پس به نظر همه بهتر است که
از رم دو گیگابایت استفاده کنم
پس به نظر همه بهتر است که
از رم دو گیگابایت استفاده کنم
سی دی های موجود در پاکت به چه درد میخورد
در ضمن حافظه داخلی خود psp چند است
نقل قول:
سی دی های موجود در پاکت به چه درد میخورد
در ضمن حافظه داخلی خود psp چند است
کدوم سيدی ؟ اگر اون کوچيکا رو ميگی که به اونا ميگن UMDکه روی خود پی اس پی يکی رايگان هست. برای اجرای بازی ها يکی از اونا حتما لازمه.
پی اس پی حافظه داخلی نداره.
نقل قول:
شما می تونید با بقیه افراد از طریق اینترنت با پی اس پی بازی کنی
عزيزم برای اینکه شبکه با بقيه بازی کنی نيازی به اینترنت نداری. از طريق همون سيستم وای-فای ميتونی اینکار رو انجام بدی. حتی تو کوير لوت!!نقل قول:
بستگی داره ایشون چقدر مشتاق به پیگیری موضوع باشه
چون نمی خوام فروم منحرف بشه یه چیزایی میگم
شما میتونی با خرید این دستگاه واتصال اون به کامپیوتر اینترنت رو شر کنی چه ای دی اس ال چه دایل آپ فرقی
نمیکونه بازم میگم اگه مشتاق بودید بازم توضیحات دیگری رو میگم
بابا چه گيری داری. اگر چيزی هست که به پی اس پی ربطی داشته باشه فرقی نميکنه که کسی بخواد بدونه يا نه. شما بزار. يچی ميگم يچی ميگی ها.
از نظر من هم با پی اس پی به اینترنت وصل شدن ديوانگيه محضه. اینو تجربه ثابت کرده. متوجه ميشی عزيزم؟؟
اینترنت psp
واسه وب گردی که نیست شما این جوری می گید واسه بازی انلاینه
اگه مموري سوني ميخاي بگيري همون يه 4 گيگ خوبه اما اگه سان ديسك ميخواهي بگيري 2تا 2 گيگ بگيربهتره.البته توجه كن مموري حتما اصل باشه مموري اصل 4گيگ سوني از نمايندگي بين 80 تا 100تومان هست اما سان ديسك ارزون تره.نقل قول:
نقل قول:
اصل 4گيگ سوني از نمايندگي بين 80 تا 100تومان هست اما سان ديسك ارزون تره.
رسول جان تجربه ثابت کرده اصل بودن و غير اصل بودن زياد فرق نميکنه.
من بعد از کلی گشتن از يک آشنا که خيلی بهش اعتماد داشتم يک 4 گيگ سونی خريدم به 40 تومان که الان تا خر خره پره.! همه ی بازی هارو هم اجرا ميکنه. تازه از طرف خود مغازه دار 1 ماه گارانتی داره. ديگه چی از این بهتر!؟
آقا رسول ممنون از اطلاعات خوبت. من می خوام یه psp slim piano بخرم از کجا و چه جوری بخرم بهتره؟
اگه لطف کنی به من آدرس بدی ممنون میشم. قیمت psp و رم ها مختلف هم تو اونجا که میگی رو بگو لطفا.
این بازی Pes2008 جدیدش اومده الان تو بازار؟ کسی بازی کرده؟ تو پشت شهرداری(توپخونه) کجا می شه بازیهای خوب و ارزون! گیر آورد؟
واسه PSP ش هنوز نيومده .... پشت شهر داري خيلي قيمت خوب پيدا كني هزار تومنه نديدم كسي پايين تر بده ! يكي هست هر بازي رو 400 مي فروشه خواستي پيغام خصوصي بده ! :31:نقل قول:
این بازی Pes2008 جدیدش اومده الان تو بازار؟ کسی بازی کرده؟ تو پشت شهرداری(توپخونه) کجا می شه بازیهای خوب و ارزون! گیر آورد؟
من می خوام یه psp slim piano بخرم از کجا و چه جوری بخرم بهتره؟
اگه لطف کنین به من آدرس بدین ممنون میشم. قیمت psp و رم ها ی مختلف هم تو اونجا که آدرس می دید رو بگید لطفا.
آقا رسول فریمور من 3.71-m33-2 هست . اون تم هم دو تا فایل داره با یک reed me چی کار کنم ؟نقل قول:
منظور من این بود که شما موقعی که تو خونه هستی میتونی از طریق اتصال به اینترنت با یه نفر فرضا تو آمریکا بازی کنی
برای خرید psp حالا هر مدلی برو توپخونه کنار پاساژ لباف پاساژ مطیعی فروشگاه گلچین از همه ی فروشگاها 20 یا 30 هزار تومان با وسایل جانبی ارزونتر میده...در مورد رم هم خیالت راحت از همون گلچین یه 4gb بگیر چون من گرفتم و هیچ مشکلی ندارم...و هر نوع بازی به راحتی اجرا میشه...
مازيارجان هيچ وقت تجربه اينو ثابت نميكنه شما هيچ وقت نميتوني يه جنس چيني رو با يه جنس ژاپني مقايسه كني ضمنا مموري كه من گرفتم گارانتي مادام العمره هروقت خراب شد گارانتي تعويض داره.نقل قول:
شما گجا زندگي ميكني من توي شيرازم اگه شيراز ادرس ميخواهي بگو يه جاي خوب سراغ دارم بهت بگم.توي پيغام خصوصي.نقل قول:
نقل قول:نحوه نصب :فرمت تم هاي مخصوص 3.71 همگي PTF است.شما بايد پس از دانلود تم هاي زير آنها را در مسير زير بريزيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما ميتونيد در منوي Theme Settings هر يك از تم ها را انتخاب كنيد.
رسول جان من تهرانم نمن دونستم شما تو شيراز هستيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1812782", true); يه لطفي بكن قيمت رو هم به من بده.
hi yeu iml120
جهت دريافت تم مي تونيد به سايت زير مراجعه كنيد ...
کد:http://www.psp-themes.net
درسته ولی بعضی خیابونا بعضی جاهاش میشه وصل شد مثل روبه روی پاساژ ایران که من تا حالا چند بار وصل شدم ولی در کل psp به درد وبگردی نمیخوره ولی برای سایت های خارجی اوضاش خوبهنقل قول:
اون به نظرم همون UMD demo هستشنقل قول:
اقا مازیار برای اجرای بازی ها حتما نیازی به umd نیست:41:نقل قول:
به نظر من بهترین جا برای خرید بازی westgame اونم شعبه مرکزیه که جدیدا 1000 تومن کردهنقل قول:
اقا جاوید در کل به نظر شما تبدیل کنم به 3.71 یا نه؟
راستی برای دانگرید 3.71 به 1.5 به چه umd ای نیازه؟
-----------------
راستی کسی جوابمو نداد کسی ماشین حساب برا psp میشناسه؟
------------------
من الان یه رم 2 گیگ دارم می خواستم ببینم اگه یه 2 گیگ دیگه بگیرم بهتره یا یه 4 گیگ من الان پول 2 گیگ رو دارم ولی 4 گیگو نه
لطفا همه نظر بدن که من بتونم یه نتیجه کلی بگیرم
سلام.
يه سوال داشتم؟
اين psp جديدا كه سيم كارتم مي خوره كي مي اد؟ اسمش چيه؟ قيمتش حدودا چنده؟
مي خوام به عنوان گوشيم استفاده كنم.اصلا جواب مي ده؟
ممنون.
همچین چیزی وجود نداره اگرم داره تو ایران نیست یا اگرم هست من نشنیدم بعد هم pspکنسوله نه گوشی بعد هم یه خورده ضایع نیست گوشی به این بزرگی؟نقل قول:
من كه شنيده بودم هست.حالا ديگه نمي دونم!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
همچین چیزی وجود نداره اگرم داره تو ایران نیست یا اگرم هست من نشنیدم بعد هم pspکنسوله نه گوشی بعد هم یه خورده ضایع نیست گوشی به این بزرگی؟
يه نكته مي شه ولي همه بازي ها اونجوري اجرا نمي شن بعضي بازي ها بايد umd داشته باشيد اون درايور بدون يو ام دي اونقدر كامل نيست كه همه بازي ها رو ساپورت كنه ...نقل قول:
اقا مازیار برای اجرای بازی ها حتما نیازی به umd نیست
وست بديش اينه بعضي بازي ها رو نمي آره نمونش بازي juiced 2 : Hot import nights كه يه بازي ماشين سواري ! دليل منطقي هم مي آره بازيش غير اخلاقي !!!! بازيش فقط دموش يكم ضايعس وگرنه خود بازي هيچي نداره ...نقل قول:
به نظر من بهترین جا برای خرید بازی westgame اونم شعبه مرکزیه که جدیدا 1000 تومن کرده
به نظر من فعلا نيازي نيست ولي اگرم تبديل كنيد بازم مشكلي نداره ، چون بالاخره دير يا زود بايد براي بازي هاي جديد بيان رو فريم ور 3.71 ... فقط رو 3.72 نريد فعلا ! باز ميل خودته ... ماشين حسابم فكر كنم قبلا تو همين تاپيك گذاشته شده ! در مورد مموري هم من نظري ندارم ولي با توجه به گرون بودن مموري اصل چهار گيگ خريد دو تا دو گيگ با صرفه تره !نقل قول:
اقا جاوید در کل به نظر شما تبدیل کنم به 3.71 یا نه؟
راستی برای دانگرید 3.71 به 1.5 به چه umd ای نیازه؟
بله يه سري گوشي هست مدل PSP كه چيني هم هستن يه سري بازي هم دارن و يه ماه مصرفن !!!!! اينا PSP نيستن طرح PSP ين ... كه واقعا ضايعست يكي از دوستام داشت دقيقا يه ماه كار كرد بعد خراب شد !نقل قول:
سلام.
يه سوال داشتم؟
اين psp جديدا كه سيم كارتم مي خوره كي مي اد؟ اسمش چيه؟ قيمتش حدودا چنده؟
مي خوام به عنوان گوشيم استفاده كنم.اصلا جواب مي ده؟
ممنون.
ولی سونی......
سونی قول psp phone رو برای کریسمس داده
حالا این westgame که می گین کجا هست؟
هنوز که کریسمس نشده! همونطور که آقا جاوید گفتن اونها چینیه و غیر رسمی (منظورم اینه که سونی هیچ خبری نداده از اون)نقل قول:
حالا من هم یه سوال داشتم (می دونم اینجا جاش نیست)به نظر شما wii می ارزه؟ آخه ارزون ترین کنسول جهانه بهد یه جا میده 350
آخه خود PSP واسه موبايل بودن هم بزرگه هم سنگين شك دارم سوني يه همچين كاري بكني يه سري شايعه هست ولي خبر رسمي من نديدم تا حالا شايدم باشه ! هر چي من نديدم دليل بر نبودش نيست !نقل قول:
ولی سونی......
سونی قول psp phone رو برای کریسمس داده
هشت تا شعبه داره تو تهران داره تبديل مي شه به يكي از بزرگترين پخش كننده هاي بازي ... شعبه مركزيش تو خيابون وليعصره بين پاساژ ايران و رضا يعني پاساژ پارسيان !! يه مغازه كاملا تابلو ... معمولا سه نفر هم توشن كه اون مو سيخ سيخيه اسمش كوروشه ! اون مو بلنده كه دم اسبي كرده موهاشو اسمش عطا ! اون يكي هم اسمش بهزاده !نقل قول:
حالا این westgame که می گین کجا هست؟
wii دستگاه پر فروشي هست ولي از نظر من چند تا مشكل اساسي داره اولا گرافيك مناسبي نداره ديگه اينو همه عالم قبول دارم ( البته بنده به شخصه تو قيد و بند گرافيك بازي ها نيستم ) دوم نمي شه مثل آدم بشيني يه جا بازي كني با اون دستش ! شايد يكي خواست ساعت سه شب بازي كنه نمي شه بي سرو صدا بازي كرد اونجوري ! بعد هم بيشتر بازي هاش كودكانست ! يعني واسه رده سني زير الفه ! اين نظر من در مورد wii بود يه چيز ديگه هم تو دنيا ارزون ترين كنسوله ولي تو ايران نيست چون چيپ هكش گرونه ....نقل قول:
حالا من هم یه سوال داشتم (می دونم اینجا جاش نیست)به نظر شما wii می ارزه؟ آخه ارزون ترین کنسول جهانه بهد یه جا میده 350
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دو تا سئوال، اول اینکه من رفتم این silent hill جدید را گرفتم اما نسخه دموش هستش. بازیش واقعا قشنگه اما یه مشکلی هست. تو بازی می تونم سیو کنم اما وقتی می یام بیرون دیگه گزینه لود نداره!! چیکار کنم؟ خیلی دوست دارم بازی را ادامه بدم؟ الان نسخه اصلیش تو بازار هست؟
دوم هم اینکه این بازی final fantasy:tactics را هم گرفتم. من نمی دونم دوستان در مورد این بازی اشتباه می کنند یا من؟ اولا کامل انگلیسی هستش. دوما بجای اون گرافیک زیبایی که می گفتید یه گرافیک بچه گونه با شخصیتهای کوتوله کاملا مسخره داره!! این بود این بازی اعجوبه؟؟
قرار بود دوتا بپرسم اما شد 3تا!! می شه بازی تو سبک silent hill و با همون گرافیکها که فکری هستش معرفی کنید؟
نقل قول:
ماشین حساب هستش که مهندسی هست وقت کردم لینکش رو میزارم
رم 4 بگیری بختره چون این رمها رو چون جنس قابشون ضعیف هست بعذ از یه مدت که در بیاری از پی اس پی باز بزاری تو دستگاه میشکنه اما وقتی 4 بگیری دیگه همیشه اون تو میمونه و احتیاجی به در آوردن او نیست
نقل قول:
الان نسخه اصلیش تو بازار هست؟
آره هست.نقل قول:
دوم هم اینکه این بازی final fantasy:tactics را هم گرفتم. من نمی دونم دوستان در مورد این بازی اشتباه می کنند یا من؟ اولا کامل انگلیسی هستش. دوما بجای اون گرافیک زیبایی که می گفتید یه گرافیک بچه گونه با شخصیتهای کوتوله کاملا مسخره داره!! این بود این بازی اعجوبه؟؟
اون زمان که شما نبودی فقط نسخه ژاپنيش بود. انگيليسی تازه اومده.
در ضمن این بازی مسخره نيست، سری بازی های فاينال فانتزی جز پر فروشترين و محبوب ترين بازی های تاريخ به حساب مياد. بستگی داره کسی که داره بازيش ميکنه از بازی چی بخواد.! علکی ایراد نگيريد.
تو سبک سايلنت هيل هم شايد MGSبدردت بخوره.
نقل قول:
رم 4 بگیری بختره چون این رمها رو چون جنس قابشون ضعیف هست بعذ از یه مدت که در بیاری از پی اس پی باز بزاری تو دستگاه میشکنه اما وقتی 4 بگیری دیگه همیشه اون تو میمونه و احتیاجی به در آوردن او نیست
آره این خوبه. 4 بخری بهتره. این مشکل شکستن قاب رويی برای من هم پيش آمده.
