بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟
Printable View
بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟
مثل تمام گوشی های نوکیا ، ابتدا یه فایل 15 مگی از رو سایت نوکیا بخش آپدیت دانلود و نصب می کنی که اسمش nokia software updater و بعد با توجه به راهنمایی های برنامه ، گوشیت رو وصل می کنی به کامپیوتر و یه فایل حدود 60 تا 70 مگابایت دانلود می شه و مستقیما گوشی آپدیت می شه.در این پروسه نباید اینترنت قطع بشه.پیشنهاد می کنم با اینترنت پر سرعت کار کنی و از اطلاعات گوشیت رو مموری کارت بکآپ بگیرنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه جناب بیلچه جون الان با سرعت نور sms رد می کنه:11:
نقل قول:
دستتون درد نکنه جناب زند بهتر شد.
ولی هنوز اون تم مورد علاقمو نمی تونم نصب کنم البته اینم بگم که این تم اسمش توی اون پوشه نبود!!!؟؟؟؟
این برنامه یک عکس رو به صورت real size نشون می ده. یعنی شما فقط یک قسمت اونرو در صفحه نمایش می بینید. بعدبا کج کردن گوشی به طرفین به طور بسیار روان قسمت های دیگر عکس نمایش داده می شود.نقل قول:
شما قادر هستید حساسیت برنامه رو هم به کج شدن گوشی تنظیم کنید. همچنین می تونید سرعت حرکت تصویر در عکس را تنظیم کنید.
سنسور ان95 و ان82
این دو گوشی سنسوری دارند که تنها کج شدن گوشی به یک طرف را تشخیص می دهند. ( ان 93 و ان 92 هم فکر کنم همچین سنسورری دارند. ) از این سنسور هم تنها برای حالت تصویر در عکس برداری و موزیک پلیر و چند مورد دیگه استفاده میشه.
این در حالی است که نوکیا 5500 دارای دو سنسور هست.
یک سنسور حساس به ضربه و حرکات ناگهانی.
یک سنسور برای حرکت ها یکنواخت مثل اندازه گیری مسافت طی شده که قولی با گرانش زمین کار میکنه.
نتیجه:
این برنامه مثل سنسور ان95 و ان82 عمل نمی کند.
اقا من یه مشکل با این گوشی دارم اونم اینه که چه جوری باید تم هایی که روی رمم ریختم رو پاک کنم ؟ اخه هیچ کدوم از تم هام گزینه delete ندارند حتی از توی فایل منیجر هم پاکشون کردم ولی فقط فایل sis پاک شد و خود تم پاک نشد و توی app manager هم نیستند اخه من چه کار کنم ؟
یه مشکل ناجور پیدا کردم! تو مهمونی بودم یکی از دوستام رمز گوشی رو پرسید منم گفتم بهش.اون نامرد هم به همه رفت گفت.منم سریع رمز رو عوض کردم!حالا رمز یادم رفته.حالا این مشکلی نیست گوشی رو فرمت کردم خوب شد.یعنی میتونم با گوشی کار کنم ولی وقتی میرم تو تنظیمات و می خوام که کد رو فعال کنم هر کدی که میدم ارور میده نمیدونم چیکار کنم.آیا راه حلی هست؟
دوستان من چند تا مشکل با این گوشی دارم بی زحمت کمک کنید
1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم
دوست عزیز سلام.نقل قول:
برا اینکه به جواب همه این سوالات برسی بهتره صفحات قبلی رو ببینی.
برای تمام سوالات شما قبلا جواب ارسال شده.
دوستان من از شما خواهش میکنم قبل از طرح هر سوالی صفحات قبلی رو مرور کنید و ببینید قبلا سوالی مشابه سوال شما مطرح شده یا نه .
بعد دوباره همین سوال رو مطرح کنید.
با تشکر از دوستان گرامی