با سلام
ببخشید من می خوام کارت گرافیک 8800 Gts 512 بگیرم . کسی برندی میشناسه ؟ من خودم Xfx اور شده رو در نظر دارم . تو ایران اومده ؟
Printable View
با سلام
ببخشید من می خوام کارت گرافیک 8800 Gts 512 بگیرم . کسی برندی میشناسه ؟ من خودم Xfx اور شده رو در نظر دارم . تو ایران اومده ؟
تا جایی که اطلا ع دارم هنوز به وارد واد بازار ایران نشده فقط xfx رو می خوای باشهنقل قول:
برندای بهتری هم هستن از اونا چرا انتخاب نمی کنی
سلام
لطفا يه مانيتور 19 اينچ ( ترجيحا وايد ) كه قيمتش حدود 300 تومن باشه معرفي كنيد
در ضمن واسه Geforce 8500 چه برندي خوبه ؟ ( زياد گرون نباشه البته )
با تشكر
من SAMSUNG 1931 BW رو پیشنهاد میدم.قیمت هم زیر 280 تومن هست.نقل قول:
سلام
لطفا يه مانيتور 19 اينچ ( ترجيحا وايد ) كه قيمتش حدود 300 تومن باشه معرفي كنيد
در ضمن واسه Geforce 8500 چه برندي خوبه ؟ ( زياد گرون نباشه البته )
با تشكر
20 اینچ بگیرنقل قول:
LG L 206 WTQ
اينجا كسي پيدا نميشه جواب من رو بده !!!
مي خواستم ببينم كارت گرافيكي 2600pro يا 2600XT رو مي شه مثلا با كارت گرافيك2900XT، كراس فاير(crossfire) كرد؟
لطفا جواب من رو بديد چون مي خوام مادربورد بگيرم كه يا خاصيت SLI داشته باشه يا Crossfire اگه جواب بالا بله باشه اونوقت crossfire مي تونه ارجحيت داشته باشه
يه كارت 256 مگ ترجيحا ATI معرفي كنيد كه بشه Assassin's Creed و Crysis و Call of Duty 4 رو با گرافيك متوسط بازي كرد.
ارزون... براي فقير فقرا!!! 50،60 تومن... :blush:
دوست عزیز بودجه شما خیلی کمه ! ولی انتظار شما زیاده ، حداقل 90 تومان جور کن ، تا بتونی یه 2600pro ddr3 گیرت بیاد .نقل قول:
میشه ولی انتظار تفاوت Performance زیادی نباید داشته باشید.نقل قول:
خوب برند های دیگه چه قیمت هایی دارند ؟ ( 8800 GTS 512 و 8800 gt )
در ضمن به نظر شما اگه 8800 gt بگیرم تفاوتش با gts زیاده ؟
نظرتون راجع به SOYO چیه ؟ الان ارزون ترین gt رو سویو داره حدود 280 تومن . به نظر شما کیفیتش خوبه ؟
با سلام
من قصد خرید یک کارت گرافیک با قیمت حدود 150 تومن دارم
چی پیشنهاد میکنین؟
نطر خودم روی xfxgeforce8600 gt ddr3 512mg هستش:20:
قیمت این تهران حدودا چنده؟
ممنون
نقل قول:سايت مادايران LG L 206 WTQ رو زده 340 تومن ... فكر نكنم 20 اينچ به پول من بخورهنقل قول:
در مورد مدلهاي 19 اينچ به نظرتون كدوم بهتره ؟
SAMSUNG 1931 BW
LG 194WT
LG 1950S
8600GT 256MB XFXنقل قول:
ازميان دو كارت ATI 3870 و Gorce8800 GT كداميك بهترين قدرت پردازش در بازي كرايسيس و بالاترين رزولوشن را دارد و ميتواند آن رادر بهترين شرايط نشان دهد لطفا راهنماييم كنيد تا يكي از آنها را بخرم.
8800GT عملکرد بهتری داره ...نقل قول:
ازميان دو كارت ATI 3870 و Gorce8800 GT كداميك بهترين قدرت پردازش در بازي كرايسيس و بالاترين رزولوشن را دارد و ميتواند آن رادر بهترين شرايط نشان دهد لطفا راهنماييم كنيد تا يكي از آنها را بخرم.
