من که 3 دفعه یه نرم افزاریرو در خواست دادم چند وقت پیش حتی کسی زحمت اینکه بگه نداریم رو هم به خودش ندادنقل قول:
به نظر من یه تاپیک جداگانه واسه نرم افزار باشه بهتره:13::5:
Printable View
من که 3 دفعه یه نرم افزاریرو در خواست دادم چند وقت پیش حتی کسی زحمت اینکه بگه نداریم رو هم به خودش ندادنقل قول:
به نظر من یه تاپیک جداگانه واسه نرم افزار باشه بهتره:13::5:
دوستان من برنامه ی power mp3 رو برای p990i میخام.هرچی پیدا کردم نصب نمیشه.
در ضمن یه سوال::چرا با اینکه sms هامو بر اساس تاریخ مرتب کردم sms هام قاتی میشه با قبلی ها؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه: چه جوری میشه تعداد آیکون ها و نوعشون رو تو بک گراند در حالت flip open عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنماییم کنه.
دوستان گوشي من (p990i) بسياري از فرمت هاي تصويري رو نمي خونه
البته بنده DivX رو هم نصب كرده ام اما متاسفانه برخي از فايل ها رو نمي خونه، مثلا بعضي از اونها كه wmv هستند رو مي خونه ولي برخي ديگه كه اونا هم wmv هستند رو نمي خونه؟؟؟؟؟!!!
كسي هست كه بتونه كمك كنه؟
دوست عزیز اینکه بعضی از wmvمیخونه عجیب است چون هیچ گوشی این فرمت نمیخونه شما فرمت عوض کن همه رو میخونه اگه برنامشو داری که هیچ اگه نداری بگو تا بزارم که بتونی به فرمت گوشی که 3gpتبدیل کنینقل قول:
برای 990 هنوز این برنامه نیست اونی که شما دارین احتمالا برای 910 است.ولی اگه پلیری دیگه بخوای میزارم مثلنقل قول:
juke box
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88326
دوست عزيز من برنامه DivX رو كه نصب كردم اينطوري شدهنقل قول:
این برنامه فقط فرمت avi میخونه شاید پسوند عوض شده و فرمت اصلی همون avi.ر هر صورت برنامه که wmv بخونه هنوز نیستنقل قول:
طریقه فلش کردن p990i
اگه منظورت اموزش است باید بگم آپ کردن گوشی فلش میکند اگه نمیتونی اپ کنی باید بدی واست با box فلش کنن خودت نمیتونینقل قول:
[QUOTE=alex666;1476785]برای 990 هنوز این برنامه نیست اونی که شما دارین احتمالا برای 910 است.ولی اگه پلیری دیگه بخوای میزارم مثل
juke box[/QUOTE
مرسی juke box رو دارم.صداش از پلیر خود گوشی کمتره.
کسی نیست جواب بقیه ی سوالامو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::41:
سلام دوستان
ميخام 990 بخرم . راستش هيچ اشنايي برا خريدش ندارم . اگه دوستان وارد كمكم كنن ممنون ميشم . من ميخاستم قبل از خريد اينا رو بدونم كه اينروزها:
قيمتش الان چند بايد باشه و گارانتي لازمه يا نه ؟
ايراد بزرگي كه ارزش انصراف داشته باشه تو اين گوشي هست ؟
تجربتا امكان فارسي نويسي يا فارسي خوني براي اين مدل بوجود اومده يا نه ؟
اينكه ميگن زياد هنگ ميكنه درسته يا شايعست ؟
مزيتهاي زيادش رو ميدونم ولي اگه معايبش رو هم بدون تعصب بگين ممنون ميشم .
ميدونم زياد پرسيدم اما هر كي هرچي كرمش بود جواب بده . سپاسگذارم .
ولی واسه من خیلی راحت wmv پخش میکنهنقل قول:
سلام و درود بر همه دوستان عزیزم /
بچه ها من واسه اینکه بتونم از اینترنت و ام ام اس گوشیم استفاده کنم رفتام یه خط دائم ایرانسل درست مثل خط تهران خودم گرفتم ولی حالا می بینم که ایرانسل این گوشیرو پشتیبانی نمی کنه و تنظیمنات خودکار ارسال نمی شه با شماره 130 تماس گرفتم و کد 130 ستاره 3ستاره 5 مربع را هم ارسال کردم با اپراطورشم صحبت کردم وهمه و همه گفتند که تنظیمات گوشی شما موجود نیست و بصورت دستی از سایت ایرانسل وارد کنید /بصورت دستی هم هرکاری کردم موفق نشدم /
لطفا اگه کسی بلده که چطوری می تونم تنظیمات رو بصورت دستی تو گوشیم بزارم تا از اینترنت ایرانسل یا همون gprs , mms استفاده کنم ممنون می شم
=======================================
فریاد یک روزنامه نگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنیدونظردهیدومعرفی کنید
عبارت S Sony Ericsson P990i رو دقیقا به همین شکل به شماره 2225 ، SMS بزن. بعد چند دقیقه یه SMS برات میاد که باید accept کنی و تنظیمات به صورت خودکار انجام میشه.نقل قول:
سلام به همه بالاخره گوشیمو آپ دیت کردم 6 ساعت طول کشید ولی ارزششو داشت . سرعتش فوق العاده شده.
فقط یه چیزی : تو قسمت Device یه گزینه به نام Transitions اضافه شده که وقتی واردش میشم دو حالت Off و Onداره
لطفا راهنمایی بفرمایید که این چی هست و به چه دردی می خوره.
سلام
کمک به فریادم برسید
اگه میتونید نشون بدید که
گوشیم قاتی کردهp910 هر جای صفحه میزنم فقط منوی نوار بالا تیک میخوره
لطف کنید پاسخ منرا هم بنویسیدنقل قول:
اون صفحه، لیست دستگاه هایی رو که پیدا میکنه، نمایش میده. جستجو حدود 30 ثانیه یا کمتر طول میکشه و اگه بعد از این مدت، صفحه همچنان خالی باشه، یعنی هیچ دستگاهی با بلوتوت فعال پیدا نکرده.نقل قول:
سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین
دوستان سلامنقل قول:
من هم همین مشکلو دارم لطفا یکی به ما دو تا کمک کنه
متاپکس عزیز میگن شما بیشتر میدونید لطفا جواب ما رو بدید
باتشکر
سلام دوستان .
بعد از 10 روز بالاخره اکانت ما باز شد
برای استفاده از اینترنت ایرانسل اگه با اون پیغام خودش درست نشد باید دستی بزنی که مشخصات اون رو تو سایت ایرانسل زده .
هنگ نمیکنه .نقل قول:
البته الان چون developer اون جدیده نرم افزارش کمه ولی میاد کم کم
بخرش !!
[QUOTE]نقل قول:
با اون كدها نميشه كاري كرد.
تنظيمش به اين شكله:
control panel\connection\internet accounts وقتي به قسمت internet accounts رفتي از منوي بالايي از قسمت new account د data رو انتخاب ميكني و در قسمت account name يه اسم ميذاري و سيو ميكني كه 2 تا گزينه yes و no مياد كه شما yes رو انتخاب ميكني و سيو ميكني.حالا شما ميتوني با browser خود گوشي يا براوزر opera mini 3 (اپرا سرعتش از مرورگر خود گوشي(كه من شنيدم اپرا هستش) بيشتره) از اينترنت استفاده كني.
این وبلاگ جدیده منه تا چند روز دیگه بصورت خفن update میکنمش
منتظر باشین. آخه تازه امروز ساختمش
www.uiq3series.blogfa.com
میشه بگید چه برنامه ای روی گوشیتون ریختید؟نقل قول:
كسي نيست ما رو ياري كنه ؟نقل قول:
تشنه تجربتونيما !
برنامه ای نصب نکردم خود گوشی این قابلیت رو دارهنقل قول:
Transitions واسه متحرک کردن Icon هاست و اگه فعالش کنی وقتی رو یه Iconی بری یا انتخابش کنی برجسته میشه و حرکت میکنه ( درضمن فکر نکنم واسه آپ جدید باشه ها)نقل قول:
دوست عزیز اگه یه ذره تو همین تاپیک سرچ کنی جوابتو پیدا میکنی اگه نه که بگو در خدمت هستیمنقل قول:
اینم محتویاتش که با یه سرچ تو همین کلوپ پیدا کردم ( کار متاپکس جان هستش ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مهيار گرامي از راهنماييت . راستش من همه پستها رو خونده بودم فقط ميخواستم نظر امروزتون يعني با همه تجربه هايي كه تا حالا در موردش كسب كردين رو بدونم . حالا فقط يكيشو جواب بدين ممنون ميشم .
وقتي ميخام بخرم از كجا بدونم چينيه يا فرانسوي يا غيره . البته چون نظرم پي وان هست و الان گرونه ميخام يه 990 بگيرم تا چند ماه ديگه احتمالا پي وان بگيرم . هر چند ال سي دي 990 بي رغيب ميمونه برا هميشه .
:11:
از دو ستان کارشناس کسی نیست مشکله منو بدونه(سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین)
سلامنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم(از adsl با سرعت حدود 96 کیلو استفاده می کنم). هر بار دانلود وسط کار متوقف می شد. آخر مجبور شدن لپ تاپ رو ببرم جایی که adsl پرسرعت (حدود 300 کیلو) داشت و مشکل حل شد.
تا جایی که فهمیدم تا دانلود کامل نشه، شروع به آپدیت گوشی نمی کنه. لذا مشکلی برای گوشی پیش نمیاد. لذا می تونی چند بار دیگه سعی کنی.
سلامنقل قول:
من حدود یک هفته پیش این گوشی رو خریدم. در مورد بعضی سوالات نظرم رو می گم:
اصلش که باید فرانسوی باشه. اما در مورد نحوه تشخیصش نظرات مختلفی وجود داره. من به این جمعبندی رسیدم که 30-40 تومن بیشتر پول بدم و با گارانتی سیتادل بخرم. اینطوری میتونی مطمئن باشی که گوشی اصلی خریدی (فک می کنم حدود 350 بتونی پیدا کنی)
من یه مموری سونی اصلی یک گیگ هم خریدم به قیمت 34 تومن!! خوشبختانه در این مدت حتی یک بار هم هنگ نکرده. در خرید مموری خیلی دقت کن.
شما از هر جا p990 بخری در هر حال ورژنش جدید نیست و اگه بخوای باید آپدیت کنی. اگر هم آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد.
برای من بعد از آپدیت کردن صدای مکالمه خیلی کم شده.
ایراداتش: وزن بالا - اندازه بزرگ - نمایش اشتباه ساعت اس ام اس ها
فارسی نویسیش هم داستانهای خاص خودش رو داره. اما ظاهرا با نصب فونت و . . . حل میشه (من نصب نکردم)
در مجموع اگه با اندازه و وزنش کنار بیای گوشی بدی نیست
کسی میدونه این قسمت سبز پایین مال چیه ؟
مشکل میتونه از اینترنت شما هم باشه که نمیتونه فایل رو کامل دانلود کنه.نقل قول:
موردی که باید بهش توجه کنی اینه که اگر دانلود ناقص انجام شد، برای دفعه بعد باید برنامه رو دوباره نصب کنی؛ چون فایل دانلود شده توی cache برنامه مونده و دوباره از همونجا شروع میکنه و احتمالا هیچ وقت کامل نمیشه.
از روی تجربه میگم، هر وقت احساس کردی که دانلود متوقف شده، با باز کردن IE وارد یه سایت بشو و اینترنت رو "زنده" کن و یا میتونی ping بکنی. برای راهنمایی بیشتر پست 895 رو هم ببین. فقط یادت باشه از آخرین ورژن برنامه استفاده کنی.
کسانی که میخوان عیبهای این گوشی رو بونن به این سایت یه سر بزنن !!!!
اون آیکون برنامه Swiss Manager هست که در حالت minimize یه سری اطلاعات در مورد میزان حافظه و... میده.نقل قول:
سلام
من می خواستم ببینم چجوری میشه p990 را رجیستر کرد و اگه این کار رو بکنم فایلی پاک میشه یا نه؟
ضروریه خواهشا سریع:40:
خيلي از لطفت ممنونم . اقا محسن :11:نقل قول: