دوستان چه جوری میتونم چند سلول رو به یک سلول تبدیل کنم؟
فقط فوری هست لطفا جواب بدید
Printable View
دوستان چه جوری میتونم چند سلول رو به یک سلول تبدیل کنم؟
فقط فوری هست لطفا جواب بدید
سلولهای مورد نظرت رو انتخاب کن و روی علامت merge ang center در بالای صفحه کلیک کن.نقل قول:
یه مربعه که توش حرف a نوشته شده.
برای اینکه اعداد اعشاری رو تا مثلا تا 3 رقم اعشار گرد کنه چی کار باید کرد
در format cells قسمت custom در type اين جمله را كپي كننقل قول:
#,##0.000
این جوری اعداد غیر اعشاری هم که اعشاری نمایش داده میشن که .نقل قول:
راهی نیست که این طوری نشه ؟
یعنی اعداد اعشاری رو تا 3 رقم اعشار و اعداد صحیح رو همین جوری صحیح نشون بده
بنده متوجه درخواست شما نميشوم مثال عددي بزنيدنقل قول:
چطوری می شه یه جدول رو از تو ورد به اکسل وارد کنیم ؟
گوشه راست بالای جدول روی مربع کوچک راست کلیک کرده و بعد از کپی ، در اکسل پیست می کنیم.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما باید ستون دیگری را به این کار اختصاص دهید و راه دیگری ندارد
فرض می کنیم اطلاعات شما در ستون A باشد در ستون جدید تایپ نمایید :
کد:=ROUND(A1,3)
باسلام من يك سوال داشتم
يك جدول در اكسل طراحي كردم كه در كامپيوتر خودم نرمال چاپ مي شود
ولي در كامپيوتر محل كار سمت راست كاغذ به اندازه 10 سال فضاي خالي ايجاد شده است
يعني به عبارتي جدول من در كاغذ كوچكتر چاپ مي شود
ممنون از راهنماي دوستان
کاملاً مشخصه که باید تنظیمات Page Setup رو دوباره انجام بدهی
سلام
آيا امان اينكه يه عكس را توي بكگراند اكسل گذاشت و توي سل هاي روي عكس هم كار كرد - چطوري ؟
رمز worksheet را میشه بازیابی و پیدا کرد؟؟؟ایا میشه اکسل را به فایل اجرایی تبدیل کرد
با سلام،
من یک فایل اکسل دارم که هر سلول به فوادری روی شبکه Huperlink شده است، الان مجل آن فولدر تغییر کرده و لینکها دیگه کار نمی کنند. آیا روشی هست که بشه با جند دستور تمامی لینکها را اصلاح نمود. تعدادشون خیلی زیادی و دونه دونه وقت گیره.
مرسی
سلام دوستان
آیا در Excel امکانش هست که نام ستون ها رو از A B C و ... به هر نامی که خودمان می خواهیم تغییر بدهیم؟
مشکل من این هست که مثلاٌ ستون A من می خوام نامش باشه X که من این نام رو در A1 می نویسم و در زیر آن از A2 شروع می کنم تا An زیرش داده هارو می نویسم ولی وقتی داده ها بیشتر میشه ردیف 1 من دیگه تو صفحه دیده نمیشه چون صفحه به طرف بالا حرکت می کنه تا ردیف جدیدی از پایین ظاهر بشه تا بشه اطلاعات را اضافه کرد. من نمی خوام اینطوری بشه می خوام که یه جورایی نام اون ستون که در A1 نوشتم جلوی چشمم باشه همیشه تا ببینم اسم ستون چیه. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ چیکار باید بکنم من؟ لطفاً راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
شما می تونی سطر 2 رو انتخاب کنی و روی گزینه split در منوی window کلیک کنی و دوباره از منوی window روی گزینه freeza panes کلیک کنی تا سطر یک همیشه ثابت بمونه.
با سلام
توي ورد چيزي به نام split داريم که يک سلول رو به چند سلول تبديل مي کنه در حالي که توي اکسل فقط بلدم يک سلول رو merge کنم آيا توي يک نوار ابزار ديگه هستش يا راه متفاوتي داره تقسيم کردن يک سلول به چند سلول در اکسل ؟
توي ورد يک امکاني داره که هنگام پرينت مي شه 2 page per sheet رو انتخاب کرد موقع پرينت يعني دو صفحه رو در يک صفحه چاپ کرد ولي توي صفحه ي پرينت اکسل چنين امکاني وجود نداره کسي مي تونه کمکم کنه ؟
گاهي اوقات در يک برنامه ي اکسل که ستوني از کلمات و اعداد داره ، وقتي روي يک ستون انتخاب مي کنم و به دنبال کلمه اي خاص find مي کنم ، اون کلمه يا عدد رو پيدا نمي کنه در حالي که چند تايي از اون توي برنامه وجود داره علت اين مشکل چيه ؟ حتي وقتي ستون مربوط رو انتخاب هم نمي کنم باز به اين صورت مي شه البته گاهي اوقات کلمه ي مورد نظر رو پيدا مي کنه ولي گاهي اوقات پيدا نمي کنه
مي تونين راهنمايي اي کنين ؟
سلامنقل قول:
اگه کلمه ای که دنبالش می گردین فارسی باشه و توی یه کامپیوتر دیگه نوشته شده باشه احتمال داره بعضی از حروفش رو نشناسه. بهتره حروف کلمه مورد نظر رو از داخل فایل کپی و توی find پیست کنید.
گزینه مورد نظرت رو می تونی در مسیر زیر پیدا کنی:نقل قول:
file->print->properties
امکان قرار دادن عکس در بک گراند هست ولی منظورت از سل های روی عکس دقیقاً چیه ؟ و چه کار می خواهی بکنی؟نقل قول:
برای بازیابی برنامه های :نقل قول:
Advanced Office Password Recovery
Passware Password Recovery Kit Enterprise
Office Password Unlocker v4.0
و . . .
اکسل رو چه طوری :18: و برای چی می خواهی به فایل اجرایی تبدیل کنی ؟؟
ممنونم:40:نقل قول:
برنامه جیره نویسی هست و میخوام اجرایی باشه!
در ضمن یک سوال دیگه چه فرمولی در اکسل تعریف کنم تا بشه (مثلا) سود روزانه پول و حساب بانکیم را( روزانه) برمون حساب کنه؟
بعبارت دیگه من در یک سل مبلغ را بزارم در نتیجه سود روزانه (مثلا 9 درصد) را روزانه حساب کنه
فک نکنم بشه:41:
خواهش می کنمنقل قول:
برای اجرایی کردن فایل های اکسل (که توی هیچ سایت فارسی زبانی پیدا نمیشه ولی من اینجا برای اولین بار می گویم) یک برنامه هست که این ادعا رو کرده ولی نمی دونم که تا چه حد موفق میتونه باشه
در هر صورت از اینجا دانلود کن
برای محاسبه سود از تابع RATE استفاده می کنند ولی شما به نظرم با یک ضرب و تقسیم ساده می تونید اینکار رو انجام دهیدکد:http://cpap.com.br/orlando/includes/CDownloads.asp?Title=XL to EXE&File=XLtoEXE.exe
فرض کن A1 میزان پولی است که در بانک دارید و B1 هم میزان سود بانکی است در سلول C1 فرمول زیر را بنویس: (می توانید فرمول زیر کپی کنید)
=A1*B1/100C1 میشه سود روزانه (البته بدون بهره و مالیات و غیره)
من با اکسل همه کار کردم حتی کاری که همه میگفتن نمیشه من انجام داده ام
با اکسل برنامه حسابداری هم ساختم این رو برای این گفتم که بدونی میشه
سلام
من يك مشكلي داشتم تو اكسل كه نمي دونم چطوري مي تونم برطرفش كنم خواهشا اگر كسي از دوستان مي دونه كه چطور ميشه مشكل رو برطرف كرد من رو راهنمايي كنه با تشكر.
ببينيد من يه فايل اكسل دارم كه با وارد كردن برخي از مقادير مربوط به يه پروژه اي ميادش اتوماتيك ميزان پرداختي ها، ماليات و ... رو حساب مي كنه در اين فايل براي مثل مقادير ستون p به روش زير محاسبه مي شوند
p5=o5
p6=p5+o6
.
.
p8=p7+o8
حالا مشكل اينجاست كه اگر سلول p7 و o8 هر دو داراي مقادير باشند مشكلي در محاسبه مقدار p8 نيست اما اگر مقدار سلول o8 يا هر سلول ديگري در اين ستون صفر شود بايد حتما حاصل جمع در سلول متناضر آن در ستون p بايد صفر گردد كه در اين فايلي كه من درست كردم اينطور نمي شود . لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه مي توانم اين كار را انجام بدهم. لينك نمونه فايل را جهت دانلود و تست فايل در زير ارائه كردم. با تشكر
کد:http://rapidshare.com/files/403970640/projeh.xlsx.html
سلام
چطوری توی یک ستون اعداد 1 تا 12000 رو اتوماتیک بنویسم؟
excel 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم
ممکنه این فرمول را برام توضیح بدین:
کد:=VLOOKUP(1;AE8:AM11;6;FALSE) & " - " & VLOOKUP(1;AE8:AM11;7;FALSE)
در سلول P8 فرمول زیر را بنویسنقل قول:
[PHP]=IF(O8=0,0,P7+O8)[/PHP]
اگر O8 صفر بود خودش مقدار P8 را صفر می گذارد اگر O8 صفر نبود و عدد بود سلول O8 را با P7 جمع می کند
خدائیش خیلی وقت صرف کردم تا جوابت را تصویری بدهم البته دلیل اصلی اش اینه که اگر بقیه هم این سوال را کردند منبع خوبی باشهنقل قول:
راه کار :
1- عددی را که می خواهید از آن شروع بشود را در خانه اول تایپ کنید مثلا برای شما عدد یک می باشد
ماوس را روی دایره قرمز مطابق شکل (1) ببرید تا علامت ماوس از (به اضافه سفید) به (به اضافه سیاه) تبدیل شود حالا ماوس را فشار دهید
2- همچنان ماوس را نگه داشته و به تعدادی که می خواهید ماوس را پایین بکشید مطابق شکل (2)
حالا رها کنیدبه نشانه ای که پایین محل انتخاب ما میاید نگاه کنید با دایره قرمز رنگ در شکل (3) مشخص کرده ام
اگر بر روی نشانه با ماوس کلیک کنید یک زیرمنو باز می شود که می توانید Fill Series را انتخاب نمایید
4- کار تمام است خسته نباشید
شما می توانید این کار را برای 12,000 تا هم انجام بدهید
تشکر یادتون نره
خواهش می کنمنقل قول:
VLOOKUP تابعي است که مقدار يک سلول متناظر با سلولي که ما مشخص کرده ايم و در يک سطر هستند را نشان مي دهد و فرق تابع VLOOKUP با تابع LOOKUP در جستجو کردن به صورت عمودي است.
خب به نظرم من اول آرگومانهای VLOOKUP را توضیح بدهم بعد جزء به جز میرویم جلو
این آرگومان های ما می باشد
VLOOKUP(lookup_value,table_array,col_index_num,range_lookup
lookup_value
مقداری که برای آن محاسبه انجام می شود به عبارت دیگر آدرس سلولي رامي دهيد كه مي خواهيد اطلاعات برحسب آن پيدا شود
table_array
محدوده جدول و دیتابیس ما می باشد
col_index_num
شماره ستون در جدول داده ها که می خواهیم جواب مورد نظر ما در آن ستون باشد
range_lookup
فقط دو عدد صفر ويك را مي گيرد كاربرد صفر يعني دقيقا همان اطلاعات سلول lookup-valueرا به شما نشان مي دهد واگر موجود نباشد خطا na نشان مي دهد و کار برد يك اطلاعات مشابه ونزديك به خواسته شما را نشان مي دهد
خب حالا بریم سراغ تفسیر نقطه به نقطه
در محدوده AE8:AM11 هر جا که در ستون اول عدد 1 بود مقداری را که در ستون 6 شان می باشد را نشان بدهکد:=VLOOKUP(1;;6;FALSE) & " - " & VLOOKUP(1;AE8:AM11;7;FALSE)
FALSE هم یعنی دقیقاً عدد یک و اگر یک نبود خطای na را نمایش بده
& " - " & هم یعنی یک خط تیره بگذار
VLOOKUP بعدی و آرگومان های بعدی رو هم که خودت الان دیگه می دونی :46:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
یک عکس خوب هم برات پیدا کردم تا بهتر درک کنی
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
راستی اگر به جای عدد در lookup_value یک سلول را مثل عکس بالا بزاری این یعنی هر وقت شما در سلول موردنظر مقادیری تایپ کردی تازه بعد از تایپ به شما نشان میدهد و می توانید با هر دفعه تایپ مقادیر جدیدتر نتیجه جدیدتر نیز به دست آورید
نقل قول:نقل قول:
نيازي به اين كارا نيست دوست عزيز
كافيه در خانه ي موردنظر بنويسيد 1 و بعد از سربرگ Home و قسمت Editing دكمه Fill رو زده و از اونجا گزينه Series رو انتخاب كنيد
سپس از كادر باز شده و در قسمت Step value عدد 1 و در قسمت Stop value عدد 12000 را وارد كنيد
تمام
دوست عزيز جستجو فراموش نشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنونمنقل قول:
دنبال همین بودم که بشه 12000 رو یه جائی وارد کرد.
مرسی
سلام دوستان.من بازم یه جایی توی اکسل گیر کردم. مشکلم رو میگم .اگر کسی بتونه کمک کنه ممنونش میشم.
یه فایل اکسل با 50 عدد ، شت دارم با اسمهای کد 1 تا کد 50 . که هرکدوم حاوی یه جدول هستند.اصول جدولها همه شبیه هم فقط اطلاعات داخلشون فرق میکنه. هر شت ورود وخروج یک کالا ازانبار رو داره ومی خوام جواب هر شت در ، شت 1 بیاد تا شت 1 مانده موجودی انبار رو بگه
ممنون از زحماتتان
سلام
چطور میشه ردیفی غیر از ردیف اول را به عنوان سر ستون معرفی کرد تا از روی اونها مرتب کنه؟ مثلا در ردیف اول و دوم چیزی نوشته ایم و ردیف سوم سر ستون ها هستند و داده ها به صورت جدول از ردیف چهارم نوشته شده اند . در این حالت اگه به صورت عادی سورت کنیم سر ستون ها را تشخیص نمی ده . چه کار باید کرد که سر ستون ها را در ردیف سوم تشخیص بده؟
سلامنقل قول:
خیلی ساده است
در شیت اول روی سلول مورد نظر رفته و کلید مساوی روی کیبرد را می زنیم آنگاه شیت دوم را انتخاب کرده و آن سلولی را که می خواهیم به سلول انتخابی در شیت یک برود را انتخاب می کنیم و اینتر می زنیم
اگه بخواهم جور دیگه ای توضیح بدهم:
این فرمول سلول D14 از شیت دوم را فراخوانی می کند.
کد:=Sheet2!D14
سلام بر شمانقل قول:
راههای زیادی وجود داره
1- انتخاب محدوده ای که می خواهید Sort شوند و آنگاه Sort کنید.
2- در ردیف چهارم از اولین ستون تا آخرین ستون را انتخاب کنید بعد فیلتر کنید (Ctrl+Shift+L)
حالا می تونی Sort کنی که دقیقاً از ردیف چهارم به بعد Sort می شود
3- . . .
شخصاً از روش دوم استفاده می کنم
باید دید جناب آقای wordist عزیز نظرشون چیه
سلام ار زاهنمايي شما ممنونم اما وقتي عبارتي كه دادي رو در اون سلول مي نويسم ارور ميده براي اينكه موضوع روشن بشه تصويرش رو برات گذاشتم. اگه راهنماييم كني ممنون ميشمنقل قول:
-------------------------------
عكس حذف شد (دليل:سايز عكس نامتعارف)
در صورت تكرار اخطار ميگيريد
Edited By : wordist
نقل قول:فيــــلتـــر و سورت دو كار متفاوت رو انجام ميدننقل قول:
اگه فقط سورت مد نظرتون هست همون انتخاب محدوده موردنظر و سورت كردن كافيه