سلام
کسی میدونه قیمت gtx 8800 768MB چنده؟
بین 550 تا 600 تومان .نقل قول:
کارت خوبیه؟
یکم بیشتره! ASUS و XFX و EVGA بین 600 تا 620 هستند.نقل قول:
کارت خیلی خوبیه ولی نسبت به قیمتش ارزش خرید زیادی نداره.نقل قول:
کارت خوبیه؟
به جاش چی رو پیشنهاد میکنین؟
:11::11::11::11:نقل قول:
خب مشخص 2 تا 8800gt هم ارزونتر وهم کارایی بالاتری داره:27::27::27::27::27::27:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:نقل قول:
اگه یکم بیشتر بگردی 75 تومن هم پیدا میشه:27::27::27::27::27:
میتونی منتظر بمونی 3870x2 از راه برسه. باقیمت تقریبا 530 تومن.نقل قول:
به جاش چی رو پیشنهاد میکنین؟
من قيمت اين كارتهاي گرافيك رو مي خوام كسي مي تونه كمكم كنه؟
Club3D and XFX 2600XT 256 GDDR4
Club3D and XFX 2600XT 256 DDR3
Club3D and XFX 2600Pro 512 DDR3
ممنون رفيق :46:نقل قول:
من مي خواستم BFG Tech GeForce 8800 GT OC بگيرم و سيستم رو واسه ي عيد نو كنم. ولي به دلايل كمبود وقت و... گذاشتم براي بعد از عيد
حالا مي خوام حداقل عيد يه بازي هايي داشته باشم بكنم... پس بايد لحيم خرج آفتابه مسي كنم :27:
اين كارتي كه گفتي دست دوش هم پيدا مي شه؟ گرونه؟ :46:
اين كارت حتمي PCI هستش، نه؟ AGP لازم دارم رفيق... يا PCI به مادربردهاي قديمي مي خوره و ساختارش عوض نشده؟
بازم ممنون
دوستان بهتربن کارت گرافیک Agp تو بازار چیه ؟ قیمتش هم لطف کنید , فوری :10:
CLUB - ATI RADEON HD 2400PRO AGP 256 MB GDDR2 800 هستش ، البته خیلی کمیاب هست ، 2 هفته پیش 70 تومان قیمت گرفتم . البته همچین چیز جالینقل قول:
نیست ، ولی میشه گفت کارت خوش قیمتی هست .
اون pci که شما فکر میکنی با PCI-E فرق میکنه ، به مادربورد شما نمیخوره !
بازم ممنون :10:نقل قول:
كسي نظري نداره ؟ :19:نقل قول:
هرچی میخوای بخری بخر ، فقط lg نخر که 100% پشیمون میشینقل قول:
چون lg یه چیزی تو مایه های irancell میمونه!! فقط بلده تبلیغ کنه ولی از
لحاظ کیفیت واقعا آشغاله
حالا میل با خودته که میخوای چه کار کنی
دوستان بهتربن کارت گرافیک Agp تو بازار چیه ؟ قیمتش هم لطف کنید , فوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چه دلیل LG آشغاله؟نقل قول:
هم به این دلیل که از خیلی ها شنیدم که ناراضی بودننقل قول:
و دلیل اصلی هم اینکه چون خودمون یه plasma شو گرفتیم که کلی ایراد بشه
ایراداشم بت بگم بد نیست:
اولش که چند تا پیکسل صفحش که واقعا تو ذوق میزد سوخته بود ، وقتی هم عوضش کردیم دوباره هم همین مشکل رو داشت (چون گارانتی تعویض داشت ولی احتمالا با یه دست دو تعویض کردن!!)
بغیر از اون از لحاظ سرعت واقعا آشغاله ، یعنی هم موقع کانال عوض کردن حرص میده و هم بعضی از اوقات تصویر که سریع باشه نمیکشه
کلی ایراد دیگه هم داره که بماند...
بغیر از اون یه recorder هم گرفتیم که وضعش همچین بهتر از اون نیست ، که دیگه حوصله تشریح اون رو فعلا ندارم.
نکته اول اینکه اینها همش نظر شخصیه و هیچ جنبه فنی نداره. دوم اینکه بحث سر مانیتورهای LCD هست نه لوازم صوتی و تصویری.نقل قول:
البته من از ايرانسل استفاده مي كنم و راضيم :31:نقل قول:
الان كه مشخصات مانيتورها رو نگاه ميكردم ديدم LG 1950S قابل قياس با اون دو مانيتور نيست پس حذفش كردم ...
SAMSUNG 1931 BW :
كنتراست اين مدل 1: 2000 هست و زمان پاسخگوييش 2 ميلي ثانيه .
LG 194WT :
زمان پاسخگويي اين مانيتور 5 ميلي ثانيه هست ولي در عوض كنتراستش 1 : 5000 هست .
نميدونم زمان پاسخگويي مهم تر هست يا كنتراست :41:
نظر شما چيه ؟
كنتراست اين مانيتور 2000 است كه با استفاده از تكنولوژي DFC اين كنتراست به 5000قابل افزايش است...نقل قول:
كنتراست اين مدل 1: 2000 هست و زمان پاسخگوييش 2 ميلي ثانيه .
LG 194WT :
زمان پاسخگويي اين مانيتور 5 ميلي ثانيه هست ولي در عوض كنتراستش 1 : 5000 هست .
نميدونم زمان پاسخگويي مهم تر هست يا كنتراست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چيه ؟
به نظرم هر 2 مهم هستند..........
من نفهمیدم کجای این نظر شخصیه !!!نقل قول:
من دارم عین ایرادی رو که داشته اینجا میگم در رابطه با اون من نظری ندادم!
اینکه میگم چند تا از پیکسلاش سوخته نظر شخصیه ؟! یا اینکه میگ سرعتش پایینه نظر شخصیه؟!
اگر هم منظورتون از نظر شخصی اینه که کسانی که راضی نیستن نظر شخصیشونه ، پس کی باید راضی باشه ، خوب خریداری که جنس رو میخره باید از محصول راضی باشه ، نه فروشنده!!!
درضمن کسی هم که کارش اینه هم همین نظر رو داره (البته اگر نگین این هم یک نظر شخصیه!!)
میتونی عبارت "مانیتور : سامسونگ 17 اینچ (مدلهای مختلفی دارد) . مانیتورهای LG کیفیت مناسبی ندارند."کد:http://tebyan.net/index.aspx?pid=851&ConsultationID=&EndQuestionDate=1&SortOrder=AnswerDate&SortType=DESC&PageSize=10&Question=lg&ConsultantID=0&SubjectID=0&GradeID=0&GroupID=268
رو از اونجا هم ببینی.
پیکسل سوخته توی پلاسماهای نسل قبل، چیز خیلی دور از ذهنی نیست! سرعت پایین هم یک دلیل برای "آشغال" بودن یک تلویزیون به حساب نمیاد. اینکه یه نفر با اون دلایل نتیجه گیری کنه یه چیز آشغاله میشه نظر شخصی!نقل قول:
اون شخصی که در تبیان هم پاسخ داده، هر کسی باشه تا دلیل درستی برای حرفش نیاره حرفش یک ریال ارزش نداره.
5000 شدن کنتراست از شاهکار های مادایران است. این مانیتور در اصل کنتراست 2000 DFC داشته حالا چطوری شده 5000 خدا می دونه!نقل قول:
كنتراست اين مانيتور 2000 است كه با استفاده از تكنولوژي DFC اين كنتراست به 5000قابل افزايش است...
به نظرم هر 2 مهم هستند..........
شما مثل اینکه نمایندگی LG هستین!نقل قول:
نمیدونم معیار شما برای نسل قدیم و جدید چیه ! ولی زیاد نیست که گرفتیمش.
درضمن مگه plasma یا lcd کاری جز پخش کردن تصویر هم دارن که پایین بودن سرعت تصویر اهمیتی نداشته باشه ، خوب هرچی سرعت پایین تر باشه تصویر درست نمایش داده نمیشه ، البته اگر شمایید که احتمالا میگید اهمیت خاصی نداره!!
دیگه هم حوصله بحث ندارم ، چون میدونم هر دلیلی بیارم باز شما دلیلم رو به قول خودتون غیر علمی میدونید ...
من هیچ وقت نگفتم کیفیت LG پایینه یا بالاست. اگه شما به جای LG این صحبت رو درباره هر برند دیگه ای می کردید باز هم همینطور بود. هر چیزی باید با دلیل گفته بشه! اینکه من همینطوری بگم فلان مارک کیفیت نداره یا فلان مارک کیفیتش عالیه، ارزشی نداره. هر برند هم محصول High-End داره و هم محصول Low-End . حتی جالب نبودن کیفیت محصولات Low-End نمیتونه دلیلی بر پایین بودن کیفیت یک سری دیگه از همون برند باشه.نقل قول:
اگه شما دلیل درست و فنی برای پایین بودن کیفیت مانیتورهای LG بیارید، همه حرف شما رو قبول می کنند. :46: