نقل قول:
مرسی امتحان می کنم ؛ خبرش رو میدم
Printable View
نقل قول:
مرسی امتحان می کنم ؛ خبرش رو میدم
zest عزیز اینکارو کردم (وصل شدن با اینترنت ایرانسل)جواب داد مرسی از راهنمایی تون.:11:نقل قول:
gps رو كجا آموزش ميدن.
راهنماييم كنيد
با تشكر
برنامه هاي مخصوص n95 رو از كجا ميشه پيدا كرد.(البته تو اين سايت)
من وقتي ميخوام برنامه هاي سريsimbian9.1 روي n95 نصب كنم اين پيغام بهم ميده
certificate may not yet be valid, is expired or phones date setting may be incorrect
در ضمن تاريخ گوشي رو هم عقب بردم بازم جواب نداد. چكار كنم؟
یکی جواب بده دیگه...اصلا بگین هست یا نه!نقل قول:
دوست من N95 سیستم عاملش Simbian 9.2 هست!چه ربطی به 9.1 داره؟!؟!؟!نقل قول:
بیشتر برنامه هاشون به هم دیگه میخوره.از نظر ساختاری تقریبا یکی هستن. یه سری تفاوتهای کوچیک دارن.نقل قول:
دوست من N95 سیستم عاملش Simbian 9.2 هست!چه ربطی به 9.1 داره؟!؟!؟!
این کارم کردم و باز نشد!!!!!نقل قول:
دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو هم بگم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(همونی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امارات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم
دیگه واقعا شرمنده...گوشیه من هم عین این مشکل رو داشت ولی به راحتی حل شد!(با همون راهی که گفته بودم)نقل قول:
این n95 ارزش خریدن داره
آخرین قیمتش چقدره
من دیروز خریدم .... مطمئن باش ارزششو داره .....قیمتش هم دیروز 530 تومن ....
530 با چه گارانتی هست در ضمن فارسی هستش و کیفیت فیلم برداری اش چه جوریهنقل قول:
من یه دبلیو 800 دارم
با سلام من میخوام ان 70 دم رو بفروشم ان 95 چینی بخرم این کاررو بکنم یا نه ان 95 چینی با گارانتی خوب یا نه:10:
به نظر من نه...اینکارو نکن!ان 70 سری 60 نوکیا هست و تو می تونی کلی برنامه واسش پیدا کنی حالا اینکه ان 95 چینی دوربینش 1.3 هست و به هیچ دردی نمی خوره!!!نقل قول:
البته اینم بگم که این نظر کاملا شخصی هست و ممکنه نظر بقیه فرق کنه...به عبارت دیگه : من اگه جای تو بودم اینکارو نمی کردم.
N95 چینی دیگه چه چیزی هست؟ منظورتون همون Nokla هست یا چیزه دیگه؟!
اگه می خواهید N70 بدید و Nokla بخرید با مقایسه قیمت این ۲تا هم می توونید بفهمید که کدوم بهتره N70 بعد از یک قرن هنوز گرونتره!!!تازه به قول دوستمون دوربین و سیمبین و اینها هم که در کار نیست.
اما اگر منظورتون از N95 چینی این هست که خود N95 هست ساخت چین،چرا که نه! چین هم بسازه آخرش تحت لیسانس Nokia هست، شما گارانتی بگیر اصلا ساخت عراق باشه!
دوستان یه سوال ....
من 2 روز پیش N95 گرفتم و قبل از خرید هم شنیده بودم که باتری این گوشی ضعیف هست و زود باید شارژ بشه ... اما از وقتی گرفتم بالای 5 بار شارژ کردم ... یعنی تقریباَ روزی 2 بار !!!!!
میخواستم ببینم برای شما هم همینطوریه و اینکه چند وقت طول میکشه تا گوشی رو شارژ میکنید ... ممنون میشم جواب بدین
سامان جان دوست منم همین مشکل رو داره.
نقل قول:
من روزی یک بار شارژ می کنم ولی فکر کنم تو سایت خود نوکیا زده بود 3.5 ساعت حرف زدن و 200 ساعت عادی اما مال من هر روز یک بار شارژ میشه....
شاید باطریها تقلبی هستند
اینجوری که به درد نمیخوره
موبایل ما دو ساعت شارژ میکنیم یه هفته شارژ داره تازه ما گفتیم کمه
نقل قول:
آخه من 8 ساعت شارژ اولیه نذاشتم , شاید ماله اینه ....
سلام.
بعد مدت خیلی زیاد وقت کردم یه سری بزنم.
یه سوال داشتم.
اپدیت جدید برا N95 اومده؟
نقشه ی کامل ایران چطور؟
اگه نقشه ی کامل اومده بی زحمت لینکش و بذارید برام.
ببخشید که نمیتونم صفحه های قبل رو بخونم..
خبری نیست.نقل قول:
اپدیت جدید برا N95 اومده؟
یه حرف هایی بود تو صفحه های قبل...درست نمی دونم.نقل قول:
نقشه ی کامل ایران چطور؟
دوستان من ممنون میشم اگه نقشه ایران رو برای دانلود قرار بدین ... نمیدونم الان فقط نقشه ایران اومده یا نقشه های دیگه هم برای استفاده برای Maps هست ...؟
اگه میشه حداقل همون ایران رو بزارید ممنون میشم ...
ایا کسی از شما نقشه ایران رو که اینجا اموزش داده نصب کرده و اگه کرده باهش کار هم کرده؟
این مساله شارژ 95 حل شد
نه هنوز باهاش مشکل دارم ....
بايد بگم اولين مشكل و شايد آخرين مشكل اين سلطان همينه.چون باهاش زياد كار ميكنم همين مشكل رو دارم بهتره بگم يك و نيم روز يه بار شارژ ميكنم تو 30 مين شارژ كامل از 1 خط تا ته.يه نكتهي ديگه به هيج وجه با يه شارژر ديگه به جز شارژر95 شارژش نكني كه فاتحه ي باتريت رو بايد بخوني.يه خبر خوب هم اينكه يه جايي خوندم قراره به زودي باتري n95 8gig رو تو بازار بيارن كه قويتر از باتري n95 معموليه.فكر كنم با اين كار مشكلمون حل شه.:11:نقل قول:
نقل قول:
البته اينو من پيدا نكردم يكي از بچه ها تو تاپيك گذاشته بود.براي اينكه كارتون رو راحت كنم كپيش مي كنم تو آخرين صفحه
اين از طرف من نيست بازم تكرار مي كنم يكي از اعضا نوشته بود دستش هم درد نكنه:40::46:
اینم نقشه تهران و و راه های ایران البته باید توسط برنامه فرمتش عوض بشه و توسطبرنامه کالیبرش بکنید با تشکر از lover عزیزبرای دوستانی که مایل هستند دربرنامه های دیگر نیز calibrate بکنند اصل فایل رو قرار میدهماصل نقشه با فرمت BMP :
کد:
کد:
http://rapidshare.com/files/66237117...D_MAP.rar.html
نقشهراه های ایران :
اینهم نقشه راه های ایران که قول اش را داده بودم فقطدوستان هر دو نقشه رو لطف کنند و تست بگیرند تا اگر ایرادی داشته باشه رفع کنیم فقطایراد های بنی اسرائیلی نگیرید مثل انتخاب نقشه چون بدست آوردن نقشه درست حسابیتقریبا در ایران محالهداونلود از سرور رپیدشیر:
کد:
کد:
http://rapidshare.com/files/66659056...thAway_GPS.rar
پسورد password :
کد:
lover
اینهم نقشه ایران
کد:
http://www.hotshare.net/file/14408-9018690e45.html
یا
کد:
http://rapidshare.com/files/66212813/IranMap.part1.rar
کد:
http://rapidshare.com/files/66214997/IranMap.part2.rar
کد:
http://rapidshare.com/files/66216522/IranMap.part3.rar
خوب شد چند صفحه برگشتم عقب اسم اون عضو عزيز كه اينو نوشته بود رو آوردم "zest"عزيز واقعا دستت درد نكنه.فقط يه كوچولو بگي اوني كه از اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم رو چطور مچش كنم ؟توضيح كامل بدي مثل توضيحي كه واسه خريدن 95 يا 99 و 2 تا گوشييه ديگه داده بودي خيلي ممنون ميشم.مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي
آقا اگه میشه یه توضیح کامل راجع به اینکه چطور باید نقشه رو رو گوشی ریخت و اجرا کرد بدید ,
در ضمن اگه تنظیماتی که یکی از دوستان تو صفحات قبل داده بود رو اجرا کنید باطری گوشی دیرتر خالی میشه , تاثیرش زیاده....
سلام من اگه بخوام نقشه کامل کشور های دیگر رو تو گوشیم داشته باشم باید چکار کنم؟
سلام
من يك ماهي هست كه N95 خريدم.گوشي خوبيه ازش راضي ام و در كل سلطانه.:5:
چند تا سوال دارم كه خواهش ميكنم جواب بديد چون من اين سايت رو پس از مصرف كردن دو تا كارت 15 ساعته تونستم پيدا كنم و آخرين اميدم اينجاست.
1:چه جوري بايد با GPS كار كنم؟
2:نقشه ايران رو كه توش نداشت اون رو از كجا بايد روش نصب كنم؟
3:اصلا اين قابليت گوشي(gps)در اران فعال هست يا نه؟
4:من برنامه nokia_maps_1_0_upgrade_ROM رو با كلي ضحمت از سايت نوكيا گرفتم اما فقط قسمت جنوبي ايران رو داره البته فقط يك بزرگراه هست كه اسمش رو هم ننوشته و از يه مقداري كه بيشتر زوم ميكنم اون بزرگراه هم ميره اين رو چي كار كنم؟
ممنون ميشم كه جوابم رو بديد.
خوش اومدی.
2: با مپ لودر 1 یا با روشی که توضیح داده بودن انجام بده
3: آره. من یه GPS امانت از دانشگاه دارم. اصلا به شبکه مربوط نیست و با ماهواره ها کار میکنه.
4: بریزش Trash!
خيلي ممنون.نقل قول:
خوش اومدی.
2: با مپ لودر 1 یا با روشی که توضیح داده بودن انجام بده
3: آره. من یه GPS امانت از دانشگاه دارم. اصلا به شبکه مربوط نیست و با ماهواره ها کار میکنه.
4: بریزش Trash!
2-اين روش كار با مپ لودر 1 رو كجا توضيح دادن؟
4-منظورت اينه كه پاكش كنم؟
راستي اين چند وقته گوشي هاي NEC كه صداي خيلي بالايي دارن كل هر چي گوشي رو خوابوندن.ميگم نميشه يه كاري كرد كه صداي اين N95 ما بيشتر بشه(البته اكوليزرش رو دست كاري كردم)
شنيدم كه روي گوشي كپسول ميندازن قضيه اين كپسول چيه؟روي N95 سوار ميشه؟
سلام
اگه ممکنه نقشه همه شهرهای ایران و نیز نحوه نصب و استفاده از آنرا توضیح بدید.
مرسی!
بالاخره ما هم N95 این شاهکار نوکیا رو گرفتیم...اونم 2 تا با هم!!!
صفحه نمایشش خداست ولی ایرانسل گفت سیستم Gprs ما با N95 سازگار نیست!!!
حالا چه کنم؟n95 بدون اینترنت به درد من نمیخوره...
من با ایرانسل با n95 کانکت شدم .مشکلی نداشتنقل قول:
باشه بهش میگمنقل قول: