دفعه با این که فیزیکش سخت بود
ولی ریاضی و شیمیش هم اسون نبودن
دیگه دیر شده . . .:13:نقل قول:
عربی چون تو کنکور میاد باید دوستش داشته باشی.و خوب بزنیش.
هر چی بالاتر بزنیش نسبت به درسای دیگ عمومیه ارزش بیشتری پیدا میکنه.
عزیزم.عربیو دوست داشته باش و خوب بزنش.
خیلی مهمه.
موفق باشید.
خوبیه نزدن عربی اینه که دیگه تو عمومی ها وقت کم نمیاری و میتونی با خیال راحت بشینی تکواژ بشمری و یه 10 دقیقه ای هم قبل از اختصاصی استراحت بکنی :21: ...
معمولا ترجمه هاشو میزنم که تو بهترین حالت 20 تا 25 درصد میشه ...
این آزمون ترکوندم عربیم شد %1 :31: ...( 2 تا غلط یکی درست :27: )
تو این آزمون کسی سوال های 212 و 190 رو زد ....؟
" ... مکان هندسی نقاطی باشند که روی اولین هذلولی با بیشترین دامنه نوسان می کنند ..."
فهمیدن فقط همین یه جملش یه 10 دقیقه ای وقت میخواست ...