نقل قول:
مازيارجان هيچ وقت تجربه اينو ثابت نميكنه شما هيچ وقت نميتوني يه جنس چيني رو با يه جنس ژاپني مقايسه كني ضمنا مموري كه من گرفتم گارانتي مادام العمره هروقت خراب شد گارانتي تعويض داره.
باشه عزيزم قربونت بشم چرا ميزنی دردم گرفت. ببخشيد. خوبه؟
نقل قول:
اقا مازیار برای اجرای بازی ها حتما نیازی به umd نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم صد بار گفتم از چيزی که اطلاع نداريد صحبت نکنيد. جاويد جان هم جوابتو دادن. هنوز ما به اون تکنولوژی نرسيديم که بتونيم همه ی بازی هارو بدون UMDاجرا کنيم. متوجه ميشی؟ و ميگم که بازم در آينده به این تکنولوژی نميرسيم. يعنی هيچ وقت نميشه که تمام بازی هارو بدون UMDاجرا کرد. حالا هم من زنده ام هم شما.
نصب سخت افزار و نرم افزار Gps موقعيت ياب ماهواره اي بر روي Psp ...هر جاي تهران يا ايران يا جهان باشيد با Gps شما رو راهنمايي ميكند. نقشه كامل تهران
راست است به نظر شما
رم 8 گيگ براي psp هست؟ اگر هست 4 بهتره يا 8؟ قيمت 8 چه قدر هست؟
8 گیگ فکر کنم جواب ندهد
خودتون داريد مي گيد كه اون نسخه دموشو داريد پس طبيعيه كه سيو نداشته باشه ...نقل قول:
دو تا سئوال، اول اینکه من رفتم این silent hill جدید را گرفتم اما نسخه دموش هستش. بازیش واقعا قشنگه اما یه مشکلی هست. تو بازی می تونم سیو کنم اما وقتی می یام بیرون دیگه گزینه لود نداره!! چیکار کنم؟ خیلی دوست دارم بازی را ادامه بدم؟ الان نسخه اصلیش تو بازار هست؟
قرار بود دوتا بپرسم اما شد 3تا!! می شه بازی تو سبک silent hill و با همون گرافیکها که فکری هستش معرفی کنید؟
بازي فاينال فانتزي موجود روي PSP همون فاينال فانتزي يكو و دو پلي استيشن يكه كه واسه PSP ايمپورت شده واسه همين بازيش اينجوريه . ولي در كل بازي هاي مثل فاينال فانتزي يه سبك خاصيه كه ه ركسي نمي پسنده من به اين سبك مي گم سبك ژاپني پسند !
بازي ترسناك مثل سايلنت هيل من نديدم اين بازي رو كنسول PSP تكه ...
بله GPS براش هست ولي خيلي گرونه ! كلا چيز بدرد بخوري نيست كه بخوايد براش پول بديد !نقل قول:
نصب سخت افزار و نرم افزار Gps موقعيت ياب ماهواره اي بر روي Psp ...هر جاي تهران يا ايران يا جهان باشيد با Gps شما رو راهنمايي ميكند. نقشه كامل تهران
راست است به نظر شما
PSP مدل قديمي بيشتر از 4 گيگ ساپورت نمي كنه شايد اسليم ها بكنه نمي دونم !نقل قول:
رم 8 گيگ براي psp هست؟ اگر هست 4 بهتره يا 8؟ قيمت 8 چه قدر هست؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
8 گیگ هست قیمتش رو من درست نمی دونم ولی از نمایندگی سونی پرسیدم گفت150نقل قول:
چرا جواب میده ولی رو فت نه روی اسلیم کار می کنهنقل قول:
نقل قول:
نه بابا 150 تومان نیست
اگر باشد من فکر کنم 120 تومان است
نياز به هيچ نوع umd نيست خواستي اموزش بزارم.نقل قول:
به خدا من احل دعوانيستم من كتك خور معركه هم باور نميكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فكر كنم همين 150 تومان باشه حالا بازم سوال ميكنم.نقل قول: